Zoe Dantes: Sound of Freedom - Un film. O realitate incontestabilă. O industrie neagră diabolică din care ies tone întregi de bani. Pentru autoritațile ce vă vor binele. În toată lumea!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traficanții! Cei ascunși în spatele celor îmbrăcați în costume scumpe și care în general se lăfăie în scaunele din parlamente, Congrese etc.. Depinde pe ce meridian suntem.
 
Vă amintiți filmul făcut după alt fapt real? Man on fire! Tot despre asta se vorbea. Cu implicații la vârful statului. Întotdeauna firele duc la vârful statelor. Acolo e foame mare de bani. Bani negri scoși din toată putreziciunea celor ce se dau politicieni, indivizi din varii servicii secrete. Că de asta sunt secrete. Să nu știe nimeni cu ce se ocupă și cum fac banii. Cu bugete incomesurabile, cu legaturi transpartinice și transfrontaliere, care pozează în "oameni de bine".

Scandalul din ultimele zile de la noi, cu azilele transformate în lagarele morții, se pare că a lăsat multă lume fără grai. Serios?! Pe bune?!

Adică vreți să spuneți că autoritățile nu știau? Chiar poate cineva să creadă aberația asta?! De 33 de ani mizeriile astea există. Peste tot. Acoperite! Ascunse cu mare grijă pentru că e țeava lor prin care curg banii. Copii sunt traficați, abuzați, bătrânii sunt deposedați de orice formă de proprietate, pentru ca politicul și decidenții să aibă si ei "casele lor". Cât mai multe proprietăți și cât mai mulți bani.

Bani de osândă! Clanurile mafiote sunt doar degetele lungi ale politicului, protejate de "oamenii legii"! Care oameni? Care lege? 

Dacă cineva ar fi fost curios, ar fi aflat și scos la lumina de zeci de ani procedurile mizerabile care implică pe unii "oameni ai legii" care se ascund sub insigne, robe, haine de stat, funcții ca să fie bine politicului! Și lor! Celor ce "apără legea"! Adică, Omerta!

Cea mai mare minciună a diavolului este că nu există! Cea mai mare minciună a autorităților este că nu știu nimic despre ororile astea, în timp ce își împart proprietățile și banii proveniți din orice fel de trafic de carne vie și traficarea proprietăților bătrânilor încarcerați în lagărele morții. Cu acordul statului.
 
Vinovații? Sincer, habar nu am cine sunt implicați ca și nume. Nici nu are nici un fel de importanță. Numele. Ei sunt o caracatiță! Cu cât anii trec, cu atât ea devine mai mare, mai bine înfiptă în realitatea neagră ascunsă societății căruia se pare că nu-i pasă. Abrutizată, drogată, manipulată și mai ales doritoare de minciună.

Pentru că adevărul doare, pentru că adevărul nu mai poate fi gestionat, pentru că adevărul e sugrumat de interesele câtorva sute sau mii de indivizi care dau decizii. De orice fel! 

Dar ce să vezi! Corupția ucide! Pe cine? Doar societatea e ucisă de corupția generalizată, dar e folosită ca armă, împotriva oricui dorește să spună adevărul! 

Coruptia ucide a fost și este o sintagmă folosită de cei mai mari corupți ca să-și umple cât de mult pot buzunarele, să-și creasca numărul proprietăților și să huzurească pe suferința copiilor, femeilor, bătrânilor traficați cu o mizerabilă ritmicitate. 

Nimeni nu va face nimic nici de data asta. S-a arătat doar o pisică! Cuiva! Au fost scoase de sub dosurile slinoase niște probe ca altcine să-și țină gura! Vechea procedură aplicată înainte de panarama care se cheamă alegeri electorale. Atât! 

Peștii mari se vor înscăuna din nou la anul în fotoliile politice și vor jura din nou cu mâna pe Biblie. Cu un tupeu absolut înfiorător, în timp ce frontierele vor fi asaltate de traficanții de prunci și femei. În timp ce bătrânii vor fi torturați și deposedați de tot ce dețin, inclusiv viața. 

Este o industrie transfrontalieră ce nu poate fi oprită. Sper că suntem conștienți de acest lucru. Doar că, din când în când, mai apare adevărul. Spus și povestit în cărți și filme. Cum este cel din Sound of Freedom. Cutremurător! 
Și? Pe cine interesează? 

În general, pe nimeni! 

Ca orice mare rău aducător de mulți bani. Oare poate adevărul acesta să învingă răul în care trăim toți? Minciuna în care ne scăldăm? 

E greu de spus! De făcut cu atât mai mult! 

Să nu fim ipocriți și să ne facem că nu știam. Toți știm! 

Dar tăcerea e de aur!  Și aduce mulți bani.

Să facă alții, nu noi! Să-și asume alții, nu noi! Despre asta e vorba! 

Atât! 

Să sperăm că sunetul libertății se va auzi cândva, totuși! Să sfâșie pentru totdeauna perdeaua neagră a iadului!
În care ne-au făcut să trăim atăt de multă vreme!

Să ne fie rușine!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Patriot Roman 10.07.2023 14:21
    Oamenii buni n-au putere,forta averi sau pozitii importante in orice stat. Si de asta nu pot face nimic sa faca dreptate.Cei bogati au ajuns bogati de regula prin diverse lucruri necurate, si de multe ori prin crima..Cititi biografia lui rockfeeller primul .Ca sa restabilim legile corecte in societate trebuie sa fim uniti.Iar asta nu ni se va permite niciodata de cei ce detin puterea: banci,servicii secrete,politicieni, multinationale.Poate s-or schimba lucrurile in urmatoarele citeva mii de ani.Pina atunci nu exista speranta.
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?