Zoe Dantes: Nu avem dreptul să uităm! Octombrie 2020 la Sfânta Parascheva: Când slujitorii diavolului își pun ciracii la porțile Bisericii lui Hristos

De Zoe Dantes  /  

Catedrala din Iași, Octombrie 2020: Sfânta Parascheva „arestată” de Jandarmeria Română la ordinele lui Ludovic Orban și Raed Arafat

Catedrala din Iași, Octombrie 2020: Sfânta Parascheva „arestată” de Jandarmeria Română la ordinele lui Ludovic Orban și Raed Arafat

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și-a pus diavolul slujitorii să păzească poarta bisericilor. Dupa 2020 de ani, suntem în același loc, în care "s-au pus străjeri la poarta mormântului"! Ca și când Harul Domnului poate fi oprit, ca și când Duhul lui Dumnezeu poate fi dat la schimb!

Ce oameni nebuni cu adevărat pot face astfel de gesturi? Ce oameni lepădați de orice credință pot face astfel de nebunie? Cum poți tu, un om netrebnic, oricum te-ai numi, să obligi firul care leagă din vremuri străvechi credință omului, să se despice și să se rupă, ca tu, om nebun, să fii convins în căderea ta, că "duhul iubirii de stăpânire", poate înfrânge cândva în viața asta "duhul întregii înțelepciuni și al smeritei cugetări"?!

Când vreodată în viața asta, tu, om nebun, să te crezi un dumnezeu fără de Dumnezeu adevărat?!
Și dacă ai pus la poarta bisericii străjeri, ce?! Oprești rugăciunea, sau și mai mult, oprești Lucrarea Duhului Sfânt, care în vremuri de răstriște, lucrează și mai mult și mai puternic că niciodată? Nu poți să faci asta, pentru că tu, om nebun, nu ești nimeni! Ești doar o slugă a diavolului, pe care Dumnezeu în Înțelepciunea Lui, l-a pus la treabă, mai mult că oricând în acest an.

Și diavolul, care-și cunoaște Stăpânul, i-a scos Domnului la suprafață toți slujitorii săi, să-i arate Domnului că există! Există armata lui de diavoli mici, vânduți lui pentru un pumn de arginți, și el diavolul, probabil i-a arătat Domnului și copacii uscați de care atârnă frânghiile pregătite să se repete povestea!

Să se repete povestea lui Iuda, că să se împlinească din nou Scriptura! Nici măcar nu mai exista azi locul și arginții cu care altcineva, încărcat de mila Domnului, să cumpere o țarină, în care ei, armata diavolului să se poată îngropa atunci când va veni vremea! Căci indivizi că cei din armata demonului, nu vor primi nici măcar atât!
Pentru că nu merită!

Și ca orice poveste care se repetă, ne arată că degeaba au trecut 2020 de ani, deoarece Iuda este mult mai actual, și mult multiplicat, ca să pricepem că și Dumnezeu are o oaste de lumina, condusă de niste Arhangheli în ființa! Arhanghelii Domnului sunt bătrânele îmbrăcate în negru, cu broboadele legate sub bărbie, cu lacrimile care șiroiesc pe obrajii bătuți de vremuri și de vremi! Sub vremuri sunt și azi, când mâinile lor brăzdate de muncă pentru și în numele Domnului, în slujba celor ce sunt după Chipul și Asemănarea Lui!

Armata asta de Arhangheli în trup, azi stă față în față cu armata diavolului: armata făcută din cei cu studii, cu diplome, în hainele statului de sub care ei au jurat credință neamului și nu omului nebun, oricare ar fi el, care-i stăpânește! Armata asta a diavolului, nu are nici un sorț de izbândă, în fața celor ce poartă sabia credinței și rugăciunea psalmică! Căci "mult face rugăciunea stăruitoare a dreptului" care-l are Conducător pe Insuși "Dumnezeul Oștirilor și al Îndurărilor"!

Căci pentru lacrimile poporului asuprit și prigonit întru numele Lui, El face lucrare sfântă și "cine este Dumnezeu mare ca Dumnezeul nostru, Tu ești Dumnezeul care face minuni"!

Poporul asuprit și prigonit, stă azi Doamne în fața porților închise și păzite cu straja asupritorilor și prigonitorilor, cu lacrimile șiroind pe obrazul din cele trei culori ale drapelului, bate în ușile Împărăției și strigă:" Cine este Împăratul Slavei, Domnul cel Tare și Puternic, Domnul cel Tare în război"!

Pentru că este vremea Învierii, a Mărturisirii și a Muceniciei acestui neam!
Nici o poarta închisă, nici o armata de diavoli nu pot opri nădejdea, iubirea și credința! Până la sfârșitul veacurilor!

Pentru că El ne-a învățat să fim Biruitori! Doar să cerem în numele Lui și El face restul!

Dumnezeu să binecuvânteze Romania!
Cuvioasa noastră Maică Parascheva să ne binecuvânteze pe toți!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Vasile Pdure 14.10.2022 20:58
  Impecabil!O scriere apologetică, ce ușor ar putea fi pusă alături de mărturisirile Părinților Bisericești. Să mă ierte cei care vor citi ce am scris.
 • Românsărac 14.10.2022 21:34
  Un articol de exceptie !
  Felicitari !
  Sunt convinsa ca acest popor se va ridica candva , pentru rugaciunilor tuturor sfintilor a caror sfinte moaste se odihnesc in toate Bisericile noastre Ortodoxe si in Manastiri, pentru increderea, credinta si rugaciunile noastre a celor prea mici, si spre slava lui Dumnezeu .Amin.
 • Radu Comsuta 14.10.2022 21:50
  Cu adevărat emoționant. Și foarte interesante și analogiile cu care sunt de acord. Doar vreau să completez imaginea realității crunte cu niște piese lipsă. Țarina sângelui, Achedalma, există și azi și a fost cumpărată cu prețul serului magic. Ori nu pentru asta stăteau de pază acolo slugile respective? Nu ni s-a spus oare pe atunci că numai vaccinații aveau voie peste tot, în moluri, în restaurante, în școli, în spitale, etc? Acuma au plătit cu propria trădare căci țarina sângelui, pământul acesta mare e plin de mormintelor celor vaccinați. Nu mai sunt copaci căci nu mai e nevoie. Ștreangul e noul vaccin ”eficient și sigur”.
 • mariusmioc 14.10.2022 21:52
  Filmări din 2020, confruntări cu jandarmii la Sfînta Paraschiva: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/10/15/confruntari-cu-jandarmii-la-sfinta-paraschiva-iasi-14-10-2020-video/
 • Mircea Dragan 15.10.2022 11:03
  O parte din cerberi au trecut dincolo. Jandarmii au fost intepati primii fiind considerati ''esentiali''. 2/3 dintre ei nu prind pensia la 45 de ani.
 • Tic 08.10.2023 12:19
  N-aș vrea sa fiu în pielea celor din tabăra intunecatului. Doar citind cele scrise, mi se înfioară tot trupul și mi se strânge inima.
  Dumnezeu fie cu noi!
 • IC XC NI KA 08.10.2023 15:14
  Nu avem dreptul să uităm!

  DA! Nu avem dreptul să uităm CA SĂ NE ÎNTĂRIM în CREDINȚĂ și în RĂBDARE și în
  IUBIRE!

  DOAR de asta NU avem dreptul să uităm .. că la ce vine ..cum vom rezista, cum vom mărturisi? Pe scurt, ce vom face?

  Și să ne R U G Ă M pentru ei! Și pentru noi!

  “Dupa 2020 de ani, suntem în același loc”, da, în același loc precum odinioară “Sfântul, întâiului mucenic și Arhidiacon Ștefan, scoțându-l din cetate - precum mai întâi pe Domnul Cel ce a binevoit a pătimi AFARĂ DE POARTĂ - au ucis cu pietre pe sluga Domnului cea bună și credincioasă.”

  Așadar, fraților, să ținem minte, și nu cumva să uităm unde se pătimește: AFARĂ DE POARTĂ!

  Și cum se pătimește: DURÂNDU-NE INIMA pentru cei ce ne prigonesc și RUGÂNDU-NE pentru ei m a i cu sârguință decât pentru noi, precum Sfântul, întâiului mucenic și Arhidiacon Ștefan, “căci pentru sine a zis:

  „Doamne, Iisuse, primește sufletul meu!”.

  Iar pentru ei, plecându-și genunchii și cu glas mare strigând, a zis:

  „Doamne, nu le socoti lor păcatul acesta!”. Aceasta zicând, a adormit.”

  Doamne, miluiește.
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu