Zoe Dantes: TED sau Teroare, Eugenie, Dictatură. Într-un singur cuvânt Porțile Iadului zise și Bill Gates

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aseară, lumea a auzit într-un final, după aproape 3 ani, cine a fost scenaristul, regizorul și protagonistul principal al Mascaradei numită PlanDemonie! Acest  "specialist" de carton care are o problemă majoră la căpuț. 

Omul suferă de sindrom demoniac. 
 
 
Se visează ăla important, care duce o luptă cu Dumnezeu. Visul lui este să reducă populația lumii, să sterilizeze pruncii și mai ales să scape de seniori. 

Și să inoculeze otrăvuri sub formă de înțepări în fiecare om de pe planetă. 

Dezastrul făcut de acest individ alături de cohortele lui de fundații "filantropice" în Africa se cunoaște foarte bine. "Prietenia" extrem de strânsă în interese comune cu teroristul numărul unu al planetei, zis și Tedros (politician etiopian), șeful Organizației Mondiale al Nesănătății, precum și cu Fauci, a făcut posibilă punerea în scena a asasinatelor împotriva umanității din ultimii trei ani. 

Legaturile financiare dubioase pe care acest individ le are cu ceilalți psihopați aflați la conducerea guvernelor din toată lumea sunt evidente. 

Individul acesta, a aruncat miliarde în piață, a controlat guvernele și toate sistemele medicale din lume pentru a ajunge la "salvarea trilioanelor de dolari", adică tot ce au însemnat "grămăjoarele sublime de grăsime", salvatoare. 
Salvatoare pentru ei. Vedem toți efectele serurilor morții. 

Sindromul morții subite, nu are nici o explicație logică. Autoritățile din întreaga lume tac. Încearcă să bage sub preș crimele ordonate de psihopați. În speranța că lumea va dormi în continuare și vor crede la nesfârșit în "specialiștii morții" și în "autoritățile oficiale".

Omul cu nume de porți ale iadului, a hotărât tot. Restricții, protocoale, cenzură, amenzi, teroare și distrugere a economiilor statelor pentru bani, putere, influență și control total asupra omenirii. A dat și un exemplu de subordonare și execuție totală a ordinelor sale în Colonia Penală numită Australia. Stim toți ce s-a întămplat acolo. Demența dusă la extrem! 

Întrebarea pe care toți ar trebui să o punem este următoarea:

De ce cu o zi înainte să apară această anchetă, Tedros a ieșit să ne aducă la cunoștință ca plandemonia e terminată? 

Unde arde? Cine îi arde și mai ales de ce? 

Să fi înțeles totuși lumea ce înseamnă TED?!

Teroare, Eugenie, Dictatură! 

Adică Porțile Iadului!

Semnat: o "conspiraționistă" care a spus toate astea din aprilie 2020! 

Era și foarte greu de intuit! Teoriile conspirației au devenit realitatea pe care o trăim azi! Toți!
 
Citiți și: Ups! Conspiraționiștii au avut (din nou) dreptate: BILL GATES a condus Pandemia Covid la nivel mondial. O spun Politico și Die Welt. BTI: BOMBĂ CU NEUTRONI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Andri 16.09.2022 12:49
  Sa stiti ca nu e nimic nou sub soare.

  -Copilul meu, vom vedea peste puțină vreme urmările groaznice, dar să știi că și ei înșiși se vor confrunta cu prostiile teribile pe care le-au făcut. În viitorul apropiat toți acești oameni... vor muri unii de la vaccinuri, alții din cauza efectelor adverse, alții vor deveni oameni alterați, modificați, cu tendințe sadice, paranoice, astfel încât prin lege statele vor decide să-i omoare. Prin lege! Și de fapt, vor scoate, vor vota decrete extraordinare care vor impune arestarea copiilor, copiilor modificați, care vor experia fazele unei vieți paranoice.

  Să știți că atunci nici Arhiereii, cei care acum spun toate aceste prostii, nici preoții care le acceptă, nu vor mai avea loc în această turmă creștină, care așteaptă să audă cuvântul lui Dumnezeu, însă aude cuvântul vaccinurilor. Care dorește să audă cuvântul Sfintei Împărtășanii, al Tainelor, al rugăciunii, al sfințirii, și care aude cuvântul despre vaccinuri! Am ajuns la prostia, la idioțenia, - dar să nu zic doar idioțenie, căci este vorba de ceva mai rău, este un act satanic, - de a fi persecutați preoții pentru că nu vor să-și facă vaccinul!

  Ascultă, copilul meu, toți aceștia se vor confrunta într-o zi cu mânia oamenilor indignați și disperați, și nu vor ști unde să se ascundă pentru a se salva! Unii dintre ei vor muri, alții vor fi urmăriți, alții vor fi dezonorați! De aceea să aibă în vedere aceste lucruri și să-și amintească de urmările care au venit asupra lui Ana și a lui Caiafa. Să țină minte toate acestea și să înceteze să joace precum Ana și Caiafa în Biserica lui Hristos!

  Să știi, copilul meu, că în acest moment conducătorii, liderii mondiali, sataniștii secreti, în ritualurile lor satanice ascunse, au făcut făgăduință cu sânge că vor promova rapid și decisiv planuri de distrugere a Bisericii Creștine mondiale. De fapt, însă, fundamentul războiului este împotriva Sfintei Împărtășanii, scopul este de a-i convinge pe creștini să simtă silă de Sfânta Împărtășanie și să se teamă că ar putea să se îmbolnăvească atunci când se împărtășesc!
 • Andri 16.09.2022 12:51
  https://manastireasfantulapostolfilip.blogspot.com/2022/02/in-pragul-unei-triple-catastrofe.html?m=1
 • Carbid 16.09.2022 16:35
  Am preluat si distribuit linkul catre toti prietenii si cunoscutii mei!!!
  Multumesc!
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO