Zoe Dantes: "Înainte să cadă imperiile, legile devin nebune”

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E vremea ca sistemele să moară. E vremea ca Adevărul să fie spus. E vremea ca Adevărul să fie înțeles. E vremea ca Adevărul să facă minciuna de râs.  E vremea Eliberării. 

Istoria ne-a învățat că atunci când imperiile încep sa cadă, să moară, legile deveneau nebune. Azi,  trăim din plin această vreme. Mor pe rând. Sistemele bancare sunt primele care se prăbușesc în zgomotele media. În fiecare zi aflăm că a mai falimentat o bancă! Pentru că sunt interconectate, pentru că au furnizat material pentru rău. Pentru că de la ele au fost platiți cei care au încercat să stăpânească lumea și să o arunce în întuneric. Ele, băncile, cu oamenii lor de decizie, s-au văzut pe cai mari. Ca cei patru călăreți ai Apocalipsei. Nu au înțeles nici acum că Apocalipsa înseamnă Revelație. Abia acum oamenii înțeleg cât rău au făcut aceste carteluri mafiote. 

După ele, vor începe să crape cu mare zgomot guvernele. Bine, astea nu au fost guverne. Au fost doar niște adunături de cozi de topor, înfipte de niște indivizi care s-au crezut dumnezei. Care, în nebunia lor, au crezut că dacă își slujesc stăpânii, vor scăpa. Nicicum! Drumul cozilor de topor este focul!  Pentru că stăpânii lor, nu vor vrea decât să-și scape pielea. Dar ce să vezi? Vor rămâne singuri, precum pietrele ce rămân descoperite când apa se retrage. Goi! În fața mulțimilor furioase. Și nu-i va mai putea acoperi nimeni. Vor rămâne la mâna mulțimilor care cer dreptate. Este evident că mulțimile nu se vor da la o parte de la orice. Paharul s-a umplut și dă pe dinafară! 
În trei ani, s-a încercat să se distrugă o lume. O lume și istoria ei. Prin legi demente. Cu cât legile vor devani mai nebune, fără noimă, cu atât mai repede se vor prăbuși sistemele. Să ne bucurăm! Drumul este clar. Nimic nu mai poate fi întors! Ei au jucat jocul și acum vor plăti cu vârf și îndesat! 

A venit vremea! Europa fierbe! Și nu, numai! Imperiile se clatină, legile sunt de neaplicat, nimeni nu mai înțelege încotro ne îndreptăm ca umanitate. Înainte să fie pace, trebuie să fie haos. Haosul a fost adus de ei. Hrănit, susținut, adulat, implementat. În orice colț al lumii. Se vor democrați. Doar că democrația a murit de multă vreme. Se vede, se simte, se trăiește! 

Înaintea oricărei prăbușiri sistemice, a apărut cenzura. Ne scăldăm în ea. 

Nu ai voie să zici nimic. Orice afirmație care contrazice minciuna autorităților este amendată! Fizic, financiar, social. Dacă îndrăznești să spui un adevăr, zeci de apostoli ai minciunii se trezesc ca niște haite de hiene și năvălesc peste tine. Cel mai ușor virtual! Sub anonimat, de preferat! Pentru că așa sunt obișnuiți! Să atace din întuneric! Lumina îi arde! Se va termina și cu ei. Din ce vor mai fi plătiți dacă sistemele financiare colapsează? Ce vor spune atunci?! Că așa au crezut ei! Că ei au fost responsabili și au ascultat de autorități! Niște idioți! Le vine și lor vremea! 

Pentru că noi știm că e vreme pentru toate! 

A fost vremea când noi am strâns pietre și ei le-au aruncat. A fost vremea când ei au darâmat și noi va trebui să construim. A fost vremea urii, dar va veni și vremea iubirii! 

Este vreme de război, dar este și vreme de pace. 

Așa ne spune Ecleziastul! 

Este vremea ca imperiile să cadă! A venit vremea! 

Nu deznădăjduiți! Orânduiala este de la Facerea Lumii! Întotdeauna Adevărul își va găsi Calea! Nimeni și nimic nu-l poate opri! 

Este doar o chestiune de vreme! În fața veșniciei ce înseamnă trei ani? Sau patru?!

Cât o clipire de gene!

Și ce se va dărâma, se va îngropa pentru totdeuna! Cu oamenii sistemelor sub pietrele ce le-au aruncat în noi și din care, noi ne-am construit zid! 

Zid de apărare, zid de Credință, zid de nădejde, zid de Lumină! Din pietrele lor! Doar că ei nu au înțeles niciodată! 
Și poate că e mai bine! 

Pentru noi! Nu pentru ei!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Patriot Roman 15.03.2023 18:07
    Vremea urii nu a trecut, inca e razboi.Cine e la conducerea lumii acum si de vreo citeva sute de ani, ar prefera sa pulverizeze planeta decit sa piarda stapanirea.Decit sa piarda rolul de stapani planetari..Acum e doar inceputul razboiului, se va extinde..Numa Dumnezeu stie ce si cum..
  • Gheorghe Ttaru 15.03.2023 22:10
    Este de necontestat faptul că se impune ca lumea (de la cele mai mici structuri și până la organismele internaționale) să fie condusă,coordonată cât mai repede posibil altfel,iar acest ALTFEL îl reprezintă INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ!
    Nu știu însă dacă și când se va produce schimbarea ținând cont de înverșunarea cu care cei menționați de ZOE DANTES țin cu dinții de ceea ce au "izbutit" până acum.
  • Gheorghe Ttaru 15.03.2023 22:11
    Este de necontestat faptul că se impune ca lumea (de la cele mai mici structuri și până la organismele internaționale) să fie condusă,coordonată cât mai repede posibil altfel,iar acest ALTFEL îl reprezintă INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ!
    Nu știu însă dacă și când se va produce schimbarea ținând cont de înverșunarea cu care cei menționați de ZOE DANTES țin cu dinții de ceea ce au "izbutit" până acum.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 17.03.2023 01:31
    Foarte Frumos!!!
    "Și poate că e mai bine!

    Pentru noi! Nu pentru ei!"

    Acum...ce sa mai zic...ce scrie in Biblie...
    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
    Capitolul 13
    10.Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea și credința sfinților.
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13
    Toate Bune!!!
    vali
  1. Mărturii din Iad: Și-a dorit un Nürnberg al Covidismului – A fost răpit, arestat și e torturat ritualic

  2. Trump, mesaj șocant către Vladimir Putin: ”Te voi lovi atât de tare încât nu-ți va veni să crezi. Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova”

  3. Emmanuel Todd: "Nu ne putem salva decât dacă acceptăm înfrângerea NATO în Ucraina"

  4. SONDAJ: Liderul AUR poate ajunge președinte! Marcel Ciolacu conduce pe moment, cu 23,4%, George Simion e pe locul al doilea, cu 19,8%, Mircea Geoană pe locul al treilea, cu 17,2%

  5. Masoneria subminează democrația din România. Eliminarea AUR pusă la cale ca o ofrandă a marii manifestări masonice de la Bistrița? Protest la sindrofia de 20 de ani de la ”aprinderea luminilor” Lojei din care fac parte mari oficialități locale - FOTO

  6. Emmanuel Todd (II): Motivele înfrângerii Occidentului: media, Euro, nihilismul – S-a dorit distrugerea națiunilor – Cu Trump sau cu Harris, va fi groaznic în ambele cazuri

  7. Șeful NATO: Vom sprijini Ucraina până când va negocia cu Rusia dintr-o „poziție de forță”

  8. Tragedie de Sfânta Parascheva: Părintele Constantin-Ciprian Axente, în vârstă de doar 37 de ani, a murit subit în urma unui infarct!

  9. Dacă noi vom tăcea, la anul, la Sfânta, pietrele vor cânta. În apărarea Tradiției Bisericii și a psalților înlăturați din Sfânta Liturghie la Cuvioasa Parascheva

  10. Elena Lasconi ne vinde ”economizorul”: ”Are jet puternic!” - VIDEO. De asemenea, un capac de WC care e perfect ”pentru spațiile mici” - NO COMMENT

Ultima oră

14:20

Ion Cristoiu: Delir! Nicolae Ciucă acuză PSD, partener de guvernare, că reprezintă interesele rușilor în România

13:40

Zoe Dantes vă oferă: ”Oameni sub vremuri” și ”Veșnicia iubirii”

13:39

Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată cel mai recent sondaj pentru Casa Albă

12:57

Ororile eutanasiei: Canada a devenit un poligon al morții

12:40

SRS: Ciucă derapează grav și pierde și mai mult teren

11:56

Motivul absurd pentru care o elevă de la o școală creștină din Australia a fost obligată să-și dea jos cruciulița de la gât

11:35

Bill Gates, judecat în Olanda pentru implicarea în inducerea în eroare a oamenilor cu privire la siguranța vaccinurilor COVID-19

10:45

Silviu Gurlui: Despre cele și cei care au împărțit lumea: schimbări climatice, inginerii climatice

10:19

Începe oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale - Candidați, calendar, reguli

10:07

Liga Studenților a obținut locul III la Gala Tineretului din România, la categoria Implicarea tinerilor români de pretutindeni, pentru proiectul ”Tu ce faci pentru românii din Basarabia și Bucovina de Nord?”

09:54

Președintele-Prompter lovește din nou

09:37

Și-a aruncat tatăl în aer! Procurorii au reținut-o pe Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad în urmă cu trei ani

09:21

Italia protestează față de Consiliul Europei, după un raport în care poliția italiană este acuzată de rasism: Atunci să-i ia pe romi și pe migranții ilegali la Strasbourg

08:05

24 octombrie: Sfântul mare Mucenic Areta, tatăl lui Arian. Sfinții Marcu, Sotirih și Valentin, ce pe pământ fiind târâți, așa s-au săvârșit

23:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (II). Leviathanul ca proiect global