Zoe Dantes: O lume care trebuie să moară! Corabia nebunilor

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sper să moară. Definitiv! Lumea în care trăim azi. Lumea asta nebună, smintită în care încercăm sa supraviețuim de 3 ani. Asta nu este lumea noastră. Este doar lumea din corabia nebunilor. 

De la plandemonie la tiranie au fost doar trei pași. Făcuți în trei ani cu acordul celor ce nu mai au simțul realității. Cu acordul celor îmbuibați de dorința de putere și bani. Inși mici cu gura mare, cu buzunarele până la glezne.
 
Nesătuii! De putere! Vânduții, trădătorii, analfabeții puși în funcții de decizie peste tot în lume. Ca să moară o lume. Doar că nu toată lumea a murit. Unii sunt morții vii, alții sunt morții cu portofolii de președinți, miniștri etc.. Unii sunt morții care citesc pe la tv uri ce li se livrează, alții sunt ucigașii de serviciu. Asasinii în slujba comandantului corabiei nebunilor. Pentru că banii ăștia vin de la cineva, sau mai mulți nebuni care se cred dumnezei. 

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! 

E doar lumea lor formată din putregaiuri. Democrația nu există. E moartă de multă vreme! Moarte adusă din fundul iadului de ăia școliți în așa zisele facultăți cu ștaif ale vestului. Anticamerele iadului. Spălați pe creier, motivaționalii distrugerii, atotcunoscătorii răului perfid. Ăștia vorbesc de la tribune, dau legi demente, instituie dictaturi medicale, și răstoarnă orice rânduială! 

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! 

O lume plină de răutate și întuneric! O lume răsturnată în care albul trebuie să devină negru, bărbatul să fie femeie, libertatea să devină tiranie, firescul să devină nefiresc! O lume de smoală, sulf și perveesitate, o Sadomă și Gomoră care a venit ca un tăvălug peste oameni.  O lume în care cenzura e ridicată la rang de lege, crima e îmbrăcată în hainele binelui, răul prezentat drept bine. O lume de culoarea iadului, care vrea să treacă totul prin foc și sabie. Să fie totul distrus! O lume în care cel care mai are opinii argumentate este pus la zid și executat prin puterea vorbelor de mahala ce au pretenții de Cuvânt. 

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! 

O lume în care unul spune că pentru el Învierea Domnului este doar atunci când privește sateliții lui Musk! Corabia nebunilor este completă! Au reușit să se cațere în ea toți cei care au fost și sunt vrajmașii omului de ani de zile. Au dat din coate, s-au spetit în rolurile de slugoi și au lins toate pingelele dracilor bătrâni care sunt acum la conducerea lumii smintite. Nu ne putem decât bucura. Să îi privim fără nici un pic de milă sau compasiune. Ei au ales! Nimeni nu e vinovat pentru alegerea lor. Au ales cu bună știință răul! Le-a plăcut să fie răi, să facă rau, să se hrănească din plăți de osândă. Oameni mici cu gura mare! Nesătuii zilelor noastre. Ăștia sunt cei pe care Domnul ni i-a arătat. Nouă tuturor! 

I-a urcat pe o corabie a nebunilor. Pe toțî! 

Nu a rămas nici unul pe mal. Asta a însemnat Cernerea. S-au cernut singuri. Pe fiecare l-a pierdut patima lui. Unii cu puterea, alții cu averea, unii cu tirania, alții cu crima. Formația lor este completă. Pe corabia nebunilor! În războiul împotriva firescului, rânduielii lăsate de Dumnezeu! 

O lume care trebuie să moară! Cu orice preț!

Ne spuneau că lumea nu va mai fi la fel! Aveau dreptate. Vorbeau despre ei. Gura păcătosului întotdeuna va spune adevărul! Vor muri! Poate nu fizic! Că nimeni nu are de gând să-i execute, așa cum ne-au executat ei pe noi. Pentru că asta am trăit trei ani. Am fost majoritatea în fața unui pluton de execuție, format din dracii tineri scăpați din iad cu fețe de vip uri! Corabia nebunilor se va scufunda singură! Adică se vor mânca ei pe ei! Dintotdeuna așa a fost! Pentru că, ce să vezi?! Corabia nebunilor va fi prea mică pentru trufia lor! 

Se vor decima unii pe alții așa cum șerpii își înghit cozile, și sunt într-un țarc care li se pare mult prea mic. Și pentru că șerpii nu mor decât dacă le zdrobește cineva capul, își vor zdrobi capul unul altuia, pentru că ei atât au învățat! Răul nu știe ce înseamnă milă, compasiune, empatie și iubire! Răul este deșertul singurătății incapabil de a iubi. 

Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm să se scufunde Corabia Nebunilor! 

Și să ne bucurăm pentru faptul că se va scufunda în ape adânci. Departe de orice fâșie de pământ. Duși de mâna Domnului pe care L-au răstignit de trei ani în fiecare zi! Pe un pumn de arginți! 

Să mai avem o Mare Moartă care să nu le păstreze nici măcar o amintire. Să rămână în urma lor doar amintirea întunericului celor Trei Zile în Iad! 

Până la Înviere! A noastră, a oamenilor simpli! 

De aceea lumea asta trebuie să moară! 

Cu orice preț! 

Chiar și cu cel al vieților noastre, pentru ca cei care vin în urma noastră, să audă toaca și clopotele care anunță Învierea lumii noi!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Vasile Pdure 25.04.2023 12:18
    HRISTOS A ÎNVIAT! Minunat!
  • dean smith 25.04.2023 12:45
    FOARTE ADEVARAT GRAIT
  • Neptune 25.04.2023 12:52
    Frumos spus! Doar ca incearca sa ne scufunde pe noi nu pe ei insisi. Nu sunt undeva izolati fata de noi, undeva unde ar trebui sa se sfasie intre ei. Toate actiunile lor sunt indreptate impotriva noastra, a oamenilor simpli. Si au multe resurse ca sa reuseasca in planul lor dar noi il avem pe Dumnezeu si asta trebuie sa ajute sa rezistam.
  • Cotco-emy 25.04.2023 19:58
    ,,...si fiarei i s-a dat putere sa se lupte cu Sfinții si sa-i învingă...,,


    -Sfinții =sunt doar crediinciosii din vremurile de pe urma,dar pt ca va fi putina credinta si putini crediinciosi,vor fi asemeni Sfinților de pe vremuri.

    Sa-i învingă=adică vor fi uciși,trupurile vor fi ucise.

    Fratilor,deci toți crediinciosii vor fi uciși de fiara,mai devreme sau mai tarziu.

    Trebuie să fim pregătiți,spovediti,împărtășiti,cu Hristos in inima si FARA frica,ca n-avem motiv de teama,ci de bucurie,ca ne întâlnim cu Dulcele nostru Mantuitor,Hristos.
    Doamne ajuta!
  • INJECTIA FINALA 25.04.2023 23:38
    Absolut exceptional.
    Rar m'a impresionat un text atât de tare.

    Sper să crape elitele criminale și omenirea să scape de măcel.
    Dumnezeu îngăduie lucrarea satanei în lume, ca să apreciem mai bine, noi săracii planetei, binele imens ce emană de sus, frumusețea sublimă și toate darurile cu care ne copleșește pe noi, cei simpli, disprețuiții Pământului, fiii Luminii.
  • singur ortodoxia 25.04.2023 23:56
    Parintele Elpidie si Par Neofit spun ca vine vremea cand Dumnezeu va face curat. In Biserica si in lume. Si dupa aceea Adevarul singurei credinte mantuitoare, Ortodoxia, va fi propovaduit in lumea intreaga. Abia apoi vine Spurcatul. Acum, (si) in acesti 3 ani toti am iesit la tabla si ne-am dat examenele si am facut alegerile. Suntem in perioada de asteptare intre examene si afisarea notelor. Dea Bunul Dumnezeu sa luam nota de trecere. Spre Lumina Invierii lui Hristos. Amin.
  • Gligor 26.04.2023 01:01


    Oare sugerezi, Zoe, sa simtim si noi pentru ei, ce simt ei pentru noi?
  1. Mărturii din Iad: Și-a dorit un Nürnberg al Covidismului – A fost răpit, arestat și e torturat ritualic

  2. Trump, mesaj șocant către Vladimir Putin: ”Te voi lovi atât de tare încât nu-ți va veni să crezi. Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova”

  3. Emmanuel Todd: "Nu ne putem salva decât dacă acceptăm înfrângerea NATO în Ucraina"

  4. SONDAJ: Liderul AUR poate ajunge președinte! Marcel Ciolacu conduce pe moment, cu 23,4%, George Simion e pe locul al doilea, cu 19,8%, Mircea Geoană pe locul al treilea, cu 17,2%

  5. Masoneria subminează democrația din România. Eliminarea AUR pusă la cale ca o ofrandă a marii manifestări masonice de la Bistrița? Protest la sindrofia de 20 de ani de la ”aprinderea luminilor” Lojei din care fac parte mari oficialități locale - FOTO

  6. Emmanuel Todd (II): Motivele înfrângerii Occidentului: media, Euro, nihilismul – S-a dorit distrugerea națiunilor – Cu Trump sau cu Harris, va fi groaznic în ambele cazuri

  7. Șeful NATO: Vom sprijini Ucraina până când va negocia cu Rusia dintr-o „poziție de forță”

  8. Tragedie de Sfânta Parascheva: Părintele Constantin-Ciprian Axente, în vârstă de doar 37 de ani, a murit subit în urma unui infarct!

  9. Dacă noi vom tăcea, la anul, la Sfânta, pietrele vor cânta. În apărarea Tradiției Bisericii și a psalților înlăturați din Sfânta Liturghie la Cuvioasa Parascheva

  10. Elena Lasconi ne vinde ”economizorul”: ”Are jet puternic!” - VIDEO. De asemenea, un capac de WC care e perfect ”pentru spațiile mici” - NO COMMENT

Ultima oră

14:20

Ion Cristoiu: Delir! Nicolae Ciucă acuză PSD, partener de guvernare, că reprezintă interesele rușilor în România

13:40

Zoe Dantes vă oferă: ”Oameni sub vremuri” și ”Veșnicia iubirii”

13:39

Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată cel mai recent sondaj pentru Casa Albă

12:57

Ororile eutanasiei: Canada a devenit un poligon al morții

12:40

SRS: Ciucă derapează grav și pierde și mai mult teren

11:56

Motivul absurd pentru care o elevă de la o școală creștină din Australia a fost obligată să-și dea jos cruciulița de la gât

11:35

Bill Gates, judecat în Olanda pentru implicarea în inducerea în eroare a oamenilor cu privire la siguranța vaccinurilor COVID-19

10:45

Silviu Gurlui: Despre cele și cei care au împărțit lumea: schimbări climatice, inginerii climatice

10:19

Începe oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale - Candidați, calendar, reguli

10:07

Liga Studenților a obținut locul III la Gala Tineretului din România, la categoria Implicarea tinerilor români de pretutindeni, pentru proiectul ”Tu ce faci pentru românii din Basarabia și Bucovina de Nord?”

09:54

Președintele-Prompter lovește din nou

09:37

Și-a aruncat tatăl în aer! Procurorii au reținut-o pe Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad în urmă cu trei ani

09:21

Italia protestează față de Consiliul Europei, după un raport în care poliția italiană este acuzată de rasism: Atunci să-i ia pe romi și pe migranții ilegali la Strasbourg

08:05

24 octombrie: Sfântul mare Mucenic Areta, tatăl lui Arian. Sfinții Marcu, Sotirih și Valentin, ce pe pământ fiind târâți, așa s-au săvârșit

23:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (II). Leviathanul ca proiect global