Zoe Dantes: Faceți jocurile!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În 2020, latrinele media căutau cu înfrigurare conspiraționiștii. Pe cei care au văzut adevărul dincolo de minciunile livrate 24 de ore din 24. Îi urmăreau, îi hărțuiau și le strigau că din cauza lor o să "moară bunica". Bunica a murit și a fost îngropată însac negru de plastic! Așa era povestea! Astfel, "conspiraționiștii" au fost numiți "teroriști domestici"!

Acum caută să descopere putiniștii! S-a înlocuit un termen cu altul! Tot de slugoii latrinelor!

Între timp, ceea ce spuneau conspiraționiștii a devenit realitatea pe care o trăiți azi toți. "Teoriile conspirației" privind mascarada răcelii, acelea de spuneau că nu e vorba despre virus, s-au adeverit sută la sută. E vorba despre reducerea populației, totalitarism, despre dictatură, despre sărăcirea populațiilor, despre distrugerea socială și economică și mai ales despre frică. 

Minciunile livrate de majoritatea celor plătiți din bani publici, au pierit rând pe rând. Au căzut una după alta ca într-un joc de domino. 

Ulterior, s-a recurs la o altă mascaradă: cea a războiului! Din februarie până acum două zile, mascarada rămânea la nivelul unor jocuri pe calculator, cu regizorii de rigoare. Cu munții de bani livrați actorului ratat, cu aplauzele parlamentelor la citirea unor rânduri venite probabil în plic. Cu sancțiunile la vedere, dar cu jocuri de culise, la umbra cărora unii și-au numărat munții cu bani. Circul cu energia, gaze, petrol, cărbune, a intrat pe un alt nivel. Gazoductele aruncate în aer! Alt tip de terorism! Dar nu se pune!  Înteresante vremuri, vorba chinezilor! Sau mai zis, blestemul lor. 

Cine a făcut-o? De ce a făcut-o? Cu ce scop? Variantele ar fi nenumărate. Cui folosește? Tuturor marilor jucători politici ai lumii! 

În 7 februarie 2022, de la Casa Albă ni s-a adus la cunoștință că "lumea liberă" e capabilă de orice. Acum s-a dovedit!

"J.B.: Nu va mai exista un Nord Stream 2.

- Cum veți face asta? a fost întrebat J.B.

J.B.: Vă promit, vom fi capabili să o facem."

Au făcut-o! Credeți că Putin nu știa?! Serios?

Binențeles că nu recunoaște nimeni. Cu atât mai puțin ei. 

În contraofensivă, ceva trebuie să se întâmple. Lucrurile nu pot rămâne așa. De la "războiul rece" până azi, s-a păstrat oficial o balanță de putere. Care azi, e dezechilibrată total. Oficial. Dedesupturile nu sunt cunoscute. Dar cu siguranță există! Palierele diplomatice funcționează dintotdeauna. Acolo se fac "combinațiile"!. Unde s-ar putea lovi? 

În finanțe și comunicare! Ar putea fi următorul pas! Cablurile de net transatlantice! Tai cablurile, cad serverele, și piața financiară sare în aer! Pentru că nu-i așa? "Lumea liberă" e interconectată! Că tot vor ei moneda digitală! Odată cu asta cade netul! Haos în toată Europa! Asta înseamnă lovitură de maestru! 

Cine pierde? Europa, normal! Să fie pusă pe butuci, să fie distrusă, să nu mai rămână piatră pe piatră! Dintr-o singură mișcare! Europa, căndva creștină, azi demonică: Spania ne spune că pruncii au dreptul la sex cu adulții, că genul fluid e important, că minoritățile au cele mai multe drepturi și că cei retrograzi, adică familia și credincioșii trebuie să dispară! Și fac totul pentru a distruge! Cu orice preț!

Pentru că psihopații lumii nu mai au timp! Fiecare zi care se scurge, e împotriva lor! De ce? Winter is coming! Furia maselor va fi de neoprit! Și ei știu asta! 

Toți! De la SUA până la Putin! Nu le pasă! Important e să le iasă jocurile! Așa cum au plănuit! De ani de zile!
Și au jucat fiecare carte pe prostia maselor! Și mai ales cu minciuna! Le-a ieșit! 
Winter is coming! 

O să fie frumos! Fără nimic! Fără case, fără mâncare, fără lumină, fără căldură, fără locuri de muncă, fără școli, fără apă, fără net și fără bani! 

Ce credeți că se va întâmpla? Cu zecile de milioane de oameni! Care nu mai au nimic de pierdut? 
Abia atunci o să fie interesant! 

Ca într-un film! Ocean eleven! Că tot au jucat lumea ca la poker! Doar că de data asta, jocurile vor fi făcute de altcineva! De Cel care a făcut Jocul! De la începutul lumii! Pentru că nu Și-a spus ultimul Cuvânt! În curând va începe secerișul! Până acum s-a ales grâul de neghină! 

La seceriș se va tăia tot! Tot ce nu e de folos! Alegerea cui slujești s-a făcut! 
De bună voie și cu toate la vedere! 

Doar că, orb nu e cine nu vede, doar cine nu vrea să vadă! 
Războiul nevăzut merge mai departe!

Faceți jocurile?

Degeaba!

Jocul e deja făcut!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Radu Comsuta 29.09.2022 10:08
    Tot răul ăsta care ni se întâmplă și dincolo de aparențele politice, cu siguranță are o natură ocultă, e ingăduit de Dumnezeu, e din voia lui dar Nu după voia Lui. Acum e ceasul întunericului. E ceasul trădării, al vânzării criminale, al patimilor și al răstignirii. Ce s-a întâmplat cu Hristos se va întâma și cu trupul mistic al lui Hristos, Biserica. Cu toți cei care se numesc creștini și vor să trăiască adevărat creștinește. Dar să nu ne pierdem nădejdea și credința. Niciodată Hristos, în cele mai cumplite clipe nu a fost părăsit de Dumnezeu Tatăl, și nici Biserica nu va fi! Vom avea har de sus să trecem prin toate. Și va fi greu, foarte greu. Dar nu imposibil. Da, trăim vremuri apocaliptice. De fapt trăim în plină apocalipsă așa cum e descrisă ea în cartea care-i poartă numele, de la capitolul 6 mai departe.
  • IC XC NI KA 29.09.2022 12:19
    Nu “jocul”, ci REGULILE “jocului” au fost făcute .. și predate PE VIU de El .. APOI scrise!
    Sunt perfecte, sunt absolute, sunt dogmele Căii, Adevărului și ale Vieții ..în care găsim tot ceea ce trebuie să facem!
    Unde le găsim? La ‘biblioteca’ întemeiată de El .. BISERICA ORTODOXĂ!


    Cum jucăm “jocul” DE NOI DEPINDE ..e strict la liberul arbitru al nostru (regula principală a jocului) ..
    Atenția numai la REGULILE “jocului”!
    Tot, dar tot, ce ne abate de la ‘regulile jocului’ face parte din ‘regulile războiului nevăzut’ pe care, de asemenea, trebuie să le cunoaștem ..sunt parte integrantă!

    Deci, dacă facem V O I A Lui și ALEGEM să jucăm ca NINIVITENII ‘câștigăm’ jocul .. individual .. pe neam ..

    Așa să ne ajute Dumnezeu!

    PS Pr. Petroniu Tănase dă un exemplu clar în filmuleț .. ce trebuie făcut după modelul din timpul împăratului Iulian Apostatul..

    https://m.activenews.ro/stiri/Propunere-de-canonizare-a-Cuviosilor-Dionisie-Ignat-si-Petroniu-Tanase-de-la-Sfantul-Munte-Athos-176353
  • Radu Comsuta 29.09.2022 15:33
    Sunt de acord cu ce spuneți dvs. , faptul că regulile au fost făcute și date de Dumnezeu Bisericii. Îți vine imediat în minte ceea ce îi scria Sf. Apostol Pavel ucenicului Timotei, "Iar când se luptă cineva, la jocuri, nu ia cununa, dacă nu s-a luptat după regulile jocului" (2 Timotei 2,5). Putem înțelege că e vorba de lupta vieții pentru mântuirea fiecăruia, lumea ca o arenă în care fiecare ducem o luptă cu lumea, patimile, lucrarea vrăjmașului etc. . Însă vedeți dvs. nu cred că aceste reguli au fost date de Dumnezeu ca reguli imbatabile, indistructibile. În acest sens văd eu ceea ce le spunea Hristos ucenicilor dar și Sf. Ap. Pavel, primilor creștini când le zicea "aveți grijă să nu vă înșele cineva", "țineți cum ați primit", "vegheați...". Toată zdroaba vrăjmașului de două mii de ani a fost să strice regulile jocului dacă slujitorii lui Hristos au avut momentele lor de slăbiciune, nu au vegheat destul sau unii chiar nu au fost vrednici. Și diavolul a săpat mult ca să șubrezească regulile lăsate de Dumnezeu. Nu credeți? Haideți să facem un mic studiu de caz. Sf. Macarie profețind distrugerea schitului său le spunea ucenicilor că "atunci când veți vedea femei și copii în schit să plecați de acolo numaidecât". Dar care mănăstire mai e astăzi în care să nu între femei și copii? Că toate sunt asaltate astăzi de invazia turistică care transformă mănăstirile în orice vrei, dar numai în ce erau mănăstirile pe vremea Sf. Macarie, NU! Dacă așa era regula pe atunci, credeți că în zilele noastre ar fi trebuit să fie altfel? E aceiași regulă care ar fi trebuit să o avem și azi dar ea în momentul de față lipsește cu desăvârșire. A avut grijă vrăjmașul... Eu nu mă opun ca dragile noastre credincioase să nu vină în mănăstiri să-și ea doza de har și să se roage dar atrag atenția asupra felului în care o fac. Dacă mergi vara prin mănăstiri o să observi că credincioasele în discuție umblă îmbrăcate ca femeile alea de moravuri ușoare de pe centura capitalei. Dar sigur, ele au venit să se roage. De ce să nu le lăsăm? Suntem cumva sexiști? Mă întreb ce or fi în capul monahilor cu asemenea priveliști zilnice în fața ochilor o vară întreagă?? Probabil că și noapte le au înaintea ochilor, că ce vezi ziua aia visezi noaptea! Acum mă înțelegeți? Și mai avem și cazul trist al părintelui Visarion Alexa. Asta că tot am vorbit despre reguli.
  • IC XC NI KA ► Radu Comsuta 29.09.2022 21:09
    Ca să înțelegem ‘regulile jocului’, cred că trebuie să plecam de la Dumnezeu, și anume, de data asta, de la cum e El.

    El e STATORNIC ..lucrarea Lui de mântuire a lumii e fermă .. necondiționată .. de nimeni și nimic. Și nimeni și nimic nu o poate zădărnici .. fiind imbatabilă, indestructibilă, săvârșită din ascultare (exemplu pentru noi) și din iubire.
    El e IUBITOR de oameni și punct. El nu s-a răstignit condiționat de ceva .. dacă noi TOȚI din toate timpurile suntem vrednici sau nu - de jertfa Lui de pe Cruce ..

    Așa că și ‘regulile jocului’ Lui sunt imbatabile, indestructibile .. și SFINTE, ca El!

    “Legea e sfântă și porunca e sfântă și dreaptă și bună.” (Romani 7,12)

    Și clare:
    “Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește.” (Matei 12,30)


    Ref. ex. dat, vă pot spune că în Mânăstirea Frăsinei nu au voie femeile, de asemenea, în Sf. Multe Athos. Cred că Sfântul se referea la ispita care poate veni în mânăstire prin femei/copii. Vedeți cazul pr. Visarion care fie și numai prin cuvintele prin care a luat în derâdere cuviința îmbrăcăminții femeilor: “ițarii, fusta până-n pământ și basmaua nu te apropie mai mult de Dumnezeu” (numai asta, cu siguranță nu.. însă e un început bun și necesar, poate nu suficient, de a face față ispitei) a căzut în păcat.. dar spre ridicare dacă se pocăiește.
  • IC XC NI KA ► Radu Comsuta 29.09.2022 21:22
    Ca să înțelegem ‘regulile jocului’, cred că trebuie să plecam de la Dumnezeu, și anume, de data asta, de la cum e El.

    El e STATORNIC ..lucrarea Lui de mântuire a lumii e fermă .. necondiționată .. de nimeni și nimic. Și nimeni și nimic nu o poate zădărnici .. fiind imbatabilă, indestructibilă, săvârșită din ascultare (exemplu pentru noi) și din iubire.
    El e IUBITOR de oameni și punct. El nu s-a răstignit condiționat de ceva .. dacă noi TOȚI din toate timpurile suntem vrednici sau nu - de jertfa Lui de pe Cruce ..

    Așa că și ‘regulile jocului’ Lui sunt imbatabile, indestructibile .. și SFINTE, ca El!

    “Legea e sfântă și porunca e sfântă și dreaptă și bună.” (Romani 7,12)

    Și clare:
    “Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește.” (Matei 12,30)


    Ref. ex. dat, vă pot spune că în Mânăstirea Frăsinei nu au voie femeile, de asemenea, în Sf. Multe Athos. Cred că Sfântul se referea la ispita care poate veni în mânăstire prin femei/copii. Vedeți cazul pr. Visarion care fie și numai prin cuvintele prin care a luat în derâdere cuviința îmbrăcăminții femeilor: “ițarii, fusta până-n pământ și basmaua nu te apropie mai mult de Dumnezeu” (numai asta, cu siguranță nu.. însă e un început bun și necesar, poate nu suficient, de a face față ispitei) a căzut în păcat.. dar spre ridicare dacă se pocăiește.
  • Carbid 29.09.2022 12:23
    Rien ne vas plus...! parca asa se spune...
    Doar Dumnezeu mai poate intra in joc!
  • Mircea Dragan 15.10.2022 11:15
    ''Acum caută să descopere putiniștii! ''. Nu ma pricep la problema dar mi-am adus aminte ca in 2014 Ucraina a semnat 2 acorduri cu Rusia : Minsk 1 si Minsk 2 pe care nu le-a pus in aplicare. De ce? Daca le aplica , acum nu-si distrugeau tara. Daca nu le convenea ce contineau , nu trebuiau sa semneze.
    Nu-s cu Rusia dar daca totusi Putin are dreptate?
Ultima oră

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova