Zoe Dantes: Pentru cine tragi sirenele, Arafate? Pentru tine sau pentru morțile subite?

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Credeați că ați scăpat? Nooo! Omul e viu. Si face ce vrea el, când vrea el, cum vrea el. E stăpân peste toți. Nu-l deranjează nimeni. Nici măcar cu o floare. Deși azi ar trebui să primească multe! Urări. De bine!

Treaba lui e să vă țină panicați, în frică. A ales 1 martie pentru că nu suportă bucuria. În general, "salvatorul" nu suportă viața! Asta ne-a demonstrat-o de 3 ani! Omul distruge tot ce atinge! Așa e el din naștere. Da' e salvator, mă!

Azi, face un exercițiu de alarmare a populației. Să fiți alarmați! De ce să respirați prima zi de primăvară? De ce să oferiți flori și mărțișoare? Nu mai bine vă puneți un sac pe cap și vă băgați sub pat? Nu e guvid să aresteze oamenii în lagarele de exterminare, dar a găsit el metodă! Să urle sirenele! Ca să vă obișnuiți cu ce? Cu cutremure, cu război, cu orice, numai pace, nu! Omul urăște tot ce e normal, firesc. Nu suportă să fie bine.

Are nevoie de frică. Cu asta se hrănește! De ani de zile. E fericit așa! Și funcții! Cât mai multe funcții! Azi e Comandantul acțiunii. Din nou! Important, bă! Nu așa, normal ca noi toți! Salivează când aude de dezastre. Sunt viața lui.

El însuși e un dezastru de care țara asta nu mai scapă! E înfipt etern în sistem! De unii! Care-i acoperă spatele! In general! Sunt curioasă dacă armata lui personală va da drumul la sirenele ambulanțelor. Pe străzi! Și dacă o să se cânte imnul! Că geacă de piele are. Nu a dat-o jos! Cu ea se simte puternic. Îi dă forță sa mai distrugă ce a reușit să-i scape în ultimii 3 ani!

Eu zic să-l felicitați azi. Că iîncepeți o altă primăvară tot cu el! Cu panică, amenințări, experimente etc.. o să fie frumos când bunicii care nu au auzit de mizeria asta, se vor speria pe străzi!

Să le spuneți că Arafat împarte mărțișoare. De moarte! Căci asta este specializarea ăstora de se dau salvatori! Și mai ales specialiști!

Și vă rog să-l aplaudați! Că e salvatorul vostru! Nimic rău nu se întâmplă fără el. Așa că, vă rog să lăsați urările cu primăvara aia frumoasă și gingașă și să vă supuneți noilor experimente ale autorităților! Pentru că așa vă zice individul! "Populația trebuie să se obișnuiască.!"

Cu ce?

Vă urez o primăvară fără el! Salvați-vă singuri! Nu aveți nevoie de un "salvator" care v-a oferit 2 ani, saci negri!

Ar trebui ca azi, individul să primească un mărțișor: un sac negru cu șnuruleț alb roșu! Că tot e el doctor! Doctor fără pacienți! Sau cu toți pacienții îngropați!

Da' nu mai contează!

Să sune sirenele ca să fie Arafat fericit!

Aduce primăvara! Pentru sistem! Nu pentru voi.
 
 
Să fiți alarmați! Că tot e 1 martie!

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Dorel Timpa 01.03.2023 10:48
  Am crezut că sună alarmele

  Ca sa ne anunțe decesul arahatului.
  Piei, satana!
 • ion ion 7995 01.03.2023 11:20
  Arafat e numai o rotita din angrenajul satanist pornit in miscare acum 3 ani. Ce s-ar intampla daca oamenii ar fi constienti de ei si ar refuza sa indeplineasca niste ordine absurde. Tot sistemul e bazat pe acceptare si ascultare si de aceea toti sunt vinovati. Asa a fost pe vremea comunismului , asa e si acum , numai ca la nivel planetar. Lupta se face prin neacceptarea regulilor , il avem pe Hristos , ii avem pe sfinti ce ne mai trebuie ca sa ramanem drepti? Pana si Arafat se mai poate mantui , poate ca nu si-a piedut inca sufletul, sa ne rugam si pt el
 • Tic 01.03.2023 14:12
  Eu ii adresez o urare strămoșească (va rog iertați) : mai du-te mă în.....Palestina de origine și fericeste-i pe aia și salvează-i, ca să vedem cât de bine primit ești acasă!
  Las' ca și tu ai matricea ta din care nu poți ieși și ai sa vezi ca nu-i totul cum vrei tu și stăpânii tăi!
 • Tic 01.03.2023 14:12
  Completare:vedea-te-aș ca Vasile Roaita.
 • kostas.ro1608 01.03.2023 15:21
  Alarmeaza pe p m.
 • Constantinescu Valentin-Ionut 01.03.2023 18:37
  https://www.facebook.com/corneliu.vadim.tudor/photos/ministrul-s%C4%83n%C4%83t%C4%83%C5%A3ii-raed-arafat-e-agent-dublu-palestinian-%C5%9Fi-american-mul%C5%A3i-dint/493770397310378/
 • Carbid 01.03.2023 20:49
  ...Și să nu uit...ROalert DISABLED! (dezactivat)
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu