Zoe Dantes: Sfântul Gheorghe plânge. De doi ani!

De Zoe Dantes  /  

Steagul de Luptă al lui Ștefan cel Mare și Sfânt

Steagul de Luptă al lui Ștefan cel Mare și Sfânt

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Republicare din 23.04. 2022 în seria Remember Plandemia

Cândva țara aceasta a avut un Vodă. Ștefan se numea. Zis și Ștefan cel Mare. El a avut un crez și un Steag de luptă. Pe steagul său de luptă, în fruntea oștirii era Icoana Sfântului Purtător de Biruință Gheorghe. Vodă Ștefan l-a ales ca Patron al Oștirii Moldovei, crezând din tot sufletul că acest Sfânt, vine alături de el în luptă cu toți ostașii morți pentru Hristos! Și exact așa a și fost. Mărturie a rămas salba de mănăstiri a Moldovei. Asta a fost Lucrarea Harului.

Mai târziu, Sfântul Gheorghe a fost ales ca și Patron al Forțelor Terestre ale României. Adică al Armatei Romane.

Azi, Sfântul Gheorghe plânge! Plânge pentru că nu mai are oștire pentru care să vină în ajutor. Oștirea lui, a traversat linia "inamică" și a pactizat cu "balaurul"! Cei ce erau îmbrăcați în uniforme, s-au lepădat de cei pe care trebuia să-i slujească și să-i apere, pregătindu-se de asalt asupra oamenilor simpli.

În fiecare zi, de doi ani, am văzut cum majoritatea dintre ei, îmbrăcați în uniforme au fost "balaurul" în sine! Au hărțuit, au bătut, au amendat, au profanat, au asuprit și omoarât oameni. Toate astea în numele unor indivizi străini de credința creștin-ortodoxă, în numele unei mascarade de asuprire nemaivăzută până acum în istoria neamului nostru. Cu voie de la stăpânirea străină de acest neam și martirii săi!

Căci ei, "stăpânii" nu au nici o legătură cu poporul român. Ei slujesc "balaurului"! Doar lui!

Chiar dacă azi Sfântul Purtător de Biruință plânge, mâine, acest Sfânt își va șterge lacrimile și va purcede la luptă. Pentru că în ultimii doi ani, Sfântul și-a mărit Oștirea cu mucenicii acestui neam. S-au ridicat la Ceruri și s-au făcut mucenici, ca să întărească Oștirea țării, Oștire care cu siguranță se va așeza în spatele Sfântului, spre a fi dusă la Biruință!

Așa cum el, Sfântul, în numele lui Hristos, a învins balaurul, o mai poate face încă o dată!

Pentru că lângă mucenicii neamului, încă există Oastea Tăcută a credincioșilor!

Și această Oaste Tăcută este mult mai numeroasă și mai puternică fără haină militară, de miliție sau jandarmerie! Infinit mai puternică prin tăcere și faptă! Chiar dacă nu se vede. Și poate tocmai de aceea. Lucrarea Duhului Sfânt este cea mai mare în vremuri grele, de asuprire totală. Și se face în Taină. Ca toate Lucrările Dumnezeiești!

Înfrângerea nu se declară când cazi! Înfrângerea se declară când refuzi să te ridici! Neamul românesc a căzut, dar a căzut doar în genunchi, nu definitiv. De acolo, din genunchi, se va ridica întărit în credință, chiar dacă mulți au obosit, s-au rătăcit pe Cale, au deznădăjduit și s-au simțit pierduți în întunericul adus de balaur. Neamul Românesc a învățat să Cadă și să se Ridice! De două mii de ani! Știe că ăsta e drumul spre Mântuire! Nu există Mântuire fără Cădere!

Vouă, celor ce ne-ați pus în genunchi, vă mulțumim! Doar așa putem să ridicăm privirea spre Cer! De acolo, din genunchi, se vede Cerul mai aproape. Pentru că, așa se spune în rugăciunea Epiclezei mari: ..."din genunchii inimii mele..."!

 

Astfel, în Numele Lui, și cu ajutorul Sfântului Purtător de Biruință, vom putea fi Biruitori, întâi asupra răului din noi și apoi, asupra răului de lângă noi. Astfel, vom putea să fim biruitori asupra Balaurului! Încă o dată! Și de câte ori va fi nevoie!

Bucură-te Sfinte Mare Mucenice Gheorghe, purtatorule de Biruință!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • INJECTIA FINALA 25.04.2022 23:20
  Sublim !
  HRISTOS A INVIAT, ZOE !
 • Jenica Nastasa 23.04.2024 14:37
  Duminică, înainte de Înălțarea Domnului, înainte de Ziua Eroilor, putem împunge și învinge balaurul. Cu ștampila.
 • Passagero 23.04.2024 15:16
  Bine si potrivit spus, totusi cand ma uit la scoli si la ceea ce se intampla acolo, parca iar ma apuca indoiala...
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu