Zoe Dantes: În numele Fiului!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ieri într-o bisericuță de cartier. Liniște deplină. Doar câteva raze de soare ce străbăteau vitraliul ferestrei și cădeau pe fața Mântuitorului în icoana Dreptul Judecător. Față-n față cu peretele pictat, scara ce urcă la strană. Acolo, sus, între lumi, îmi place să stau. Tăcută și ascunsă într-un colț al scării. Între lumi, între vremuri, între timpuri suspendate. 

Vine o fată, femeie, nu prea mi-am dat seama și se așează pe a doua treaptă, față-n față cu Judecătorul. 
Stă și se uită la El. Preț de un minut. 

Tăcere. 

La un moment dat, întoarce capul spre dreapta și o aud șoptind: "Tu nu te-ai săturat, înaripatule? Nu te-ai săturat să treci cu mine prin tot iadul ăsta???". Tăcere! 

"De ani de zile, te tot trimit la Tata să-i mulțumești. Pentru mine. De ani de zile, te tot trimit la El să-L rogi ceva pentru alții. Doar pentru alții. Și El face! Dar pentru mine?! De ce tace? Și taci și tu, înaripatule!"
 
Tăcere!
 
Parcă un fâlfâit de aripi, lin sau doar mi s-a părut, cine știe... Parcă vroiam să i se răspundă...Durerea din glas era biblică! 

Am stat aproape fără să respir! Cutremurător! Și fata a început un dialog cu El: am făcut de fiecare dată ascultare. Am facut ce spui Tu la Carte. Am făcut pentru toți. Nu am lăsat pe nimeni neajutat, după putiință. Așa ai zis! Și eu m-am ținut de cuvânt! Am întors și celălalt obraz, am fost acolo pentru toți, chiar dacă sufletul meu era rupt în bucăți. Am zis să se facă voia Ta mereu în toate. Nu ți-am cerut nici averi, nici puteri, nici mărire, nici slavă deșartă.
 
Nimic!
 
Mi-am dus Crucea în numele Tău! Al Tatălui! Ce tată dă copilului venin? Ce tată nu-și aude pruncul?! Știu că ești acolo și mă auzi. De ce ai închis Cerul când eu am nevoie de ceva? Și nu orice! Nu e glumă și Tu știi asta! 
Te faci că nu auzi! Vino aici și spune-mi că nu am făcut nimic bun. Vino și spune-mi că nu am dreptul să cer pentru mine nimic! Vino și spune-mi ce trebuia să fac ca să mă auzi!
 
Lumea Ta s-a vândut răului, oamenii mor pe capete, se scaldă într-o sărăcie lucie în toată lumea și câțiva huzuresc și fac planuri să-Ți distrugă creația. Și Tu taci! Nu mai auzi pe nimeni. Ne-ai lăsat într-o însingurare totală și într-un întuneric fără fund. Eu am cerut de la Tine mereu în numele Fiului. Pentru alții! Și Tu ai auzit! 

Eu am facut ce Tu ai zis sa facem! Tu, Tată de ce nu faci???? Sau faci și nu vad eu! 

Nu mai știu. Am venit doar să-ți zic toate astea la Tine acasă. Ca să fiu sigură că mă auzi și martor îmi este înaripatul. Vezi că i s-au zdrelit aripile și lui. Avem nevoie de puțină tihnă amândoi.

Acu' plecăm. Nu am vrut sa Te supărăm, dar ca un Tată care ești, de data asta sigur ne auzi. Rămâi cu bine! 
Am zis să-ți zic toate astea în numele Fiului! 

Că așa am învățat din pruncie! 

S-a ridicat, s-a închinat, a făcut o metanie adâncă, a oftat și a plecat. 

În urmă a rămas parcă miros de vanilie și liniște. M-am uitat la Dreptul Judecător! Raza soarelui ce traversa vitraliul îi adusese un zâmbet parcă pe buze! Degeaba! Fata nu l-a văzut! 

Dar sigur rugăciunea perfectă a ei, în toată smerenia, făcută în numele Fiului, a ajuns la Tatăl! 

Pentru că a îndrăznit să fie Vie!

Nu a așteptat să se facă lumină! S-a făcut ea lumina!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Radu Comsuta 09.06.2023 11:00
    https://ziarullumina.ro/educatie-si-cultura/pagina-copiilor/urmele-lui-dumnezeu-pe-nisip-26046.html
  • INJECTIA FINALA 09.06.2023 14:27
    Mi'au dat lacrimile, soro !
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO