Zoe Dantes: Opriți-vă! Nu le mai faceți jocul!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Urmăresc de ceva vreme scandalurile. Certurile pe rețelele sociale sunt din ce în ce mai multe și mai dese. În general, de la mai nimic. Pe baricada celor ce au rezistat eroic trei ani în aceleași tranșee.

Acum, parcă dintr-o dată, ceva s-a întâmplat. Toată lumea se ceartă cu toată lumea. Orice ar scrie unul, vin zece si sar la gât. Virtual! Nimeni nu este de acord cu nimic. Am înțeles diferența de opinie. Doar că ea trebuie argumentată! Să ne luăm la ceartă, fie ea și virtuală, pentru că nu suntem de acord, e prea mult. Avem argumente? Sau e doar "ba pe-a mă-tii"? Pănă la urmă de ce toate astea?

Au reușit progresiștii să se infiltreze în tot și toate? Au reușit să vă facă să vă certați fără motive?! Doar că nu ești de acord cu ce scrie celălalt? Ai dreptul să nu fii de acord.
 
Asta înseamnă libertate de opinie și exprimare. Doar că eu cred că trebuie făcută argumentat. Fără nervi, fără istericale, fără să arătăm ca unii dețin adevărul absolut.

Nu-l deține nimeni! Niciodată! Scandalurile virtuale nu fac decât să îngrețoșeze. Atât! Si să le facă jocul celor ce doresc zâzania între oameni. Oriunde citești comentarii, jumătate din ele sunt premergătoare scandalului.

Cui folosește? Opriți-vă și nu le mai faceți jocul!
Scandalul și lipsa dialogului argumentat nu aduce decât dezbinare. Nimeni nu mai e preocupat de argumente, e preocupat doar să aibă dreptate.

De ce nu căutați pacea? Dreptatea nu e la noi. Nici la cei care vor dezbinare. Important e să argumentăm, nu să înjurăm. Important e să înțelegem, nu să dorim să creadă toti că ce scriem noi e literă de lege. Până la urmă sunt doar niște opinii. Pe care le schimbăm între noi. Virtual. Să nu uităm asta. Și să nu bagatelizăm faptul că nu se dorește decât dezbinarea și mai ales panica.

Este unul dintre țelurile cele mai importante ale celor ce ne spun că "nu o să aveți nimic și o să fiți fericiți". Încercați doar să vedeți! Lăsați postările câteva zile și urmăriți aceste fapte. O să vă ingroziti! Un circ ieftin!

Este interesant cum s-a ajuns aici! De la scindarea în două a societății din 2020, când unii erau "responsabili", vai, mama lor, și ceilalți "conspiraționiști", azi, societatea e scindată într-o multitudine de grupuri mici care urlă unii împotriva altora.

Că știu ei mai bine cum e cu moartea subită, cum e cu haarpul, cutremurele, cum e cu economia și mai ales cum e cu politica. Sunt foarte puțini care realizează că ceva pute tare, dar nu se vede de unde vine mirosul. Doar se adulmecă! Adevărul e ascuns, minciunile autorităților sunt din ce în ce mai multe și mai dese. Nu se pun cap la cap, pentru că lumea e preocupată de scandaluri.

Nimic nu ne poate face mai rău decât ne facem singuri.

Opriți-vă! Nu le mai faceți jocul!
Nu folosește nimănui și de multe ori am senzația că ne scapă exact ce este cel mai important. Ce e ascuns în întuneric, pentru că lumea se ceartă pentru ce e la suprafață!

Dacă am căuta pacea, am vedea și în întuneric. Pentru că adevărul luminează!
Doar că larma vorbelor goale, ascunde tăcerea Adevărului!

Opriți-vă! Nu le mai faceți jocul!
Doar noi avem de pierdut! Pentru că nu mai suntem împreună și cu siguranță nu ne mai uităm în întuneric să vedem lumina!

Nu le mai fiți pioni de sacrificiu pe o tablă de șah. Asta și-au dorit de la început. Încercați să priviți lucrurile și din altă perspectivă!
S-ar putea să vedeți lucruri interesante!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Pixelu Albastru 21.02.2023 10:36
  Foarte bun îndemnul. Recunosc, cam le fac jocul... în nemernicia mea mai sar la gâtul semenilor, cu argumentele mele, bune, proaste, Dumnezeu știe!
  Mai sar la gâtul lui Valerian Stan. Nu merită acest tratament. Chiar este un român de bună credință dar îl zgândăr pentru că este pătimaș și nu se poate abține să nu dea replici. Eu dacă sunt înjurat virtual nu răspund. Asta îl înfurie și mai tare pe autorul înjurăturilor. Îl simpatizez pe domnul Stan chiar dacă despre monarhie avem opinii diferite și am de gând să-l cunosc personal. Bineînțeles dacă și el dorește. Nu sunt Lăpușneanu și nici n-am de gând să fac ca el (ca personajul).
 • kostas.ro1608 21.02.2023 10:53
  Pe orice site, pe AN incl., au fost si sunt in continuate soparle, idioti utili si bagatori in seama. Fiecare cu motivele si/sau frustrarile lui. Problema este mai adanca decat percepem noi insa. Pentru ca toate siturile de stiri romanesti (mai ales alea vazute contrare sistemului) sunt atacate din interior. Asta va face ca la momentul potrivit aceste situri sa fie inchise pe motiv ca promoveaza propaganda straina. Nu intru in amanunte. Se aplica AN inclusiv.
 • Miss Ter 21.02.2023 12:17
  Cum să mai ai o convorbire cu un om care ți-a dorit moartea ta și a copiilor tăi? Unde a fost deschiderea și democrația în discursul lor fascist?
  Cum să restabilești un dialog cu ei când încă își mențin pozițiile și merg pe calea distrugerii?
  De iertat i-am iertat însă nu vreau să mai am tovărășie cu ei, nu vreau să mai fiu vrând-nevrând influențat de ei mai ales că nu recunosc că au greșit, mai ales că în continuare nu acceptă că morțile subite sunt cauzate de ser, că sunt în continuare victime sau vectori ai unor idei profund anti-umane și sataniste.
  Cum să revin la unitate cu unii care mă numeau terorist, imbecil, idiot, mă trimiteau să trăiesc în grote sau când îmi spuneau că societatea - adică ei - îmi oferă privilegiul de a trăi dacă mă supun în totalitate lor?
  Când voi refuzat cipul o vor lua de la capăt cu mai multă vehemență - veți vedea acest lucru în mod clar.
  Imi pare rău. I-am iertat și le doresc binele dar nu împotriva liberului lor arbitru, iar de reluat dialogul cu ei, asta nu se poate face cu astfel de oameni.
  Dumnezeu să îi ierte și să îi salveze. Îi las în Mâinile Lui, El să îi judece. Cât despre mine regret că am avut tovărășie cu hulitorii, blasfemiatorii, necredincioșii și făcătorii de rele.
  Recomand cu drag Psalmul 1 pentru a înțelege cum trebuie abordată această chestiune.
  Nu poți fi prieten cu Iisus Hristos și cu hulitorii Lui.
 • CoRin 21.02.2023 13:55
  Ne-am pierdut de multișor stângul de dreptul ca și persoane, și, prin extensie și ca societate....Asta pentru ca bine zis nu ne mai oprim sa urmărim țintele (false) pe care ni le pun unii sau alții. Daca am sat un pic am incepe sa Vedem...Dar pentru asta trebuie sa exersam răbdarea...Eu zic ca rostul dezbaterilor/polemicilor și alegerilor au trecut de mult...Singurul lucru util ce îl putem face este sa ne rugam! Acum la noi lucrurile devin interesante pentru ca în 2024 avem alegerii și vor incepe iarăși, iubitorii de tara și popor să-și facă numărul...Halal! Ma tot gândesc, pentru mine, sa-mi stabilesc câteva criterii pentru a vedea pe cine aleg. Primul criteriu este: Nu voi alege prin reprezentații lor nici un partid politic care au fost la guvernare sau în Parlament în ultimii, sa zic, 20 ani. Asta pentru ca ma uit în jur și vad unde ne-au adus tara...
 • Radu Comsuta 21.02.2023 14:36
  De acord. Subscriu.
  Să nu ne certăm de dragul ceartei căutând prin orice mijloace să convingem fără argumente și fără a avea neapărat dreptate, doar așa ca un exercițiu de retorică. Altfel nu am fi altceva mai mult decât niște sofiști ipocriți. Idioți utili sistemului.
 • Mircea Dragan 22.02.2023 17:54
  Romanul este convins ca daca tipa are dreptate. Asa a crezut mereu.
Ultima oră

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump