Washington-Balamuc: Moise se pregătește să îi ardă un toiag pe spinare lui Aaron

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cine își închipuie că, în America, țicneala începe și se sfârșește la Casa Albă este un naiv. Cu mici excepții, întreaga clasă politică de pe Potomac pare scăpată de la balamuc.

Să luăm de pildă postul extrem de influent de șef al Camerei Reprezentanților.

După ce Democrata Nancy Pelosi, care a interzis folosirea în Congres a unor cuvinte ca „bărbat”, „femeie”, „tată”, „mamă”, „fiu”, „fiică”, „frate”, „soră”, „soț”, „soție”care a cerut arestarea celor care nu poartă mască, și a avut ieșiri precum aceasta

s-a retras să își îngrijească bărbatul prins cu budigăii în vine și agresat cu ciocanul de un vechi amorez, a venit în fruntea Camerei Republicanul Kevin McCarthy.

McCarthy fost numit cu forcepsul, după un număr record de 15 tururi de scrutin, și a fost înlocuit după doar zece luni pentru că trădările sale enervau pe toată lumea.

În locul său a venit tot un Republican, Mike Johnson, care pare cel mai „dus” dintre toți.

La instalarea sa în fruntea Camerei Reprezentanților, el a fost una dintre cele mai vehemente voci împotriva finanțării Ucrainei și în favoarea încheierii războiului.

În ultimele săptămâni, însă, Johnson s-a răsucit uluitor și total.

Nu doar că a forțat aprobarea pachetului de ajutoare pentru Kiev, cerut de administrația Biden și de Democrați, dar a dezgropat „Axa Răului”, această formulă magică pentru toate războaiele Americii din ultimii 20 de ani.

Iată ce a declarat între altele Mike Johnson într-un discurs pasional susținut zilele trecute, pentru a-și justifica pirueta politică:

„Trăim în prezent vremuri cruciale pe scena mondială... Cred că președintele chinez Xi și președintele rus Vladimir Putin și Iranul chiar sunt Axa Răului... Cred că se coordonează între ei, în această privință... Cred că Vladimir Putin va continua să înainteze în marș asupra Europei, dacă i se permite.”

Ceea ce se știe mai puțin (și ar trebuie să înspăimânte mai mult) este că Mike Johnson se crede un „ales divin”, care este primit adesea în audiență de Dumnezeu, cu care are ample discuții despre mersul lumii.

La scurt timp după ce a fost instalat ca președinte al Camerei, cu prilejul unei gale a congresmenilor creștini, el a făcut dezvăluiri șocante despre această relație privilegiată cu Cel de Sus:

„Vă voi spune un secret, dat fiind că presa nu este aici.”

(Nu bănuia că organizatorii evenimentului vor posta un video pe rețelele de socializare.)

„Cu câteva săptămâni înainte ca acest lucru să se întâmple (să fie desemnat președinte al Camerei – n.r.) Domnul a dat de înțeles inimii mele că ceva urma să se întâmple.

„Și Domnul mi-a spus foarte clar în rugăciunile mele să fiu pregătit, dar să aștept.

„Am avut sentimentul că vom ajunge la un moment asemănător celui de la Marea Roșie în conferința noastră republicană, și în țară, în general.”

Probabil că uluirea audienței l-a făcut pe Johnson să simtă nevoia de a oferi o explicație:

„Uite ce e, eu sunt baptist din sud. Nu vreau să vă înspăimânt prea tare, OK? Dar Domnul vorbește cu inimile noastre. Și El mi-a vorbit despre asta.”

După care a continuat:

„Și Domnul mi-a spus foarte clar să fiu pregătit. OK, pregătit, dar pentru ce? «Ne apropiem de un moment asemănător celui de la Marea Roșie.» (i-a spus Domnul direct – n.r.)

„«Ce înseamnă asta, Doamne?».

„Am început să mă rog și mai mult. Și Domnul a început să mă trezească în mijlocul nopții, pe parcursul acestui proces de trei săptămâni (de alegere a președintelui Camerei – n.r.), în care ne aflam și să-mi vorbească.

„Și am început să scriu lucruri, planuri și proceduri și idei despre cum am putea organiza conferința împreună (nu e clar dacă «împreună» cu colegii de partid sau cu Dumnezeu – n.r.).

„Am presupus că Domnul avea să aleagă un nou Moise. Și (am zis): «OK, mulțumesc, Doamne! Vei îngădui ca eu să fiu (noul) Aron pentru (noul) Moise».”

În cazul în care vă întrebați, noul Moise al cărui nou Aaron se dorește a fi Mike Johnson este nimeni altul decât Donald Trump.

Johnson – la fel ca și mentorul său, pastorul David Barton – este un înfocat adept al lui Trump.

Sau era, până la pirueta care a dus la alocarea de ajutoare pentru Ucraina, cărora Trump li se opune categoric.

Această trădare pare să îl fi pus pe Johnson pe făraș. În culise, Republicanii îi sapă deja groapa.

Iar Trump nu intenționează să miște vreun deget pentru a-și salva admiratorul.

După câte se pare, noul Moise îi va aplica noului Aaron un toiag zdravăn pe cocoașă. Neînflorit.

P.S.Rămâne totuși întrebarea: ce li se pune liderilor americani în mâncare de o iau razna.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

CLIMA - ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (27)
  • Bizar 21.04.2024 15:02
    Unu din motivele asasinari lui JFK

    https://twitter.com/i/status/1781968739405029446
  • Mircea Dragan 21.04.2024 15:16
    Educatia lui Nancy e doar un colegiu (Education Trinity College, Washington (BA)) si ....''meseria'' e ....purtator de cuvant .Are 84 de ani si s-a si tampit.
  • A.C. 22.04.2024 06:04
    "College" este echivalentul facultatilor din Romania. In SUA, "colleges" sunt universitati. BA inseamna "Bachelor of Arts" si este formatul in care si-a dat specializarea cu care a terminat facultatea, Stiinte politice.
  • siBemol14a 21.04.2024 15:44
    Ce li se pune în mâncare ?
    Dacă aș ști aș zice să întrebați Mosad-ul, dar nu știu...
  • Wolf Edmond 21.04.2024 15:53
    „...ce li se pune liderilor americani în mâncare de o iau razna.”
    În farfurie de regulă li se servesc informații despre cea mai mare trăznaie scârboasă pe care au săvârșit-o și chiar au uitat-o, despre un viciu ascuns care li se manifestă numai între patru pereți atunci când gândesc că nimeni nu-i vede, un adulter săvârșit în birou cu persoane de același sex cu al lor și fără știrea nevestei. Li se arată și un teanc gros de bancnote pe care l-ar putea avea dacă își schimbă convingerile. În plus, dacă acceptă banii, pot repeta fără grijă trăznaia, manifestarea viciului și adulterul fără grija că publicul larg va afla ceva atâta timp cât convingerile impuse se materializează prin acțiuni în favoarea șantajistului.
    Rețeta e patentată de mult. Prin niște cărți, un individ, Ion Rockfeler parcă îl chema, prezenta cu peste un secol în urmă, într-o mână un cartuș cu glonț iar în cealaltă teancul de bancnote. Nu obliga pe nimeni ce anume să aleagă. Opțiunea era total liberă.
  • vasile grozav 21.04.2024 15:55
    Bătrânii politicieni ai Americii adora războiul, acțiunile teroriste, moartea tinerilor, anormalitatea, discursul duplicitar, trădătorii, neputinciosii, falsa democratie, falsa dizidenta, lașitatea, slugile, pupincuriștii, manipularea, ma rog, adora tot ce servește statutului lor de jandarm mondial pe care nu vor sa-l imparta cu
    nimeni. Am înțeles ca dintre cei 30 de reprezentanti la NATO, a celor 30 de state membre, 28 sunt kazari și nu evrei , ca sa ne exprimam în termenii corectitudinii politice. La Hollywood ei. În industria de armament ei. În industria diamantelor și a pietrelor prețioase ei. În sistemul bancar ei. În noi ideologii antiumane ei. În declanșarea războaielor ei. În
    Revoluția din Octombrie ei. In funcții de conducere in anii 50-60 in România și alte tari comuniste ei. În despăgubiri dupa cel de al Doilea Război Mondial ei. În manipularea cifrelor holocaustului ei. În acte de barbarism ei. În industria muzicii ei. Asa ca banii aprobați de Americani sunt rezultatul jocului celor mai aleși dintre aleși. Așteptămcs IEW sa ne spună ce statui ale personalităților interbelice, antebelice sau postbelice avem dreptul sa le expunem în spațiul public ca să nu le jignim mândria de sforarii ai lumii civilizat pe care au adus-o la stadiul de barbarism.
  • Gugulanu 21.04.2024 16:54
    Mike Johnson, ca si o buna parte din populatia conservatoare din SUA, este tributar ereziei protestante evangelice iudaizanta si sionista. Aparuta in secolul XIX aceasta groaznica erezie s-a raspandit in mediile protestante americane si rastalmaceste complet Biblia.
  • adria 22.04.2024 00:16
    Un articol exceptional, extrem de interesant, unic prin subiectul abordat:
    Povestea necunoscută a ascensiunii la putere a sionismului creștin în Statele Unite
    [The Untold Story of Christian Zionism’s Rise to Power in the United States]
    https://www.mintpressnews.com/untold-story-christian-zionists-power-united-states-israel/260532/

    "Cea mai mare organizație pro-israeliană din Statele Unite nu este compusă din evrei, ci din evanghelici creștini, cu un număr total de 7 milioane de membri, cu peste 2 milioane de membri mai mulți decât întreaga comunitate evreiască americană."
  • dumbirish01 21.04.2024 19:40
    Why Ezekiel's Gog And Magog Prophecy Is NOT Identifying Russia (Prophecy Message #6)
    https://www.youtube.com/watch?v=ISy-tsSO2xU
  • Briel 22.04.2024 04:04
    Hehe...mersi de recomandare, am mai învățat ceva de la pastorul ăsta. Protestanții sunt buni la istorie și vechiul testament, au fost câteva lucruri explicate de ei care mi-au folosit....așa la nevoia de a ști :)
  • scooter 21.04.2024 20:00
    https://youtube.com/shorts/87QWfx9aGvE?si=-k0YLLoRKzGd7eu5

    https://www.stiripesurse.ro/poveste-groaznica-din-gaza-tocmai-nascuse-o-fetita-si-apoi-cei-13-copii-i-au-fost-ucisi_3298387.html
  • scooter 21.04.2024 21:41
    https://youtu.be/26PXnP054XA?si=d5R7r2ZLHn1aXpN4
  • un oarecare... 21.04.2024 23:17
    Demoni cu acte in regula..Poporul satanei asa cum i-a numit IISUS:"„Voi sunteți de la tatăl vostru Diavolul și vreți să împliniți dorințele tatălui vostru”
  • ProstulSatului ► un oarecare... 22.04.2024 00:09
    Dacă Satan există, el se află acolo peste ocean, cred că își are bârlogul chiar la Casa Albă, exact acolo de unde vin minciunile bine răstălmăcite despre democrație și libertate.
  • scooter ► un oarecare... 22.04.2024 21:24
    Corect,pomul se cunoaște după roade,omul după fapte,nu poți face asa atrocități și sa spui ca ești "poporul ales",am mai văzut clipuri cu tineri de-ai lor care s-au pus în fata camioanelor cu ajutoare și nu le-au lăsat sa treacă.
  • ProstulSatului 22.04.2024 00:06
    Dacă Rusia, China și Iran intră într-un razboi direct cu America ar însemna urgenta decădere a așa-zisului ultim imperiu hegemon și nașterea altui nou imperiu. Să nu fim naivi că în caz de război la aceste 3 țări nu se va alătura și altele.
  • Mihai Cantuniari 22.04.2024 07:05
    Pentru VASILE GROZAV si UN OARECARE. V-ti apropiat mult de adevar. Iata cateva dovezi:
    Iudaismul nu a renunțat și nu va renunța niciodată la marele său țel naționalist. În timpul Congresului Sionist din 1897 de la Basilea, Elveția, dr. Mandelstein, profesor universitar la Kiev, a afirmat cu tărie în discursul său de deschidere a conferinței din 29 august, următoarele: ‟Evreii se vor folosi de toată influența și puterea lor ca să împiedice dezvoltarea, întărirea si bunăstarea tuturor celorlalte națiuni, și sunt hotărâți să își susțină și întărească speranța lor istorică: cucerirea puterii universale.ˮ (Le Temps, 3 septembrie 1897).
    Toate popoarele ne-evreiești vor fi excluse de la participarea la construirea noii lumi și vor fi doar tolerate ca o turmă demnă de dispreț (Traktat, Gittin, Fol. 57, Talmudul Babilonian).
    Iată un citat dintr-o scrisoare a evreului Karl Marx către evreul Baruch Levy, scrisoare citată în Revue de Paris la 1 iunie 1928, pg. 574: ”Poporul evreu în întregime va fi propriul său Mesia. Acesta va realiza dominația lumii prin dizolvarea altor rase… și prin stabilirea unei republici mondiale în care evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetățeni. În această Nouă Ordine Mondială, copiii lui Israel… vor furniza toți liderii fără a întâlni opoziție”
    «Notre race est la race supérieure, nous sommes des dieux divins
    sur cette planète aussi différents des races inférieures qu’elles le sont des insectes, par rapport à notre race, les autres races sont des bêtes et des animaux, au mieux du bétail.
    Les autres races sont considérées comme des excréments humains.
    Notre destinée est de régner sur les races inférieures, notre royaume terrestre sera gouverné par notre chef à l’aide d’une règle de fer. Les masses lécheront nos pieds et nous serviront comme nos esclaves.»
    Menachem Begin - Premier Ministre israélien (1977-1983)
    «Chaque fois que nous faisons quelque chose, vous me dites,
    l’Amérique va faire ceci ou cela........
    Laisse-moi vous dire quelque chose très clairement:
    Ne vous inquiétez pas de la pression américaine sur Israël.
    Nous, le peuple juif contrôlons l’Amérique et les Américains le savent.»
    Ariel Sharon, Premier Ministre Israélien, 3 octobre 2001
  • Mihai Cantuniari 22.04.2024 07:22
    Cateva alte citate pe care nimeni nu le poate contesta. Ele au aparut in publicatii de maxima raspandire:
    Dans le New-York Times du 6 juin 1989, page 5, Rabbi Yitzhak Ginsburg déclara : «Nous devons reconnaître que le sang juif et le sang goy ne sont pas la même chose.»
    Dans le New-York Daily News du 28 février 1994, page 6, Rabbi Yacov Perrin dit : «Un million d’Arabes ne valent pas un ongle juif.»
    Dans le Jerusalem Post du 18/10/2010, était rapporté une partie du sermon hebdomadaire de Rabbi Ovadia Yosef, ancien Grand Rabbin d’Israël, décisionnaire rabbinique de grande renommée pour les séfarades et leader spirituel du parti politique israélien Shass : «Les vies des non-Juifs en Israël sont protégées par divinité, pour empêcher des pertes aux Juifs. Les Goyim sont nés uniquement pour nous servir. Sans cela, ils n’ont aucune place dans le monde, seulement servir le Peuple d’Israël.»
  • Passagero 22.04.2024 10:47
    Se observa cu ochiul liber cruzimea, mandria draceasca si dispretul bolnav al acestui neam care face "spoofing" rasial zicand ca este semit si dezvoltand o panoplie scarboasa de "antisemitisme" in randul celorlalte neamuri.
    Pentru unul dintre ei care ia atitudine impotriva lor au gasit alta expresie, acesta nu este "antisemit", ci este "urator de hebrei". Ei sunt maestri in expresii care mai de care mai pompoase si gaunoase.
    Atentatele, asasinatele, manipularea, minciuna, vicleniile, otrava si toate blestematiile invatate de la tetea lor le folosesc fara nici o retinere impotriva celorlalte neamuri pe care le numesc "animale".
    Mantuitorul i-a numit pe iudeii cei vicleni din vremea Sa, fiii celui rau, insa ashkenazii kazari i-au depasit cu mult pe aceia dupa botezul mozaic. Descinzand din Iafet si avand trasaturile rasei albe, s-au strecurat abil in marile imperii si organizati in tot felul de "societati" secrete, au inceput sa-si teasa plasa draceasca, transformandu-se in orice servea momentului si obiectivelor lor pe "termen lung".
    Reusita si sporul lor sunt invers proportionale cu credinta neamurilor in Dumnezeu Mantuitorul Hristos si savarsirea poruncilor Sale, efectele respingerii carora iarasi pot fi vazute cu ochiul liber in jurul nostru.
    Fara Mantuitorul neamurile crestine nu vor putea face nimic impotriva rautatii, vor fi exploatate si omorate exact ca animalele, fara sa poata sa inteleaga de ce li se intampla acestea.
    Ei sunt biciul lasat peste lume, duhurile rautatii nu le vedem, insa pe ei ii vedem, trebuie sa intelegem si sa nu dormim, altfel suntem cum zic ei, adica animale care nu inteleg.
  • Bizar 22.04.2024 08:29
    ORBAN: "Nu vorbim de 10 ani de povești întâmplătoare. Este un plan care se desfășoară. Este scris. A fost publicat. Se știe. Ne luptăm cu o bandă organizată numită Imperiul lui George Soros".

    https://twitter.com/i/status/1782058998507704700
  • Horia Cornescu 22.04.2024 10:18
    Frustrarea crescanda , de la anexarea Crimeiei si pana acum i-a scos din minti. Reptilele "Atlantice" nu mai pot face fata capacitatii si strategiei militare Rusesti , ca si tavalugului economic si tehnologic Chinez.
    Cu adevarat, Lumea se reorganizeaza sub ochii nostri.
  • Passagero 22.04.2024 11:18
    Se reorganizeaza, insa finalul va fi tot rau cu chinezii pe post de tavalug. Scapam de miki-dutza si dam de frate-sau, kino-dutza.
  • Davinci 22.04.2024 11:59
    Totul pare o comedie. Pe cind ziare chiar din ROania nu--l mai suporta pe Trump pentru ca așa este ordinul incercind sa întrebe retoric cit mai poate duce Trump la acuzele aduse de altfel reale după cum spun ei si sa nu fie arestat? Asta ar fi una alta daca ne referim la puritanii perversi din guvernul american nu fac altceva decit sa aducă bani industriei de armament care de fapt conduce tara. Trump a plusat tare pe țările care nu au contributi suficient si mesajul lui era clar ca dorește o împăcare cu ei dindu-le de lucru. Iată ca a venit si aprobarea pentru Ucraina sume imense din munca oamenilor care nu sint întrebați de așa ceva. CIneva se joaca cu sufletele si munca noastră. Banii cei mulți eu nu cred ca se vor duce in Ucraina ci in Israel. Acolo este de lucru pentru ca poate aduce multe beneficii. Se încearcă o aducere a oamenilor in jurul Israelului care L-a dat pe Cristos neavând importanta ca L-au omorit si îl denigrează peste tot. Noroc cu NOSTRA AETNA unde biserica creștină i-a iertat. Dar sminteala va merge si mai departe aratind cum republicanii nu sint atit de Kosher si joaca la multe capete ba chiar luați de cap. SI asta pentru a balansa pe Biden care după părerea mea nu este senil joaca o carte mare pentru a nu intra in pușcărie... SInt in stare de așa ceva. Americanii sint foarte buni actori si daca nu ști si tu sa fi ca nou venit ți-o iei cu virf si îndesat. Așa ca pina ce o mai fi România sa stea pe vine pentru ca imbecilii care o conduc au vindut-o si acum o pregătesc de un război ce îl vor provoca. SI de aici tot ce va urma. Repet România in criza in care se afla in dezastrul ei cu tot cu NATO cu America cu UE ar face bine sa se lupte pentru o neutralitate. Iar reltiile cu Rusia le vad așa cum si TItulescu le-a văzut. Pina vin americanii te rup rușii. Iar tara a fost vinduta ultima oara de evreii Adrian Severin si Emil Constantinescu care ar merita sa fie băgați in pușcărie. Ceaușescu a murit degeaba si nu ar fi făcut așa ceva. Dar de acolo pina dincolo nu mai am ce sa spun. Sint dezamăgit de intelectualitatea din tara care nu face nimic in afara de muieri si sprituri. Putini prelați sint cu coloana vertebrala verticala. Așa ca omul bun prin pasivitatea lui devine parte la problema. românii vor continua sa plece si va fi prea tirziu pe cind jegurile de peste tot vor pune mina pe pamânturi. Deja alogenii au 80 la suta din cité am înțeles. Sa ne ierte cei care au murit pentru o tara o limba o eternitate. NU -i meritam.
  • Rusi 22.04.2024 12:16
    Locul lor este la balamuc dar mai bine la cimitir la groapa comuna.
  • Radu R 22.04.2024 12:39
    (...) „Și Domnul mi-a spus foarte clar să fiu pregătit. OK, pregătit, dar pentru ce? «Ne apropiem de un moment asemănător celui de la Marea Roșie.» (i-a spus Domnul direct – n.r.)
    „«Ce înseamnă asta, Doamne?».
    „Am început să mă rog și mai mult. Și Domnul a început să mă trezească în mijlocul nopții, pe parcursul acestui proces de trei săptămâni (de alegere a președintelui Camerei – n.r.), în care ne aflam și să-mi vorbească."

    Păi dacă sărmanii baptiști sunt în erezie și Domnul nu i-a vorbit, cine altcineva putea să o facă?? Nu e clar?
  • viorel craciun 22.04.2024 18:27
    Analizand comentariile in cauza , care toate sunt de bun simt , totusi , exista o dilema referitor la MAREA DEMOCRATIE AMERICANA , adica " CHINA " joaca la doua capete , unul la Rusia privind materia prima gaze , etc ,etc si unul la MAREA DEMOCRATIE AMERICANA privind datorii de imprumut si finantare deficit american , acum introdus prin MAREA AFACERE CU PROFITURI IMEDIATE , ADICA CONFLICTUL MILITAR ? Ne intrebam si noi ca simplii " cetateni neinformati " , daca banii "CHINEZULUI " dupa afacerea " COVID " sunt reinvestiti in afacerea " sigura millitara zonala , UKRAINA , ISRAEL ? privind doctrina multimilenara chineza si " doctrina lor " ? Se pare ca da , rusii trebuiesc sa livreze gaze la chinezi , pentru asigurarea stabilitatii lor iar americanii , trebuiesc sa livreze " conflict militar zonal " tot pentru stabilitatea lor . Aici venim cu o simpla informare " vizita domnului Presedinte al nostru in cauza , in Coreea de Sud , atunci cand Coreea de Nord , testa " rachete " . Ne intrebam ca " prostii " oare ce rol de " servitudine " si comunicator are domnul in cauza , acum cand " ROMANIA " si " E.C " nu stie pe unde este ?
  • Nata 25.04.2024 09:36
    Blackmail? Deep state...
Ultima oră

01:00

7 mai: Arătarea semnului SFINTEI CRUCI pe cer, unde a rămas timp de 7 zile

22:00

Noaptea arestării demnitarilor (5/6 mai 1950) din perioada interbelică, urmată de uciderea celor mai mulți. Cazul preotului ortodox și istoricului academician Ioan Lupaș, unul dintre liderii românilor transilvăneni în lupta pentru Marea Unire

19:30

Corupția și mafia homosexuală din BOR și Sistem, expuse la Realitatea Plus. Postul TV difuzează controversatul film ”21 de Rubini” chiar a doua zi de Paști

19:04

Marea Resetare: Reîntoarcerea Fascismului

18:30

CLIMA! Înapoi la războiul împotriva umanității: Adevărul gol-goluț. DOCUMENTAR VIDEO tradus în română

15:00

Corneliu Vlad: Înainte era mai bine?

12:00

6 mai 1990: PODUL DE FLORI - FOTOGRAFII ISTORICE de la cel mai emoționant eveniment românesc de după 21 decembrie 1989

11:00

6 mai: Sfântul și Dreptul Iov, Mult Răbdătorul

23:20

BUCURAȚI-VĂ! HRISTOS A ÎNVIAT!

23:00

Nașterea în Ceruri a savantului Sextil Pușcariu, hăituit de ocupanții bolșevici ca Silviu Brucan (5 mai 1948)

21:30

5 mai: Sfânta Muceniță Irina. La Mulți Ani!

20:30

5 mai: Sfântul Efrem cel Nou, cunoscut ca grabnic ajutător și tămăduitor

11:49

Zelenski de Paști: "Dumnezeu are un galon cu steagul ucrainean pe umăr" – Expoziție de icoane pe lăzi de muniție

00:00

ÎNVIEREA cu Eminescu, sufletul Neamului Românesc: Hristos a Înviat!

23:00

Părintele Justin: Creștinul ortodox este împăratul cerului și al pământului. Singura grijă aceasta este: să-L ai mereu pe Hristos înviat în inima ta! HRISTOS A ÎNVIAT!