Zoe Dantes: Despre singurătate pe drumul durerii. A lor! A pruncilor!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un rău, în lumea asta poate fi făcut de un singur om. Un bine, în lumea asta implică cel puțin doi oameni! Pe cel care-l face și pe cel care zâmbește și se bucură. 

Răul în esența lui, se îndreaptă de obicei împotriva mai multor persoane. I se face un rău cuiva, dar acel rău aduce cu el multe victime colaterale. Care suferă!

Singurătatea nu este despre a face ceva. Este despre a suferi. A suferi de singurătate, înseamnă a omorî trăirea. A omorî trăirea înseamnă a șterge lumina din ochii cuiva, a fi singur în fata valului care vine să strivească sufletul de pietrele ce se află pe malul unei mări cu valurile furtunoase. Un rău înseamnă că te face să fii pus în fața unui fapt împlinit. Te lasă fără apărare în fața vrăjmașului. Căci până la urmă despre asta este vorba. 

De la începutul lumii, suferința și răul au adunat dimpreună oamenii. Au adunat dimpreună sufletele care se strâng laolaltă pentru mângâiere când curg lacrimile și rana nevăzută sângerează. 

Ce se întâmplă cu noi toți din ultimii trei ani, este despre singurătate. Să fii departe de aproapele tău, să fii "distanțat", să nu te atingi, să nu te îmbrățișezi, să nu mai ai compasiune, să nu existe "dimpreună", este un blestem pe care lumea îl trăiește. Uneori există lucruri mai rele și mai grele decât moartea! Și asta înseamnă să fii singur!

Singur în durere, în deznădejde, aruncat într-un hău negru fără fund. Fără nici o speranță, fără putință de a vedea lumina. Ești într-un întuneric greu, negru, în care și umbra ta te-a părăsit. 

Puterea sufletească a unui om este anihilată în acest mod. A rămâne singur, înseamnă a nu mai avea motive pentru a merge mai departe și cu siguranță, a nu mai fi capabil să vezi adevărul. A nu mai fi capabil să vezi Lumina. 

Abia atunci devii o pradă sigură pentru vrăjmaș, oricare ar fi el. Vrăjmașul nevăzut este cel mai greu de învins. Pentru că el poate îmbrăca orice față. Uneori pe cea a ultimei persoane la care te gândești. Un rău nevăzut, devastează de cele mai multe ori totul în jur și nu poate fi arătat. Îl știe și îl cunoaște doar cel care l-a adus și i-a dat drumul în viețile noastre. Un rău nevăzut este arma perfectă de a împrăștia peste lume întunericul greu și dureros. De obicei, răul ca și păcatul, bate la ușile tuturor celor dragi, îi vizitează pe toți, luând de la fiecare ce e mai important pentru ei. 

Asta înseamnă suferință! Nu faptul că ți se întâmplă doar ție! Tu ramâi singur în fața durerii, deși, poate atunci ai nevoie cel mai mult de cei dragi. 

Despre singurătate a fost vorba în ultimii trei ani! 

Despre a rămâne de unul singur în bucurie, în durere, în pierdere, în bogăție, în sărăcie, în boală, în sănătate, în viață și mai ales în moarte!

Răul a fost cumva depășit de cei mari. Unii au înțeles, alții încă nu. Dar acum, urmează răul suprem. Ce pregătesc indivizii ăștia pentru prunci este răul suprem! Să vă fie luați pruncii de lângă voi, să fie scoși din familii, pentru că statul va avea mult mai multă grijă de ei, este distrugerea totală a unui neam!

Nu se mulțumesc cu nimic! 

Ținta lor au fost pruncii, de la început! Spun asta de trei ani! 

A venit vremea!

Ori ei, ori noi!

Altă cale nu există! 

În fața acestei nebunii, pruncii sunt singuri. E vremea să strângem rândurile! 

Măcar în ultimul ceas. Dacă nu pentru noi, suntem obligați să o facem pentru ei!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • INJECTIA FINALA 18.04.2023 15:01
  Cu Forța, ne răpesc copiii

  Sunt Pruncii noștri, ai mei și ai tăi
  Domnițele de mâine și flăcăi
  Guwernul se silește a'i răpi
  A'i face bălării, a'i căsăpi

  Sunt Pruncii minunați ai lui Hristos
  Să nu'i lăsăm pe drumul dureros
  Să'i apărăm cu spada, la nevoie
  Să ne fure copiii, Iohanul n'are voie

  Sunt viitorul nostru și al țării
  Chiar chezășia vieții și a mării
  De frumuseți și bunătăți divine

  Stopați Demonul care vine !
 • Quo vadis 18.04.2023 23:36
  Mi-a spus un amic azi, un bunic, ca va muri, la cei peste 70 de ani ai lui, cu ei de gat, daca indraznesc sa-i atinga nepotii fie si cu un deget!
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei