

Nu consumați preparatele de carne precum salamul, parizerul, șunca sau crenvurştii. Acestea se obţin cu săruri nitrice, respectiv: 150 mg/kg – nitraţi (E 249, E 250 și 300 mg/kg – nitriţi (E 251, E 252).
Sărurile nitrice au efecte cancerigene sigure prin următorul mecanism: nitraţii și nitriţii, la un pH acid al stomacului în combinaţie cu produșii de degenerare ai proteinelor animale și Fierul din carne, după o tratare termică agresivă, reacţionează generând în corpul consumatorului nitrasamine (17 tipuri).
Acestea sunt substanţe cancerigene folosite demult timp în laboratoarele de oncologie experimental, pentru a obţine cancerul de ficat și de tub digestiv la animalele de experienţă. Sărurile nitrice se gasesc in mezeluri (100-300mg/kg) si in plantele cultivate pe soluri îngrăşate chimic.
Sărurile nitrice au efecte cancerigene sigure prin următorul mecanism: nitraţii și nitriţii, la un pH acid al stomacului în combinaţie cu produșii de degenerare ai proteinelor animale și Fierul din carne, după o tratare termică agresivă, reacţionează generând în corpul consumatorului nitrasamine (17 tipuri).
Acestea sunt substanţe cancerigene folosite demult timp în laboratoarele de oncologie experimental, pentru a obţine cancerul de ficat și de tub digestiv la animalele de experienţă. Sărurile nitrice se gasesc in mezeluri (100-300mg/kg) si in plantele cultivate pe soluri îngrăşate chimic.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.