Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Matija Sarkic, portarul lui Millwall și al naționalei Muntenegrului, a decedat la 26 de ani. A căzut la podea în camera de hotel, după ce făcuse meciul carierei în urmă cu 10 zile, între Belgia și Muntenegru, informează GSP.

Lui Sarkic i s-a făcut rău în timp ce se afla la camera de hotel, alături de colegii săi: s-a prăbușit brusc la podea și nu a mai putut fi salvat. Colegii, speriați, au chemat imediat ambulanța, care a sosit în cel mai scurt timp, însă medicii nu au putut să-l salveze pe portarul de 26 de ani.

În jurul orei 6:30, medicii au anunțat dispariția subită a lui Matija Sarkic. Millwall, formația din Championship pentru care evolua Sarkic, a transmis un mesaj dureros după dispariția portarului.

„Suntem cu toții devastați să anunțăm decesul lui Matjia Sarkic, care ne-a părăsit la 26 de ani. Toți cei de la club îi transmitem familiei îndurerate tot sprijinul nostru, în aceste momente de o profundă tristețe” a comunicat Millwall, potrivit sursei citate

Sarkic a fost crescut de Anderlecht și a ajuns în Anglia atunci când avea 17 ani, la Aston Villa, pentru care a evoluat din 2017 până în 2020. A fost împrumutat la mai multe formații din eșaloanele inferioare din Anglia pentru a se impune acolo. Era cotat de site-ul Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

De la Londra aflăm că a murit rapid, tot azi, și Kevin Campbell, un fost atacant care a jucat pentru Arsenal și Everton. El avea 54 de ani.


Arsenal și Everton au anunțat sâmbătă decesul lui Campbell, clubul londonez precizând într-o postare pe X că acesta a murit "după o scurtă boală".

Arsenal a postat o declarație pe site-ul său, în care a detaliat cariera lui Campbell, informează AP.

„Toată lumea de la Arsenal este devastată să afle de moartea fostului nostru foarte iubit jucător Kevin Campbell, la vârsta de 54 de ani”, a început comunicatul.

„Suporter al lui Arsenal din copilărie, Kevin s-a alăturat echipei noastre de tineret în 1985, la vârsta de 15 ani, și în scurt timp a început să-și demonstreze incredibilul său simț al porții, devenind cel mai prolific tânăr atacant din țară.”

Campbell a marcat 59 de goluri în 228 de apariții pentru Arsenal și a ajutat-o să câștige titlul de campioană în 1991. De asemenea, a câștigat Cupa Angliei, Cupa Ligii și Cupa Cupelor Europene cu echipa londoneză, înainte de a se transfera la Nottingham Forest în 1995, transmite DailyMail.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • scooter 15.06.2024 18:25
  Cata ipocrizie...."profunda tristețe,sprijinul nostru,etc",ar fi trebuit sa se gândească la asta înainte sa-i preseze cu capsarea,cu amenințări....cum l-au interzis și pe djokovic și muuuuulte alte cazuri
 • scooter 15.06.2024 18:25
  Cata ipocrizie...."profunda tristețe,sprijinul nostru,etc",ar fi trebuit sa se gândească la asta înainte sa-i preseze cu capsarea,cu amenințări....cum l-au interzis și pe djokovic și muuuuulte alte cazuri
 • Mu5ai 15.06.2024 18:30
  Dacă nici acum nu deschid ochii vakginiștii, înseamnă că au un IQ mai mic decât numărul de la pantofi. ProstealaTV se miră, ca proasta'n târg, că vaaai, s-au înmulțit cazurile de infarct la vârste tot mai mici.
 • Mircea Dragan 15.06.2024 20:11
  Am vazut o femeie care in parlamerntul european sustinea ca barbatul poate sa .... nasca. Iti sta mintea in loc.
 • Mircea Dragan 15.06.2024 20:09
  Nu e de la '''vaccin'', nu. La 26 de ani esti deja bosorog si mori.
 • Constantinescu Valentin-Ionut 15.06.2024 21:19
  condolences
 • Mu5ai 15.06.2024 22:47
  Ești UNICAT dom'le. Primul și unicul om de pe planetă cu IQ negativ!!!
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre