Valerian Stan: Donald Trump redivivus

De Valerian Stan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimele zile Trump a revenit puternic – cu, dar și fără voia sa – în atenția publică. Redau mai jos adnotările tematice pe care le-am făcut în ordinea cronologică a acestor zile.

*O știre extrem de importantă pentru actualitatea politică de peste Ocean este pur și simplu ascunsă peste mai tot în lumea controlată de extrema stângă ateistă, și de întregul ei arsenal pe propagandă. Anume că în cadrul unui sondaj de opinie realizat în rândul republicanilor americani - prin intermediul unuia dintre forurile acestora,  Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC) -  Trump a obținut o majoritate confortabilă (69%, în creștere cu 10% față de februarie curent) pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024. O veste foarte proastă, deci, pentru respectiva stângă. Mai ales în SUA, unde democrații stau tot mai prost; și aproape catastrofal în perspectiva parțialelor din noiembrie. Context în care propaganda stângii extremiste pare incapabilă de altceva decât de etichetarea lui Trump ca "extremist de dreapta”; firește că argumentele lipsesc, iar asta pentru bunul motiv că propaganda-i propagandă și nu are nevoie de argumente. Și pentru că și în Brazilia se profilează în octombrie o nouă victorie a actualului președinte Bolsonaro, extrem de antipatic și el stângii ateiste, agitatorii ei îl incriminează de asemenea de „extremism de dreapta”. Între altele și pentru că el atrage de mai mult timp atenția că în Brazilia au apărut date că scrutinul ar putea fi fraudat după modelul din 2020 prin care stânga nord-americană l-a îngenuncheat pe Trump. Pentru acest text și concluziile lui merită văzută "știrea” televiziunii DIGI24 sub titlul "SUA se tem să vândă rachete Javelin Braziliei din cauza președintelui Bolsonaro”. Un caz școală pentru o televiziune servind ideologic nedisimulat și profund un-fair - ca de fapt toate televiziunile noastre.

*Tocmai scrisesem că stânga extremist-ateistă de peste Ocean e înnebunită că sunt tot mai mari șansele lui Trump de a fi desemnat de republicani drept candidat la prezidențialele din 2022. Ieri, în absența sa un mare număr de agenți FBI i-au percheziționat proprietatea sa din Mar-a-Lago și au i-au spart seiful. Fostul președinte a declarat că proprietatea „este în prezent asediată, atacată și ocupată”. El nu a precizat motivul percheziției. „După ce am lucrat și cooperat cu agențiile guvernamentale relevante, această operațiune neanunțată asupra casei mele nu a fost necesară sau adecvată”, a spus Trump, adăugând: „Chiar au intrat în seiful meu”. În preajma alungării sale de la Casa Albă, prin tâlhăria electorală bine știută, scriam: "Dacă Trump va alege   să lupte și în continuare pentru țara sa, atunci va trebui să-și ia familia și să plece urgent în exil. Pentru că un președinte american care a cutezat să se ridice cu atâta claritate și hotărâre împotriva globalismului satanist, și care promite s-o mai facă și în continuare, nu va putea rămâne nepedepsit într-un fel sau altul”. Până azi predicția s-a împlinit peste măsură: Trump și cei mai apropiați colaboratori ai săi au fost călcați sistematic în picioare de regimul ateist de la Washington. Și mă tem că s-ar putea întâmpla lucruri încă și mai grave.

*Nimic mai evident, popularitatea crescândă a lui Trump i-a scos din minți pe neo-marxiștii sataniști. Care au ajuns să-l reprime pe fostul președinte cu instrumentarul torționarilor comuniști (tocmai am scris). Ei se tem în modul cel mai vizibil deja că Trump poate ridica împotriva lor nu doar America dar și alte multe popoare care îi detestă. Cam din acest motiv ei plănuiesc să-l împiedice și pe actualul președinte brazilian Bolsanaro să obțină un nou mandat în fruntea țării sale. Dincoace de Ocean neo-marxiștii îi au în vizor pe conducătorii Poloniei, Ungariei și Cehiei - altminteri un bun cap de pod al Americilor aici; asta până conservatorii britanici își vor clarifica cursul post-Boris Johnson. Locul Rusiei ortodoxe poate că ar fi fost și el cumva tot pe aici dacă KGB-istul odios de la Kremlin n-ar fi ales să pescuiască în ape tulburi, în interes propriu, tocmai într-un moment dramatic pentru omenire.

*După asaltul samavolnic al FBI asupra reședinței sale, Trump a postat astăzi un videoclip care în mai puțin de 5 minute reușește o extraordinară radiografie a declinului fără precedent în care țara sa a fost adusă în nici doi ani de Administrația stângii radicale ateiste. Cu această ocazie fostul președinte a condamnat și el, în premieră, ceea ce face Putin în Ucraina: "Rusia devastează o țară ucigând sute de mii de oameni”. S-a întâmplat ca în lunile de după invadarea Ucrainei să exprim în vreo trei rânduri părerea (ultima oară cu doar cinci zile în urmă) că fostul președinte va proceda înțelept dacă va face ce tocmai spun că a făcut.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Elina 10.08.2022 16:49
  Cel mai bine sa ar fi sa candideze Ron DeSantis. E tanar, puternic si dispus sa se lupte cu democratii.
  Iar Trump sa il sustina. Oricat imi place jemanfisismul lu Trump, omul e in varsta pentru asa un razboi.
 • Valerian Stan 6954 10.08.2022 18:13
  Dacă colegii pe partid au considerat că vârsta nu-i o problemă (și din cevedem și noi e clar că nu-i absolut nicio problemă), cred că știu ei ce fac. Cu 69% a ieșit în tandem cu DeSantis (24%) ca vicepreședinte. Mi se pare formula ideală.
 • Sisif 10.08.2022 17:30
  Citat V. Stan: "KGB-istul odios de la Kremlin n-ar fi ales să pescuiască în ape tulburi".
  Cred ca faceți o greșeală. Ucraina este capul de pod al Americii "democrate". Nu ați auzit încă de laboratoarele de arme biologice găsite acolo de armata lui Putin? Dovezile au fost prezentate de reprezentantul Rusiei la ONU. Lăsați propaganda anti-Putin, ca adevărul despre Zelenski începe să iasă la iveală. Trump, Putin, Xi, Bolsonaro sunt in aceiași echipă. Putin nu omoară acolo "sute de mii de oameni", ci distruge toate capabilitățile instalate acolo de sataniștii americani. Sper că in curând o sa va exprimati recunoștință fata de sacrificiul pe care îl face Putin in Ucraina.

  https://www.stiripesurse.ro/razboiu-vogue_2502685.html
 • Valerian Stan 6954 10.08.2022 18:20
  Abia ce faceți dvs e propagandă. Rusească și în favoarea unei samavolnicii criminale fără comparație după Al Doilea Război Mondial. Trump însuși a condamnat-o. Si apropo de falsul pe care-l raspanditi cu ce ar fi facut Putin la ONU, singurul lucru cu adevarat cert este că majoritatea covârșitoare a țărilor membre ONU au condamnat încă de la început crima.
 • ioansperling 10.08.2022 17:40
  Trump antiglobalist? Sa fim seriosi! La fel de anti ca si Putin! Sunt pro amândoi având repartizate rolurile negative în piesa! Sa nu uităm că amândoi sunt "pro-vaccinare"! Să nu uităm ca Putin se complace in rolul de tap ispășitor pentru scumpiri deocamdată și foame/frig mai târziu, in cel de războinic care nu stie de ce luptă in Ucraina si o lungește la nesfârsit. Nu foloseste asta globalistilor?
  Sa nu uitam ca Trump a promis ca va ajuta la constructia celui de al 3 Templu si a recunoscut Ierusalimul ca și capitala! Nu in Templu din Ierusalim se termina globalismul?
  Par două rotițe care se învârt invers, dar fac parte din mecanism si miscarea lor aparent inversa ajuta globalismul, ba as zice, e chiar necesara!
  Nu va lasati prostiti!
 • Valerian Stan 6954 10.08.2022 19:08
  Trump a făcut zeci de dovezi irefutabile că e un anti-globalism categoric. Iar pentru asta e perceput chiar așa și la el în țară și în întreaga lume. In rest, eu n-aș comenta pe pagina dvs cu "Nu va lasati prostiti!" Fiti putin mai decent.
 • ioansperling ► Valerian Stan 6954 10.08.2022 21:32
  Domnule Stan

  "nu va lăsați prostiti" se referea la Trump nu la dumneata (ca de unde era sa stiu ca dumneata ii faci propaganda, nu doar iti spui parerea?)!
  Pentru mine cand dai drumul la vaccinare in America ca si restul lumii, cand ai puterea in mana sa te opui la toate tâmpenile globaliste si nu o faci (de pe pozitia de presedinte al Americii nu al unei țări oarecare), cand promiți ajutor pentru templu lui Anticrist, nu prea imi aduce a pozitie antiglobalista! Globalismul asta se termina in dictatura Anticristului si e indiferent de unde te apuci ca sa o construiesti!
  Iar asta cu "vazut de toata lumea ca antiglobalist" nu stiu de unde ati scos-o; in spatiul german "anti" nu e vazut asa!
  Asa ca nu va lăsați prostit!
 • Valerian Stan 6954 ► ioansperling 11.08.2022 08:39
  Pot să vă înțeleg că nu sunteți documentat. Trump este cum am spus un anti-globalist recunoscut de toată lumea. Globaliștii îl urăsc mai ales după celebrul discurs de la ONU, pe care îl puteați viziona aici https://www.facebook.com/watch/?v=536071853826131 Așadar pot să vă înțeleg lipsa de documentare. Dar nu pot să vă înțeleg violența limbajului - cu atât mai mult cu un coleg colaborator al ActiveNews care nu v-a jignit vreodată, și care s-a și abținut să comenteze ceva la destulele dvs texte... comentabile. Vă rog deci încă o dată să încercați să fiți decent.
 • ioansperling 10.08.2022 19:14
  https://vrabiute.blog/2022/08/10/si-rusia-lui-putin-se-foloseste-de-marea-resetare-mania-vaccinarii-si-discriminarea-celor-care-o-refuza/
 • Doru Domuta 10.08.2022 18:46
  Trump pescuieste si el in ape tulburi.Vezi sustinerea lui declarata in numeroase randuri pentru "vaccinurile" ARNm,care sunt clar dovedite arme de depopulare(imposibil ca Trump sa nu fi stiut asta in 2020),pasivitatea lui in privinta masurilor criminale ale lui Antoni Faucci,un adevarat dr.Mengele al zilelor noastre.Apoi modul defetist in care a cedat puterea desi ar fi putut dovedi fraudarea alegerilor.
  Dupa mine Trump este si el omul sistemului.Mana moarta.
  De remarcat un aspect pozitiv:Nu am pornit nici un razboi...A bombardat totusi copios Siria.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol