

Deocamdată este doar la nivel de propunere, din partea berarilor nemţi, dar orice consumator de “bere bună” ar trebui să susţină această iniţiativă!
Potrivit arhivelor istorice, “legea purităţii berii” a fost emisă în Bavaria, în 1516, şi s-a extins ulterior şi în alte zone germanice. Conform acestui decret, compoziţia berii este limitată la patru ingrediente: orz, hamei, apă şi drojdie.
Federaţia berarilor germani susţine că aproximativ 5.000 mărci de bere nu conţin nimic altceva.
Dacă ar fi inclusă pe lista UNESCO, legea purităţii berii s-ar afla în compania tango-ului argentian, a flamenco-ului spaniol sau a gastronomiei franceze, notează The Guardian, varianta electronică.
Potrivit arhivelor istorice, “legea purităţii berii” a fost emisă în Bavaria, în 1516, şi s-a extins ulterior şi în alte zone germanice. Conform acestui decret, compoziţia berii este limitată la patru ingrediente: orz, hamei, apă şi drojdie.
Federaţia berarilor germani susţine că aproximativ 5.000 mărci de bere nu conţin nimic altceva.
Dacă ar fi inclusă pe lista UNESCO, legea purităţii berii s-ar afla în compania tango-ului argentian, a flamenco-ului spaniol sau a gastronomiei franceze, notează The Guardian, varianta electronică.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.