Zoe Dantes: Despre Oameni și șoareci

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îi știți pe ăia de se laudă cu familiile lor? Alea extinse. Ce clan suntem noi, ce uniți suntem noi etc. Minciuni pe bandă rulantă. Și o știți la fel de bine ca și mine! Pe pielea și viața voastră.
Tot ce vine pe linie de sânge este doar rudă.

Atât!

Foarte rar se pot numi oamenii dintr-o asemenea gloată familie. O știm din nou toți! Dar suntem prea ipocriți să o și recunoaștem public.

Cei mai mulți din asemenea gloate zise și familii sunt doar șoareci! O să spuneți că sunt sănătoși si sanitari soarecii. Mai ales ăia cu salvarile oricui în gură. Nu! Șoarecii sunt un blestem pe capul oricui cad. Mai ales dacă fac parte din rudele de sânge. Pe care mulți dintre noi nu avem curajul să le spunem verde în față ce șoareci sunt! Doar ne prefacem, ne pupam în vânt când ne vedem deși tu știi că nici bine nu ai întors spatele și deja ai câteva cuțite înfipte.
Invidia, egoismul, frustrarea sunt cele mai mizerabile stări de spirit care duc la distrugere. Iar dacă tu, ferească Sfântul ești un pic mai citit, mai elevat ești gata. Te crucifică fără clipească!

Ele, rudele!
Alea de te iubesc de te-ar sfâșia în bucăți, când nu mai au nevoie de tine. Tu ai înțeles și nu-ți bați capul cu șoarecii. Că ce să vezi, tu chiar ai citit și o carte care se cheamă fix așa, spre mare deosebire de rude, care abia silabisesc. Că nu au avut timp de școală. Erau ocupate cu mâncatul cărnii de om. În speță, bârfa! Singura lor plăcere reală!
Ăștia sunt șoarecii!

Despre familie.... acolo e cu totul altceva. Dacă ești un om binecuvântat de Dumnezeu s-ar putea să ai dreptul să-ți alegi tu familia. Nu aia de sânge, doar cea reală! Oamenii lângă care tu ești autentic, Oamenii lângă care poți să spui ce te doare, ce visezi, ce-ți dorești, că îți este bine sau greu. Oamenii care te împlinesc, împart cu tine bucuria, tristețea, dorul, reușita sau eșecul.
Oamenii care sunt acolo ca niște stâlpi neclintiti, ce stau pavăză între tine și hăul în care ești aruncat câteodată. Sunt doar Oamenii cu mâinile întinse să te cuprindă, să nu cumva să cazi mai adânc. Asta pentru că și tu ai făcut la fel. Pentru că și tu ai fost acolo pentru ei în varii momente crunte.
Asta este Familia!

Ăștia sunt Oamenii spre deosebire de șoareci!
Vă doresc să aveți parte doar de Oameni!
Restul, nici măcar nu merită amintiți! Nu vă leagă nimic.
Poate doar niște bârfe!
Și nu, nu întotdeauna sângele apă nu se face! Uneori e doar apă de generații! Otrăvită de veninul urii și al invidiei! Și vrea cu tot dinadinsul să capete forma familiei. Dar rămân doar șoareci!

Să ne vindecăm de ei. Zic! Și să ne alegem familiile dintre Oameni!
Fiți binecuvântați!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • xoft 04.12.2023 23:16
    Un mare LIKE!
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu