Cum ar fi să fim MEREU APROAPE unii pentru alții? S.O.S. - IOANA are nevoie de AJUTOR

De Andreea Ilie  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fundația Mereu Aproape face un apel tuturor celor care vor să facă o faptă bună. Cu doar 2 euro, Ioana, în vârstă de numai 2 ani, ar putea câștiga șansa de a se vindeca de tumora pe colon care îi marchează pruncia.

Ioana, Yaya, cum o alintă părinții are acum 2 anișori. S-a născut sănătoasă, veselă și plină de iubire. S-a dezvoltat normal și până în luna iunie a acestui an, viața ei a fost una plină de fericire și basm. La sfârșitul lui iunie, Yaya s-a plâns la mami că o durea burtica. Durerile erau din ce în ce mai mari, așa că mama, speriată s-a dus cu Ioana la spital. Acolo, în câteva ore a primit cea mai cruntă veste: Ioana avea o tumoră localizată pe colon, o tumoră de 6 centimetri, poziționată foarte dificil, lipită de șira spinării. Medicii au intrat imediat în sala de operație, iar Ioanei i s-a îndepărtat 95 la sută din tumoare. Nu au putut să o scoată pe toată din cauza poziționării acesteia. A urmat chinul chimioterapiei, dureri cumplite care au țintuit-o pe Ioana la pat. Nu a mai mers zile întregi. Spitalul devenise a doua ei casă. Din iunie până în septembrie, puiul de numai 2 anișori nu mai fusese acasă. Acele, durerea și frica au fost „dușmanii” Ioanei în tot acest timp. Chiar dacă micuța a urmat chimioterapia în toată această perioadă, restul acela de tumoare rămas, a crescut și a ajuns la 3 centimetri.

În România nu exisă tehnologia care să îi permită o nouă intervenție de rezecție fără complicații majore, astfel că părinții au apelat la o clinică din Germania. Au primit un răspuns pozitiv și Ioana are șansa de a trăi, de a se face bine acolo. Medicii de acolo pot interveni și îi pot scoate Ioanei tumoarea chiar dacă este lipită de măduva spinării.

Costurile operației depășesc 40 000 euro. Ioana trebuie să plece luna viitoare acolo. Are nevoie de noi. Vrea să trăiască. Un sms de 2 euro la numărul 8848 dar și donațiile nominale în aceste conturi o pot ajuta pe Ioana să trăiască.

 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?