Zoe Dantes: 227 decese! Și un război! ANUNȚ: ActiveNews PUBLICĂ VINERI 20 MAI LISTELE CU SUMELE PRIMITE DE TOATE PUBLICAȚIILE MITUITE DE STAT

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O gripă transformată în prostituată de lux! Pe bani mulți! Pentru că a fost curtată doar de autoritățile statelor, oameni cu potență financiară, pe resursele populațiilor și mai ales pe banii negri ce trebuiau albiți. Din banii ăștia, au fost plătite slugile: 90% din așa zisă presa, pe cei care nu știu să facă nimic, adică influencerii vieții, pe tot felul de cretini așa-zise vedete de carton, să mănânce rahat cu polonicul!

ANUNȚ: ACTIVENEWS PUBLICĂ VINERI 20 MAI LISTELE CU SUMELE PRIMITE DE TOATE PUBLICAȚIILE MITUITE DE STAT. VEDEȚI:

EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA 

Până la urmă despre ce a fost vorba?! Despre pandemie sau plandemonie? Sau strict despre războiul ce urma?

Toti vedem acum cifrele! 227 de decese de gripă sau de covid, cum a spus MS-ul anul trecut, restul băgați la grămadă, lăsați sau "ajutați" să moară în condiții inimaginabile! Asasinați realmente de eroii care dansau în lagărele de exterminare. Știau ce urmează din moment ce acceptaseră Protocoalele Morții! Greu de acceptat acest adevăr!

Vă aduceți aminte de Tătaru, Arafat, Cercel și Rafila? Cum explicau ei plini de zel, ca niște gropari ai neamului, cât de periculos e virusul prostituției profesionale? Vă aduceți aminte de cum spunea Tătaru că toate decesele sunt trecute la mascarada asta?! Ați uitat!

Izolete, corturi, lagăre de carton, lagăre de campanie cărora li se tăiau panglicile de ratatul de la Cotroceni și de nelegiuiții ăia îmbrăcați în geci de piele? Ați uitat și asta!

Vă aduceți aminte de operațiunea ce a început în spitalul Gerota, cum ieșea cucoana aia cu floarea-n păr să ne explice cum a stat ea intubată și vai, cum a salvat-o pe ea Cercel? Duceți-vă și întrebați-o și acum ce face, cum e cu sănătatea! Ea sau familia ei. Că de obicei păcatul de moarte se plătește cu viața! Vă aduceți aminte de mascarada de la început când vezi, Doamne, guvernul trădătorului Orban era izolat? Da' de milițianul ăla care a "adus virusul" mai știe cineva ceva? Nu! A trecut timpul, lumea uită! Da. Dar uitați pe viețile voastre și ale familiilor voastre!

Delapidarea crunta care a urmat o imaginați? Nu. Că voi stăteați în casă, vă acopereați creierul cu botnițele lui Tătaru&Thieves, în timp ce ei vă îngropau țara economic, vă aruncau morții în gropi ca pe ciumați, vă alergau cu miliția și vă amendau, vă batjocoreau pruncii și vă închideau spitalele că să muriți mai repede.
Vă aduceți aminte cum au pus străjeri la mormântul lui Hristos, în noaptea Învierii? Și cum ratatul ăla a ieșit să vă amenințe cu înmormântările?! Ați uitat și asta!

Ați uitat tot și de aceea nu înțelegeți nimic. Au decimat romanii așa cum li s-a ordonat, au distrus economia și resursele pentru că au executat ordinele externe, au îngropat afacerile românești, educația, agricultura, cultura, industriile. De ce? Ca să rămână la putere, să fure, să distrugă și să îngroape tot și mai ales pentru că au fost "aleși" din exterior, nicidecum de votul vostru. De ce? Ca să "salveze" Ucraina! Suveranitatea Ucrainei! A Romăniei, cănd?

A fost despre boala sau despre BigPharma? A fost despre sănătate sau despre înțepat? A fost despre libertate sau despre dictatura? A fost despre fricoși, imbecili sau despre "teroriștii" și "conspiraționiștii" care au pus întrebări? A fost despre cum au ei grijă de voi cu teroarea gaborilor sau despre cum să deveniți sclavii lor? A fost despre un ser care trebuia ținut la -80 grd, sau despre serul care poate să stea în frigider lângă brânză, cât vrei tu să-l ții?!
A fost despre ce zicea politicul, sau este despre ce zic psihopații cu reducerea populației? A fost despre instaurarea unei dictaturi mondiale, sau este despre eșecul ei? Războiul certifică asta.
A fost despre terorismul medical mondial impus de OMS și multe grupuri de interese, sau a fost despre cum să vă distrugă psihic și fizic? Pe voi și întreaga țară!

Între 227 de decese și aproape 30000 de morți, trecuți obligatoriu de virusul prostituat, este o mare diferență!

Cine plătește crimele, minciuna, abuzurile, terorismul de stat asupra țării? Cine a mințit? Cei care au fost numiți conspiraționiști sau cei din autoritățile statului? Starletele tv, ce se vroiau specialiști și mințeau cu nerușinare de dimineața până seara, sau cei care au trecut prin experiență iadului din lagărele "salvatorilor"? Cine plătește? Nimeni, binențeles!

A fost despre boală sau despre politică, dacă tu spui în timp de trei zile pe tot globul că pandemia s-a stins?! Și a început un război! Fix la timp!

A fost despre pandemie sau plandemonie? A fost despre pregătirea războiului pentru a lăsa loc Omului Nou?

Politic corect a fost despre imbecili, fricoși, fără coloană vertebrala care sunt în stare să-și omoare și pruncii, doar, doar ei vor trăi! Hai, cu doza patru! E bine!

Nu a fost nimic din toate astea! A fost doar despre voi! Ăștia de sub pat, care ați fost un experiment ratat! Doar că ei, ăia cu PlanDemonia știu acum câți iobagi au! Pe voi se vor face multă vreme de aici înainte experimente medicale! De frică să nu muriți! Să nu vă pierdeți viața!
Doar că nu ați înțeles că nu poți să pierzi ceea ce nu ai! Nu ați fost liberi niciodată. Nu ați avut curaj să trăiți niciodată! Drept dovadă vi se livrează un singur vinovat pentru doi ani de iad! Ei, niciodată!

E prea târziu să înțelegeți și acceptați adevărul. Adevărul este unul și nu poate fi îngropat! De nimeni, niciodată! Acum e despre război! Al cui război, pentru care motiv război? Al Occidentului "evoluat" și "liber" împotriva unui Dictator! Adică, Dictatorii între ei! Pentru bani, putere si control! Al cui control? Al vostru!
Marii pierzători! Dar e mult prea devreme să înțelegeți!
Cănd o să vă treziți o să fiți doar un număr! Dar ce contează?
Voi "salvați" pe oricine, mai puțin pe voi!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Orizont 19.05.2022 22:41
    Timetable to Tyranny
    https://youtu.be/8HZ9DmeGd8g
  • Pentru fiica mea 19.05.2022 22:58
    Asa este, adevărul este în fata ochilor noștri, cu ochii deschiși, sunt mulți care nu l vad, Trebuie sa avem speranța și credință! Fără ea am murit!
  • Mircea Dragan 20.05.2022 23:11
    Nu-i inteleg pe cei care au pierdut persoane dragi in urma injjectarii cu nu se stie ce. De ce tac? De ce nu deschid actiuni in justitie? De ce pana la urma nu-si iau soarta in maini si sa porneasca propria ancheta si restul daca statul nu o face?
  • Radu Comsuta 19.05.2022 23:45
    Un duș așa cu apă rece ne mai trebuie din când în când. Felicitări pentru publicarea listei. Odată și idată dreptate tot se va face și cei vinovați vor plăti cu vârf și îndesat. Cu viețile milioanelor de oameni nu te poți juca, ca să-ți iasă ție marea resetarea, certificatul digital, NOM! Că până la urmă, that`s the sheet that everithing is about...
  • Terchea B. 20.05.2022 09:28
    Vorbe goale , totul e pe fata coruptie , crima si nu se va schimba nimic . Oile vor sta linistite in continuare sa pasca o bere si mititel , borfasii vor continua hotiile la umbra unor legi date sa apere infractorii etc
  • Rusi 20.05.2022 15:31
    Multi dintre noi au in ei sange de sclav. Si acum ii vezi singuri in masina cu botnita pe bot si cu manusi pe maini sa nu contacteze vreo boala.
  • mariusmioc 20.05.2022 19:22
    Dar nu văd lista pe care Activenews zice că o publică. Cu doi ani în urmă făcusem eu o listă parțială: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/28/lista-rusinii-institutii-de-presa-care-s-au-inscris-la-spaga-de-200-milioane-lei-pentru-propaganda-covid/
    Dar ar fi bine de știut o listă actualizată.
  • ActiveNewsRo 20.05.2022 23:51
    https://www.activenews.ro/stiri/EXCLUSIV-LISTA-CU-BANII-INCASATI-DE-FIRMELE-PRESEI-MITUITE-DE-GUVERN-PENTRU-A-RASPANDI-TEROAREA-COVID-IN-ROMANIA-174132
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  8. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale