Zoe Dantes: Vine vremea când hienele vor întalni lupii. Vin alegerile!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vine o vreme în care sminteala e ridicată la rang de lege. Vine o vreme, în care vedem mai mult ca oricând "live", ca "atunci când Dumnezeu vrea să te piarda, întai îți ia mințile".

"Creierul" politic, inexistent de altfel, este deconectat de mulți ani, de la contactul cu "gura" politicului!
 
Când "prelungitorul" a fost scos din priza, moare tot circuitul! Circuitul asigura cât de cât, funcționarea oricum discreționară a așa-zisului "stat". Telecomanda, inainte de acesti ani, părea doar, că avea un singur proprietar! Doar parea! Acum, analizând la rece, fără simpatii, antipatii, realizăm că "proprietarul" avea și el la ràndul lui alți "proprietari".

De ce acum ar fi altfel?

Doar că în toț acești ani ce au trecut, haosul s-a malignizat în societatea noastră, mai mult ca oricând.

Cad unul după altul, toate sistemele: sănătate, securitate, educație, muncă, protecție socială, mediu etc.., rând pe rând ca niște popice lovite profesionist într-o sală!

Căderea asta, trage ca într-un joc de domino, toata societatea, aceasta nemaiavând nici un stâlp de susținere, nici un principiu moral. Lipsa "principiilor ce nu se negociază niciodată", așa cum spunea Seniorul, ne-a aruncat într-un haos perfect! Și este abia începutul! Lipsa totala de coerență, comunicările absolut de desene animate, fac o larmă pe care nici cea mai geniala "minte" nu o mai poate acoperi.
 
Tot ceea ce a ajuns să conteze sunt niște procente ale diletanților ce se vor politicieni. Politicieni de tarabă, care vând și cumpară de la tot felul de amatori, scandaluri de presa, în speranța că vor mai caștiga un procent, pentru a-și asigura un fotoliu de piele sub fund, o pensie specială, un loc într-un CA, care va aduce mai mulți bani. Bani, ce vor putea aduce mai multe procente, pentru o haită, în speranța că "haita" va ajunge la putere.

Puterea într-o "haită" de hiene! Daca "haita" se crede cumva, eronat, că e formată din lupi, este într-o mare eroare!

Lupul este singurul animal care nu-și tradează haita reală! Niciodată! Este singurul animal, pe care Dumnezeu l-a făcut să moară demn, neputând să-și întoarcă capul să-și lingă rana! Când lupii pleacă la vânătoare, să asigure hrana haitei, ei știu că cel puțin unul, nu se mai întoarce! Își asumă pierderea! Haita trebuie hranită și protejată! În ciuda oricarui risc. Cu orice preț! De ce? Pentru că în haita autentică, există ierarhia care nu se încalcă! Există un mascul Alfa, care este conștient că va da socoteală majoritații pentru felul în care a condus vanatoarea. Și socoteala va fi dată, indiferent de vremuri.

Întotdeauna.

Vânătoarea lupilor, are aceleași principii de la începutul lumii. Nu se schimbă niciodată, în nici un fel de condiții. Fiecare iși cunoaște locul, fiecare știe când, cum, în ce fel va acționa și când se va retrage.

Reguli, respectate tacit, fără vreun gând de a fi încălcate. O singură greșeală făcută, va duce la pierderi majore. Ceea ce nici o haita de lupi în lumea asta nu-și poate permite.

Rânduiala respectată cu sfințenie, asigură viitorul haitei.
Ca să fii o haită de hiene, și să ai pretenția că ești o haită a lupilor, înseamnă că undeva, cineva, ți-a pus o oglindă "strâmbă"!

Undeva, cineva, ți-a șoptit că ești mai important, mai inteligent si mai puternic, decât ai fi visat chiar tu, în visele tale de mărire supremă! Daca te crezi tu, haită de hiene, că te-ai transformat peste noapte într-o haită de lupi, războiul e pierdut din start! Este o chestiune de timp, până când, în vârful muntelui, plecată la "cules" de hrană (voturi), vei da nas în nas, cu autentica haită de lupi, care-ti va arata cu adevarat ce inseamna vanatoarea!

Pentru că ai lăsat haita de lupi fără mâncare, fără apă, fără păduri, fară bârlog. Și, îți va "scoate" politica din cap, pentru totdeauna!

Haita de lupi a pornit la vânătoare!

În toată lumea!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Mircea Dragan 02.05.2023 10:26
  Eu deja sunt pregatit. NU voi vota pnl, psd, udmr, pro romania sau pmp. Am sa votez pe unii mai radicali si care ne-au ajutat cat au putut sa nu fim fortati sa ne intepam salvandu-ne sanatatea.
  Nu pot si nu am ce sa votez decat pe ei.
 • Adryan 02.05.2023 11:29
  Deci clasa politică a hienelor ar urma să fie înlocuită de clasa politică a lupilor, care înțeleg că aici reprezintă demnitatea.
  Ok, dar de ce ar trebui să ne intereseze pe noi asta de vreme ce ambele sunt tot animale de pradă?
  Și în afară de asta de unde vine acest optimism? Creștinii știu că politicienii se vor tot succeda până când puterea se va concentra în mâna unuia singur, antihristul. Deci ce e cu această jubilare?

  „Nu vă încredeți în cei puternici, în fiii oamenilor, în care nu este izbăvire.
  Ieși-va duhul lor și se vor întoarce în pământ. În ziua aceea vor pieri toate gândurile lor.
  Fericit cel ce are ajutor pe Dumnezeul lui Iacob, nădejdea lui, în Domnul Dumnezeul lui” Psalmul 146, 3-4
 • Dă Anvacsăbăl 02.05.2023 16:55
  Eu am să votez cu mine și anul ăsta! Eu sunt singurul ce știe ce-i bine pentru mine, de ce să am încredere în alții?! Și ce rost are să pierd timpul legitimizându-i pe hoți, oricum fac parte toți din aceeași șleahtă, că nu-i poți numi haită pe ăștia, sunt doar o adunătură de idioți, în care toți "e șefi" și toți câștigă, aparent! Cine n-a înțeles asta până acum e la fel de idiot ca ei. Una e să știi că-s idioți și hoți, alta e să le mai dai și aprobul tău să se împrumute și să fure în numele tău... asta înseamnă să fii cu adevărat tâmpit. Deci mergeți la vot, cetățeni, și dați-le aprobarea voastră.
 • Adryan 03.05.2023 01:46
  Citind ce mai scrie lumea pe-aici am zis să fac o completare la mesajul meu: Eu voi vota și, dacă nu se-ntâmplă ceva surprinzător, chiar cu AUR. Căci AUR fiind mai suveraniști îi consider răul cel mai mic. Eu doar am considerat necesar să critic această încredere exagerată a autoarei articolului. Căci știind în ce direcție merg lucrurile nu-mi fac speranțe prea mari de la nimeni. Dar dacă n-aș vota deloc ar fi ca și cum aș împărți votul meu la toate partidele ce vor trece pragul electoral, conform cu rezultatele votului, adică aș da PSD-ului x%, PNL-ului y%, USR-ului z%, samd. Decât asta mi se pare mai ok să dau tot votul celor care mi se par răul cel mai mic.
Ultima oră

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos