Zoe Dantes: O lume care trebuie să moară! Corabia nebunilor

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sper să moară. Definitiv! Lumea în care trăim azi. Lumea asta nebună, smintită în care încercăm sa supraviețuim de 3 ani. Asta nu este lumea noastră. Este doar lumea din corabia nebunilor. 

De la plandemonie la tiranie au fost doar trei pași. Făcuți în trei ani cu acordul celor ce nu mai au simțul realității. Cu acordul celor îmbuibați de dorința de putere și bani. Inși mici cu gura mare, cu buzunarele până la glezne.
 
Nesătuii! De putere! Vânduții, trădătorii, analfabeții puși în funcții de decizie peste tot în lume. Ca să moară o lume. Doar că nu toată lumea a murit. Unii sunt morții vii, alții sunt morții cu portofolii de președinți, miniștri etc.. Unii sunt morții care citesc pe la tv uri ce li se livrează, alții sunt ucigașii de serviciu. Asasinii în slujba comandantului corabiei nebunilor. Pentru că banii ăștia vin de la cineva, sau mai mulți nebuni care se cred dumnezei. 

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! 

E doar lumea lor formată din putregaiuri. Democrația nu există. E moartă de multă vreme! Moarte adusă din fundul iadului de ăia școliți în așa zisele facultăți cu ștaif ale vestului. Anticamerele iadului. Spălați pe creier, motivaționalii distrugerii, atotcunoscătorii răului perfid. Ăștia vorbesc de la tribune, dau legi demente, instituie dictaturi medicale, și răstoarnă orice rânduială! 

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! 

O lume plină de răutate și întuneric! O lume răsturnată în care albul trebuie să devină negru, bărbatul să fie femeie, libertatea să devină tiranie, firescul să devină nefiresc! O lume de smoală, sulf și perveesitate, o Sadomă și Gomoră care a venit ca un tăvălug peste oameni.  O lume în care cenzura e ridicată la rang de lege, crima e îmbrăcată în hainele binelui, răul prezentat drept bine. O lume de culoarea iadului, care vrea să treacă totul prin foc și sabie. Să fie totul distrus! O lume în care cel care mai are opinii argumentate este pus la zid și executat prin puterea vorbelor de mahala ce au pretenții de Cuvânt. 

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! 

O lume în care unul spune că pentru el Învierea Domnului este doar atunci când privește sateliții lui Musk! Corabia nebunilor este completă! Au reușit să se cațere în ea toți cei care au fost și sunt vrajmașii omului de ani de zile. Au dat din coate, s-au spetit în rolurile de slugoi și au lins toate pingelele dracilor bătrâni care sunt acum la conducerea lumii smintite. Nu ne putem decât bucura. Să îi privim fără nici un pic de milă sau compasiune. Ei au ales! Nimeni nu e vinovat pentru alegerea lor. Au ales cu bună știință răul! Le-a plăcut să fie răi, să facă rau, să se hrănească din plăți de osândă. Oameni mici cu gura mare! Nesătuii zilelor noastre. Ăștia sunt cei pe care Domnul ni i-a arătat. Nouă tuturor! 

I-a urcat pe o corabie a nebunilor. Pe toțî! 

Nu a rămas nici unul pe mal. Asta a însemnat Cernerea. S-au cernut singuri. Pe fiecare l-a pierdut patima lui. Unii cu puterea, alții cu averea, unii cu tirania, alții cu crima. Formația lor este completă. Pe corabia nebunilor! În războiul împotriva firescului, rânduielii lăsate de Dumnezeu! 

O lume care trebuie să moară! Cu orice preț!

Ne spuneau că lumea nu va mai fi la fel! Aveau dreptate. Vorbeau despre ei. Gura păcătosului întotdeuna va spune adevărul! Vor muri! Poate nu fizic! Că nimeni nu are de gând să-i execute, așa cum ne-au executat ei pe noi. Pentru că asta am trăit trei ani. Am fost majoritatea în fața unui pluton de execuție, format din dracii tineri scăpați din iad cu fețe de vip uri! Corabia nebunilor se va scufunda singură! Adică se vor mânca ei pe ei! Dintotdeuna așa a fost! Pentru că, ce să vezi?! Corabia nebunilor va fi prea mică pentru trufia lor! 

Se vor decima unii pe alții așa cum șerpii își înghit cozile, și sunt într-un țarc care li se pare mult prea mic. Și pentru că șerpii nu mor decât dacă le zdrobește cineva capul, își vor zdrobi capul unul altuia, pentru că ei atât au învățat! Răul nu știe ce înseamnă milă, compasiune, empatie și iubire! Răul este deșertul singurătății incapabil de a iubi. 

Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm să se scufunde Corabia Nebunilor! 

Și să ne bucurăm pentru faptul că se va scufunda în ape adânci. Departe de orice fâșie de pământ. Duși de mâna Domnului pe care L-au răstignit de trei ani în fiecare zi! Pe un pumn de arginți! 

Să mai avem o Mare Moartă care să nu le păstreze nici măcar o amintire. Să rămână în urma lor doar amintirea întunericului celor Trei Zile în Iad! 

Până la Înviere! A noastră, a oamenilor simpli! 

De aceea lumea asta trebuie să moară! 

Cu orice preț! 

Chiar și cu cel al vieților noastre, pentru ca cei care vin în urma noastră, să audă toaca și clopotele care anunță Învierea lumii noi!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Vasile Pdure 25.04.2023 12:18
  HRISTOS A ÎNVIAT! Minunat!
 • dean smith 25.04.2023 12:45
  FOARTE ADEVARAT GRAIT
 • Neptune 25.04.2023 12:52
  Frumos spus! Doar ca incearca sa ne scufunde pe noi nu pe ei insisi. Nu sunt undeva izolati fata de noi, undeva unde ar trebui sa se sfasie intre ei. Toate actiunile lor sunt indreptate impotriva noastra, a oamenilor simpli. Si au multe resurse ca sa reuseasca in planul lor dar noi il avem pe Dumnezeu si asta trebuie sa ajute sa rezistam.
 • Cotco-emy 25.04.2023 19:58
  ,,...si fiarei i s-a dat putere sa se lupte cu Sfinții si sa-i învingă...,,


  -Sfinții =sunt doar crediinciosii din vremurile de pe urma,dar pt ca va fi putina credinta si putini crediinciosi,vor fi asemeni Sfinților de pe vremuri.

  Sa-i învingă=adică vor fi uciși,trupurile vor fi ucise.

  Fratilor,deci toți crediinciosii vor fi uciși de fiara,mai devreme sau mai tarziu.

  Trebuie să fim pregătiți,spovediti,împărtășiti,cu Hristos in inima si FARA frica,ca n-avem motiv de teama,ci de bucurie,ca ne întâlnim cu Dulcele nostru Mantuitor,Hristos.
  Doamne ajuta!
 • crazy bobz ► Cotco-emy 27.04.2023 03:09
  AMIN!
 • INJECTIA FINALA 25.04.2023 23:38
  Absolut exceptional.
  Rar m'a impresionat un text atât de tare.

  Sper să crape elitele criminale și omenirea să scape de măcel.
  Dumnezeu îngăduie lucrarea satanei în lume, ca să apreciem mai bine, noi săracii planetei, binele imens ce emană de sus, frumusețea sublimă și toate darurile cu care ne copleșește pe noi, cei simpli, disprețuiții Pământului, fiii Luminii.
 • singur ortodoxia 25.04.2023 23:56
  Parintele Elpidie si Par Neofit spun ca vine vremea cand Dumnezeu va face curat. In Biserica si in lume. Si dupa aceea Adevarul singurei credinte mantuitoare, Ortodoxia, va fi propovaduit in lumea intreaga. Abia apoi vine Spurcatul. Acum, (si) in acesti 3 ani toti am iesit la tabla si ne-am dat examenele si am facut alegerile. Suntem in perioada de asteptare intre examene si afisarea notelor. Dea Bunul Dumnezeu sa luam nota de trecere. Spre Lumina Invierii lui Hristos. Amin.
 • Gligor 26.04.2023 01:01


  Oare sugerezi, Zoe, sa simtim si noi pentru ei, ce simt ei pentru noi?
Ultima oră

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!