Zoe Dantes: ”România Educată” - WERNER E GOL! După 9 ani de trândăvie, proiectul ratat al unui ins mic, cu pretenții de rege gol, ne-a demonstrat cum e cu statul eșuat

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna ce se încheie azi, ne-a arătat tuturor, cu vârf și îndesat ce „Românie educată” lasă Werner Ukrainianul în spate. După 9 ani de trândăvie, proiectul ratat al unui ins mic, cu pretenții de rege gol, ne-a demonstrat cum e cu statul eșuat.

Din toate punctele de vedere! Pe toate palierele. Doar cu ukri i-a ieșit! Adică a dat tot! Gratis! Probabil pentru o viitoare sinecură la care visează! Că na, s-a învățat mutul la avioane private și huzureală maximă!

El, marele profesor ratat a făcut din educația țării o ratare totală! După chipul, asemănarea și slugărnicia proprie.

De ce vă plângeți? Nu ați vrut o țară ca afară? Poftim, o aveți! Elevii înjunghie, își bat joc de profesori, se bat între ei, fac orice în afară de ce ar trebui să facă: să învețe!
Ce să învețe? Cum să devină golani, borfași, analfabeți funcționali, drogați, transgenderi etc..

Cine e vinovat? Cum cine? Cei care sar în sus că, mvai, i se face observație copilului, îi tulbură emoțiile, devine anxios! Ce măăă?????

Devine anxios???!!!
Voi ăștia mari nu mai deveneați anxioși când tremurați în bancă atunci cănd intra profesorul la oră! Păi nu! De aceea știți să scrieți, să citiți și să înțelegeți ce citiți! Nu ne premia nimeni după ce făceam prostii! Ba din contră! Și nu a mai fost nimeni anxios și depresiv!

Azi, mucoșii merg la liceu cu BMW! Serios? Vezi că are 200 de absențe nemotivate! Si mai are și 4 pe linie! Da', dar are BMW! De la ta-su'! Că ta-su' a făcut bani. Cei mai mulți cu statul! Beizadeaua trebuie să aibă totul, fără să facă nimic! Eventual, să facă prăpăd!

Nu mai zic de alea de la 12 ani în sus...unde le vezi nu le mai poți deosebi de alea de 25! Arată toate la fel, umblând hămesite după vreunul cu bani. Mulți! Nu contează vărsta! Doar să le cumpere ciorapi și pantofi și eventual niște silicoane. De ce vă mirați? Asta au avut drept model! Dat de media, de societate, de tot ce le înconjoară.

Educație, te halim! De ce nu sunteți sinceri? Voi, ăștia mari! Culegeți exact ce ați semănat! Ăștia mici fac ce au văzut la voi! Mediul academic nu mai există! Fiți sinceri! Cu voi! Dezastrul este total!
Nu cred că mai poate fi salvat ceva. Doar la cei care sunt acum la început de drum! Dacă o să înțelegeți că așa nu se mai poate! Generațiile ce vin din spate sunt arse pe creier! Ați pârjolit educația și acum vă plângeți că aveți doar neghină!

Meritați fix ce aveți! Când trăiești într-o realitate paralelă, vine un ceas în care ești obligat să vezi Adevărul!
Și Adevărul e că viitorul acestei țări arată exact ca elevii de azi! Ca unii dintre profesorii de azi și mai ales ca un Xanax!

L-ați auzit pe Werner să spună ceva despre subiect? Pe aia de la Ministerul Needucației? Tacere totală! De ce? Pentru că le convine! Aici trebuia să se ajungă! Generații distruse, ușor de manipulat, fără principii, fără rădăcini, fără înțelegere, fără cale, fără viitor! Și mai ales fără Dumnezeu!
Pentru că pot face tot ce le trece prin cap!

Educația i-a halit! Pe ei! Și pe noi!
De ce ne plângem?!
Avem o țară ca afară!
Visul nebunilor s-a împlinit!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Radu Comsuta 08.04.2023 14:33
  Ați pus degetul pe rană. Acum îți vine să urli de durere dar cu ce te ajută. Cum ne mai vindecăm?
 • IC XC NI KA 08.04.2023 14:59
  Nu, nu, visul ne-bunilor nu s-a împlinit. Se lucrează din greu ca să se împlinească și, mai ales, să credem că s-a împlinit și că nu mai e nimic de făcut. Și noi trebuie să facem la fel! Ca să câștigăm teren, să lucrăm și mai din greu, fiecare la locul său, să fim un exemplu de conduită/CONȘTIINȚĂ morală, bineînțeles creștină. Că de aceea s-a ajuns aici, am crezut baliverne îndepărtându-ne de MODEL! Așa cum Modelul nu-I pierdut, nicicând NU POATE FI PIERDUT, nici noi nu suntem pierduți! Vrășmașul vrea să credem că da, că-i gata. În general nu mai e nimic de făcut. Asta e (ce convenabil, ca să nu mai faci nimic - mulți asta fac: nimic!). Nu, nu e așa! De noi depinde. De fiecare dintre noi!

  Omul sfințește locul!
  Ia să-l sfințească fiecare la locul său, cum ar fi?! Ce se alege de visul ne-bunilor? Praful!

  Doamne, ajută!
 • kostas.ro1608 08.04.2023 16:15
  Adultii din jurul lor sunt de vina. Educatie 0. Maine, poimaine or sa le traga o mama de bataie bunicilor si parintilor pentru bani de tigari sau de vacante sau de droguri. Cum i-au crescut asa ii vor avea. Vai mama lor!
 • Floreas 08.04.2023 17:20
  La ce sa te astepti de la ciurucurile tot mai stricate din frunte? Tot ciurucuri au creat!
  Ieri se spunea: tara te vrea prost.
  Azi globalismul si-a atins scopul : ciurucurile de azi si maine sunt oile obediente care vor fi inchise in tarc si fericite!
 • mihaipopescu 08.04.2023 17:42
  Toti PRESEDINTII si PRIMII MINISTRII de dupa 1989 au fost ZERO.

  Apar cu o campanie cu o idee. Si distrug intreaga tara.

  Si asa mai trec 10 ani. de rautate si saracie si distrugere.

  Orice tara din lume care ii lasa pe acesti crestini vestici inauntru...devine o parodie.
 • Tic 08.04.2023 19:53
  Și totuși in toată jungla asta încă sunt copii și părinți normali, cu bun simț, care vor sa facă lucru bun în viață.
 • Jude Laurentiu 09.04.2023 22:09
  Ce ar trebui să reprezinte "școala"?
  În prezent invazia telectualilor ( în toate compartimentele societății) au depărtat în mare parte individul de realitate crescând în societate numărul de analfabeți al bunului-simț, analfabeți sociali, analfabeți funcționali etc. Un telectual adevărat are permanent la dispoziție cunoștințele pe smartphon ( „telefonul inteligent”) așa că nu mai are nevoie să-și obosească mintea cu procesele psihice ce presupun eforturi de gândire, învățare, memorare, creativitate etc. ceea ce diminuează capacitatea individului de a înțelege și a se adapta mediului în care trăiește (inteligența, inteligența emoțională, inteligența socială etc.) generând uneori dizabilități grave. Astfel că spațiul desemnat pentru aceste procese din cortex este gol, mintea este forțată să nu se dezvolte generând probleme pentru individ privind: atitudinea. comportamentul anormal și periculos etc. Ca urmare în prezent se încalcă grav garantarea dreptului fundamental la invatatura stabilit prin Constitutie ca prin scoala profesorul este cel care trebuie sa il instruiasca si sa il educe pe copil pentru a il ajuta sa dobandeasca cunostinte si pregatirea necesare care sa il ajute in viata de adult.
  Activitatea de instruire și de educare este on-line unde fake news sunt prezente promovând modele de tineri: cu comportament „in trend cu moda" , „cool", cu „orientări minoritare" etc. care de multe ori sunt un pericol pentru individ și au un grad de pericol social.
  Întradevăr, după 18 ani, rigorile legilor și aparatul adiacent îl vor constrânge pe individul cu comportamentul anormal și periculos care în sinea lui va fi convins că i s-a făcut o mare nedreptate și nu se va integra în societate. De aici rezultă falimentul actualului învățământ promovat de telectuali – acesta nu servește intereselor individului!
  Telectuali promovează mediocrația > (Mariana Cristescu, https://www.activenews.ro/opinii/Mariana-Cristescu-Analfabetismul-efect-al-generalizarii-mediocratiei-ca-atitudine-de-viata.-PENULTIMUL-EDITORIAL-181299)
  „Școala reformată din ultimele decenii a ajutat la dislocarea (inclusiv culturală, prin întreruperea continuităților cu ajutorul școlii) românilor din propria lor țară, la înlocuirea lor în propria lor țară. A devenit dominată (instituțional și vocal) de agenți ai schimbării (chiar așa se numea un program finanțat din greu, în cadrul căruia profesorii se declarau cu mândrie agenți ai schimbării).
  Școala trebuie să redevină instituție al cărei scop este acela de a-i pregăti pe români să-și locuiască – adică să-și stăpânească și gospodărească – țara. Școala a avut demnitate atât timp cât a fost instituție fondatoare de țară, de națiune. Și profesorii, odată cu ea.” (MIRCEA PLATON)
 • Jude Laurentiu 09.04.2023 22:11
  TELECTUALII

  Este o consecință politică a faptului că INTELECTUALI au fost împinși deoparte, au fost izolați încât opinia lor să nu fie cunoscută; în atenția publicului (prin televiziuni etc.) au fost aduși TELECTUALI.

  La TELECTUALII „ toate lucrurile care te țin și îți dau valoarea de individ au fost aruncate în aer”, și odată cu ei toți ceilalți, pentru care ei acum erau singurii care reprezentau ceva, un reper, o instanță morală au dat modelul OMULUI NOU . Aceasta este ceea ce s-a întâmplat.
  Ceea ce vedem este o consecință firească a creșterii ponderii TELECTUALILOR în rândul oamenilor cu carte. Deja avem TELEMEDICINĂ, TELEȘCOALĂ etc. care generează o nouă pătură socială a telectualilor. TELECTUALII numai transmit fără a mai trece prin filtrul rațiunii ceea ce li să cere să transmită. TELECTUALII sunt executanți fideli ai autorităților în care au o încredere de neclintit. TELECTUALII sunt perseverenți in acțiune și „mândri nevoie mare” de faptele mărețe făcute in timpul executării fără crâcnire a mesajelor venite de sus. Idealul lor era să se manifeste ca subalterni devotați și să fie extrem de revoltați împotriva celor care le contesă comportamentul telectual.
  Ceea ce ar trebui să le dea de gândit este lipsa de independența în gândire.
  Telectualii muncesc dar nu gândesc dacă li se cere „ împacă adevărul și minciuna, înțelepciunea și prostia, binele și răul, pe Dumnezeu și pe mamona” Telectualii nu sunt interesați „ să tai și să le despartă, încât să nu se amestece” după cum cere Iisus.
  Apostolul Pavel spune: „luați sabia duhovnicească, care este cuvântul lui Dumnezeu” și despărțițile – ceea ce un telectual nu poate face. TELECTUALII nu pot să fie propovăduitori ai Adevărului; ei sunt ca telefoanele, transmit mai departe ce li se dictează în cască, sunt executanți și nu poți decât să spui: Să-i ierte Dumnezeu că nu știu ce fac!

  Se schimbă autoritățile TELECTUALII vor fi în continuare executanți fideli ai noilor autorități fără să conștientizeze vizibil că ei promovează altceva decât ceea ce promovaseră înainte. Ei vor fi în continuare mai zeloși cu o încredere de neclintit că sunt pe drumul bun ș. a.m.d. până la distrugerea oricărei forme de democrație cu finalitate dictatura politică.
  Telectualii sunt doar o curea de transmisie a unei autorități aflată undeva departe ... dar la putere! Dau dovadă de analfabetism al bunului-simț pe care un țăran adevărat îl avea!.


  Țara are nevoie de intelectuali, adevărați intelectuali, care să lumineze poporul! Adevărații intelectuali au în vedere apărarea ființei propriului popor, nu să pună în pericol existența lui! Să separe „ să tai și să le despartă, încât să nu se amestece”: adevărul de minciună, înțelepciunea de prostie, binele de rău, pe Dumnezeu de mamona. Intelectualii adevărați au menirea de a cerceta și a alege ce este bun!
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?