Voiculescu începe să verse lucruri interesante despre Arafat și mafia PNL

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci: V. V. Voiculescu și corul său de bocitoare devin patetici, dar ex-ministrul începe să verse lucruri interesante. Sper să continue să ne dea dezvăluiri - promit să îl declar simpaticul lunii.

Ce zise omu’, la recenta conferință de presă:

  • „au fost distribuiți bani către televiziuni fără o bază reală, fără un fundament real. Mi se pare că ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine, ca să fiu și mai clar”;
  • cifrele reale ale infectărilor au fost mai mici decât cele oficiale, fiind măsluite de PNL din rațiuni electorale;
  • numărul deceselor anunțate oficial este mai mic decât cel real;
  • campania de imunizare decelerează, și în acest caz cifrele fiind coafate, adică mai mari decât cele reale;
  • mafia din sănătate e fix în ograda „aliaților” (stai și te întrebi cum pot fi denumiți partenerii mafioților, altfel decât mafioți);
  • Arafat nu comunică și refuză colaborarea interinstituțională.
 
PS Cică să ne informăm numai din date oficiale. Așa o fi, dar care date oficiale sau alea reale, dar coafate, măsluite, manipulate, dar secrete?
 
PPS Când spunem noi, ereticii, așa ceva, suntem considerați negaționiști, conspiraționiști, protestatari inculți etc. și suntem belstemați medieval și invitați la ATI, unde „eroii din linia întâi” ne așteaptă cu lumânări. Păi, ce naiba să mai zic - mișto e lumea asta progresistă.
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Rodica Ionescu 16.04.2021 21:32
    Vlad Voiculescu este un om extrem de onest și delicat (singurul crestin autentic din toata gasca politica ipocrita care trece doar de forma cu pomeni si pe la BOR , îi da cu Doamne ajuta și cu agiazma pe la Sărbători , fie de la PD fie de la Pnl, dar sunt tovărăși de nădejde cu dracul , la furat, mintit si preacurvit ☺știe toată lumea, cine castiga biserica are voturi asigurate) fără consilieri veroși si fara experiență politica, tocmai pentru ca NU este motivat politic.Dacă a gafat a făcut o împins de "aliați" , știe si el ca "dacă te amesteci în troaca te mănâncă porcii" , spre norocul lui l a ajutat Bunuțul si a scapat.Toată lumea , inclusiv dl Arafat, este conștientă ca tot ce a spus V.V este adevărat, si au facut curat inante sa arunce toata sandramaua in aer.. Este uimitor ,o populatie asa de crestina , ortodoxa, iubitoare de aproapele, miloasa si inchinatoare pe la icoane ,etc. nu reuseste de 30 se ani sa aleagă grăul de neghina, pentru ca "ce este bun da fructe bune" .La dezastrul de langa noi, s a tot semanat cucuta și ciulini. Cu cine inlocuieste Romania o întreagă clasa politica amorfa și corupta, înainte sa dispară ca națiune?Cu Armata sau cu BOR ?Sau importam o clasa politica nou nouță din China?
  • Lykon 17.04.2021 00:00
    Pe cine vreti sa prostiti? Cred ca este o gluma sinistra, sa nu zic altceva, "crestinismul autentic" al lui Vladut. Un ateist marturisit public si admirator al lui Sam Harris -- notoriu pt pozitia sa dur antireligioasa, lider al miscarii "New Atheism", in aceeasi vana cu biologul Richard Dawkins & comp., ateisti agresivi impotriva oricarei credinte. O fi crezand el si amicii sai suporteri ca ideile si proiectele sale sunt benefice Romaniei, cu totul altfel se vede dinafara si, mai ales, dupa faptele, vorbele si caracterul afisate. Stiti poate zicerea "Drumul spre iad e pavat cu intentii bune"?
    "Delicatete" mai ziceti?! Lumea i-a cunoscut aroganta si aerul batjocoritor, de om "superior" tuturor celor ce nu-i impartasesc credintele.
    Generatia lui mai are inca multe de invatat pana a fi capabila sa gestioneze un minister, soarta, sanatatea si economia unei natii in serparul lumii de azi. Nu ca am avea alte alternative la varf cu mult mai bune, din nefericire pentru acest popor tinut in experimente aiuritoare.
  • Rusi 17.04.2021 12:15
    Locul lui vlad voiculescu este la ospiciu .Este un pericol pentru societate.
  • Enya 17.04.2021 15:37
    Domnule Ghenadie, mai in gluma, mai in serios, l-ati jignit degeaba pe Fuego. Fuego face atatea lucruri frumoase cu viata lui si pentru altii si n-a facut nici cel mai mic rau cuiva, este un artist, are voce, are talent, are un repertoriu care merge la inima anumitor categorii de oameni (romantici, nostalgici, e problema lor ce le place sa asculte), are o facultate, munceste enorm, face spectacole, tine sali pline, picteaza, iar cu banii de pe tablouri, face acte de caritate, nu are agenda progresista satanista in spate, nu a dispus scoaterea pacientilor operati in noapte ca pe niste gunoaie, nu a prezentat cu tupeu nemarginit de n ori un “atestat” falsificat de penali romani ca fiind licenta si masterat, fara sa existe in realitate o licenta de facultate si apoi un masterat post-licenta, de 2 ani, deci nu puteti compara un artist adevarat cu un impostor care nu are nici macar o licenta (dovada absolvirii unei facultati), o specializare in ceva, numit exclusiv politic de catre plus-ul cu radacini securiste, niciodata ajuns intr-un post printr-un concurs!!!!!, niciodata ales electoral de catre cetatenii romani!!!!!, pus in fata sa privatizeze sanatatea (sa distruga accesul romanilor la medicina, la dreptul de a se trata in spitalele de stat ale caror fonduri, ale contribuabililor romani!, vor merge la privatii axati doar pe profit si care nu au nici un aport la sistemul de asigurare de sanatate, insa in care isi vor baga ghearele pana la fund!), sa legifereze vaccinarea fortata a intregii populatii, sa construiasca spitale din fondurile statului (banii romanilor) si o parte din fonduri private straine doar ca sa nu mai apartina deloc statului, ci austriecilor, nemtilor etc din BigPharma al caror lobbyist este unchiu’ Nicu (“LOBBY - Grup de persoane care influențează în parlament, în guvern etc. adoptarea unor hotărâri; grup de presiune politică, diplomatică etc.”), si apoi ce ati scris si dvs., pus acolo sa impiedice transplanturile in Romania, nu pentru ca nu am avea conditii si medici pregatiti, cum s-a mintit, ci doar ca sa platim sume uriase acelorasi vienezi, austrieci, nemti, francezi sau ce-or mai fi fost si vor mai fi in viitor (cea mai mare parte dintre ei, evident, clientii lobbyistului Nicu)…



    “Ministrul PLUS Vlad Voiculescu are veleități de agent imobiliar. Vrea să construiască spitale finanțate doar din bani publici, nu din fonduri europene, cu firme de construcții pe care să le selecteze el, în calitate de ministru al Sănătății. Preferate sunt firmele de construcții din Austria.”

    Vlad Voiculescu vrea să construiască spitale cu 2 miliarde de euro, bani împrumutați de la bănci

    Vlad Voiculescu a cerut la ultima întâlnire a liderilor coaliției aprobarea Guvernului pentru crearea unui Fond de Garantare necesar construcției de spitale în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro. Concret, după constituirea acestui Fond de Garantare la Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu va putea stabili care vor fi firmele de construcții care ar urma să execute proiectul tehnic și construcția a noi spitale.

    Proprietarii spitalelor ar deveni firmele de construcții, statul fiind chiriaș și sponsor

    Și nu în condiții specifice. Ci preferențiale. Firmele care ar urma să construiască spitalele ar trebui să se ocupe și de mentenanța clădirii.Statului român ar urma să îi revină plățile pentru dotarea clădirilor cu aparatură medicală. Dar și plata, către firmele constructoare, a unei chirii lunare timp de 25 de ani. Practic, proprietarii clădirilor ar fi firmele de construcții, iar statul  român care plătește ridicarea și utilarea spitalelor ar deveni un simplu chiriaș, potrivit europaliberă.org.

    Firmele de construcții agreate de Vlad Voiculescu sunt din Austria

    Ideea ministrului PLUS Vlad Voiculescu nu este nouă. A încercat-o și în primul său mandat de ministru al Sănătății în 2015-2016 când făcea parte din Guvernul Cioloș. Fără reușită din cauza mandatului scurt. Conform dezvăluirilor mass-media din ultimii ani, Voiculescu a intrat în contacte cu firme de construcții din Austria încă din perioada în care și-a făcut studiile controversate de la Viena, care au durat 11 ani. Pe acestea le are în vedere acum ministrul Sănătății.

    Voiculescu refuză banii europeni pentru a putea stabili firmele de construcții și termenul de finalizare

    Concret, propunerea lui Vlad Voiculescu ocolește Planul Național de Redresare și Rezilientă (PNNR) acordat României de Comisia Europeană (C.E.) în valoare de 30,4 miliarde de euro. Respectiv, în loc să depună proiecte de construire de spitale pe baza PNRR, Voiculescu cere Guvernului să împrumute bani de la bănci. 
    Refuzul ministrului de a apela la banii europeni din PNRR are o explicație: proiectele avansate prin PNRR trebuie să fie respectate și finalizate până la data stabilită de Comisia Europeană, 2027. Dacă proiectul nu este finalizat până atunci, statul pierde finanțarea și trebuie să returneze și banii investiți.
    Prin crearea unui Fond de Garantare cu finanțare de la băncile comerciale, durata de derulare a construirii de spitale stă în pixul ministrului, nu în dead-line-ul Comisiei Europene. Și nu numai. Ministrul, potrivit planului lui Voiculescu, va alege firmele de construcții și va negocia prețurile aferente. Iar statul, va plăti.

    Ludovic Orban a respins nervos planul lui Vlad Voiculescu. În PNRR sunt 3 miliarde de euro pentru sănătate

    Propunerile lui Vlad Voiculescu expuse liderilor coaliției guvernamentale au dus la blocarea, pe moment, a părții din PNRR care se referă la proiectul de construire și reconsolidare a spitalelor, potrivit surselor politice. Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a opus nervos planurilor ministrului PLUS al Sănătății. El a atras atenția că nici Vlad Voiculescu și nici ministerul Sănătății nu au experiența necesară derulării unui Fond de Garantare. Mai mult, Orban a amintit că în Planul Național de Redresare și Reziliență s-au alocat aproape 3 miliarde de euro pentru domeniul sănătății. 
    Deci, fonduri există pentru construirea de spitale, fără a fi nevoie de împrumuturi la băncile comerciale care ar fi suportate din bugetul public. Banii alocați prin PNRR României au un regim fiscal mult mai avantajos. O parte sunt fonduri nerambursabile iar o parte provin din împrumuturi la bănci cu garanții preferențiale negociate de Comisia Europeană. Concret, statul român ar plăti mult mai puțini bani din bugetul public. În plus, ar fi mai eficient pentru că va trebui să se încadreze în termenul stabilit de C.E.”


    “Acuzații grele aduse de analistul politic Adrian Marius Dobre ministrului român al sănătății, Vlad Voiculescu.

    ”Vlad Voiculescu, zis și ministrul adeverință, este, fără doar și poate, susținut de cea mai mare si profitabilă industrie din lume și anume BIG FARMA.
    În 2016 a încercat să închidă transplantul de plămâni din România. Iată că s-a întors, în al doilea mandat, și a reușit! Acum se poate face doar la privat și, în general, la o clinică privată din Austria.
    Deci, fără să am niciun fel de emoție în ceea ce spun și având toată responsabilitatea afirmațiilor, pot să spun că domnul ministru a început să livreze. Să livreze oamenilor cu interese extrem de particulare și bine așezate, din industria farma, aceste lucruri pe care și le doresc.
    De asta el este, în continuare, ministru și fac o presupunere și vă spun că va fi în continuare ministru până va ajunge să livreze tot ceea ce trebuie să livreze. Deocamdată are niște angajamente de respectat.
    Sunt oameni care au investit în imaginea lui, sunt oameni, interese, companii care l-au sponsorizat mulți ani de zile, au cheltuit mulți bani pe imaginea lui Vlad Voiculescu și acum e momentul să îți recuperez investiția”


    "Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. Este cel mai înfocat susținător al implicării ONG-urilor în actul de guvernare. Crez pe care l-a anunțat public, pe FB. “Dacă ONG-urile sunt firave, statul român, deși nu este nici puțin, nici firav, este nătâng. Asta când nu e hoț sau criminal de-a dreptul.” Zis și făcut.

    ONG-ul său, MagiCamp, finanțat de Big Pharma

    Vlad Voiculescu a creat ONG-ul MagiCamp în anul 2013. Despre acest ONG presa a scris că s-a bucurat de finanțări foarte substanțiale din partea marilor firme internaționale de medicamente. Big Pharma. Doar câteva exemple: “În anul 2015, Pfizer a sponsorizat MagiCamp cu 50.000 de lei, iar Novartis cu 160.000 de lei. În anul următor, ONG-ul a primit sponsorizări de la firmele Novartis, Pfizer și Himalaya.”

    “Novartis sponsorizează MagiCamp încă de la înființare, relație solidă bazată pe colegialitatea din cadrul Institutului Aspen dintre Vlad Voiculescu și Nicolae Voiculescu, fost director al Novartis timp de 7 ani, un personaj foarte influent în sistemul sanitar, mereu în anturajul puterii, fie că vorbim de dl Bazac, dl Bănicioiu sau însuși dl Ponta. Trei firme de medicamente sponsorizează o asociației a ministrului Sănătății”, dezvăluia în anul 2016 jurnalista Ioana Ene Dogioiu în ziare.com.În mandatul actual, tot ONG-iști. Soțul uneia dintre ei este șeful unui serviciu secret din MAI

    Mandat nou de ministru, aceleași practici și colaboratori vechi.

    Vlad Voiculescu și-a completat echipa actuală de la minister tot cu cei de la ONG-ul bine finanțat, MagicCamp. Ministrul are 15 consilieri și patru secretari de stat. Cu o zi înainte de tragedia de la spitalul „Matei Balș” a adus-o în echipa sa pe Monica Althamer, membră a ONG-ului, licențiată în Teologie și Limba și literatura engleză. Monica Althamer a mai fost secretar de stat în Ministerul Sănătății și în precedentul mandat al lui Voiculescu. Soțul ei, Liviu Emi Althamer, este directorul general-adjunct al unuia din serviciile secrete ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), respectiv Direcția Generală Anticorupție (DGA) din august 2020.

    Directoarea de cabinet a lui Voiculescu, Alexandra Tamaș, a lucrat la compania pfarma Pfizer patru ani și jumătate. Consilierul personal, Ștefan Voinea, i-a mai fost alături și în precedentul mandat de ministru, ca reprezentant al ONG-ului MedArt al lui Vlad Voiculescu.

    “Nucleu taliban, progresist, cu mod de operare…filantropic”

    Cunoscutul doctorul Gabriel Diaconu a comentat foarte critic pe FB interesele de ong-ist ale lui Vlad Voiculescu în ministerul pe care îl conduce: “Acest ”nucleu” taliban, progresist, creat de-a lungul ultimilor 5 ani în jurul noilor partide ”digitale” are un mod de operare relativ transparent…filantropic. Sunt sprijiniți de crowd-funding. Au colaborarea unei puzderii de fundații, asociații, ONG-uri, inițiative civice, ”cooperative de vise” pe scurt, care toate promit o generozitate fabuloasă pentru ridicolul preț de cât vrei tu.”

    “În societatea civilă unele organizații sunt mai egale decât altele. Gașcă de escroci”

    “Să nu se supere pe mine cei care CHIAR fac astfel de voluntariat ori benevolat. Ei înșiși au să constate, sau pot confirma, că în ”societatea civilă” unele organizații sunt mai egale decât altele, și te trezești deodată că ONG-ul lui X, venit de nicăieri, brusc zburdă pe contracte și proiecte europene și începe să absoarbă bani de zici că ce-i, după ce tu te-ai chinuit niște ani să faci muncă de samaritean.Ce se întâmplă după aceea cu pomana ta n-ai să știi niciodată. Tu crezi că ai ajutat niște copii sărmani, bolnavi de cancer. De fapt ai ajutat niște oameni să se cațăre pe scara puterii. Ți-ai atârnat speranța de-o mică gașcă de escroci. Au și dat la sărmani, și-au și procurat crampoane”, a scris doctorul Diaconu.

    “Cuplul Althamer, bine ocrotit de Voiculescu, dechide uși pentru diverse ONG-uri”

    Doctorul Diaconu a prezentat, în altă postare, ghemurile de interese din minister și efectele lor asupra sistemului de sănătate din România. “I-a oferit Monicăi Althamer poziția de secretar de stat pe problemele pacienților, cu ”calificare la locul de muncă”, poziție de la care de fapt cuplul Althamer, bine ocrotit de Vlad Voiculescu, a început să deschidă uși pentru diverse ONG-uri și în același timp să plătească polițe celor care erau incomozi. Prin intermediul DGA, serviciu al Ministerului de Interne (unde soțul secretarului de stat de la Sănătate este șef al acestui serviciu secret n.r.). Dar cumva sub-servilă intereselor lui Voiculescu, Cioloș și compania.”

    “Vlad Voiculescu a distrus transplantul în România. Din pragmatism.”

    “Vlad Voiculescu este cel care a distrus transplantul, în România, împreună cu Emanuel Ungureanu (deputat USR n.r.) astfel încât astăzi ne uităm la ruinele unui sistem care a salvat sute, dacă nu mii, de vieți. N-a făcut-o din convingere. A făcut-o din pragmatism. Câțiva morți azi, câteva șanse mâine” a amintit doctorul Diaconu."



    https://romania.europalibera.org/a/spitale-construite-leasing-de-stat-ultima-carte-jucata-vlad-voiculescu-dacian-ciolos/31159719.html

    https://evz.ro/planurile-imobiliare-ale-lui-vlad-voiculescu-au-blocat-discutiile-din-coalitie-pe-proiectele-europene.html

    https://inpolitics.ro/update-imensa-miza-a-scandalului-voiculescu-banii-cnas-dirijati-de-unchiul-nic_18448532.html

    https://www.a7tv.ro/analistul-marius-dobre-vlad-voiculescu-este-sustinut-de-industria-farma/

    https://www.cancan.ro/dezvaluirilobbyistul-multimilionar-nic-voiculescu-trage-sforile-din-umbra-in-palatul-victoria-imagini-in-premiera-cu-papusarul-din-spatele-guvernelor-15564047

    https://www.cancan.ro/dezvaluiricancan-ro-continua-dezvaluirile-despre-necrozele-sistemului-sanitar-acesta-este-documentul-scandalos-prin-care-s-a-amanat-scaderea-preturilor-la-medicamente-15564664

    https://www.national.ro/dezvaluiri/gata-si-a-bagat-nepotul-in-guvern-sa-curga-miliardele-706410.html

    https://evz.ro/ministrul-vlad-voiculescu-guverneaza-cu-interesele-ong-urilor-si-a-firmelor-de-medicamente-pe-masa.html
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  6. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  7. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  8. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale