Vera Sharav – Prefață la cartea lui Robert Kennedy Jr. ”Adevăratul Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma și războiul global împotriva democrației și sănătății publice”

De Marius Mioc  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Despre cartea „Adevăratul Anthony Fauci” a lui Robert Kennedy Jr., apărută în tălmăcire românească la editura Prestige, am mai scris (linc).Pe baza acestei cărți s-a făcut și un film documentar: Adevăratul Anthony Fauci (video – linc).

Am mai scris și despre Robert Kennedy Jr., autorul cărții, care acum e candidat independent la președinția SUA (a renunțat la încercarea de a obține nominalizarea din partea Partidului Democrat):

– Robert Kennedy Jr. la marea manifestație de la Berlin împotriva măsurilor legate de covid: „Vrem demnitari în sistemul de sănătate care să nu aibe stimulente financiare de la industria farmaceutică” (video)
– Robert Kennedy Jr., nepotul președintelui SUA asasinat la Dallas, cenzurat pe instagram. „Nașul” Radu Moraru cenzurat și el pe facebook. Mi-am făcut cont pe rețeaua alternativă de socializare mewe
– Robert Kennedy jr., candidat la președinția SUA. Cel mai rău lucru pe care l-a făcut președintele Trump pentru această țară (SUA) sînt măsurile de izolare socială (video)

Prezint acum, pentru cititorii mei, prefața cărții, scrisă de Vera Sharav. În general, sînt de acord cu părerile domnului Robert kennedy Jr., mai puțin cu afirmația că virusul ar fi fost conceput în laborator.

PREFAȚĂ

Adevăratul Anthony Fauci de Robert F. Kennedy Jr. este un tur de forță; un munte de dovezi prezintă detaliile crimelor și abuzurilor care constituie o trădare colosală a încrederii publice de către instituțiile publice, instituția medicală, oficiali guvernamentali și o presă complice – toți fiind complici la o înșelătorie în masă. Propaganda continuă de inducere a fricii a fost elaborată pentru a instiga panica în legătură cu un virus conceput în laborator.
Cartea prezintă în detaliu meticuloase dovezi ale corupției omniprezente. Practici criminale care au făcut ca medicina să deraieze de la misiunea sa umanitară, de vindecare. De la regimul Nazist încoace, medicina și accentul pus pe cercetarea medicală au fost transformate într-un motor de crimă în masă.

Cartea oferă cititorilor dovezile de care au nevoie pentru a înțelege mai bine cea mai mare crimă împotriva umanității din istoria modernă. Cititorii vor afla cum și de ce viețile a sute de mii de ființe umane au fost sacrificate în mod intenționat prin decrete guvernamentale care au interzis medicilor să ofere tratament precoce persoanelor în vârstă infectate cu Covid. Decrete care au interzis medicilor să prescrie medicamente terapeutice dovedite, care salvează vieți – cum ar fi hidroxiclorochina și ivermectina. Spre deosebire de noile medicamente și vaccinuri anti-Covid preferate, scumpe, aceste medicamente utilizate de mult timp sunt pe deplin autorizate de FDA, cu multe decenii de siguranță dovedită.

Politicile de sănătate publică și ghidurile de tratament medical au fost formulate pentru a sprijini agendele ascunse ale corporațiilor și guvernelor. Aceste agende includ transformarea medicinei în armă pentru reducerea masivă a populației. Primele victime au fost persoanele în vârstă, care au fost izolate cu cruzime și cărora li s-a refuzat tratamentul medical.

Sub pretextul unei urgențe de sănătate publică, oficialii guvernamentali au renunțat la testele esențiale de siguranță și au impus vaccinarea în masă cu vaccinuri experimentale netestate. Practica medicinei este acum dictată de guvern – medicilor le este interzis să folosească tratamente care salvează vieți.

Kennedy documentează modul în care o forță nimicitoare corporatist-guvernamentală controlează acum finanțarea, orientarea și metodologia cercetării medicale. El documentează modul în care Anthony Fauci s-a angajat într-o campanie globală pentru a anula medicamentele ieftine disponibile, autorizate de FDA, și a promovat agresiv remdesivir – un medicament extrem de toxic distribuit doar în mediul spitalicesc – ca „standard de îngrijire".

Kennedy citează dovezi care arată că testele cu remdesivir au fost falsificate pentru a arăta rezultate pozitive, în timp ce studii independente și oneste nu au găsit absolut nicio utilitate pentru acest medicament în tratarea Covid.
„Dr. Fauci, Bill Gates și OMS au finanțat un grup de mercenari de cercetare pentru a născoci douăzeci de studii – toate utilizând protocoale frauduloase, concepute în mod deliberat pentru a discredita hidroxiclorochina ca fiind nesigură. În loc să folosească doza standard de tratament de 400 mg/zi, cele 17 studii ale OMS au administrat o doză zilnică la limita letală, începând cu 2.400 mg în prima zi și folosind 800 mg/zi ulterior. Într-o cruciadă cinică, sinistră și literalmente ucigașă împotriva hidroxiclorochinei, o echipă de agenți ai Fundației Bill și Melinda Gates a jucat un rol-cheie în conceperea și impunerea acestei doze excepțional de mari. S-au asigurat însă că studiul „Recovery" al guvernului britanic, pe 1.000 de pacienți vârstnici în zeci de spitale britanice, galeze, irlandeze și scoțiene, precum și studiul „Solidarity" al ONU, efectuat pe 3.500 de pacienți din 400 de spitale din 35 de țări, dar și în alte 13 țări […] au folosit toate aceste doze periculoase și fără precedent. A fost un proiect impertinent pentru a „dovedi" că clorochina este periculoasă și, în mod sigur, s-a dovedit că pacienții vârstnici pot muri din cauza supradozelor letale. „Scopul părea, foarte clar, să otrăvească pacienții și să dea vina pentru decese ca fiind cauzate de hidroxiclorochină", spune dr. Meryl Nass, istoric medical și expert în război biologic. În fiecare dintre aceste două studii, „Solidarity" și „Recovery", grupul cu hidroxiclorochină a avut, în mod previzibil, cu 10-20% mai multe decese decât grupul de control (grupul de control fiind reprezentat de acei pacienți care au avut norocul să primescă îngrijiri de susținere-standard)."

Kennedy citează sute de medici și oameni de știință renumiți care atestă faptul că:

„Utilizând medicamente reprofilate, am fi putut pune capăt acestei pandemii până în mai 2020 și am fi putut salva 500.000 de vieți ale cetățenilor americani, dacă nu ar fi existat o viziune de tunel a doctorului Fauci cu privire la noile vaccinuri și la remdesivir."

Adevăratele motive pentru care aceste medicamente reprofilate au fost demonizate, iar utilizarea lor a fost interzisă:

(a) ivermectina și hidroxiclorochina subminează legalitatea emiterii Autorizației de utilizare în regim de urgență (Emergency Use Authorization – EUA) acordată de FDA pentru „vaccinurile" experimentale Covid-19.
EUA este permisă numai dacă nu există niciun alt medicament pentru tratarea afecțiunii care pune în pericol viața.

(b) un alt motiv pentru care aceste medicamente au fost interzise este acela că ele reprezintă un risc financiar pentru marile companii farmaceutice (Big Pharma). Deoarece medicamentele existente nu sunt protejate prin brevete, nu sunt motoare de profit, în timp ce noile „vaccinuri" protejate prin brevete și medicamentul remdesivir oferă cele mai mari profituri.

Adevăratul Anthony Fauci se citește ca o condamnare la închisoare pentru crimă care datează din anii 1980, de la pandemia de SIDA. Kennedy sugerează că SIDA a fost un un model pentru profiturile marilor companii farmaceutice (Big Pharma). Chiar mai rău, SIDA + AZT, medicamentul care a ucis sute de mii de oameni, servește drept model pentru virusul Sars-Cov-2 și pentru promovarea „vaccinurilor" mortale Covid.

Cartea este o călătorie întunecată care expune „interiorul bestiei". Kennedy documentează rolul lui Fauci în transformarea medicinei într-un motor al morții, la fel cum au făcut-o și Naziștii.

„Timp de cinci decenii, dr. Anthony Fauci a exercitat o putere formidabilă pentru a consolida dezvoltarea explozivă a industriei farmaceutice și influența sa corozivă asupra instituțiilor noastre guvernamentale de reglementare și a politicii de sănătate publică. Pe parcursul carierei sale de cincizeci de ani, dr. Fauci a creat o rețea complexă de legături financiare între companiile farmaceutice și NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases – Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase) și angajații acestuia, rețea care a transformat NIAID într-o filială impecabilă a industriei farmaceutice. Dr. Fauci își promovează fără jenă relația sa cu industria farmaceutică drept un «parteneriat public-privat»".

„Din poziția sa înaltă de la NIAID, dr. Fauci și-a folosit bugetul anual de 6 miliarde de dolari pentru a obține dominația și controlul asupra unei lungi liste de instituții și organisme guvernamentale de conducere […] Un buget anual de subvenții uriașe îi oferă dr. Fauci puterea de a crea și de a distruge cariere, de a îmbogăți – sau de a pedepsi – centrele de cercetare universitare, de a manipula revistele științifice și de a dicta nu doar programa și protocoalele de studiu, ci și rezultatul cercetării științifice din întreaga lume."

Măsurile diabolice de sănătate publică care au fost impuse – aparent pentru a limita pandemia Covid-19 – vor rămâne în istorie ca fiind cea mai mare crimă a timpurilor moderne. Obiectivul global al prădătorilor criminali de astăzi depășește cu mult obiectivele Naziștilor. Mai mult, armele biologice și tehnologia de supraveghere digitală de astăzi sunt mult mai eficiente decât gazul Zyclon B.

Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi din nou martoră la amenințarea unui genocid catastrofal. Alegerea este a noastră: fie ne exercităm dreptul nostru uman dat de Dumnezeu de a refuza să ne supunem directivelor guvernamentale malefice, fie vom înceta să mai fim oameni. Vom fi înrobiți digital pentru totdeauna.

Niciodată să nu se mai repete este ACUM!

Vera Sharav,

Născută la Cernăuți (Bucovina), România

Deportată la vârsta de trei ani și jumătate împreună cu familia ei de origine evreiască și supraviețuitoare timp de trei ani într-un lagăr de concentrare ucrainean

Militantă pentru drepturile omului

Președinta Alianței pentru Protecția Cercetării pe Oameni http://www.ahrp.org

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania