Variola Maimuței este un „trailer” despre cum va arăta Viața noastră în Noua Normalitate

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Epidemia de Monkeypox probabil că nu va fi un „remake” după COVID. Globo-Capitaliștii nu sunt proști să arunce pe piață două sperieturi identice în același timp.

Uncomentariu delicios, dulce-amărui, dar foarte pragmatic, al excepționalului scriitor satiric C. J. Hopkins, publicat pe Consent Factory, și pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Zăvorâți-vă în case! Scoateți măștile și vizierele profilactice! Blocați tot ce v-a mai rămas din facultățile voastre critice și pregătiți-vă să „ascultați de Știință!”

Da, e adevărat. Tocmai când supraviețuitorii flagelului apocaliptic simulat din 2020-2022 se târau afară din buncărele lor și începeau să „reconstruiască lumea mai bine”, o altă ciumă biblică pare că s-a dezlănțuit peste omenire.

De data asta, e temuta variolă a maimuței, o zoonoză virală endemică din Africa centrală și occidentală, care circulă printre șobolanii uriași, veverițe, părși și alte rozătoare și care a infectat oamenii de secole sau milenii.

Variola maimuței, care provoacă febră, dureri de cap, dureri de mușchi și uneori bășici cu lichid, tinde să se vindece în două – patru săptămâni, astfel că amenințarea sa este Zero pentru civilizația umană în general.

Presa corporatistă nu vrea să ne alarmeze, dar... e datoria lor ca ziariști profesioniști să relateze că VARIOLA MAIMUȚELOR SE RĂSPÂNDEȘTE CU IUȚEALA FOCULUI!

PESTE 100 DE CAZURI DE VARIOLA MAIMUȚEI au fost confirmate în țări din lumea întreagă!

FORȚE DE INTERVENȚIE ÎMPOTRIVA VARIOLEI MAIMUȚEI  sunt mobilizate!

Sunt difuzate Prim-planuri cu LEZIUNI DE VARIOLA MAIMUȚEI CU ASPECT DEZGUSTĂTOR!

Președintele Statelor Unite zice: TOATĂ LUMEA AR TREBUI SĂ FIE ÎNGRIJORATĂ!

OMS o numește „o epidemie de variola maimuței multi-națională”.

Belgia a introdus carantina obligatorie.

CDC a declarat „Nivelul de alertă 2”.

Sunt recomandate „precauțiuni mărite”.

În New York, nucleul celor mai paranoici fanatici ai Noii Normalități de pe fața planetei, care poartă măști și sunt cvadruplu vaccinați, ministerul Sănătății a ordonat ca fiecare să poarte măștile pe care deja le poartă, pentru a se proteja atât de COVID cât și de monkeypox, smallpox, largepox, cancerul purtat de vânt și Dumnezeu știe ce alte orori or mai fi pe-acolo.

Aici, în capitala nou-normalei Germanii, Karl Lauterbech, care, deși a irosit sute de milioane de euro pe „vaccinuri” inutile, deși a încercat să „vaccineze” obligatoriu fiecare bărbat, femeie și copil din țară, și care de altfel se comportă ca un fascist lunatic, rămâne ministrul oficial al Sănătății și țopăie excitat în sus și-n jos, țipă ca un gibon Siamang despre „recomandări de izolare și carantină” și alte „măsuri de izolare a variolei maimuței”.

Așa cum Yogi Berra (antrenor de baseball american, faimos pentru „perlele” pe care le rostea – n.tr.), „e ca un deja vu încă o dată”.

Numai că nu este. Sau probabil nu este.

Încă dinainte să termin acest articol, Ministerele Globo-Capitaliste Reunite ale Adevărului au început să pună surdină la panica variolei maimuței.

Se pare că o iau cu „e o pandemie gay” sau o „pandemie LGBT”, sau o „pandemie LGBTQIA+”, sau care o mai fi acronimul oficial până apuc să apăs pe butonul „publish” – și sugerează că de data asta s-ar putea să nu fie absolut necesar să se ordone un lockdown mondial, să dea drumul la drone și la câinii roboți, să injecteze pe toată lumea cu medicamente experimentale și să înceapă să-i persecute cu sălbăticie pe „negaționiștii variolei maimuței”.

Doar nu vă gândeați că o să lanseze un „remake” după planul COVID, nu-i așa?

Regizorii Globo-Cap or fi poate funciarmente răi, dar nu sunt proști.

Doar Nou-Normalii cei mai spălați pe creier ar miza pe o „pandemie apocaliptică” geamănă, în condițiile în care cea actuală nu a fost oficial anulată.

Nu, din păcate sunt mari șanse să avem doar un „trailer” despre cum va arăta „viața” în Reichul Noii Normalități. Când masele vor fi în permanență amenințate de o varietate inepuizabilă de agenți patogeni exotici și de primejdii pseudo-patologice interschimbabile.

Noua Normalitate nu a fost niciodată în mod specific despre COVID. A fost întotdeauna despre implementarea unei „noi realități” – o „realitate” patologizat-totalitară, nu atât impusă, cât „ghidată” discret de entități guvernante neguvernamentale, supra-naționale și iresponsabile, de organizații mondiale și miliardari diverși – în care COVID-ul sau variola vaimuței sau variola cangurului sau orice altă boală zoonotică virală, sau orice evoluție climatică sau economică, sau orice tendință ideologică sau comportamentală aberantă ar putea fi utilizate ca pretext pentru a crea o nouă epidemie de isterie în masă absurdă și să impună noi restricții în societate.

Această „nouă realitate” a fost pusă în operă. Poate că nu cu atâta fermitate pe cât se plănuise inițial, dar a fost.

Suntem condiționați să acceptăm această „nouă realitate”, așa cum am fost condiționați să acceptăm „realitatea” războiului împotriva terorismului, să ne scoatem inutil pantofii din picioare la aeroport, să ne punem lichidele în recipiente de călătorie, să ne supunem pipăielilor personalului de „securitate” și să trăim într-o permanentă stare de frică mocnită de un „atac terorist”.

Sau cum suntem acum condiționați să purtăm mască atunci când ni se spune să ne supunem „vaccinării” obligatorii și să trăim într-o permanentă stare de frică mocnită de următorul presupus agent patogen mortal.

Din nefericire, majoritatea dintre noi acceptă aceste condiționări și se adaptează la aceste „mici inconveniente” care ne sunt impuse la fiecare pas.

La urma urmei, ce contează dacă suntem nevoiți să purtăm o măscuță în avion, în transportul public sau în cabinetul doctorului?

Să fie o încălcare atât de gravă a dreptului nostru fundamental la libertatea de exprimare, la libertatea de mișcare, de asociere, la viață privată și la anatomia corporală fundamentală dacă trebuie să le permitem guvernelor și companiilor mondiale să ne cenzureze opiniile politice, să ne împiedice să călătorim, să ne interzică să protestăm și să ne oblige să ne supunem unor tratamente medicale invazive pentru a ne păstra locurile de muncă?

Ne-am obșinuit să ne descălțăm la aeroport și să privim la „personalul de securitate” mângâind organele genitale ale copiilor noștri, cum ne-am obișnuit să vedem invadând și bombardând alte țări și asasinând familii întregi cu drone, nu-i așa?

Sigur... Sau... OK, eu nu aș face-o, și probabil că nici voi, dar cea mai mare parte a maselor o fac. Tocmai au demonstrat asta cât de poate de limpede.

Regret, voiam să închei această cronică pe un ton pozitiv. Așa că uite aici o știricuță pozitivă.

Potrivit verificatorilor de fapte profesioniști de la Reuters, se pare că „nu există nici o dovadă că reuniunea anuală a Forumului Economic de la Davos trebuia să coincidă cu această epidemie de variola maimuței”, și oricine spune că așa trebuia, sau pune sub semnul întrebării „faptele” sau „Știința” și orice altceva este un „negaționist” al variolei maimuței, adept al teoriei conspirației, anti-vaccinist, dezinformator și adorator al lui Putin. Și tot ce se petrece acum e mișto, sau va fi de îndată ce le dăm noi acestor rusnaci răi o lecție termonucleară.

Nu știu voi, dar mie parcă mi s-a luat o ceață de pe creier. Pentru moment am crezut că suntem în rahat.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Diurpaneus 26.05.2022 19:19
  A inceput spalarea pe creier
  Seriously… when’s the last time you seen a shingles advert on tv..?
  https://twitter.com/i/status/1529801083937517568
 • Andri 26.05.2022 19:54
  Cu un ochi am ras, cu un ochi am plans.
 • Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 27.05.2022 12:22
  Motivul acestui nou virus al altui peste prajit este amanarea alegerilor pentru Congres din SUA, altfel care ar fi motivul pentru care falsul presedinte al SUA promoveaza cu atata interes aceasta noua poveste?
 • Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 27.05.2022 12:52
  Motivul acestui nou virus al altui peste prajit este amanarea alegerilor pentru Congres din SUA, altfel care ar fi motivul pentru care falsul presedinte al SUA promoveaza cu atata interes aceasta noua poveste?
 • Augusta 30.05.2022 00:17
  Ne cred atat de prosti? In ultimii 10 ani au inventat atatea "virusuri" ca trebuie sa fii cretin sa nu vezi ca curg numai minciuni sfruntate din gurile lor mizerabile si spurcate. Asta e o noua campanie pornografica a fricii, pentru prosti. Nesupunerea civica ramane in continuare singura solutie, dar tot trebuie sa facem ceva cu aparatul de stat care joaca in continuare pe samba satanica a OMS-ONU-UE-NATO-WEF. Clasa politica trebuie incuiata la balamuc si eventual dat foc! Sa punem mana pe ei, impartindu-i in doua cete: in smintiti si in misei; si in doua temnite largi cu de-a sila-i adunam, si dam foc la puscarie si la casa de nebuni! Noi suntem urmasii lui Tepes, sa trezim spiritul lui Tepes din noi insine! Pentru ca aceia care se lasa condusi de nebuni, sunt mai nebuni ca ei!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO