Zoe Dantes: De muncă când vă apucați?!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De 33 de ani vă certați pe ciolan. Sau mai bine zis, vă faceți că vă certați. Între voi, doar împărțiți ciolanul. Adică, prada! Adică, România!

Îi mințiți pe toți și umblați cu "interesul național" în gură, poate, poate vă mai crede cineva.

Chiar nu ați înțeles că suntem sătui de voi?

De voi toți! De la stânga la dreapta, niște bișnițari de doi bani, agramați, analfabeți, cămătari, traficanți, borfași care nu ștîți ce să mai combinați. Pentru interesul propriu și al stăpânilor voștri. Căci știm doar, că sunteți slugoii Europei.

Combinatori de cea mai joasă speță cu aere de mafioți. Sunteți doar niște râsuri. Ca să fie pe înțelesul vostru! Pe limba voastră, căci majoritatea nici bacalaureat nu aveți. Dar aveți pretenții de elite! Vai, mama voastră de repetenți!

Ne-ați înnebunit de două săptămâni cu cafteala politică, uitând că la mijloc e vorba de oameni. Pe care-i plimbați pe la haznalele Moartea tv., în speță, toate, să vă faceți că faceți. Așa ați învățat voi să faceți politică.
 
Politica morții. Cățărându-vă pe cadavre fără să fie tras niciun nemernic la răspundere. De ce? Pentru că toți sunteți la fel! Nu vă diferențiează decât o culoare. Atât! O clică de mizerabili! Care promit că vor face.

Ce dracului să mai faceți?! Ați distrus tot, ați călcat pe cadavre, ați girat traficul de orice fel, ați distrus educația, industria, ați pus în scaune de decizie drogați, bețivi, bolnavi mintal, demenți și cretini cu aere de Mesia.

Suntem sătui de voi până peste cap!

Până unde, până când?! Pe voi nu vă mai satură nimeni și nimic. Doar pământul! Când o să vă înghită pe toți. Cred că o să vă scuipe și el afară! Nu vă mai suportă nici pământul, darămite oamenii! Sunteți fericiți că nația e fraieră. Înghite orice minciună pe care o livrați voi. Aveți doar o vagă impresie. Orice român de rând din hoți și borfași nu vă scoate. Asta ca să știți. Să nu cumva să trăiți cu falsa impresie că neamul ăsta e atât de idiot ca voi. Niciodată!

E sătul de voi până peste cap! Dacă ați cunoaște cu adevărat realitatea, ați fugi în munți și nu ați mai coborî niciodată.

Dar întotdeauna vine și ziua plăților! Pentru voi toți. Pentru tot ce ați făcut, cu siguranța plata va fi cruntă. Pe nouă generații. O meritați pe deplin! Voi și ai voștri!

De muncă reală cănd aveți de gând să vă apucați?! De făcut ceva bun pentru țara asta mai aveți timp?
Sau nu mai aveți țară și noi nu știm?! Ați jucat-o la poker pe 2 lei sau pe niște case? De preferință șase și niște mașini cu scaune încălzite să nu vi se răcească posterioarele puturoase?!

33 de ani pentru istorie nu înseamnă nimic. Pentru noi e viața noastră. Uneori toată! Pentru unii!

Veți rămăne în istorie ca niște păduchi de care nu mai scăpa un neam. Niște găndaci de bucatărie sau subsoluri insalubre de bloc, ce trebuie deratizați.

Sper să vă deratizeze Dumnezeu așa cum știe el cel mai bine! Doar El ne mai scapă de voi!

Și cu siguranță o va face! Așa cum a făcut-o întotdeauna!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?