Zoe Dantes: Nu mai bine ne împușcați? Că de lepădat de Hristos nu ne lepădăm!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu a fost suficient Drumul Crucii?!
Nu avea piroanele bine bătute!? Nu avea sulița înfiptă adânc!? Nu avea oțet suficient pe buze!? Nu avea coroana de țepi înfiptă pe frunte!?
Nu a fost suficient! Se pare că nu!


Pentru unii care se cred mari teologi. Și diavolul e vechi de când lumea și știe teologie! Multă și grea! El nu știe ce e mila, iubirea și pacea! Nu suportă iertarea și smerenia. Din vanitate și trufie nemărginită! Dar, își cunoaște Stăpânul! Când mirenii greșesc se pot pocăi! Au o șansa! S-au rătăcit și au uitat rugăciunea lui Efrem Sirul!

Dumnezeu iartă! Că E mare și milostiv! Și mai e și Săptămâna Patimilor! Iartă tot daca te pocăiești! Tot El înțelege iubirea de arginți și de putere. Pentru că a văzut la Iuda. A trădat, a vândut și nu s-a pocăit! A ales ștreangul! L-ar fi iertat? Cu siguranță! Pentru că știa! Cunoștea inima și sufletul omului! Fusese acolo când țărâna a luat suflare de viață!

Când mirenii greșesc e una! E de înțeles! Patimile personale le-au întunecat mințile. Dar când o față bisericească care-și spune mitropolit susține o sminteală, lucrurile se schimbă. Total!
Există o ierarhie în BOR? Există Sfânta Tradiție? Există!
Cum să fii de acord cu schimbarea marii sărbători a Învierii?! Cum să-ți treaca prin minte să sari public și să susții așa ceva? Nu am absolut nimic cu Paștile catolicilor și protestanților. Au ales capetele bisericilor lor politic! E treaba lor!

Dar când vii să ne spui că "ar fi bine", că diaspora ar avea vacanță ca și în Vest, că nu mai trebuie să fim alături de ruși.... suntem nebuni toți!

Sminteala este totală! Ce treabă are așa-zisul război din Ucraina cu Rusia, cu data în care se sărbătorește Învierea Domnului?????

Acum, poate înțelegeți toți mizeriile politice din spatele mascaradelor puse la cale din 2020!
Totul este un război împotriva ortodoxiei!

Război împotriva lui Hristos! Război împotriva celor ce au ales să rămână în credință! Cu cât trece timpul, cu atât asaltul asupra ortodoxiei devine mai puternic! Și din toate părțile! Ca de obicei, răul vine de la Cluj! În ultimii ani, orice nebunie de acolo a pornit! Dacă nu ați sesizat, asta e! Încet, dar sigur! Sinuos, viclean, îmbrăcat în oferte! Ale diavolului! Se vorbește despre bine! Care bine? Adevărul umblă cu capul spart și minciuna, viclenia și trădarea stau la masă cu regele. Ăla gol!

Lovitura de azi nu s-a dat la întâmplare! E pritocită de multă vreme probabil și s-a așteptat Săptămâna Patimilor. Ca să-L mai răstignească o dată! Pe El și pe noi! Aștia retrograzi, nespălați, analfabeți, săraci. Ce să vezi? Și apostolii Lui erau la fel! Dar aveau ceva! Ce voi nu veți avea în veci: Harul Domnului!

Așa nespălați, analfabeți, desculți, săraci au schimbat lumea! Și au propovăduit Evanghelia în toate marginile pământului! Adică, Vestea Bună! Cartea pe care o scoate mitropolitul Clujului în fața poporului! Să le aducă Vestea Bună!
Sau așa ar fi trebuit!

Nouă ce ne rămâne de făcut? Totul! Pentru că Biserica Lui Hristos suntem noi! Credincioșii! Țara asta batjocorită de politicieni ratați cu pretenții de elite.

Totul, înseamnă totul!
Nu mai bine ne împușcați, voi, ăștia de vă numiți elite? Măcar să fie din nou ca la început! Doar că nu aveți lei! Doar circ! Fară pâine!

Împușcați-ne! E mai simplu! Că de lepădat de Hristos nu ne lepădăm!
Așa să vă ajute Dumnezeu!
Să vă ierte! Că atât v-a mai rămas!

Un neam de mărturisitori, mucenici și martiri nu va fi îngenunchiat niciodată! NICIODATĂ!
În ciuda tuturor iudelor! Știți de ce? Pentru că rădăcinile lui au fost udate cu sângele lor! Pentru HRISTOS DOMNUL ȘI MÂNTUITORUL NOSTRU!
AMIN!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • IC XC NI KA 10.04.2023 22:11
  “Dar când o față bisericească care-și spune mitropolit susține o sminteală, lucrurile se schimbă. Total!” Chiar? Ce ne mirăm atât?Să fim pregătiți. Să nu fim luați prin surprindere..

  Să nu uităm că Mântuitorul a fost vândut de unul dintre ucenicii Săi! Despre ce vorbim?!

  A existat trădare printre ucenicii SĂI!!

  Vă dați seama? Realizați?
  Ucenicii Săi care au văzut și cunoscut Cine E!! Au simțit n e m i j l o c i t toate Minunile, toate Învățăturile .. și cu toate acestea..

  Iată firea căzută a omului .. a noastră. Și Iubirea Dumnezeiască pentru noi!

  Slavă Lui Dumnezeu pentru toate!
Ultima oră

20:57

Un tânăr de doar 26 de ani a murit subit la 13 zile după primirea vaccinului Covid AstraZeneca – Clinica unde s-a vaccinat a recunoscut că nu l-a informat corect cu privire la gravitatea riscului prezentat de “vaccin”

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!