Zoe Dantes: Faceți jocurile!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În 2020, latrinele media căutau cu înfrigurare conspiraționiștii. Pe cei care au văzut adevărul dincolo de minciunile livrate 24 de ore din 24. Îi urmăreau, îi hărțuiau și le strigau că din cauza lor o să "moară bunica". Bunica a murit și a fost îngropată însac negru de plastic! Așa era povestea! Astfel, "conspiraționiștii" au fost numiți "teroriști domestici"!

Acum caută să descopere putiniștii! S-a înlocuit un termen cu altul! Tot de slugoii latrinelor!

Între timp, ceea ce spuneau conspiraționiștii a devenit realitatea pe care o trăiți azi toți. "Teoriile conspirației" privind mascarada răcelii, acelea de spuneau că nu e vorba despre virus, s-au adeverit sută la sută. E vorba despre reducerea populației, totalitarism, despre dictatură, despre sărăcirea populațiilor, despre distrugerea socială și economică și mai ales despre frică. 

Minciunile livrate de majoritatea celor plătiți din bani publici, au pierit rând pe rând. Au căzut una după alta ca într-un joc de domino. 

Ulterior, s-a recurs la o altă mascaradă: cea a războiului! Din februarie până acum două zile, mascarada rămânea la nivelul unor jocuri pe calculator, cu regizorii de rigoare. Cu munții de bani livrați actorului ratat, cu aplauzele parlamentelor la citirea unor rânduri venite probabil în plic. Cu sancțiunile la vedere, dar cu jocuri de culise, la umbra cărora unii și-au numărat munții cu bani. Circul cu energia, gaze, petrol, cărbune, a intrat pe un alt nivel. Gazoductele aruncate în aer! Alt tip de terorism! Dar nu se pune!  Înteresante vremuri, vorba chinezilor! Sau mai zis, blestemul lor. 

Cine a făcut-o? De ce a făcut-o? Cu ce scop? Variantele ar fi nenumărate. Cui folosește? Tuturor marilor jucători politici ai lumii! 

În 7 februarie 2022, de la Casa Albă ni s-a adus la cunoștință că "lumea liberă" e capabilă de orice. Acum s-a dovedit!

"J.B.: Nu va mai exista un Nord Stream 2.

- Cum veți face asta? a fost întrebat J.B.

J.B.: Vă promit, vom fi capabili să o facem."

Au făcut-o! Credeți că Putin nu știa?! Serios?

Binențeles că nu recunoaște nimeni. Cu atât mai puțin ei. 

În contraofensivă, ceva trebuie să se întâmple. Lucrurile nu pot rămâne așa. De la "războiul rece" până azi, s-a păstrat oficial o balanță de putere. Care azi, e dezechilibrată total. Oficial. Dedesupturile nu sunt cunoscute. Dar cu siguranță există! Palierele diplomatice funcționează dintotdeauna. Acolo se fac "combinațiile"!. Unde s-ar putea lovi? 

În finanțe și comunicare! Ar putea fi următorul pas! Cablurile de net transatlantice! Tai cablurile, cad serverele, și piața financiară sare în aer! Pentru că nu-i așa? "Lumea liberă" e interconectată! Că tot vor ei moneda digitală! Odată cu asta cade netul! Haos în toată Europa! Asta înseamnă lovitură de maestru! 

Cine pierde? Europa, normal! Să fie pusă pe butuci, să fie distrusă, să nu mai rămână piatră pe piatră! Dintr-o singură mișcare! Europa, căndva creștină, azi demonică: Spania ne spune că pruncii au dreptul la sex cu adulții, că genul fluid e important, că minoritățile au cele mai multe drepturi și că cei retrograzi, adică familia și credincioșii trebuie să dispară! Și fac totul pentru a distruge! Cu orice preț!

Pentru că psihopații lumii nu mai au timp! Fiecare zi care se scurge, e împotriva lor! De ce? Winter is coming! Furia maselor va fi de neoprit! Și ei știu asta! 

Toți! De la SUA până la Putin! Nu le pasă! Important e să le iasă jocurile! Așa cum au plănuit! De ani de zile!
Și au jucat fiecare carte pe prostia maselor! Și mai ales cu minciuna! Le-a ieșit! 
Winter is coming! 

O să fie frumos! Fără nimic! Fără case, fără mâncare, fără lumină, fără căldură, fără locuri de muncă, fără școli, fără apă, fără net și fără bani! 

Ce credeți că se va întâmpla? Cu zecile de milioane de oameni! Care nu mai au nimic de pierdut? 
Abia atunci o să fie interesant! 

Ca într-un film! Ocean eleven! Că tot au jucat lumea ca la poker! Doar că de data asta, jocurile vor fi făcute de altcineva! De Cel care a făcut Jocul! De la începutul lumii! Pentru că nu Și-a spus ultimul Cuvânt! În curând va începe secerișul! Până acum s-a ales grâul de neghină! 

La seceriș se va tăia tot! Tot ce nu e de folos! Alegerea cui slujești s-a făcut! 
De bună voie și cu toate la vedere! 

Doar că, orb nu e cine nu vede, doar cine nu vrea să vadă! 
Războiul nevăzut merge mai departe!

Faceți jocurile?

Degeaba!

Jocul e deja făcut!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Radu Comsuta 29.09.2022 10:08
  Tot răul ăsta care ni se întâmplă și dincolo de aparențele politice, cu siguranță are o natură ocultă, e ingăduit de Dumnezeu, e din voia lui dar Nu după voia Lui. Acum e ceasul întunericului. E ceasul trădării, al vânzării criminale, al patimilor și al răstignirii. Ce s-a întâmplat cu Hristos se va întâma și cu trupul mistic al lui Hristos, Biserica. Cu toți cei care se numesc creștini și vor să trăiască adevărat creștinește. Dar să nu ne pierdem nădejdea și credința. Niciodată Hristos, în cele mai cumplite clipe nu a fost părăsit de Dumnezeu Tatăl, și nici Biserica nu va fi! Vom avea har de sus să trecem prin toate. Și va fi greu, foarte greu. Dar nu imposibil. Da, trăim vremuri apocaliptice. De fapt trăim în plină apocalipsă așa cum e descrisă ea în cartea care-i poartă numele, de la capitolul 6 mai departe.
 • IC XC NI KA 29.09.2022 12:19
  Nu “jocul”, ci REGULILE “jocului” au fost făcute .. și predate PE VIU de El .. APOI scrise!
  Sunt perfecte, sunt absolute, sunt dogmele Căii, Adevărului și ale Vieții ..în care găsim tot ceea ce trebuie să facem!
  Unde le găsim? La ‘biblioteca’ întemeiată de El .. BISERICA ORTODOXĂ!


  Cum jucăm “jocul” DE NOI DEPINDE ..e strict la liberul arbitru al nostru (regula principală a jocului) ..
  Atenția numai la REGULILE “jocului”!
  Tot, dar tot, ce ne abate de la ‘regulile jocului’ face parte din ‘regulile războiului nevăzut’ pe care, de asemenea, trebuie să le cunoaștem ..sunt parte integrantă!

  Deci, dacă facem V O I A Lui și ALEGEM să jucăm ca NINIVITENII ‘câștigăm’ jocul .. individual .. pe neam ..

  Așa să ne ajute Dumnezeu!

  PS Pr. Petroniu Tănase dă un exemplu clar în filmuleț .. ce trebuie făcut după modelul din timpul împăratului Iulian Apostatul..

  https://m.activenews.ro/stiri/Propunere-de-canonizare-a-Cuviosilor-Dionisie-Ignat-si-Petroniu-Tanase-de-la-Sfantul-Munte-Athos-176353
 • Radu Comsuta 29.09.2022 15:33
  Sunt de acord cu ce spuneți dvs. , faptul că regulile au fost făcute și date de Dumnezeu Bisericii. Îți vine imediat în minte ceea ce îi scria Sf. Apostol Pavel ucenicului Timotei, "Iar când se luptă cineva, la jocuri, nu ia cununa, dacă nu s-a luptat după regulile jocului" (2 Timotei 2,5). Putem înțelege că e vorba de lupta vieții pentru mântuirea fiecăruia, lumea ca o arenă în care fiecare ducem o luptă cu lumea, patimile, lucrarea vrăjmașului etc. . Însă vedeți dvs. nu cred că aceste reguli au fost date de Dumnezeu ca reguli imbatabile, indistructibile. În acest sens văd eu ceea ce le spunea Hristos ucenicilor dar și Sf. Ap. Pavel, primilor creștini când le zicea "aveți grijă să nu vă înșele cineva", "țineți cum ați primit", "vegheați...". Toată zdroaba vrăjmașului de două mii de ani a fost să strice regulile jocului dacă slujitorii lui Hristos au avut momentele lor de slăbiciune, nu au vegheat destul sau unii chiar nu au fost vrednici. Și diavolul a săpat mult ca să șubrezească regulile lăsate de Dumnezeu. Nu credeți? Haideți să facem un mic studiu de caz. Sf. Macarie profețind distrugerea schitului său le spunea ucenicilor că "atunci când veți vedea femei și copii în schit să plecați de acolo numaidecât". Dar care mănăstire mai e astăzi în care să nu între femei și copii? Că toate sunt asaltate astăzi de invazia turistică care transformă mănăstirile în orice vrei, dar numai în ce erau mănăstirile pe vremea Sf. Macarie, NU! Dacă așa era regula pe atunci, credeți că în zilele noastre ar fi trebuit să fie altfel? E aceiași regulă care ar fi trebuit să o avem și azi dar ea în momentul de față lipsește cu desăvârșire. A avut grijă vrăjmașul... Eu nu mă opun ca dragile noastre credincioase să nu vină în mănăstiri să-și ea doza de har și să se roage dar atrag atenția asupra felului în care o fac. Dacă mergi vara prin mănăstiri o să observi că credincioasele în discuție umblă îmbrăcate ca femeile alea de moravuri ușoare de pe centura capitalei. Dar sigur, ele au venit să se roage. De ce să nu le lăsăm? Suntem cumva sexiști? Mă întreb ce or fi în capul monahilor cu asemenea priveliști zilnice în fața ochilor o vară întreagă?? Probabil că și noapte le au înaintea ochilor, că ce vezi ziua aia visezi noaptea! Acum mă înțelegeți? Și mai avem și cazul trist al părintelui Visarion Alexa. Asta că tot am vorbit despre reguli.
 • IC XC NI KA ► Radu Comsuta 29.09.2022 21:09
  Ca să înțelegem ‘regulile jocului’, cred că trebuie să plecam de la Dumnezeu, și anume, de data asta, de la cum e El.

  El e STATORNIC ..lucrarea Lui de mântuire a lumii e fermă .. necondiționată .. de nimeni și nimic. Și nimeni și nimic nu o poate zădărnici .. fiind imbatabilă, indestructibilă, săvârșită din ascultare (exemplu pentru noi) și din iubire.
  El e IUBITOR de oameni și punct. El nu s-a răstignit condiționat de ceva .. dacă noi TOȚI din toate timpurile suntem vrednici sau nu - de jertfa Lui de pe Cruce ..

  Așa că și ‘regulile jocului’ Lui sunt imbatabile, indestructibile .. și SFINTE, ca El!

  “Legea e sfântă și porunca e sfântă și dreaptă și bună.” (Romani 7,12)

  Și clare:
  “Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește.” (Matei 12,30)


  Ref. ex. dat, vă pot spune că în Mânăstirea Frăsinei nu au voie femeile, de asemenea, în Sf. Multe Athos. Cred că Sfântul se referea la ispita care poate veni în mânăstire prin femei/copii. Vedeți cazul pr. Visarion care fie și numai prin cuvintele prin care a luat în derâdere cuviința îmbrăcăminții femeilor: “ițarii, fusta până-n pământ și basmaua nu te apropie mai mult de Dumnezeu” (numai asta, cu siguranță nu.. însă e un început bun și necesar, poate nu suficient, de a face față ispitei) a căzut în păcat.. dar spre ridicare dacă se pocăiește.
 • IC XC NI KA ► Radu Comsuta 29.09.2022 21:22
  Ca să înțelegem ‘regulile jocului’, cred că trebuie să plecam de la Dumnezeu, și anume, de data asta, de la cum e El.

  El e STATORNIC ..lucrarea Lui de mântuire a lumii e fermă .. necondiționată .. de nimeni și nimic. Și nimeni și nimic nu o poate zădărnici .. fiind imbatabilă, indestructibilă, săvârșită din ascultare (exemplu pentru noi) și din iubire.
  El e IUBITOR de oameni și punct. El nu s-a răstignit condiționat de ceva .. dacă noi TOȚI din toate timpurile suntem vrednici sau nu - de jertfa Lui de pe Cruce ..

  Așa că și ‘regulile jocului’ Lui sunt imbatabile, indestructibile .. și SFINTE, ca El!

  “Legea e sfântă și porunca e sfântă și dreaptă și bună.” (Romani 7,12)

  Și clare:
  “Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește.” (Matei 12,30)


  Ref. ex. dat, vă pot spune că în Mânăstirea Frăsinei nu au voie femeile, de asemenea, în Sf. Multe Athos. Cred că Sfântul se referea la ispita care poate veni în mânăstire prin femei/copii. Vedeți cazul pr. Visarion care fie și numai prin cuvintele prin care a luat în derâdere cuviința îmbrăcăminții femeilor: “ițarii, fusta până-n pământ și basmaua nu te apropie mai mult de Dumnezeu” (numai asta, cu siguranță nu.. însă e un început bun și necesar, poate nu suficient, de a face față ispitei) a căzut în păcat.. dar spre ridicare dacă se pocăiește.
 • Carbid 29.09.2022 12:23
  Rien ne vas plus...! parca asa se spune...
  Doar Dumnezeu mai poate intra in joc!
 • Mircea Dragan 15.10.2022 11:15
  ''Acum caută să descopere putiniștii! ''. Nu ma pricep la problema dar mi-am adus aminte ca in 2014 Ucraina a semnat 2 acorduri cu Rusia : Minsk 1 si Minsk 2 pe care nu le-a pus in aplicare. De ce? Daca le aplica , acum nu-si distrugeau tara. Daca nu le convenea ce contineau , nu trebuiau sa semneze.
  Nu-s cu Rusia dar daca totusi Putin are dreptate?

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

22:30

O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite...

22:09

Elon Musk anunță când vor începe testele privind cipul implantabil în creierul uman

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO