Cititoare ActiveNews din Sistemul Medical: Unora plandemonia le-a prăjit creierul. Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați și câte turbo-cancere în stadiul IV vedem. NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale!

De Cititor ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La articolul nostru „Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid?”, o citititoare ActiveNews ne-a oferit următorul răspuns cutremurător pe pagina noastră de Facebook:

„Daaaa, e pregătit pe draq'!!! Lucrez in sistemul sanitar si văd zilnic pacienți cu efecte adverse postvaxxare!!! Unii conștientizează că tot chinul li se trage de la vaxx, alții incă susțin ca vaxxul i-a salvat de la a se infecta cu covid sau a face o formă grava a bolii!!!

Emisiune Sky News despre cazul tragic al unui britanic care a dat in judecata AstraZeneca, după ce a rămas cu leziuni cerebrale grave în urma vaccinului Covid: ”Nu voi mai fi niciodată la fel”. Serul experimental a fost lăudat și la Trinitas TV - VIDEO 

Să nu mai spun ca in vara lui 2023 vine in UPU un cetațean străin vaxxat cu 3 doze de P@izer si intreabă in engleză dacă mai functionează centrul de vaxxat in spital ca vroia sa iși facă si a 4 a doză de ser experimental; eu l-am intrebat tot in engelză "mai trăiesti incă după cele 3 doze de P@izer", după care a plecat nu inainte să mă privească șui!!!

Asa ca incă mai sunt amatori de vaxx deci concluzia este ca unora plandemonia le-a prăjit creierul si nu mai gândesc logic si nu vor să vadă realitatea mortilor subite prin infarct, TEP ( tromboembolis pulmonar>>> cheaguri de sânge in plămâni ) sau cazurile de cancer galopante direct metastazante>>> turbocancere apărute la cei vaxxati si cred ca dacă mai se "pune" de o nouă pandemie vor fi mulți care vor accepta din nou sa se vaxxeze!!!

Fenomenul cancerelor turbo (galopante): cancere în stadiu avansat în rândul studenților care au fost forțați să primească vaccinul ARNm COVID-19 pentru a putea merge la cursuri - 72 de cazuri tragice - FOTO 

Sunt oameni care nu se informează, "ingurgitează" fără sa treacă prin filtrul propriei gândiri ceea ce se intâmplă in jurul lor si i-au de bună ceea ce massmedia mincinoasă propagă in spatiul public!!!

Multi asa au făcut si in pandemie, au crezut in propaganda cu serul "sigur si eficient" iar acum mulți care s-au inoculat sunt ori morți ori au grave sechele si mari probleme de sănătate!!!

Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați, cum se plimbă din spital in spital si din medic in medic pt a-și ameliora starea de sănătate deși proteina Spike prezentă in corpul lor in toate organele lor (inimă, creier, ficat, splină, rinichi muschi, ganglionii limfatici si in toată circulația sanguină) si care se inmulțeste necontrolat nu poate avea nici un remediu, nici o schemă de tratament nu o poate elimina din organism!!!

Pfizer și oficialii guvernului Regatului Unit, acuzați de ucidere din culpă, fraudă și proastă gestionare a crizei Covid, într-o nouă anchetă penală – sunt depuse dovezi despre crime împotriva umanității

Ce predomină alarmant la cei vaxxati sunt turbocancerele apărute si la cei sub 45-50 de ani (chiar la cei fff tineri de 20-30 si de ani pt ca ei au fost segmentul care s-a vaxxat cel mai mult) care fac forme direct metastazante stadiul IV si care sunt rezistente la tratamentul chimioterapic (un cancer ca să ajungā in stadiu IV ultimul trebuie sa aiba niste ani de evoluție ori la cei vaxxati acestia fac direct ultimul stadiu al bolii si pierd lupta cu boala in nici 12 luni de la diagnosticare sau mai grav in doar câteva săptămâni)!!!

Toți cei vaxxați cu aceste probleme de sănătate grave trebuiesc internați si tratați si implică costuri uriase pt asigurările de sănătate, ei nu pot fi lăsați de izbeliște deși in pandemie după ce s-au vaxxat spuneau despre cei navaxxati sa fie izolați, sa nu fie tratați dacă fac covid sau sa isi plătească spitalizarea pt ca refuză vaxxul!!!

Acum cei vaxxați au ciocul mic si imploră sa fie tratați si unii dintre ei recunosc prostia de se fi inoculat altii in schimb nici un ruptul capului nu acceptă ca au probleme mari de sănătate de la vaxx!!!

NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale si adevărul nu va fi spus niciodatā răspicat ci doar vor fi niste voci izolate ici colo, la nivel oficial si la nivel de OMS sau sisteme de sănătate din toate tarile nu se va recunoaște genocidul sanitar produs prin impunerea inocularii prin constrângeri a acestor seruri experimentale!!!”

LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Carbid 03.05.2024 14:53
    …Și totuși, adevarul vindecă!!! Chiar si cel cu a mic!
  • Cronicar Ortodox 03.05.2024 17:24
    Dacă nu se semnează, e fix un zvon al cuiva care (poate) cunoaște sistemul medical. E neasumare. E anonimitate web.
  • Nick Cohen 04.05.2024 10:37
    Pe tine ce te intereseaza , informatia sau sursa ? Se stie ca sursele sunt pretioase si nu se pot expune, ce vrei sa sufere represalii din cauza ta ?
  • Cronicar Ortodox ► Nick Cohen 04.05.2024 17:44
    Trebuie să existe un echilibru, altfel nu mai există moralitatea. Da, cred că în acest caz e mai importantă informația, ținând cont de gravitatea dezvăluirilor.

    Hristos a înviat.
  • Cronicar Ortodox 03.05.2024 18:07
    Cum a prevăzut autorul acestei mărturii: https://m.activenews.ro/opinii/TRADAREA-MEDICILOR.-Cuvantul-Cititorului-182442
  • Jaye 03.05.2024 20:22
    Mai stiti sloganul: "Nu te trata singur, intreaba intai un medic" , menit sa iti inoculeze ideea ca ceea ce gandesti cu propriul tau cap nu este bine, ca trebuie sa fii o persoana asistata (cititi legea 140/2022; o sa vedeti ca orice om pe care il pareste vecinul ca este nebun poate ajunge la ospiciu lipsit de toate bunurile lui care pot fi puse in vanzare pt "acoperirea costurilor"; si asta la orice varsta nu doar batran). Pe acest fond de dresaj pe toate canalele media nu e de mirare ca sunt multi care au fost inselati. Dar vina nu este a lor ci in primul rand a actorilor din guvern si a clasei medicale corupte.
  • Un Strain 03.05.2024 23:14
    Problema e ca f mulți nu au înțeles că defapt e vb de reducerea noastră a celor care nu contam pt cei asa zisi conducători.... Atita timp cit ei au venituri f mari nu ii interesează ce se intimpla cu noi cei amariti.... Dumnezeu e singurul care ne judeca si ne poate ajuta sa înțelegem voia lui.... Cei care și-au vindut sufletul pt 2 arginti nu pot sa înțeleagă ca si ultimii amariti au un suflet dat de Dumnezeu
  • Nick Cohen 04.05.2024 10:31
    Exista o expresie , sa gindesti pozitiv ! Acum , intreb pe cei nevaxxati, ce ati face daca v-ati fi vaccinat ? Ati merge pe blat , sperind sa fie totul bine. Eventual ati fi sfatuit pe altii sa nu faca ce ati facut voi. Dar in America si Anglia , unde se practica dreptul compesatoriu , aia merg dupa despagubiri pentru sechelele produse . Macar sa se aleaga cu ceva bani , daca au facut o prostie.
  • Mars.60 Stefan 04.05.2024 12:30
    În timp ce tu erai distras de "Conspirația "Unde este Prințesa Kate"", Previziunile de Depopulare ale lui Deagel au fost confirmate de documente Pfizer puternic cenzurate.

    When you were distracted by the “Where’s Princess Kate Conspiracy”, Deagel’s Depopulation Forecast was confirmed by Heavily Censored Pfizer Documents
    https://expose-news.com/2024/04/28/division-distraction-problem-reaction-solution-2/

    În ultimele luni, internetul a fost împânzit de zvonuri absurde în jurul lui Kate Middleton, prințesa de Wales. Atât de mult încât presa mainstream este acum implicată și publică poveste după poveste pentru a amplifica conspirația.

    Dar, în timp ce ați fost distrași de "Conspirația unde este Kate Middleton", probabil că ați ratat faptul că documente Pfizer puternic cenzurate au confirmat prognoza apocaliptică a lui Deagel privind depopularea lumii occidentale în 2025.

    O previziune controversată a Deagel, o firmă globală de informații și consultanță controlată de CIA și Fundația Rockefeller, a atras atenția în 2020 pentru previziunea sa surprinzătoare privind un eveniment de depopulare semnificativă în întreaga lume occidentală până în 2025.

    Aceasta a fost o afirmație foarte îndrăzneață de făcut.

    'Guvernul tău încearcă să te ucidă' este și mai îndrăzneață.

    Din nefericire, aceste afirmații îndrăznețe sunt acum susținute de un munte de dovezi, iar cele mai multe dintre aceste dovezi pot fi găsite în documentele confidențiale ale Pfizer pe care Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA a fost obligată să le publice prin ordin judecătoresc.

    Și, din păcate, dovezile sugerează cu tărie că vaccinarea Covid-19 provoacă depopularea în masă.

    Ce este Deagel?
    Corporația Deagel, fondată de CIA și de Fundația Rockefeller, este o ramură a serviciilor secrete militare americane, una dintre numeroasele organizații secrete care colectează date în scopul luării de decizii la nivel înalt și pregătesc documente informative confidențiale pentru agenții precum Agenția Națională de Securitate, Organizația Națiunilor Unite și Banca Mondială.

    Se știe că a contribuit la un raport Stratfor despre Coreea de Nord. Cu un astfel de pedigree, Deagel ar trebui să fie văzut ca un jucător legitim în comunitatea serviciilor de informații și nu doar ca un simplu activ de dezinformare.

    Acest lucru înseamnă că previziunile sale privind populația pentru 2025, precum și previziunile privind producția industrială pentru fiecare națiune în parte, nu sunt simple fantezii, ci se bazează pe ipoteze strategice care sunt împărtășite și bine înțelese de alți actori din comunitatea serviciilor de informații.

    Ce a prezis Deagel?
    Prognoza [infamă] a Deagel.com pentru 2025 a fost eliminată de pe site-ul lor în 2020. Cu toate acestea, datorită Wayback Machine / Internet Archive, putem vedea predicțiile originale înainte de a fi descoperite de gânditorii critici.

    Deagel a prezis în 2020 că Regatul Unit își va vedea populația scăzând cu 77,1% până în anul 2025.

    Deagel a prezis în 2020 că, până în anul 2025, populația Statelor Unite va scădea cu 68,5 %.

    Deagel a prezis în 2020 că Germania va înregistra un declin demografic de 65,1% până în anul 2025.

    Deagel a prezis în 2020 că în Australia populația va scădea cu 34,6% până în anul 2025.

    Deagel a prezis în 2020 că în Rusia populația va scădea cu 0,5% până în anul 2025.

    Deagel a prezis în 2020 că Romania va înregistra un declin demografic de 3,6% până în anul 2025.

    Prevăzând totodată un declin uriaș în rândul multor altor țări occidentale.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/05/image-64.png?ssl=1

    O listă completă a predicțiilor apocaliptice originale ale lui Deagel privind depopularea poate fi consultată aici:
    https://nobulart.com/deagel-2025-forecast/

    Din nefericire, documentele confidențiale ale Pfizer, împreună cu numărul impresionant de decese în rândul copiilor, sugerează că cifrele de depopulare ale lui Deagel nu au fost doar o estimare, ci o țintă.

    Documentele confidențiale ale Pfizer
    Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) a încercat să amâne publicarea datelor de siguranță ale vaccinului Pfizer COVID-19 timp de 75 de ani, deși a aprobat injecția după numai 108 zile de analiză a siguranței, la 11 decembrie 2020.

    Dar, la începutul lunii ianuarie 2022, judecătorul federal Mark Pittman le-a ordonat să facă publice 55.000 de pagini pe lună. Ei au eliberat 12.000 de pagini până la sfârșitul lunii ianuarie.

    De atunci, PHMPT a postat toate documentele pe site-ul său. Cea mai recentă scăpare a avut loc la 1 iunie 2022.

    Unul dintre documentele conținute în descărcarea de date este "reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf". Pagina 12 a documentului confidențial conține date privind utilizarea injecției Pfizer Covid-19 în timpul sarcinii și alăptării.
    https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf

    Documente confidențiale Pfizer dezvăluie că 90% dintre femeile gravide vaccinate cu Covid și-au pierdut copilul
    Pfizer afirmă în document că până la 28 februarie 2021 erau cunoscute 270 de cazuri de expunere la injecția cu ARNm în timpul sarcinii.

    Patruzeci și șase la sută dintre mamele (124) expuse la injecția Pfizer Covid-19 au suferit o reacție adversă.

    Dintre aceste 124 de mame care au suferit o reacție adversă, 49 au fost considerate reacții adverse neserioase, în timp ce 75 au fost considerate grave. Acest lucru înseamnă că 58% dintre mamele care au raportat că au suferit reacții adverse au suferit un eveniment advers grav, de la contracții uterine până la moarte fetală.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-66.png?resize=768%2C361&ssl=1
    https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf

    În total, au fost raportate 4 cazuri grave de făt/bebeluș din cauza expunerii la injecția Pfizer.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-65.png?resize=768%2C98&ssl=1

    Dar aici lucrurile devin mai degrabă îngrijorătoare. Pfizer afirmă că din cele 270 de sarcini nu au absolut nicio idee despre ce s-a întâmplat în 238 dintre ele.

    Dar iată care sunt rezultatele cunoscute ale sarcinilor rămase -
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-64.png?resize=768%2C562&ssl=1

    La momentul întocmirii raportului, existau 34 de rezultate în total, dar 5 dintre acestea erau încă în curs de soluționare. Pfizer notează că doar 1 din cele 29 de rezultate cunoscute a fost normal, în timp ce 28 din cele 29 de rezultate au dus la pierderea/decesul copilului. Acest lucru echivalează cu 97% din toate rezultatele cunoscute ale vaccinării cu Covid-19 în timpul sarcinii care au dus la pierderea copilului.

    Atunci când includem cele 5 cazuri în care rezultatul era încă în așteptare, aceasta echivalează cu 82% din toate rezultatele vaccinării cu Covid-19 în timpul sarcinii care au dus la pierderea copilului. Aceasta echivalează cu o medie de aproximativ 90% între 82% și 97%.

    Așadar, avem aici prima dovadă că ceva nu este în regulă când vine vorba de administrarea injecției Pfizer Covid-19 în timpul sarcinii.

    Iată îndrumările preluate din documentul "REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS" al guvernului britanic -
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-67.png?resize=768%2C362&ssl=1

    Cel puțin așa arătau orientările în decembrie 2020. Din nefericire, la doar o lună sau cam așa ceva mai târziu, guvernul britanic și alte guverne din întreaga lume au revizuit aceste orientări astfel încât să arate după cum urmează -
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-68.png?resize=768%2C332&ssl=1
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1043778/Temporary_Authorisation_HCP_Information_BNT162_19_0_UK_Clean.pdf

    Aceasta este încă îndrumarea oficială din iunie 2022 și conduce la mai multe întrebări care necesită răspunsuri urgente, dacă luăm în considerare că de la începutul anului 2021 li s-a spus femeilor însărcinate că vaccinarea Covid-19 este perfect sigură.

    Trebuie doar să vă uitați la lucrurile pe care li s-a spus femeilor să le evite în timpul sarcinii înainte de a li se spune că este perfect sigur să ia o injecție experimentală pentru a realiza că ceva nu este în regulă aici -

    Peștele afumat,
    Brânză moale,
    vopsea umedă,
    cafea,
    ceai de plante,
    Suplimente de vitamine,
    Alimentele nesănătoase procesate.
    Acestea sunt doar pentru a numi câteva, iar lista este nesfârșită.

    Să începem deci cu secțiunea "Sarcina" din ghidul oficial. În decembrie 2020, ghidul preciza: "Vaccinarea cu Covid-19 nu este recomandată în timpul sarcinii". La doar o lună sau cam așa ceva mai târziu, acest ghid preciza: "Studiile pe animale nu indică efecte nocive în ceea ce privește sarcina etc.".

    Deci, să aruncăm o privire la studiile pe animale în cauză.

    Dar înainte de a o face, merită să subliniem că ghidul oficial afirmă, începând cu iunie 2022, că 'administrarea vaccinului COVID-19 mRNA BNT162b2 în timpul sarcinii ar trebui luată în considerare doar atunci când beneficiile potențiale depășesc orice riscuri potențiale pentru mamă și făt'. Deci, de ce naiba fiecare femeie însărcinată de pretutindeni a fost constrânsă în mod activ să facă această injecție?

    Pfizer și autoritățile de reglementare în domeniul medicinei au ascuns pericolele vaccinării cu Covid-19 în timpul sarcinii din cauza studiului pe animale care a constatat un risc crescut de defecte congenitale și infertilitate.
    Studiul limitat pe animale despre care se vorbește în ghidul oficial a descoperit, de fapt, riscul unor daune semnificative pentru fătul în curs de dezvoltare, dar autoritățile de reglementare în domeniul medicinei din SUA, Marea Britanie și Australia au ales în mod activ să elimine aceste informații din documentele publice.

    Studiul real poate fi vizualizat integral aici și se intitulează "Lipsa efectelor asupra fertilității femelelor și a dezvoltării prenatale și postnatale a urmașilor la șobolani cu BNT162b2, un vaccin COVID-19 bazat pe ARNm".
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623821000800?via%3Dihub

    Studiul a fost realizat pe 42 de șobolani Wistar Han femele. La 21 dintre acestea li s-a administrat injecția Pfizer Covid-19, iar la 21 nu.

    Iată care sunt rezultatele studiului -
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-69.png?resize=768%2C459&ssl=1
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623821000800?via%3Dihub

    Rezultatele privind numărul de fetuși care au prezentat coaste lombare supranumerare în grupul de control au fost de 3/3 (2,1). Dar rezultatele privind numărul de fetuși care au prezentat coaste lombare supranumerare în grupul vaccinat au fost de 6/12 (8,3). Prin urmare, în medie, rata de apariție a fost cu 295% mai mare în grupul vaccinat.

    Coastele supranumerare, numite și coaste accesorii, sunt o variantă neobișnuită de coaste suplimentare care apar cel mai frecvent la nivelul vertebrelor cervicale sau lombare.

    Așadar, ceea ce a constatat acest studiu este o dovadă a formării anormale a fătului și a malformațiilor congenitale cauzate de injecția Pfizer Covid-19.

    Dar constatările anormale ale studiului nu se opresc aici. Rata "pierderilor preimplantaționale" în grupul de șobolani vaccinați a fost dublă față de cea a grupului de control.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-70.png?resize=768%2C516&ssl=1
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623821000800?via%3Dihub

    Pierderea preimplantării se referă la ovulele fertilizate care nu reușesc să se implanteze. Prin urmare, acest studiu sugerează că injecția Pfizer Covid-19 reduce șansele unei femei de a rămâne însărcinată. Astfel, prin urmare, crește riscul de infertilitate.

    Deci, în aceste condiții, cum naiba au reușit autoritățile de reglementare în domeniul medicamentelor din întreaga lume să afirme în ghidul lor oficial că "Studiile pe animale nu indică efecte nocive directe sau indirecte în ceea ce privește sarcina"? Și cum au reușit să afirme "Nu se știe dacă vaccinul Pfizer are un impact asupra fertilității"?

    Adevărul este că au ales în mod activ să ascundă acest lucru.

    Știm acest lucru datorită unei "cereri de libertate a informațiilor (FOI) adresate Departamentului de Sănătate al Guvernului australian Administrația pentru produse terapeutice (TGA).

    Un document intitulat "Delegate's Overview and Request for ACV's Advice" (Prezentare generală a delegatului și solicitare de consiliere din partea ACV), care a fost creat la 11 ianuarie 2021, a fost publicat în cadrul cererii FOI. Pagina 30 și următoarele din document prezintă o "revizuire a informațiilor despre produs" și evidențiază modificările care ar trebui aduse "Raportului de evaluare nonclinică" înainte de publicarea oficială.

    S-a solicitat ca Pfizer să facă aceste modificări înainte de următoarea actualizare a informațiilor despre produs.

    Unele dintre aceste modificări solicitate au fost următoarele -
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-71.png?resize=768%2C418&ssl=1

    Evaluatorul modulului 4 a solicitat Pfizer să elimine afirmația conform căreia "Studiile pe animale nu indică efecte nocive directe sau indirecte în ceea ce privește toxicitatea pentru reproducere".

    De ce?
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-72.png?resize=768%2C340&ssl=1

    Evaluatorul modulului 4 a informat Pfizer că "Categoria de sarcină B2" a fost considerată adecvată și a solicitat adăugarea următorului rând -

    "Un studiu combinat de fertilitate și toxicitate pentru dezvoltare la șobolani a arătat o apariție crescută a coastelor lombare supranumerare la fetușii proveniți de la femelele de șobolani tratate cu COMIRNATY".

    Dar iată cum se citește în documentul oficial emis pentru publicul larg -
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-73.png?resize=768%2C170&ssl=1
    https://www.tga.gov.au/sites/default/files/auspar-bnt162b2-mrna-210125-pi.pdf

    Categoria de sarcină a fost schimbată în "B1", nu a fost inclusă nicio linie referitoare la apariția crescută a coastelor lombare supranumerare la fetuși și, în schimb, a fost inclusă linia a cărei eliminare a fost solicitată, în care se afirma: "Studiile pe animale nu indică efecte nocive directe sau indirecte în ceea ce privește sarcina...".

    Iată descrierea oficială a categoriilor de sarcină -
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-74.png?resize=768%2C351&ssl=1
    https://www.tga.gov.au/australian-categorisation-system-prescribing-medicines-pregnancy

    Este o diferență destul de mare între cele două categorii. Dar faptul că evaluatorul Modulului 4 a considerat că categoria de sarcină B2 este adecvată este extrem de discutabil, dacă luăm în considerare rezultatele, așa cum am dezvăluit mai sus, ale studiului "inadecvat" și extrem de mic pe animale care a fost efectuat pentru a evalua siguranța administrării injecției Pfizer Covid-19 în timpul sarcinii.

    Așadar, nu numai că avem dovezi că vaccinul Pfizer poate determina ca între 82% și 97% dintre beneficiare să își piardă copiii, dar avem acum și dovezi că vaccinul Pfizer duce la un risc crescut de a suferi de infertilitate sau de malformații congenitale.

    Ambele exemple susțin singure sugestia că vaccinarea Covid-19 va duce la depopulare. Dar, din păcate, dovezile nu se opresc aici.

    Documente confidențiale Pfizer dezvăluie că vaccinul Covid-19 se acumulează în ovare
    Un alt studiu, care poate fi găsit în lunga listă de documente confidențiale Pfizer pe care FDA a fost obligată să le publice printr-un ordin judecătoresc aici, a fost efectuat pe șobolani Wistar Han, dintre care 21 de femele și 21 de masculi.

    Fiecare șobolan a primit o singură doză intramusculară de injecție Pfizer Covid-19, iar apoi conținutul și concentrația radioactivității totale în sânge, plasmă și țesuturi au fost determinate la puncte prestabilite după administrare.

    Cu alte cuvinte, oamenii de știință care au efectuat studiul au măsurat cât de mult din injecția Covid-19 s-a răspândit în alte părți ale corpului, cum ar fi pielea, ficatul, splina, inima etc.

    Dar una dintre cele mai îngrijorătoare constatări ale studiului este faptul că injecția Pfizer se acumulează în ovare în timp.

    Un "ovar" este una dintre perechile de glande feminine în care se formează ovulele și în care se produc hormonii feminini estrogen și progesteron.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-75.png?resize=768%2C938&ssl=1

    În primele 15 minute de la injectarea injecției Pfizer, cercetătorii au constatat că concentrația totală de lipide din ovare măsura 0,104 ml. Aceasta a crescut apoi la 1,34 ml după o oră, la 2,34 ml după 4 ore și apoi la 12,3 ml după 48 de ore.

    Cu toate acestea, oamenii de știință nu au efectuat nicio altă cercetare privind acumularea după o perioadă de 48 de ore, așa că pur și simplu nu știm dacă acea acumulare îngrijorătoare a continuat.

    Dar datele oficiale din Marea Britanie publicate de Public Health Scotland, care pot fi găsite aici, oferă câteva indicii îngrijorătoare cu privire la consecințele acelei acumulări asupra ovarelor.

    Cifrele privind numărul de persoane care suferă de cancer ovarian arată că tendința cunoscută în 2021 a fost semnificativ mai mare decât în 2020 și decât media 2017-2019.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-76.png?resize=768%2C338&ssl=1
    https://scotland.shinyapps.io/phs-covid-wider-impact/

    Graficul de mai sus arată până în iunie 2021, dar graficele găsite pe tabloul de bord al Public Health Scotland arată acum cifrele până în decembrie 2021 și, din păcate, arată că diferența s-a mărit și mai mult, numărul femeilor care suferă de cancer ovarian crescând semnificativ.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-78.png?resize=768%2C117&ssl=1

    Cu aceasta se încheie cea de-a treia probă. Deci acum știm...

    Documentele confidențiale ale Pfizer arată o rată de avorturi spontane între 82 și 97%,
    Singurul studiu efectuat pe animale pentru a dovedi siguranța administrării vaccinului Pfizer în timpul sarcinii a indicat un risc crescut de infertilitate și malformații congenitale,
    și alte documente confidențiale ale Pfizer arată că vaccinul se acumulează în ovare.
    Din nefericire, avem, de asemenea, dovezi că vaccinarea cu Covid-19 crește riscul ca nou-născuții să își piardă viața în mod trist, iar acestea provin, de asemenea, din tabloul de bord "Covid-19 Wider Impacts" al Public Health Scotland.

    Decesele nou-născuților au atins niveluri critice pentru a 2-a oară în 7 luni în martie 2022
    Cifrele oficiale arată că rata deceselor neonatale a crescut la 4,6 la 1000 de nou-născuți vii în martie 2022, o creștere de 119% față de rata de decese preconizată. Acest lucru înseamnă că rata mortalității neonatale a depășit un prag superior de avertizare cunoscut sub numele de "limită de control" pentru a doua oară în cel puțin patru ani.

    Ultima dată când a depășit-o a fost în septembrie 2021, când decesele neonatale la 1000 de nașteri vii au urcat la 5,1. Deși rata fluctuează de la o lună la alta, atât în septembrie 2021, cât și în martie 2022, cifra din septembrie 2021 și martie 2022 este la același nivel cu nivelurile care au fost observate ultima dată în mod obișnuit la sfârșitul anilor 1980.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-79.png?resize=768%2C210&ssl=1
    https://scotland.shinyapps.io/phs-covid-wider-impact/

    Public Health Scotland (PHS) nu a anunțat în mod oficial că a lansat o investigație, dar acest lucru este ceea ce ar trebui să facă atunci când se atinge pragul superior de alertă, iar ei au făcut acest lucru în 2021.

    La acea vreme, PHS a declarat că faptul că limita superioară de control a fost depășită "indică faptul că există o probabilitate mai mare ca există factori dincolo de variația aleatorie care ar fi putut contribui la numărul de decese care au avut loc".

    Ultima noastră dovadă în sprijinul afirmației conform căreia vaccinarea Covid-19 va duce la depopulare vine sub forma unor date din lumea reală, dar de data aceasta din SUA.

    Vaccinarea Covid-19 crește riscul de a suferi un avort spontan cu cel puțin 1.517%
    Potrivit Centers for Disease Control's (CDC)) Vaccine Adverse Event Database (VAERS), până în aprilie 2022, un total de 4.113 decese fetale au fost raportate ca reacții adverse la injecțiile Covid-19, dintre care 3.209 au fost raportate împotriva injecției Pfizer.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-80.png?resize=768%2C733&ssl=1
    http://healthimpactnews.com/

    CDC a recunoscut că doar 1 până la 10% din reacțiile adverse sunt raportate efectiv la VAERS, prin urmare, cifra reală ar putea fi de multe ori mai mare. Dar, pentru a pune aceste cifre în perspectivă, au existat doar 2 239 de decese fetale raportate la VAERS în cei 30 de ani care au precedat autorizația de utilizare de urgență a injecțiilor Covid-19 în decembrie 2020. (Sursa)

    Iar un alt studiu, care poate fi consultat aici, a constatat că riscul de a suferi un avort spontan în urma vaccinării cu Covid-19 este cu 1.517% mai mare decât riscul de a suferi un avort spontan în urma vaccinării antigripale.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2022/06/image-81.png?resize=768%2C597&ssl=1

    Cu toate acestea, riscul real ar putea fi de fapt mult mai mare, deoarece femeile însărcinate sunt un grup țintă pentru vaccinarea împotriva gripei, în timp ce acestea reprezintă doar un grup demografic mic în ceea ce privește vaccinarea împotriva Covid-19 până în prezent.

    Creștere cu 63.060% a numărului de decese excesive în rândul copiilor în Europa
    În vara toridă a anului 2021, o decizie importantă a cuprins întreaga Europă, declanșând un vârtej de emoții în rândul părinților, care au căzut în plasa propagandei 24/7, așteptând cu nerăbdare o rază de speranță pentru copiii lor.

    Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) acordase în sfârșit aprobarea de utilizare de urgență pentru utilizarea vaccinului Pfizer COVID-19 la copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

    Ușurarea și euforia au străbătut inimile a nenumărați părinți naivi, care au văzut în acest lucru o rază de protecție împotriva presupusei pandemii.

    Cu toate acestea, vânturile destinului au luat o întorsătură neașteptată atunci când a început distribuirea vaccinului pentru copii. Au apărut rapoarte surprinzătoare, dezvăluind o creștere îngrijorătoare a numărului de decese excesive în rândul celor mici de pe întregul continent. Sentimentul de optimism a dispărut rapid în rândul miilor de familii afectate și a fost înlocuit de o realitate sumbră care a aruncat o umbră asupra speranțelor multora.

    În mod tragic, statisticile descriu un tablou tulburător, cu o creștere uluitoare de 63.060% a numărului de decese în exces în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani până în a douăzeci și doua săptămână din 2023. Aceste cifre șoptesc o poveste înfiorătoare despre consecințele care au fost prevăzute de multe voci reduse la tăcere și puternic cenzurate.

    În săptămâna 21 a anului 2021, Agenția Europeană pentru Medicamente a extins autorizația de utilizare de urgență a vaccinului Pfizer COVID-19, mai întâi la copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani și, ulterior, la grupa de vârstă 5-11 ani.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/04/image-33.png?resize=768%2C288&ssl=1
    https://www.ema.europa.eu/en/news/first-covid-19-vaccine-approved-children-aged-12-15-eu

    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/04/image-34.png?resize=768%2C299&ssl=1
    https://www.ema.europa.eu/en/news/comirnaty-covid-19-vaccine-ema-recommends-approval-children-aged-5-11

    Cu toate acestea, în săptămânile care au urmat aprobării s-a înregistrat o creștere șocantă a numărului de decese excesive în rândul copiilor, o tendință ascendentă care a persistat fără încetare.

    Între săptămâna 22 din 2021 și săptămâna 52 din 2021, un număr alarmant de 919 decese în exces în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani ar fi trebuit să trimită unde de șoc pe tot continentul. Dar datele au fost suprimate.

    Contrastul nu ar fi putut fi mai puternic, deoarece în perioada dintre săptămâna 1 și săptămâna 21 din 2021 s-au înregistrat cu 218 decese mai puține decât se aștepta.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-16.png?resize=768%2C310&ssl=1
    https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

    Iar faptul că creșterea excesivă a numărului de decese se aliniază perfect cu aprobarea de către EMA a vaccinului Pfizer COVID-19 pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani nu poate fi considerat o simplă coincidență.

    Tendința îngrijorătoare a continuat pe parcursul anului 2022, cu un total de 1 639 de decese în exces în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani în cele 26 de țări europene, descriind o realitate sumbră care nu poate fi respinsă.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-17.png?resize=768%2C314&ssl=1
    https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

    Din păcate, la împlinirea celei de-a 22-a săptămâni din 2023, a ieșit la iveală un adevăr copleșitor, deoarece au fost înregistrate încă 590 de decese în exces, ceea ce a dus totalul sfâșietor la 3 148 de decese în rândul copiilor.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-18.png?resize=768%2C235&ssl=1
    https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

    Cifrele sumbre relevă o creștere fără precedent de 63.060% a numărului de decese în exces de când Agenția Europeană pentru Medicamente a extins autorizația de utilizare de urgență a vaccinului Covid-19 la copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

    Contrastul cu perioada anterioară nu poate fi mai puternic.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-25.png?resize=768%2C512&ssl=1

    Din săptămâna 21 din 2019 până în săptămâna 21 din 2021, în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani au avut loc cu 5 decese mai puține decât se preconiza.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-20.png?resize=768%2C327&ssl=1
    https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

    Întregul an 2020 a înregistrat un declin notabil, cu 230 de decese mai puțin decât se anticipa, descriind o poveste înfricoșătoare.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-19.png?resize=768%2C253&ssl=1
    https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

    Între timp, în anul 2021 până în săptămâna 21, înainte de autorizarea de urgență a utilizării injectabile Covid-19 pentru copii în Europa, s-au înregistrat cu 218 decese mai puține decât se aștepta.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-21.png?resize=768%2C309&ssl=1
    https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

    Creșterea uluitoare a numărului de decese în exces în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani din 26 de țări europene, printre care Marea Britanie, Franța, Spania, Italia și Germania, conturează o imagine sumbră a unei creșteri uluitoare de 63.060% de când Agenția Europeană pentru Medicamente a extins autorizația de utilizare de urgență a vaccinului Pfizer COVID-19 la copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-24.png?resize=768%2C512&ssl=1

    Această realitate dureroasă ridică probleme serioase, având în vedere natura experimentală a injecțiilor și evitarea anterioară a acestora din cauza riscurilor de intensificare dependentă de anticorpi (ADE) și de boală intensificată asociată cu vaccinul (VAED).

    În plus, administrarea vaccinului la copii, care nu erau expuși unui risc semnificativ de presupusul virus Covid-19, pare perplexă în lumina celor 449 de decese mai puține înregistrate în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani în Europa în 2020, de la debutul presupusei pandemii până la sfârșitul anului.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/image-22.png?resize=768%2C320&ssl=1
    https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

    Cu riscul de a transforma acest articol într-un eseu, acesta încheie dovezile noastre de astăzi, dar mai există multe dovezi și ne vom asigura că vom relata despre ele.

    Dar cu -

    Documente confidențiale ale Pfizer care arată o rată de avort spontan între 82% și 97%,
    Singurul studiu pe animale realizat pentru a dovedi siguranța administrării vaccinului Pfizer în timpul sarcinii care indică un risc crescut de infertilitate și malformații congenitale,
    Alte documente confidențiale ale Pfizer care arată că vaccinul se acumulează în ovare, date din Scoția care arată că numărul cazurilor de cancer ovarian este la un nivel record,
    alte date din Scoția care arată că decesele nou-născuților au atins niveluri critice pentru a doua oară în șapte luni,
    datele CDC VAERS care arată că vaccinarea cu Covid-19 crește riscul de a suferi un avort spontan cu cel puțin 1.517%,
    și aprobarea de către EMA a vaccinului COVID pentru copii, care a provocat o creștere șocantă de 63.060% a numărului de decese excesive în rândul copiilor în Europa;

    Se pare că avem deja mai mult decât suficiente dovezi pentru a susține că vaccinarea cu COVID-19 provoacă o depopulare în masă, iar cifrele apocaliptice ale lui Deagel pentru lumea occidentală în 2025 sunt pe cale să se realizeze.

    Dar cui îi pasă când Prințesa de Wales nu apare în public? Nu e ca și cum nu ne-ar fi avertizat.
    https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2024/03/image-135.png?resize=768%2C443&ssl=1
    https://www.royal.uk/news-and-activity/2024-01-17/a-statement-from-kensington-palace

    Sursa:
    https://expose-news.com/2024/04/28/division-distraction-problem-reaction-solution-2/
    ....................................................................................
Ultima oră

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani