Zoe Dantes: Trăim vremuri de iad. De trei ani, România arde

De Zoe Dantes  /  

Foto: COTIDIANUL

Foto: COTIDIANUL

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De trei ani, România arde.

Nu se pune tragedia de la Colectiv. Știm că "a trebuit să moară oameni"! Propoziția asta spune tot despre ce s-a pus la cale acolo.

În ultimii trei ani, românii mor arși de vii, indiferent unde ar fi. Statul este în disoluție datorită cartelurilor mafiote care se numesc partide, servicii etc..

Focul ăsta....poate într-o zi ne scapă de demoni, cine știe?!

Aaaa, și Arafat rezistă! Normal! Comandantul acțiunii distrugerii de orice fel!
Despre Werner ce sa zic?!
Nu există!

Trăim vremuri de iad!

Balamucul numit Securistan. Sau România.

Țara asta ar trebui să-și schimbe numele. Să se numească Securistan Rog sau poate Securistan Balamuc.

De câteva săptămâni am o senzație ciudată de parcă lumea s-a smintit în mare parte. Fiecare pe alt domeniu de viață. Au însă un numitor comun: goana după bani, putere și notorietate. Nu mai avem scăpare?!

Urlă unii pe la teve uri de zici că vine sfârșitul lumii. Alții o țin langa cu niște povești de adormit prunci, bașca, nici ăla mic de un an nu mai crede porcăriile astea. Povești cu tentative... Săbiile sunt scoase în fiecare dintrè bordelurile numite partide. Se "omoară" între ei. Care mai de care să rămână la ciolan. Adică la devalizarea Securistanului. Pffff.... dacă nu ai table pe umeri, dacă nu ești "avertizor de integritate", adică turnător, dacă nici măcar o săgeată a cuiva cu burta peste curea și patru clase, nu ai facut nimic.

Ai învățat școală pe bune? Ghinion! Nu ești de folos partidului unic: securitatea. Nu exiști, nu ai dreptul să gândești. Despre opinie nici atât! Cine naibii ești tu să strici propaganda?! Unde te trezești? În democrație? Care democrație? În România țara ta? Care țara ta? Că e vândută, amanetată, traficată și aproape îngropată. Da ei, Securistanii sunt cu slava, armătă, pușcătă și mai ales cu uie în gură. Cum zici altceva, cum ți-o iei peste bot.
Meriți! Cine naibii te-a pus să înveți! Trebuia să te faci politician. Nu conta că nu știi să citești. Dădeai legi!
Aveai ochelari de soare, te plimbai in avioane private și o erai într-un concediu prelungit.

Nimic nu are nici o noimă. Tocmai de aceea se turează niște "turbine" undeva în spate. În spatele circului care ni se servește. Se pregătesc "băieții" să execute ordinele stăpânilor de sclavi: uie, omeseu, licurici etc.. Licuriciul ar trebui să se uite la dosul lui: nu mai luminează de mult. I s-a stins lumina. E o chestiune de timp până aruncă cineva chibritul. În rest, toate bune!

Lumea e pe ducă, ordinele sunt să crăpăm cât mai mulți cu orice preț, să fim imbecili și să repetăm în cor ce zice propaganda! Aia nebună, dementă și demonică!
Omul nou! Adică demonii!

E bine! Războiul nevăzut continuă. Până la final scapă cine poate!
Dintre ei! Nu dintre ignoranții de noi.

Ultima piesă pe tabla de șah nu a fost jucată. Chiar dacă ei vor să ne convingă de asta!
Ciocnirea civilizațiilor nu e între rase, religii sau alte nebunii. Este doar despre războiul autorităților demonice împotriva omului normal.
Care va învinge!
Întotdeauna!
Răul are o limită! Și un Stăpân! Care-l ține în frâu și nu i se îngăduie mai mult! Doar pentru cernere!
Atât!
Fiți binecuvântați!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?