Moda masculină în România: 27 septembrie, LANSAREA noii colecții Primăvară/Vară 2015, semnată FLORIN DOBRE

De Andreea Ilie  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 27 septembrie 2014, de la ora 16:00, FLORIN DOBRE prezintă la București, colecția de modă masculină, Primăvară/Vară 2015 “62.2 Meters”, prezentată, initial, pe 16 Iunie la Londra.

Citiți și:  Arta modei românești la Londra – Florin Dobre reprezintă România cu succes

Tema în jurul căreia designerul FLORIN DOBRE a desenat întreaga sa colecție reprezintă unitatea românilor. Construită dintr-un singur material, cu lungimea de 62.2 metri, colecția, în viziunea artistului amintește de esența și rezistența unității românești în fața tuturor și a timpului.

Florin Dobre transmite și o altă semnificație: „un singur material arată o singură inima, inima cea mai puternică și ultima redută a rezistenței unei tradiții străvechi de peste 2ooo de ani. De 2ooo de ani păstrăm aceleași idealuri, aceleași valori morale printr-o încăpățânare a răbdării, a acceptării tuturor celor care încearcă să intervină în spațiul nostru primitor al României.”

Designerul Florin Dobre consideră că “Moda pleacă din suflet și ajunge în stradă, dar hainele sunt mai puțin importante atunci când cunoaștem nevoile sufletului”.

Prezentarea de la București va fi un spectacol de fusionart, marca FLORIN DOBRE . Scena va fi o stradă decorată in stil londonez, iar spectatorii vor vedea show-ului în timp real, marcând astfel efemeritatea clipei, participarea prin non-participare în materialitatea timpului modern, în goana zilnică după plăceri imediate care golesc, însă, sufletul, uneori, iremediabil.

FLORIN DOBRE a transpus toate aceste simțiri ale sale, în noua colecție de Primăvara-Vară 2015. Toate piesele sunt croite dintr-o singură bucată de material concepută special pentru această colecție, împreună cu departamentul de creație al fabricii Dorobantu Ploiesti, una dintre cele mai vechi și prestigioase fabrici de materiale textile din Romania.

 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Eugen 27.09.2014 16:10
    masculina
  • Eugen 29.09.2014 01:46
    A fost intentionata moda masulina?
Ultima oră

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump