Wall Street Journal confirmă: Trump i-a luat fața lui Biden în sondaje

De Bogdan Tiberiu Iacob  /  

Foto: Wall Street Journal

Foto: Wall Street Journal

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poziția politică a președintelui Biden se află în cel mai slab punct din timpul președinției sale, potrivit unui nou sondaj de opinie al Wall Street Journal, alegătorii acordându-i cele mai slabe note în ceea ce privește performanța profesională și favorizându-l pentru prima dată pe Donald Trump într-un test față în față al probabilei confruntări prezidențiale din 2024.

Biden se află în urma lui Trump cu 4 puncte procentuale, 47% la 43%, pe un buletin de vot ipotetic cu doar cei doi candidați. Avantajul lui Trump se extinde la 6 puncte, 37% la 31%, atunci când se adaugă cinci potențiali candidați terți și independenți. Aceștia obțin un sprijin combinat de 17%, iar democratul devenit independent Robert F. Kennedy Jr. atrage cel mai mult, cu 8%.
 
Citiți și: Joe Biden se îndreaptă spre lada de gunoi a istoriei. Rata de popularitate a democratului a ajuns la cel mai jos nivel din timpul președinției
 
InPolitics
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Vasile Pdure 09.12.2023 20:10
    Previzibil.
  • Scapa cine poate 09.12.2023 20:43
    Eu as vrea sa iasa presedinte Donald Trump dintr-un singur motiv: Asta ar demonstra ca globalistii intra in declin. Sa nu uitam de unde i se trag toate d-lui Trump (inclusiv pierderea alegerilor "la masa verde" ca infiltratii globalistilor verosi au fost la "butoane"): S-a dus la Davos si a declarat acolo sus si tare(citez din memorie): "Viitorul apartine patriotilor nu globalistilor" fereasca-i Dumnezeu daca iese Trump, ca stie el ce i-au facut ... Vazand ce se intampla in lume am putine sperante, mi-e tare teama ca va fi din nou "mazilit" intr-o forma sau alta... iar noi putem sa privim sereni cum iese d-na Kovesi presedintele Romaniei in urma "numararii voturilor", cum a iesit si d-na Clotilde Armand la sect 1 Bucuresti, nu are nici o legatura cu ce s-a votat.
  • Passagero 10.12.2023 00:31
    Nu se stie niciodata ce si cum cu D.Trump - "orice om are dreptul sa-si schimbe opinia", asa cum a declarat de curand Sanchinflas al Spaniei.
Ultima oră

22:38

Hipogeul din Constanța, vestigiu unic din creștinismul timpuriu, inaugurat după restaurare. Mărturie de la începuturile creștinismului în Dobrogea - FOTO

22:11

“Vaccinurile” Covid sunt asociate cu un risc cu 200 de ori mai mare de apariție a cheagurilor de sânge în creier decât alte vaccinuri, arată un nou studiu

21:45

Reacțiunea: Mergem până în pânzele albe într-un război ca și pierdut

21:30

Marian Ghițeanu: Trădătorii au băgat Țara în război!

20:43

Polonia se pregătește de război deși a respins livrarea de Patriot Ucrainei. A fost proiectat un nou sistem de comunicații pentru alertarea cetățenilor în situații de urgență, cum ar fi conflictele armate

19:44

”O JOSNICIE”! Bănescu a luat-o razna complet: În războiul lui securistic cu IPS Teodosie a cerut inclusiv demiterea Patriarhului Daniel din Academia Română și din Academia Internațională de Științe Religioase de la Bruxelles. FOTO-DOCUMENT EXCLUSIV

19:18

Nu orice mână întinsă primește șefia NATO

18:19

VIDEO LIVE: Conferință ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului asupra vieții biologice, psihologice și duhovnicești a omului contemporan”

18:04

Mihai Tîrnoveanu: Cum au ajuns în Covasna și Harghita, pentru Identitatea Națională, 1500 de icoane - “Am simțit bătăile inimilor de români care au trecut Carpații, așa cum odată treceau batalioanele”

17:07

George Simion critică dur decizia CSAT: “România nu are de ce să intre în războaiele altora” - VIDEO

16:00

Culmea ”României educate”: Un turnător al Securității ajuns vicepreședinte al Academiei deschide o conferință organizată de un plagiator. Mircea Dumitru alias ”Negulescu II” la braț cu ”Rectorul-plagiator” II de la Universitatea Ovidius din Constanța

15:38

BANII sau LIBERTATEA. De ce le-a spus Elon Musk publicitarilor care au părăsit X ”Go F*ck Yourself”

13:48

Literatura pentru Copii și Fuga de Suferință

13:40

Consiliul Județean Covasna, obligat de Curtea de Apel Brașov să înlăture tăblițele bilingve cu denumirea localității Valea Mare

13:32

Doliu la Jandarmeria Suceava! Un subofițer aflat încă în activitate a murit subit la 55 de ani