Zoe Dantes: Mărturisește!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai greu în viața asta este să mori. Ajungi câteodată într-un moment în care strigi: "Vino și ia-mă!". Nu te aude nimeni. Sau te aude și zâmbește. Omul Viu din icoana de pe peretele meu sigur zâmbea. Pentru că planul Lui era altul! 

Am înțeles asta după multă suferință. Deși toată lumea aștepta să plec. Nimeni nu mai credea altceva. Cumva încercau să se obișnuiască cu gândul. Inclusiv eu. Ciudat e că nu aveam regrete. Eram cumva împăcată cu mine că am făcut tot ce am putut. 

 
Dincolo de ce am făcut, ce am muncit, am înțeles că preocuparea mea majoră a fost să dau. Din ce am avut și mai ales din ce eram. Suflet și iubire pentru semenii mei. Iubire necondiționată pentru cei aflați în situații dificile. Am dat timp! Timp, care înseamnă viață. Am ascultat cu inima și inima a răspuns din inimă. E cel mai important lucru din viața unui om. Să dai din tine, din ceea ce ești tu. Să fii alături de ceilalți când toată lumea fuge. Tu să rămâi acolo și să ții de mână durerea aproapelui tău. Să-i ușurezi încercarea, să nu-l lași singur.

Să fii ca o lumânare în întunericul și în negura sufletului său. Să încerci să aduci lumina, chiar dacă ție îți curge sânge din suflet. Să nu-l lași să vadă durerea ta. Ea te-a îmblânzit, ea durerea. Ea te-a făcut să fii Om. Să-i înțelegi pe cei din jur. Să nu judeci slabiciunea nimănui. Doar să iubești omul așa cum e. Atât am învățat alături de durere. Că te face Om! 

Am încercat să Mărturisesc pe Domnul prin fapte, nu să fac prozelitism. Am încercat să le arăt Calea spre El, celor ce nu mai credeau. Am trecut și eu pe acolo. Am căzut și am încercat să mă ridic de marginea Crucii. Și atunci El mi-a trimis oameni străini care m-au ajutat să ridic Crucea ca pe Via Dolorosa. Eram în genunchi și ei m-au ridicat.
Spre Mărturisire! 

Dumnezeu și Maica Lui au lucrat în vederea tuturor: familie, apropiați, prieteni, medici! 

M-a Înviat! De la Florii până în a treia zi de Paști. O lucrare pe care nu o poate explica nimeni! 

Dar știu că spre Mărtrisire! Că noi toți ai Lui suntem și că trebuie să nu-I luăm pixul din mână cand El scrie viața noastră.

Să iubim, să dăruim, să mergem pe Cale! 

Hristos E Viu! 

Să Înviem și noi spre Slava Lui! 

Să Mărturisim!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • DanielaBMED 21.05.2024 16:11
  Hristos a înviat ! Suferința este un "ingredient" necesar mântuirii. A-L mărturisi pe Dumnezeu... odată ce I-ai cunoscut dragostea și bunătatea, chiar în suferință, este ceva firesc. Altfel, tot ceea ce facem bine (sau rău) Domnul știe ! Pentru binele pe care îl facem, pentru ceea ce dăruim celorlalți, DATORI suntem. Și putem spune chiar că...nimic nu am făcut bun cu adevărat, de strajă stând mereu încântarea de sine la orice zicem noi că facem bine. Da, cel mai greu va fi să murim. E poate cel mai important "moment" al vieții : moartea. Să murim cu bine, cum zicea părintele Savatie...
 • DanielaBMED 21.05.2024 16:24
  Când strigi "vino și ia-ma!" și nu te ia, Domnul știe că încă timpul de pocăință și de mărturisire nu ți s-a încheiat. Mai este de lucru și cu noi înșine și cu cei din viața noastră... Până când trecerea noastră dincolo va fi acoperită de cea mai mare milă a lui Dumnezeu.
 • Tic 21.05.2024 18:53
  Multumesc Danielabmed pt multele si bunele comentarii.Multumesc doamnă Zoe Dantes.
 • coategoale 21.05.2024 17:21
  28 Iar când vor începe să fie acestea, prindeți curaj și ridicați capetele voastre, pentru că răscumpărarea voastră se apropie.

  Prea Sfântul va rescrie viața noastră
  Dar numai de o vom dori cu adevărat
  Atunci vom găsi puterea să mărturisim drept
  Atunci vom lua pixul in mână ca să scriem drept
  Despre păcatul ascuns în noi, în țarina noastră
 • AlxB 22.05.2024 14:30
  O frumoasa Marturisire! Slava Lui Dumnezeu !
Ultima oră

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos