Varujan Vosganian: M-a mâhnit declarația lui Tudor Gheorghe potrivit căreia nu acceptă la concertele lui decât vaccinați, iar nevaccinații n-au decât să moară în liniște

De Varujan Vosganian  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


M-a mâhnit declarația lui Tudor Gheorghe potrivit căreia nu acceptă la concertele lui decât vaccinați, iar nevaccinații n-au decât să moară în liniște. Îi spun lui Tudor Gheorghe și tuturor celor care gândesc în același fel că NU EXISTĂ PE MAPAMOND, DE LA ÎNCEPUTUL CAMPANIEI DE VACCINARE (PRACTIC, FEBRUARIE 2021) NICIO CORELAȚIE ÎNTRE PROCENTUL DE VACCINAȚI ȘI NUMĂRUL DE INFECTĂRI ȘI DECESE ZILNICE, NICI ÎN INTERIORUL ACELEIAȘI ȚĂRI, NICI ÎN COMPARAȚIA DINTRE ȚĂRI.

Pentru cine dorește să cunoască realitatea, dincolo de manipulări, iată doar câteva exemple dintre alte sute asemenea: în India cu un miliard de nevaccinați (rată de vaccinare 29,3%) sunt mai puține decese și de opt ori mai puține infectări decât în Germania, cu de aproape douăzeci de ori mai puțină populație și rată de vaccinare 70% (peste 80% din populația adultă); în Indonezia cu 180 de milioane de nevaccinați (rată de vaccinare 33%) sunt de zece ori mai puține infectări și de patru ori mai puține decese decât în Austria, țară cu de 30 de ori mai puțină populație și 66% rată de vaccinare (78% din populația adultă); în Paraguay și Uruguay epidemia, practic, nu mai există în condițiile în care Uruguay are rată de vaccinare 76% și Paraguay de numai 36%; În Laos, cu 35% rată de vaccinare sunt mai puține decese decât în Singapore, vaccinat 100%; în Venezuela cu 35% populație vaccinată sunt, la populație comparabilă, de zece ori mai puține decese decât în Belgia și Olanda, cu peste 70% populație vaccinată, în România și Bulgaria, țări slab vaccinate, situația se ameliorează, în timp ce în Europa de Vest, dublu vaccinată, situația se înrăutățește etc. etc. Ca să nu mai vorbim de Africa neagră, unde atât procentul de vaccinare, cât și infectările și decesele zilnice se apropie de zero. Iar în interiorul aceleiași țări, diferitele valuri de infectare au trecut nestingherite, fără să le pese de certificatele verzi, iar recordurile absolute de infectare s-au înregistrat, adesea, când populația era într-o copleșitoare majoritate vaccinată.

Că, în aceste condiții, oameni precum Tudor Gheorghe emit astfel de opinii greu de calificat în limitele umanului poate fi pus pe seama lipsei de informare ori a dorinței de a epata. Dar faptul că autoritățile, care nu pot spune că nu cunosc aceste realități de necontestat, continuă orbește persecuțiile împotriva persoanelor nevaccinate și campania vaccinării obligatorii creează suspiciunea că scopul nu e doar combaterea pandemiei, ci mai e ceva ce nu știm, și nici nu știm dacă și când vom afla, iar atunci să nu fie prea târziu...

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Seek_The_Truth 27.11.2021 20:44
  Domnul Varujan n-ar trebui sa fie mahnit. Unii chiar se tampesc la batranete. Uitati-va la Tudor Gheorghe. Exemplu tipic de efect post-vaxx.
 • Pixelu Albastru 27.11.2021 20:45
  Au înnebunit salcâmii ... de la atâta zeamă!
 • Românul vechi 27.11.2021 21:03
  Ce pretenții să ai de la un cobzar?
  Nu pot decât să-i urez să-i urmeze lui Mâțu Stoian cât mai curând! Băiatul ăla a dorit să moară în glorie și așa a fost. Tudor Gheorghe vrea să moară în liniște la spectacol și așa va fi.
 • alex888 27.11.2021 21:43
  Da Gherghe apãrã tu dictatura covidistã,
  dupã ce te-ai grafenat, iar cu hidra dute~n Ghenã,
  ptr cã ai acceptat zeama,…
  luciferianã la care ai aderat.
  Da,….concertul tãu cel mare, patriot rãsunãtor,…
  Este doar o adunãturã de hidre si trãdãtori,…  Eu? Imi apar saracia si nevoile si neamul
  Si de-aceea tot ce misca-n tara asta, raul, ramul,
  Mi-e prieten numai mie, iara tie Ghorghe dragã dusman este,
  Dusmanit vei fi de toate, far-a prinde chiar de veste;
  N-avem waxxuri si pecete,…dara iubirea de mosie e un zid
  Care nu se-nfioreaza de-a ta faima, de Cobzid!!!!!

  Dumnezeu sã te ierte, eu doar te scuz,…ca esti orb si esti OBTUZ!!!!!!!
 • Andri 27.11.2021 21:52
  Sa fie asta motivul de mahnire.
 • Aspirina 28.11.2021 00:36
  Asta-i lectia suprema de INGRATITUDINE !!! Nea Gheorghe, ca domnia ti-ai pierdut-o, dar FAIMA si AVEREA...nu nevaccinatii ti-au daruit-o ???...pozai a patriot si crestin,dar din nefericire, esti doar un batran inecat in frica, dus in lesa de TV si o iuda, ce l-ai vandut pe Hristos pt blidul de sub nas !...tare mandru e olteanul, ca a devenit presul slugoilor de Arahat...si compania ! RIP...cu tot cu concertele tale ! P.S....du-te la Kaufland sa ti gardurile cu dintii sa nu treaca vreun OM, nu aratare modificata genetic, in prag de colaps !
 • Andrei Molnar 28.11.2021 01:21
  Tudor Gheorghe un comunist si lingau ! dupa ce a lins curul la toti PSD-sti cu Dancila si Dragnea in frunte pe la antene - acum mai pune o caramida la dezbinarea nationala! Iti vine si tie timpul......dar lasa poporul asta cu durerile ei si nu mai pune jar pe foc.....Canta la alta masa...infectule!...
 • Rusi 28.11.2021 11:43
  Aceasta este adevarata fata a lui Tudor Gheorghe?
 • Poenaru2016 28.11.2021 14:17
  Da, si-a dat arama pe fata ! Individul a fost puternic sustinut pe acest site cand a fost atacat de anumiti indivizi. Iata ca el e de aceiasi teapa cu ei. Ma mir ca nu am vazut niciun comentariu la faptul ca omu si-a inversat numele. De fapt pe el il cheama Gheorghe Tudor. A facut asta probabil pentru a ascunde fata de lume faptul ca este fiul lui Ilie Tudor, fost detinut politic, autor al cartii extraordinare "Un an langa Capitan". Deh, banii bata-i vina ! A mai fost unul acum vreo doua luni (SRS considerat mare ziarist) care pe la o televiziune de nisa isi cerea iertare pentru ca inaintasii sai (parinti, bunici, unchi, etc.) au fost membri ai Miscarii Legionare pe care SRS o considera o organizatie criminala. Bah, imi e greata de astfel de indivizi!
 • marco makedonas 30.11.2021 22:23
  este !
 • Cristache 28.11.2021 12:16
  Au innebunit salcamii.... dar nu numai!
 • AntonWildy 28.11.2021 14:04
  La anumite persoane la batranete asa se manifesta impotenta, trebui sa-l intelgem ca dupa 50 de ani trecuti tremuri beji si ca f-ti.
 • DANA Q 28.11.2021 20:23
  Dezamagire totala.Daca taceai filozof ramîneai.
 • Catalin Prodan (inactiv) 28.11.2021 22:52
  pentru pacea minții unii "cred și nu cercetează", ceea ce poate fi o atitudine greșită; dar fiindcă are acele recitaluri pe care trebuie să le știe pe derost poate nu e greșită. Prefer muzica antrenantă totuși.
 • Sdv 29.11.2021 00:09
  Ce DEZAMAGIREEEEEEEEEEE!!!!
  Dureros de trist!
  Si cat de mult imi placea muzica lui...
  Pacat! Tare pacat.....
 • Năzuim spre Înviere 29.11.2021 11:53
  Sânteți prea răi. Omul a avut o scădere. Dații pace. Oricine poate greși. Azi greșește fratele meu însă mâine pot greși eu cu mult mai rău. Daca uniți nu putem face nimic, cum vom putea face dezbinați? Fiecare om are plusurile si minusurile lui. Oameni sântem și supuși greșelilor. Trebuie sa iertăm daca vrem sa fim iertați in ziua veniri Domnului.

  Purtați-vă sarcinile unii altora si asa vom împlini legea lui Hristos. Nu judeca ca sa nu fiți judecați. Aveți compasiune!
  Gândiți: cine știe ce împrejurări la făcut sa gandeasca o astfel de rătăcire. O fi avut si el ceva pe suflet. Oamenii trebuiesc compătimiți, nu judecați. În vremea cea de pe urma va lipsi dragostea multora. Cum vom fi ai lui Hristos daca ne urâm ca dracii?

  Pace multă au cei ce iubesc legea Ta și nu se smintesc! Doamne, ai mila te noi!
 • balaurul de aur 29.11.2021 12:49
  Se mareste lista : Ion Tiriac, Noam Chomsky si acum Tudor Gheorge. Este ceva legat de varsta plus vaccin la acesti oameni care doresc moartea nevaccinatilor? Nu e o gluma sau o "opinie", acesti cetateni le doresc moartea unor oameni sanatosi. Ce altceva am putea intelege cand ei declara fara echivoc acest lucru? Nu este oare incitare la violenta, la ura, la dezbinare? Poate ar trebui sa fim protejati impotriva acestor tipuri de derapaje verbale.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei