Valerian Stan: „Visul american” e românesc

De Valerian Stan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce au experimentat pe noi „Justiția televizată” - vezi ororile tandemului DNA-SRI pe timpul lui Băsescu, reinstalat președinte după ce Washingtonul și Bruxellesul ne-au anulat referendumul - stânga extremistă ateistă de peste Ocean îi aplică fix aceeași "tele-Justiție” nimănui altcuiva decât lui Trump, dușmanul de moarte al globalismului satanist. Globalism care, servit impecabil și acum de marile instituții de presă afiliate (din SUA și Europa occidentală) a inundat deja planeta cu ideea că asaltul FBI asupra reședinței fostului președinte a fost „deplin legal” și că, pe timpul așa zisei percheziții, desantul FBI ar fi găsit „documente clasificate ce puteau fi păstrate numai în custodia unei agenții guvernamentale speciale”.

Însă absolut niciun cuvânt nicăieri despre faptul că avocatul familiei lui Trump a fost împiedicat să asiste la „percheziție”, că au fost oprite camerele de supraveghere de pe raza reședinței și că în aceste condiții agenții FBI, în număr foarte mare, au putut planta absolut orice probe le-ar fi cerut să planteze cei care i-au trimis. Cât privește "legalitatea deplină” a acestei acțiuni fără precedent împotriva unui președinte sau fost președinte american, firește că actuala Administrație poate găsi (și a și găsit) oricând și oricâți "experți în drept” (exact așa îi și invocă deja presa globalistă) care să spună ceea ce își dorește cu disperare să audă numita Administrație. Una și aceeași cu cea care s-a pretat la frauda uriașă prin care Trump a fost alungat de la Casa Albă, care - ca să mă opresc aici - a fost cel mai probabil, prin șantaj și orice alte asemenea presiuni, la originea fiecăreia din trădările în lanț ale unora dintre cei mai apropiați colaboratori ai fostului președinte (începând chiar cu vicepreședintele Pence).

Și apoi cât de idioată trebuie să creadă Biden și patronii săi o lume întreagă spunându-ne că un Trump vânat crunt de un stat ieșit din minți a înnebunit și el până într-atât încât să țină în casă documente cu grad înalt de clasificare. Dar totul se întâmplă întocmai la indigou ca la noi cu puțini ani în urmă, când cel indezirabil era dat de SRI și DNA pe mâna presei, care multiplica totul la puterea a zecea, și respectivul era deja un om mort. Personal sunt aproape sigur că eticheta pusă în cursul zilei de azi lui Trump va constitui pentru stânga extremistă de peste Ocean, și pentru statul ei subteran, "argumentul ultim” cu care vor încercă să-l scoată definitiv pe patriotul american din luptă, iar la alegerile de peste trei luni să zădărnicească - chiar și printr-o nouă fraudă de proporții - victoria zdrobitoare care astăzi se prefigurează tot mai clar în contul Partidului său (americanii au caricaturizat în prealabil și pe la noi "procesul electoral”, dat pe mâna serviciilor).

În sfârșit, ce se întâmplă de aproape doi ani în America ne spune că libertatea a ajuns să fie plătită poate mai scump ca nicicând în istorie de popoarele care și-o doresc. Iar dacă e adevărat că trăim deja timpuri eshatologice - și eu cred că este adevărat - atunci americanii și orice alte popoare nu-și vor mai putea dobândi și păstra libertatea decât ca popoare ce-și vor fi dobândit mai întâi libertatea viețuirii în Hristos.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Sisif 14.08.2022 07:51
    Ce dramatic prezentați lucrurile. Democrații atotputernici îi fac felul lui Trump. Cand de fapt e cântecul lebedei pentru ei.
    Trump nu a fost și nu este singur. El nu a ajuns președinte prin voința si banii lui. O coaliție formată din armată si dreapta ultraconservatoare l-a propulsat la putere, l-a susținut si il susține in continuare. Tot ce vedem acum aparține unui plan bine pus la punct, inclusiv faptul că s-a lăsat fraudat. Scopul a fost expunerea răului, care altfel ar fi rămas veșnic in subteran. "Red Pill" își face efectul, poporul american care are arme, află și se trezește, si isi va apăra drepturile constituțional, cum scrie la carte. Se dorește însă evitarea unui război civil. Se joacă șah la nivel de mari maeștri. Revoluția netelevizată merge înainte cu surprize din ce in ce mai mari.
  • remember republica 15.08.2022 21:04
    Cine dorește evitarea războiului civil în State? Hmmm.... Mă tem că acest război civil e deja inevitabil. Elita politică aflată acum la butoane escaladează iremediabil. Grobian aș putea spune... Și mă mai tem că poporul american de azi nu mai e nici pe departe atât de hotărât pe cum era pe la 1776...
Ultima oră

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X