Zoe Dantes: Dantele și alămuri

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circoteca numită parlament își arătă dantelele chiloțeilor ieri. Ce văzu poporul? Vai, mi ți-l încinseră în huiduieli pe unu' care fu el prim ministru, mă! Unii, "extremiști", îl strigară pe nume: hoț, bandit, vânzător de țară etc.. Apelative din astea de le auzi la haznalele tv. peste tot. 

Da' alea nu se pun că sunt "ai noștri"!

Cum "al nostru" e și insul ăla de vorbește rar și apăsat prin fața tribunalelor, haznalelelor, în general pe unde e trimis. De "ai lui"! Dar ăla are voie. De la stăpânire. 

Despre "extremiști" ce să zic?! Suntem sătui de "conspiraționiști", "teroriști", "dușmanii poporului", "putiniști" etc.. de 3 ani tot asta auzim. Da' nu se pune, că vine de la stăpânire! Sincer, doi bani nu dau pe nici un rahat de partid, așa zis cartel. Căci astea nu sunt partide ci doar haite adunate în clanuri ce-și zic partide. Nu merită niciunul, nici măcar un scuipat, darămite vreun vot. 

Circoteca servită de stăpânire poporului, funcționă! Normal. Ca toate mascaradele livrate până azi. Poporul înghite orice îi servești, să fie doar cu scandal. Cu înjurături, cu huiduieli, tipic balcanice. Reușite, de altfel pentru fraieri. Ca să aibă și ăia de la latrinele tv să mănâncă și gura lor o pâine și să nu cumva să se discute despre lucruri serioase. Cum ar fi: devalizarea totală a țării de clanul fostului PM, care ieri era vedeta rănită a poporului. Mai venise unul în ajutor, nu mă interesează numele, dar știu că face parte din clanul "Drujba lui Dumnezeu"! Ăia de au tăiat pădurile și clanul pentru care se fac așa zisele alegeri ca să vedem cu cine guvernează el. Clanul! De 30 de ani! Ăsta se plânse că urlă unul "să-i ia gâtul"! Îți dai seama ce frică îl încercă pe om!

Vai, ce plânsete, ce urlete, ce durere și jale! Băi, poporul format în general din ăia de vă enumerai mai sus, cam retrograzi și nespălați, așa cum le place trotinetiștilor să le zică, se sătură. Se sătură de hahalere, de panarame și hoți. Dar noi nu trebuie să vedem asta! Nooo! Să se vadă doar ăia de sunt dușmanii poporului, adică ai politicienilor închiși în cladirea aia imensă și întunecată! Și la propriu și la figurat! Ridicată pe alt sânge! Al neamului.

Alămurile și dantelele urât mirositoare pun la cale ceva. Mult mai urât și mai periculos decât ne imaginăm noi, ăștia retrograzi. În spatele circului ieftin de doi bani, în care unii își arată dantelele desuurilor și alții bat alămurile, se ascund interese personale de distrugere totală. Vă dădurăți și pruncii! Bravos, națiune! Meritați pe deplin ce vi se întâmplă. Resursele țării sunt amanetate toate, vă făcurăți și orașe de 15 minute! Păi, nu? Colivia trebuie să existe cu orice preț. Furăți de acord! Vă aruncară clanurile un pic de circ și tăcerea s-a așezat imediat! Că veniră ăia, organele, cu penalele. Și amenzile! 

Veniră aseară pe la haznalele cu detergenții de scot petele. Să fie spălați, parfumați, coafați, linși prin dosuri și să vă explice ei ce bine doresc ei țărișoarei. Și se spălară în văzul lumii! Îl spălară pe ăsta de e PM azi, săracul de el, îl spălară și pe periculosul ăla de la pesede, care una zice și alta face de 3 ani. Ce mai, îi spălară pe toți! Cu "artileria grea" a "purtătorilor de opinie". Cică, a retrograzilor! Vedeți că petele de pe dantele nu ies cu niciun detergent! Orice ați face! 

Alea rămân acolo! Sunt urmele celor ce au murit asasinați în lagărele de exterminare și cu "seringile miraculoase și sublime", urmele celor ce au intrat în faliment, urmele sărăciei lucie, în general urmele de sânge ale îngropării pe ascuns și în mod viclean al unui neam, a unei țări, ajunse pe mâna cartelurilor mafiote. 

Urmele astea nu se vor scoate decât cu dreaptă judecată. Nu de la justiția vopsită și pârâtă condusă de indivizi precum ăla de era vexat și afectat că nu-l știa gaborul de la rutieră. Domnul "din cauza mea"! Datorită ăstora de au sugrumat Constituția, suveranitatea și independența acestei țări, transformând totul în niște carteluri mafiote, într-o zi va veni și răsplata. De Sus! Până și dracu' are o limită! Peste care nu poate trece! Că-și cunoaște Stăpânul. 

Clica asta ordinară l-a speriat și pe dracu' ăsta bătrân de când lumea. A fugit mâncând pământul și s-a dus la Stăpân probabil, spunându-i că el nu mai are ce să facă. Sunt alții care-i fac lui treaba mult mai bine! 

Așa că noi, ăștia retrograzi, nu mai avem decât o singură scăpare: să scoată Bătrânul biciul și să lovească dracii îmbrăcați în dantele și alămuri.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE