Zoe Dantes: România Doamnelor!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E primăvară si e ziua voastră, Doamnelor!  Mai ales, ziua Mamei noastre, Maica Domnului! Cea care este simbolul femeii, cel mai mare sfânt între sfinții raiului, mama Dumnezeului Celui Viu, pururea Fecioară!

Ați avut-o drept model, în toți anii aștia grei, urâți, mlăștinoși si plini de durere! Ați îngrijit pe cei bolnavi, ați dăruit iubire în jur, ați nadăjduit și de multe ori ați fost în prima linie a războiului nevăzut. Cu mâinile goale!

Ați avut curaj,  nimic nu a reușit să vă clintească nădejdea. În tăcere, de multe ori, ați plâns. Pe ascuns! Să nu fiți văzute de nimeni! Să nu vă arătați suferința, și slabiciunile. Uneori deznădejdea. Toate trec!

Voi, ați rămas acolo neclintite! 

Ca niște falnici brazi de la marginea pădurilor, în timp de furtună. Ați apărat pădurea mititică. Erau toți ai voștri. Nu v-ați dat la 

o parte, uneori chiar cu prețul vieții! Cu nopți de nesomn, cu lacrimi curgând pe obraji, uneori la lumina candelelor si lumânărilor aprinse, ați adus Euharistia în casele voastre, făcând noaptea bucatele.

Ca să nu vi se vadă lacrimile căzute în bucate. Nu erau lacrimi, era doar Hristos care venea la fiecare dintre voi. Era doar mângâierea Maicii Domnului care vă știa amărăciunea.

Ați mers mai departe. Uneori înjurate, alteori jignite, uneori blestemate, alteori amendate. Nu a contat!

Ați rămas neclintite!

Acolo, în picioare, cu multă iubire necondiționată în suflete. Ați arătat că se poate!

Să rămâi dreaptă, demnă și puternică. În ciuda oricărei nenorocire care s-a abătut asupra voastră! V-ați privit morții de departe, cei plecați in saci negri! Demne! Cu durerea sfâșietoare în suflete, ați privit lung după ei, ca Maica Domnului când în tăcerea sfâșietoare și- vazut Fiul răstignit pe cruce. V-ați șters lacrimile sufletelor cu rugăciune. 

Ați rămas neclintite!

Cine ar putea vreodată să vă învingă?! Nimeni nu poate lupta împotriva iubirii. Tocmai de aceea, ați făcut o Românie tăcută, puternică și plină de mister pentru alții! 

Pentru că voi aveți un model! Pe Cea care este Generalul Oștirilor Ingerești! 

Apărătoarea Doamnă să vă Binecuvânteze!

Vă mulțumesc că existați!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Muad'dib 08.03.2023 11:05
  Amin!
 • Lykon 08.03.2023 11:43
  Si pe dumneavoastra, stimata Doamna Dantes, sa va binecuvanteze Cea care a biruit iadul dar si cititorii pentru sufletul pe care il puneti in ceea ce faceti!

  Va multumesc!
  https://jorjette.ro/wp-content/uploads/2013/12/lacramioare-plante-medicinale.jpg
 • Radu Comsuta 08.03.2023 12:10
  La mulți și fericiți ani.
 • Mars.60 Stefan 7649 08.03.2023 12:19
  La Multi Ani cu sanatate, pace si fericire tuturor femeilor din Romania si de pretutindeni!
 • hannah 08.03.2023 14:17
  Multumim si noi, doamna Dantes! Iar Maica Domnului sa va aiba in paza, sa va indrume pasii si sa va invaluie in iubire, asa cum o face cu noi toti! Doamne ajuta!
 • IC XC NI KA 08.03.2023 18:32
  Duminica Femeilor Mironosițe e ziua femeii ..creștine.

  https://m.activenews.ro/stiri-social/Cand-e-Ziua-Femeii-crestine-8-martie-sau-Duminica-mironositelor.-Parintele-Valentin-Baltoi-Martisorul-nu-este-un-simbol-religios-si-in-niciun-caz-crestin-130883
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență