Zoe Dantes: Partidele iudelor!

De Zoe Dantes  /  

FB / Apocalypsis Icon

FB / Apocalypsis Icon

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ați auzit de iuda? Nu. Nu-i scriu numele cu majusculă. Nu am de ce. E un cuvânt sinonim cu vânzarea. Nu a oricui. Trădarea și vânzarea Mântuitorului pe 30 de arginți. Atunci era o mică avere. Plată făcută de oamenii de știință de atunci. De învățați! Ca și azi! Autoritățile din toată lumea!

Adică, niște borfași îmbrăcați în costume și rochii scumpe! Care se cred stăpâni peste tot și toti! Ei fiind doar slujitorii necuratului, cel care se luptă cu Dumnezeu de la începuturi. Acum are adepți. Mulți, bogați, puternici si goi! Goi pe dinăuntru, doar cu portofelele doldora și cu vise de preamărire.

Iudele se găsesc peste tot. Orice ai deschide îi vezi! Sunt sulfuroși, analfabeți, cu apucăturile celor din Sadoma și Gomora! Nu-i oprește nimeni! Ținta lor este să omoare pe Dumnezeu din om! Atât! Caută căi, variante, alternative pentru a atinge scopul. Scopul celui fără nume!

Niște instrumente în măna demonului! Dar sunt mulți, vânduți pe câțiva firfirei, le place lauda, le place să aibă funcții, să fie importanți, zic ei! Până la urmă pe Lucifer l-a pierdut trufia, nu?!

Ieri am aflat că individul care-și zice primar de NY, vrea să fie date legi prin care să se scoată alimentația firească! Am văzut o poză cu el și alți imbecili ce stateau în spatele lui. Iude! Mirosea sulful prin poză! Răul pur, scăpat din temnițele iadului! Oamenii sunt smintiți! Nu cred că mai realizează vreunul ce face! Nebunia și sminteala este la conducerea lumii!

Dacă privim în curtea noastră, nu mai știi care e om și care e demon! Majoritatea celor din partide sunt croiți strict după iuda. Nesimțirea, tupeul și jegoșenia afișată este incredibilă.

Partidele iudelor! În frunte cu individul ăla gol, imens cât un dulap, cu apucaturi de rege ratat. Se plimbă pe milioane de euro, doar ca să-și satisfacă placerile. Mă uitam cum îi lingeau pingelele pantofilor, ăia de pe la tv uri! Că are misiune! Cine îi dă ăstuia vreo misiune?! Să facă ce? Să vânda tot, să radă tot și eventual să-și mai cumpere ceva case! Prin America de Sud. Tot din meditații. Binențeles. El si gașca lui de borfași care au distrus o țara și viitorul ei pe generații.
Și care mai au tupeul să ne zică nouă, că ne vor binele! Care bine?

Cerealele infestate, facturile la utilități, inflația, datoriile statului facute de ei ca să intre banii în buzunarele lor, educația distrusă, sistemul medical care s-a transformat în lagar al morții, Observatorul copiilor, adică mizeria de lege a duamnei Firea, prețurile la alimente, batjocorirea seniorilor, a fermierilor, a tuturor. Că așa vrea uie, mă!

Nu. Uie poate să vrea orice demență, iude mai mari ca acolo nu se întâlnesc decât în UK și Franța! Tu, care ești chipurile ales de popor în parlamentul borfașilor, ar trebui să spui NU! Dar poți? Binențeles că nu! Pentru că ești trecut pe lista vânduților! Pentru că te-ai vândut ieftin pentru un pumn de arginți, nu mai poți da înapoi. Exemplul cel mai elocvent este Rafila. Sper că l-ați văzut la așa zisele audieri din parlamentul rușinii!

De la stânga la dreapta, cu mici excepții, iudele s-au instalat în funcții și se cred nemuritori. Batjocoresc un neam întreg fiind siguri că poporul român va înghiți orice. Oare?

Poate nu mai am speranță, poate am obosit să mai scriu despre trădarea acestui neam, poate nu ar mai trebui să mă intereseze, pe principiul "scapă cine poate"!

Doar că datoria noastră de creștini ortodocși ne obligă să luăm atitudine în fața răului. Răul adus de indivizii ăștia pe capul nostru al tuturor.
Undeva, mai există nădejde!

Nădejdea că Dumnezeu în marea Lui milă și îndurare nu ne va lăsa. Și de undeva va veni și lumina care o să lumineze în întunericul adus de iude. Peste tot în lume!

Nu avem decât o singură cale! Să credem! S-a ajuns atât de departe, încât pare totul pierdut! Poate nu e pierdut nimic! Poate așa ni se pare! Știm că tot la zi ajunge și cea mai neagră noapte! Nu ne rămâne decât să luăm atitudine, să înțelegem că în răul ăsta mare, adus de iudele de la conducerea statelor, cu siguranță se ascunde și un mare bine! Pe care azi nu-l vedem! Dar mâine....

Și să spunem și noi, ca marele Mihail Arhanghelul când se certa cu satan pentru trupul lui Moise: "Să vă certe pe voi, Domnul!"
Atât ne-a rămas!
Dragostea de aproape, Credința și Nădejdea!


În Iisus, Domnul și Mântuitorul nostru!
Care ne-a învățat să îndrăznim! Ca să putem birui!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Tabără Octavian-Adrian 21.04.2023 19:33
    Chapeau.
  • claudiu mincu 21.04.2023 19:34
    Aveti dreptate doamna, trebuie sa luam atitudine. Dar dupa cum se vede suntem putini cei care suntem dispusi sa luam atitudine. Acum aprope 34 de ani acest popor a luat atitudine impotriva iudelor de la aceea vreme.
    Eram tanar atunci si am participat la toate episoadele " instaurarii democratiei ". La inceput a fost democratia originala a batranului bolsevic Iliescu, apoi am sperat in democratia profesorului Constantinescu. Ne-am chinuit cu democratia betivanului cu fes Basescu si am esuat in democratia dulapului sasesc.
    Asa cum spuneam, eram tanar si plin de entuziasm atunci si ca mine erau toti din generatia mea. Tinerilor de acum le place inteligenta artificiala pentru ca la spune cat fac 2 x 2 fara se se gandesca, le spune imediat care este formula apei si cate zile are februarie intr-un an bisect. De ce sa lupte pentru libertate cand le-a placut "online" ca in timp ce "proful " se chinuia sa deschida calculatorul ei vedeau un film pe Netflix.
    Generatia millenials este pierduta, tot la ''decreteii'' este nadejdea dar si ei sunt din ce in ce mai resemnati ca totul este pierdut, sunt cocosati de grijile zilnice.
    Intr-adevar, nu trebuie sa ne predam cu totul si sa facem tot ce putem sa invingem iudele. Dar iudele sunt unite in timp ce noi suntem din ce in ce mai dezbinati. Tot ei ne-au dezbinat si si-au ras in barba ca le-a iesit.
    Sa speram ca la un moment dat Dumnezeu se va plictisi si va zice ajunge !
  • IC XC NI KA 21.04.2023 22:58
    Dumnezeu d e j a S-a “plictisit si a zis ajunge”!
    Nu se vede?
    Ce trăim, îngăduit numai de El, este rezultatul lui ..ajunge!
    Căderea liberă în care ne aflăm e îngăduită spre TREZIRE!

    Ne cheamă prin însăși (de)căderea ..Iudei. Evidentă. Maximum de evidentă. Și chemarea și căderea.
    Domnul Și-a făcut Lucrarea Sa cu tot cu Iuda. Nimic nu L-a oprit! Fix asta ne stă și nouă înainte. Nimic nu ne poate opri! Niciun Iuda! Așa ne-a fost predată lecția. Doar n-am uitat? Sau..

    Hristos a Înviat!

    PS “Datoria noastră de creștini ortodocși (care) ne obligă să luăm atitudine în fața răului” nu-l exclude pe “scapă cine poate".. care-i mai mult decât un “principiu” ..
  • Corina George 22.04.2023 11:25
    DIN CICLUL ROMANII SINT MULTUMITI
    Sent from my Xperia
    > CULESE DE PE FACEBOOK
    >
    > Contrar impresiei lăsate de rețelele de socializare, sînt mulți români multumiți în țara asta...
    >
    > - în primul rînd, e oceanul de bugetari din aparatul de
    stat, cam 1,5 milioane din cele vreo 4,5 milioane de salariați din România... bugetari cu venituri bune și foarte bune, al căror buzunar nu e deranjat de scumpiri
    și a căror unică grijă e să tacă din gură ca să iasa liniștiți la pensie într-o bună zi... total dependenți de scaunele lor, incompetenți, adică muritori de foame dacă ar ajunge în privat, în majoritate neveste, nepoti, amante,
    o încrengatură uriașă de rubedenii și relații sugînd confortabil din banul public...
    > - în al doilea rînd, avem peste 5 milioane de
    pensionari... dresați în epoca ceaușistă în sensul că 1 leu în plus la pensie e mană cerească și capul plecat sabia
    nu-l taie... incapabili să înțeleagă vremurile pe care le trăiesc, ancorați într-un trecut în care dictatura dirija întreaga existență...
    > - în al treilea rînd, avem cîteva milioane de pupători de moaște care cred că numai rugîndu-te în biserică și dînd ultimul leu popilor o poți duce mai bine... complet
    inculți, complet izolați în bula lor existențială din satul sau comuna în care s-au născut, din care n-au plecat niciodată și în care vor muri... complet dependenți de ordinul primarului și al popii...
    > - în al patrulea rînd, avem clanurile politicienilor, securiștilor, magistraților, generalilor și coloneilor, adică familiile lor, prietenii lor, partenerii lor de afaceri sugători la buget, amantele lor, cu sutele de mii și ei...
    > - în al cincilea rînd, avem cetățenii cu nesimțirea în ADN... cei cărora nu le pasă decît de viața lor și cîtă vreme se descurcă e ok... îi găsim în toate categoriile
    sociale, ocupaționale și de vîrstă, peste tot în jurul nostru... ăștia sînt nesimțiți nu fiindcă societatea i-a împins spre astfel de atitudine, ci pur si simplu fiindcă așa au fost educați...
    >
    > La o aritmetică simplă, râmîn cîteva sute de mii de cetățeni idioți, așa ca mine și ca unii dintre voi, care
    realizăm că viața noastră ar fi putut fi infinit mai bună dacă n-am fi trăit în această țară istoric marcată de

    lașitate, de oportunism, de pasivitate, de obediență și de discrepanțe sociale construite pe reguli de junglă... >
    > Da, fraților, sînt mulți români mulțumiți în țara asta... de aceea nu există de un sfert de secol proteste serioase, cu milioane de oameni în stradă, așa cum ar
    trebui să fie la bazinul demografic de care dispune România.. de aceea mergem de 28 de ani din rău în mai rău... de aceea PSD dirijeaza de trei decenii viața politică... și încă mai e loc de și mai mult rău...”
Ultima oră

22:30

142 de ani de la adormirea lui Ion Andreescu, la numai 32 de ani (15 februarie 1850 - 22 octombrie 1882). A fost contemporan cu Eminescu și Grigorescu. MARI ROMÂNI / VIDEO

21:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (I)

21:13

Cunoscutul avocat Florentin Țuca organizează prima ediție a Dezbaterilor ”Pe Drept Cuvânt”

20:55

Încă un preot a murit: Anunțul a fost făcut de Episcopul Hușilor

19:48

Lovitură de teatru: Kamala Harris prinsă cu Plagiatul

19:14

Unul dintre cei mai vechi jurnaliști de investigație a murit astăzi, în urma unui AVC

19:00

A apărut Institutul Național al Coincidențelor. Este propus director Valeriu Gheorghiță iar președinte Raed Arafat - VIDEO EXCLUSIV

18:45

23 octombrie: Sfântul Apostol Iacov, ruda Domnului, întâiul episcop al Ierusalimului; Sfântul Cuvios Macarie Romanul

18:30

22 octombrie: Sf. Ier. Averchie, episcopul Ierapolei, cel întocmai cu Apostolii; Sfinții 7 tineri din Efes

17:50

AUR a fost scos din secțiile de vot pentru diaspora. Reacția lui George Simion: “Este un nou atac al sistemului împotriva noastră”

17:08

Ucraina a pierdut un SFERT din populație în Război

16:01

Pacea din Ucraina depinde de rezultatul alegerilor din SUA, afirmă Zelenski

15:34

Lovitură grea primită de Kamala! După ce s-a lăudat că a lucrat la McDonalds, compania a dezmințit

14:49

Se demolează Cathedral Plaza. Nicușor Dan a câștigat procesul - VIDEO

14:40

Marcel Ciolacu nu o lasă pe Ligia Deca să-l demită pe rectorul de la Ovidius, Dan Marcel Iliescu, de dragul fiului și nurorii lui? Petiție Online pentru demiterea ”rectorului plagiator” Dan Marcel Iliescu