Zoe Dantes: Pentru că ...

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că
m-am săturat de manipulări și minciuni care fac narativul așa ziselor autorități nenorocite, care mint după cum respiră și vă livrează "binele" care înseamnă moarte! De orice fel, dar mai ales a sufletului!


Pentru că
nu mai suport minciunile mascaradei numite război, în care un bou plin de prafuri spală banii unor nesimțiți și jalnici psihopați autonumiți "elite"! Ale întunericului fără fund! Pe ăștia și pe derbedeii lor slugoi, nu-i va sătura decât pământul!

Pentru că

oamenii care mai au curajul să spună adevărul, fără să aibă vreun interes personal, sunt linșați realmente. Se aruncă în ei cu toate lăturile din partea celor mai mizerabile caractere care există. Pentru bani sunt în stare să-l omoare pe ta-su' și să o "satisfacă" forțat pe mă-sa!

Pentru că
Sadoma și Gomora se numește azi toată planeta. Pentru că nebunia, perversitatea, stricăciunea și mizeria morală sunt ridicate la rang de lege. Pentru că sminteala se numește normalitate, uneori pornind chiar de la unii care slujesc în altare și au uitat cine le e Stăpânul.

Pentru că
ați acceptat supuși orice nebunie ce le-a trecut demenților prin creierele alea prăjite, nu așteptați alte rezultate. Prăpădul este ceea ce o să culegeți. Ați semănat ură, conflict și lupte "împotriva corupției", pentru ca toți borfașii repetenți să ajungă în posturi de decizie. Pentru cartelurile lor, doar nu pentru voi. Pentru ca toate slugile ordinare să vândă totul din țară. Sunteți amanetați și voi, nu vă bateți capul! O să aflați când o să deveniți marfă expirată! La abator sau ceva seringi miraculoase acolo, care să vă facă "nemuritori"! V-au dat țeapa o dată, nu e greu a doua oară. Abia sunteți dresați. E simplu! Să nu mori! De prost!

Pentru că
sunt sătulă de România educată cu biciul. România educată e România îngropată de mulți ani. Da' nu contează, voi stați la coadă la mici cu mufarina acoperită. Că e păcat de tine, mă! Că vrei să trăiești veșnic, că așa ți-a zis ție Fusta, Musta și alți draci bălțați! Ați stat și ați aplaudat de sub pat cum vă sunt distruși pruncii, spălați pe creiere, să nu mai aibă rădăcini, identitate, mândrie! Fix ca într-o țară ca afară! Aceți exact ce ați cerut! Nici mai mult, nici mai puțin!

Pentru că nici după trei ani traiți în frică nu ați înțeles plandemonia și ce vor să facă cu voi, este inutil să mai scriem ceva despre!

Pentru că
cele mai oribile și nebunești, demonice legi urmează să fie trecute pe sub masă, în parlamentul borfașilor, vă urez noapte bună!

Îndiferent ce am scrie, cei puțini care au rămas pe baricada libertății, fără vreun interes personal, parcă nu se zărește nici o speranță!

Sau poate da!
Cine știe?!

Pentru că
Cine râde la urmă, râde cel mai bine.
Până atunci nu ne rămâne decât să privim. Circul minciunii, al mizeriei, al sărăciei și al politicii făcute în hazna!

Pentru că
puterea, răbdarea și îngăduința se termină într-o zi! Azi la mine!

Silă maximă!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • hannah 18.05.2023 18:48
  Doamna Dantes, de multe ori si eu incerc aceeasi senzatie de sila maxima si chiar as abandona lupta si m-as transforma in Indiferenta personificata, poate pentru ca vad indaratnicia si nepasarea multora, poate ca am obosit sa ma opun si pentru ceilalti si sa strig in pustiu si pentru ca timpul mi-a demonstrat ca nu am cu si pentru cine, dar Cineva, care vegheaza permanent asupra mea, asupra noastra, Imi scoate in cale cate un om in adevaratul sens al cuvantului, un om ca dumneavoastra, care simte si gandeste curajos si cu Credinta.
  De aceea rogu-va nu abandonati! Avem nevoie sa fim modele unii pentru ceilalti! Daca disparem (ne retragem) unul cate unul, va disparea si motivul, scopul luptei si asta nu trebuie sa se intample! Flacara e musai sa ramana aprinsa in intunericul ce acopera Pamantul. Fiecare avem o misiune, mai mare sau mai mica, foarte multi au abandonat-o din motiv de comoditate, de lux, de placere, de iubire de arginti sau si mai rau, de frica. Acolo unde sunt toate aceste motive, nu mai exista credinta. Dar cei ce au mai rams, acolo o mana de suflete ce isi zugravesc Icoana Adevarului si Vietii zilnic in inimile lor poate vor reusi sa cridice trepte catre Cer si pentru semenii lor rataciti.
  Va citesc cu drag si cu emotie fiecare articol si ma regasesc de multe ori langa dumneavoastra, pe banca din Biserica pe care de multe ori o zugraviti prin cuvinte atat de frumos. Lasati-ne bucuria de a spune rugaciuni impreuna cu dumneavoastra si in continuare, iar sila dati-o alora de ne ingretoseaza pe toti, sa se lupte ei cu ea!
  Cu drag, o cititoare care simte la fel!
 • Tic 18.05.2023 18:49
  Si eu, si noi toti avem cate o zi de silă ,de lehamite.Noi toti ! Va înțelegem,dar sa nu uitam ca si maine este o nouă zi,si cine știe ce va aduce!Ne ridicam din genunchii deznădejdii si ne ducem viața mai departe cum stim!Unii in picioare,drepti,in luptă,alții sub pat,alții taras in fata leprelor,din totdeauna asa a fost omenirea.Iar de-al de Conul Leonida si de-a lui Efimita,n-a fost lipsa nicicând.
 • Vasile Pdure 18.05.2023 19:18
  După cât de frumos ai scris, puterea,răbdarea și îngăduința, la tine nu se termină niciodată. Pentru că ai iubire de Dumnezeu și de oameni. Și iubirea îngăduie totul. Nu îngăduie ura împotriva lui Hristos.
 • Constantinescu Valentin-Ionut 19.05.2023 19:08
  Stimata Doamna
  Trebuie sa recunosc ca si pentru Mine a fost o dezamagire faptul ca oamenii nu reactioneaza daca faci apel la constiinta lor,daca le vorbesti de moralitate,principii...
  Destul de curand vor reactiona,adica vor fi loviti la baza,adica la baza piramidei lui maslow,nevoile de supravietuire...apa...hrana...adapost....apa...e destula...vor baga omuletzii cate o burta de apa si le va tine de foame...
  La rusi se cheama cu knutul si cu foamea la altii cu bciul si bomboane...
  Aveti Dreptate
  Toata Stima!!!
  Vali Constantinescu
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump