Vlad Voiculescu, iubita lui Liiceanu și Cărtărescu

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„AM DAT AFARĂ DIN MINISTERE IUBITELE LOR CA NAIBA, CA SĂ BĂGĂM TOT ACOLO IUBITELE NOASTRE ANGELICE!” (semnat: doi intelectuali publici, foarte cunoscuți)

Tu să nu crezi, popor, ceea ce vezi... Tu să nu crezi în imaginile cu oameni scoși din Spitalul Foișor, aduși pe targă și înghesuiți între perne, prin autovehicule particulare, în crucea nopții! Să nu crezi în gros-planurile cu mămăițe mergând șontâc-șontâc!, cu cadrul, până la autoturismele în care nu știu cum să-și așeze piciorul bolnav. Să nu crezi în femeia întinsă și strângându-și, tulburată, poșeta la piept, neștiind încă unde va fi dusă. Și nici în branulele acoperite ca niște movilițe caraghioase crescute pe piele. Toate acestea sunt doar pentru „impresia artistică”. Nimic din ceea ce vezi nu se întâmplă. E o glumă, popor... tu ești la „camera ascunsă” și va țâșni, în curând din întuneric Vlăduț Voiculescu, într-o rochiță frumoasă, scuturând palmele și urlând „Surprise! Surprise”! și-o să râdem cu toții, inclusiv pacienții, cei care erau cât pe ce să creadă că ar fi chiar „pe bune”! Ce ușurare! Hai, înapoi în spital, că doar n-ați crezut că se pot face astfel de rechiziționări sălbatice, la vreme de pace...

Avem, dragă, spații destule pentru ca să tratăm viroza secolului! La ce ne trebuie Spitalul Foișor? Cum să nu avem „facilități” COVID? E o glumă, zău! Doar l-ai văzut, popor, într-o frumusețe de „facilitate” de-asta, pe președintele tău vorbind, fermecat, cu un robot și aflând cu încântată uimire, în direct și la o oră de vârf, că mai există mașinării perfecte, asemenea lui, în Univers!!!

Nimic nu ne lipsește. Avem ca ministru al Sănătății o duduie fotogenică și drăgălașă, care-și schimbă poza nostimă de profil, de pe FACEBOOK, cu una și mai nostimă ori de câte ori arde, cu flăcări vesele, câte un spital din România, cu pacienți cu tot, asta ca să dea un semnal de optimism și încredere cetățenilor români!

Dacă te întrebi ce caută această duduie în fruntea Ministerului Sănătății am să-ți răspund că trebuie să avem grijă la „egalitatea de gen”! De aceea e necesar să ungem domnișoare sfielnice în fruntea trebii, ca să le dăm și lor șansa de a închide secția autohtonă de transplant pulmonar și de a trimite, pe bani frumoși, pacienții pe alte meleaguri! Căci pacienții „e marfă”, nu altceva!

Poate mai știi, popor, cum USEREUL-PLUS și PENELEUL-MINUS au înfierat cu înaltă mânie proletară modul în care CIUMA ROȘIE și-a angajat amantele prin ministere... Iar dacă ai uitat, pot să-ți amintesc o secvență din 2016:

"Ați lăsat ministerul cu toți directorii angajați temporar ca să vă puteți numi acolo GAGICI și mai știu eu ce. În minister toți erau pe funcții de conducere temporar, nimeni nu era stabil. PSD și-a pus AMANTELE în funcții" (Cristian Ghinea, USR PLUS, 8 noiembrie 2016, la Realitatea TV)

Și asta nu e tot. Tema a fost reluată, cu patos, și în 2019, pe fundalul luʹ „guvernul meu”:

„Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, AMANTE, cunoștințe, rude… tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!” ( Tinel Gheorghe, PNL în dialog cu Daniel Breaz, PSD,15 octombrie 2019, ANTENA 3)

Așa e! Nu iubita sau amanta oricui trebuie să ocupe un loc de frunte într-un minister. Amantele luʹ CIUMA ROȘIE nu au competența necesară! Totul este să fii IUBITA CUI TREBUIE, iar nu așa, fără nicio rânduială! Un om serios, dă dreapta, votant USR-PLUS, poate să o promoveze pe duduia Vlăduț, căci acela știe ce știe... de exemplu, Liiceanu Gabriel, care și-a găsit în Vlad Voiculescu sufletul pereche:

„Vă dau un exemplu. M-am îndrăgostit la un moment dat de cel care a fost ministrul Sănătății în guvernul tehnocrat. Mi se părea că e angelic și l-am băgat în edificiul meu afectiv. Indiferent că el știe sau nu. E un om minunat”! (interviu pentru RADIO EUROPA LIBERĂ, martie 2019)

Ca să nu mai spun că este o iubită împărțită între Liiceanu și Cărtărescu, care și dânsul vrea să-și proptească iubirea în minister:

„Vlad Voiculescu la Sănătate! Cât mai e timp!” (Mircea Cărtărescu, 26 martie 2020, pe pagina lui de Facebook)

Ei, vedeți? Iubitele și amantele luʹ CIUMA ROȘIE, prin ministere, erau de toată jena... Cu totul altceva sunt iubitele angelice și de-o maximă competență ale lui Liiceanu Gabriel și Mircea Cărtărescu, care știu să facă cetățenilor surprize nocturne atât de plăcute și de originale!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

  2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

  3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

  4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

  5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

  6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

  7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

  8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

  9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

  10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare