Zoe Dantes: Sfântul Gheorghe plânge. De doi ani!

De Zoe Dantes  /  

Steagul de Luptă al lui Ștefan cel Mare și Sfânt

Steagul de Luptă al lui Ștefan cel Mare și Sfânt

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Republicare din 23.04. 2022 în seria Remember Plandemia

Cândva țara aceasta a avut un Vodă. Ștefan se numea. Zis și Ștefan cel Mare. El a avut un crez și un Steag de luptă. Pe steagul său de luptă, în fruntea oștirii era Icoana Sfântului Purtător de Biruință Gheorghe. Vodă Ștefan l-a ales ca Patron al Oștirii Moldovei, crezând din tot sufletul că acest Sfânt, vine alături de el în luptă cu toți ostașii morți pentru Hristos! Și exact așa a și fost. Mărturie a rămas salba de mănăstiri a Moldovei. Asta a fost Lucrarea Harului.

Mai târziu, Sfântul Gheorghe a fost ales ca și Patron al Forțelor Terestre ale României. Adică al Armatei Romane.

Azi, Sfântul Gheorghe plânge! Plânge pentru că nu mai are oștire pentru care să vină în ajutor. Oștirea lui, a traversat linia "inamică" și a pactizat cu "balaurul"! Cei ce erau îmbrăcați în uniforme, s-au lepădat de cei pe care trebuia să-i slujească și să-i apere, pregătindu-se de asalt asupra oamenilor simpli.

În fiecare zi, de doi ani, am văzut cum majoritatea dintre ei, îmbrăcați în uniforme au fost "balaurul" în sine! Au hărțuit, au bătut, au amendat, au profanat, au asuprit și omoarât oameni. Toate astea în numele unor indivizi străini de credința creștin-ortodoxă, în numele unei mascarade de asuprire nemaivăzută până acum în istoria neamului nostru. Cu voie de la stăpânirea străină de acest neam și martirii săi!

Căci ei, "stăpânii" nu au nici o legătură cu poporul român. Ei slujesc "balaurului"! Doar lui!

Chiar dacă azi Sfântul Purtător de Biruință plânge, mâine, acest Sfânt își va șterge lacrimile și va purcede la luptă. Pentru că în ultimii doi ani, Sfântul și-a mărit Oștirea cu mucenicii acestui neam. S-au ridicat la Ceruri și s-au făcut mucenici, ca să întărească Oștirea țării, Oștire care cu siguranță se va așeza în spatele Sfântului, spre a fi dusă la Biruință!

Așa cum el, Sfântul, în numele lui Hristos, a învins balaurul, o mai poate face încă o dată!

Pentru că lângă mucenicii neamului, încă există Oastea Tăcută a credincioșilor!

Și această Oaste Tăcută este mult mai numeroasă și mai puternică fără haină militară, de miliție sau jandarmerie! Infinit mai puternică prin tăcere și faptă! Chiar dacă nu se vede. Și poate tocmai de aceea. Lucrarea Duhului Sfânt este cea mai mare în vremuri grele, de asuprire totală. Și se face în Taină. Ca toate Lucrările Dumnezeiești!

Înfrângerea nu se declară când cazi! Înfrângerea se declară când refuzi să te ridici! Neamul românesc a căzut, dar a căzut doar în genunchi, nu definitiv. De acolo, din genunchi, se va ridica întărit în credință, chiar dacă mulți au obosit, s-au rătăcit pe Cale, au deznădăjduit și s-au simțit pierduți în întunericul adus de balaur. Neamul Românesc a învățat să Cadă și să se Ridice! De două mii de ani! Știe că ăsta e drumul spre Mântuire! Nu există Mântuire fără Cădere!

Vouă, celor ce ne-ați pus în genunchi, vă mulțumim! Doar așa putem să ridicăm privirea spre Cer! De acolo, din genunchi, se vede Cerul mai aproape. Pentru că, așa se spune în rugăciunea Epiclezei mari: ..."din genunchii inimii mele..."!

 

Astfel, în Numele Lui, și cu ajutorul Sfântului Purtător de Biruință, vom putea fi Biruitori, întâi asupra răului din noi și apoi, asupra răului de lângă noi. Astfel, vom putea să fim biruitori asupra Balaurului! Încă o dată! Și de câte ori va fi nevoie!

Bucură-te Sfinte Mare Mucenice Gheorghe, purtatorule de Biruință!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • INJECTIA FINALA 25.04.2022 23:20
    Sublim !
    HRISTOS A INVIAT, ZOE !
  • Jenica Nastasa 23.04.2024 14:37
    Duminică, înainte de Înălțarea Domnului, înainte de Ziua Eroilor, putem împunge și învinge balaurul. Cu ștampila.
  • Passagero 23.04.2024 15:16
    Bine si potrivit spus, totusi cand ma uit la scoli si la ceea ce se intampla acolo, parca iar ma apuca indoiala...
  • Augusta 23.04.2024 16:31
    Sfinte Gheorghe, astazi de ziua ta te rugam sa-l indupleci pe Hristos sa ierte neamul romanesc si sa ne ajute sa ne ridicam impotriva dusmanilor neamului nostru, pe care diavolii globalisti vor sa-l extermine cu ajutorul antihristilor de la guvernarea Romaniei, care si-au vandut sufletele lui satan.


    Acest documentar sa ne urneasca din somnul cel de moarte in care jidanii si UE, WEF, NATO ne-au afundat:
    https://rumble.com/v4pc9i8-sfritul-umanitii-aa-cum-au-plnuit-liderii-mondiali.html
Ultima oră

17:30

Familia Ortodoxă: De la moarte la viață

17:00

ÎN VINEREA PATIMILOR - un text emoționant scris de Emil Gârleanu cu un secol în urmă

16:43

Irina Bazon: Digitalizarea școlii și alinierea învățământului românesc la agenda tehnocratică și transumanistă

15:56

Biden: Japonia, India, China și Rusia sunt țări „xenofobe” pentru că „nu vor imigranți”

15:02

SUA acuză Rusia că folosește "arme chimice" în Ucraina - E vorba de Gaze Lacrimogene, la fel cu cele folosite de poliția americană împotriva manifestanților pro-palestinieni

15:01

O femeie din Mureș, mamă a trei copii, s-a trezit cu un diagnostic crunt după un banal consult medical: Cancer la colon, plămâni și metastaze la ficat

15:00

Cum ne cenzurează Facebook: IPS Teodosie, membru al Academiei Europene din Salzburg alături de IPS Andreicuț, și o Troiță de la Fântâna Albă, considerate cu un ”conținut grafic violent” de cenzorii Inteligenței Soroșiste. FOTO

14:33

Cititoare ActiveNews din Sistemul Medical: Unora plandemonia le-a prăjit creierul. Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați și câte turbo-cancere în stadiul IV vedem. NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale!

14:24

Dr. Geanina Hagimă: Noua medicină tehnologizată post-covid – direcție cerută sau impusă? APEL PENTRU REALIZAREA DE DEZBATERI PE TEMA TEHNOLOGIILOR INVIZIBILE

13:54

3 Mai - Ziua Presei: Mare parte din jurnaliștii care slujesc adevărul și dreptul cetățeanului la corectă informare sunt prost plătiți. LA MULȚI ANI!

13:41

Vloggerul Selly a fost invitat să vorbească la summit-ul NATO, organizat la Miami

13:02

Noile automobile au devenit deja jucării controlate de la distanță, cu telecomanda în mâna Sistemului

13:00

Vinerea Mare sau Vinerea Neagră: Ziua în care Hristos a murit pe cruce pentru noi

12:09

Dezvăluirile unui medic de la Institutul Inimii din Cluj, după operația de urgență a lui Florin Piersic: ”Trebuie dus la Viena. Urgent”!

11:30

Johnson & Johnson plătește despăgubiri de 6,5 miliarde de dolari pentru a soluționa toate procesele de cancer legate de pudra de talc