Zoe Dantes: Cine ne conduce?!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nimeni. Nici un actor politic care să iubească țara asta. O țară prăbușită și scoasă la mezat dinaintea "partenerilor" strategici și nestrategici. Scoasă la mezat pe bucăți, în speranța ca românii nu vor vedea dedesupturile afacerii numite România.

Țara asta a ajuns o afacere pentru unii. O mulge fiecare strain de unde poate. Li s-a permis să o distrugă. Ne-au distrus viitorul cu așa zisa educație și vezi Doamne, "politica corectă". A cui politică? În nici un caz a noastră, a țării. Nu există conducători. Există doar vânzători de neam. Trădătorii se laudă cu "interesul național". Să vină străinii că românii nu vor să muncească. Sunt puturoși! Așa se vinde narativul! 

Nimeni nu spune adevărul. Sau dacă se mai spune, e rar și blamat. Nimeni nu spune de batjocora pe care o fac așa zișii anteprenori români și străini. Când ți se dă un salariu de mizerie și ai cele mai mari prețuri din rahatul numit uie, românul ce să facă?! E băgat în concedii fără plată fără să fie întrebat. Că ce să vezi, ăla de e patronul vieții nu poate plăti taxele dar el își cumpără mașini scumpe, case, barci etc..Nu-l controlează nimeni! Nu are interes. Vine campania electorală și e foame de bani. Se închid ochii la orice abuz. Nu plătește nimeni! 

Legile sunt făcute de hoți pentru hoți. Hoți cu legitimații. Autoritățile! Ăștia au distrus o țară, un neam. Fără nici o părere de rău! Cu rânjetul pe buze și buzunarele până în glezne. 

Vin alegerile! Mascaradă! 

Poate totuși în ultimul ceas, se milostivește Maica Domnului de grădina ei. Și face ea ce trebuia să facem noi! Să cerem țara înapoi și să o și luăm! 

Nu există conducători care să facă asta.

Dar există oameni ca sfinții. Care habar nu au ce misiune le-a dat Dumnezeu în viața asta. 

Sunt cu har pentru izbăvirea neamului. Nu am nici o îndoială. 

Răul se învinge prin iubire! Iubirea de neam, de Cruce și Hristos!

Bucurați-vă! Hristos e pe drumul spre Înviere!

A neamului românesc! 

Dumnezeu să binecuvânteze România!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Tic 18.04.2024 12:24
  Sclavagism,iobagie,comunism,democrație,aceeași veche minciună de când lumea.Acum ,noi,sclavii,ne putem alege vătafii ,tot dintre noi,plătiți de noi,vătafi propuși si puși de stăpâni,prin tot felul de stratageme ale psihologiei maselor.Pe lângă sclavi,mai există si clientela( niste sclavi ceva mai bine situați).
 • vasile grozav 18.04.2024 12:57
  " fiecărui prizonier poate sa i se ofere intr-o zi prilejul de a evada, cu condiția sa știe ca e în închisoare. Atât timp cât se crede liber, ce șanse ar putea sa aibă? Nimeni nu-l poate forta pe un om ca sa fie liber, dacă el nu vrea sa fie" Gudjieff
  Ai noștri ales și numiți comportandu-se precum sclavii flamanzi și însetați, nu si-au pus și nici nu o sa-si pună problema libertății, fiindcă pentru ei statutul de sclav le conferă multiple avantaje. Trist este ca mimând libertatea si patriotismul au ajuns ca sa aibă multimi de susținători. Asa ca triste vremuri se vor abate asupra noastră si-n viitorul apropiat și posibil cel îndepărtat. Sclavagismul a dispărut numai odată cu căderea marilor imperii din epoca scalvagista. Dar pentru o scurta perioada, pana au apărut altele. Asa ca singura noastră șansă e ca partenerul strategic și UE sa se prăbușească. Ce sanse o fi, Dumnezeu știe? Deși, eu sper din toată inima ca ele sa fie cu sutele. Doamne, ajuta-ne.
 • coategoale 18.04.2024 18:40
  Trist este că lupii în piei de oi, mimând libertatea și patriotismul
  au ajuns ca să aibe mulțimi de susținători din rândurile oilor veritabile,
  care s-au lăsat de sarea pământului cea greu de extras
  de dragul propagandei fade, fiind mult mai la îndemană
  Așadar cum vor mai putea ele să se bucure de înfricoșătoarea a doua venire a Bunului lor Pastor
 • Briela 18.04.2024 14:15
  Dumnezeu să binecuvânteze România și Maica Domnului să o ocrotească!
 • Quo vadis 18.04.2024 15:39
  Acesta este adevarul hâd. Mai hâd de-atât ni se poate. Dumnezeu sa ajute Romania si pe romani, El este singura noastra speranta.
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump