Zoe Dantes: O țară de lupi

De Zoe Dantes  /  

Sursa foto: Povestea Locurilor

Sursa foto: Povestea Locurilor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ați uitat?

Sigur ați uitat că suntem o țară de lupi. Nu degeaba drapelul dacic avea un cap de lup iar Sfântul Andrei era numit și Apostolul Lupilor. Dar ați uitat! Și odată cu uitarea ne-am făcut o țară de lași. 

Lupul e puternic prin haita lui și haita e puternică prin lupii ei. Sunt demni, loiali și corecți până la moarte. E animalul nobil care nu-și poate linge rănile și nu poate întoarce capul. Pentru că el trăiește în viitor, niciodată în trecut.
 
Pentru că el își apără haita orice ar fi cu prețul vieții. Pentru că lupul Alfa, conducătorul haitei, merge în urma ei, ca să-i vadă pe toți. Să-i aibă sub ocrotire. 

Pentru că ei știu să-și apere bătrânii, femelele și mai ales puii. Pentru că lupanii tineri și puternici stau de o parte și alta a haitei, gata de luptă. Nu am învățat nimic de la lupi, deși suntem de acolo. Venim din lupul alb, cu învățăturile lor. Degeaba! 

Mare tristețe pe lupi când se uită la noi. O turmă căci nu-i mai putem spune haită, rătăcită în bătaia vântului. Fără rânduială, fără speranță, fără conducător, fără viitor. Ce am fost și ce am ajuns! 
Cum să nu ne plângă de milă!

Poate dacă privim steagul cu lupul dacic, înțelegem unde suntem. Poate vom ști ce avem de făcut să schimbăm în ultimul ceas lucrurile. Să răsară dintre noi un lup Alfa. 

Să ne ducă pe Calea corectă și să ne căpătăm din nou demnitatea ca neam. Am pierdut-o și odată cu ea ne-am pierdut pe noi de noi. 

Eu aștept! Sunt convinsă că va veni și ziua aceea. 

Când turma se va transforma din nou în haită! 

Pentru această minune e nevoie doar de un singur lucru: credința!

"Îndrăzniți. Eu am biruit lumea." Asta este cheia!
  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • vasile grozav 22.04.2024 14:19
  Mulțumim pentru frumusețea profunzimii. Am ajuns o haita de lupi, bolnavi de rabie care se mănâncă unii pe alții, pentru amuzamentul lupului jandarm universal. Și, din nefericire tot mai mulți lupi autohtoni gladiatori intra in arena ca sa-i satisfacă lupului de peste balta placerile îmbibate in sadism, prostituție fizica și intelectuala. Duoa cum lesne se poate conatata , lupului universal începe sa nu-i convins ca este încolțit și ca orice animal încolțit ataca dezlănțuit, fără a-i pasa de cetățenii tarilor în care ataca.
  Sa privim impactul oficial a decarbonizarii facuta de americani după 1945.
  1. Libia- 14.500
  2. Afganistan -165..000
  3. Siria- 224.000
  4. Irak- 1.200.000
  5. Palestina- 100.000
  4. Coreea- 4.000.000
  5. Iugoslavia- ?
  6. Vietnam- ?
  7. Liban-?
  8. Panama-?
  9. Haiti- ?
  10. Sudan-? Etc.
  Valorile democrației Americane. Moriti, răniți , demolări, distrugerii, ființe nevinovate ucise, trupuri schingiuite, terorism de stat, imperialism, scalvagism, furt de avuții, minciuna, dezinformare, denaturarea aadevărului, col9nialism, denigrare, crima și anticrestinism, lgbtiqism, neomarxism, covid 19, vaccin, etc. E suficient, nu-i asa?
 • Quintessence 22.04.2024 16:30
  Prea puțini mai sunt. Au fost înlocuiți de hiene, coioți și cățelandri castrați din fașă...
 • Tic 22.04.2024 17:01
  Frumoase creaturi!Doar noi si triburile de piei roșii din America de nord avem lupul ca animal sacru,mistic.
 • Passagero 22.04.2024 17:02
  Care lupi? Cei mai nobili si bravi dintre lupii dacici au fost omorati de un rege lunatic si bolnav, manipulat de neamul hâd si crud de langa luna, si apoi de catre bolsevicii ashkenazi incalecati pe tancuri si de instrumentele lor, in lagare si in munti. Ceilalti lupi au fost supusi unui proces de maidanizare si au devenit maidanezi, cu putine exceptii.
  Exceptiile fie au plecat catre alti munti, fie au preferat sa moara in tacere, suparati sa mai urle la luna care i-a tradat.
 • viorel craciun 22.04.2024 20:41
  Da frumos spus , care lupi ? poate lupii singuratici , care nu au intrat in haita , pentru a fi lupul " alpha " , haita te urca , haita te coboara ,
 • Bizzu 22.04.2024 18:37
  Din păcate... chiar și turmele de oi sunt triste... pentru că din cauza noastră sunt tratate ca ultimele fraiere din regnul animal. Din cauza expresiei ”oi bete și confuze” care ni se aplică magistral. Deși bietele oițe sunt preferatele Domnului, ființe nevinovate și cuminți, cele care stau întotdeauna de-a dreapta Tatălui și la propriu și la figurat. Pentru că avem noi un nărav de resemnare mioritic de care nu mai scăpăm niciodată. Și uite-așa ajung bietele animale nevinovate să sufere din cauza noastră. Din păcate...
 • brian duffy 22.04.2024 21:51
  din pacate steagul dac mai avea si trup de sarpe
 • Arb 23.04.2024 00:05
  "Pentru că lupul Alfa, conducătorul haitei, merge în urma ei, ca să-i vadă pe toți. Să-i aibă sub ocrotire. "

  Eu parca citisem undeva ca lupul alfa sta in fatza iar lupii batrini in spate, pt ca ei sint cei care se sacrifica primii in caz ca haita e atacata din spate.

  Nu stiam ca lupul nu-si poate linge ranile
 • Dumitru 8915 23.04.2024 09:04
  Ma simt bine ca OM .
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian