Vaccinurile COVID sunt un Război împotriva Copiilor

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În ciuda lipsei studiilor științifice, a riscului practic inexistent al bolii și al numeroaselor efecte adverse și decese provocate de vaccinuri, ofensiva pentru înțeparea obligatorie a copiilor încă din fașă continuă implacabil.

O analiză excepțională publicată de Stella Paul în AmericanThinker și pe care am tradus-o integral pentru cititorii ActiveNews.

Primele bătălii din Războiul COVID împotriva copiilor au început cu lockdown-ul, condamnând copiii la izolare, lipsindu-i de educație, sufocându-i cu măști, ucigându-le veselia și cheful firesc de joacă și interzicându-le contactul cu fețe umane create după chipul lui Dumnezeu.

Tiranii au câștigat aceste prime bătălii, învingându-ne micuții. Sinuciderile copiilor au atins cifre nemaiîntâlnite; starea lor de sănătate s-a degradat grav, cu niveluri îngrozitoare de obezitate și diabet, dezvoltarea lor intelectuală și socială lâncezește și, în general, copiii noștri suferă enorm.

Acum, odată ce copiii noștri sunt mai bolnavi și mai slăbiți decât niciodată, iar părinții mai disperați ca niciodată după o revenire la „normalitate”, tiranii se pregătesc să ucidă cu vaccinurile.

Brigada de cultură pop a descătușat-o pe Big Bird Twitter să „ciripească” despre bucuria vaccinării, a promis copiilor că prin vaccinare vor dobândi Super-Puteri într-o reclamă grotescă a Pfizer și a invitat un Pop Star la Casa Albă pentru a promova campania „Să punem capăt pandemiei împreună” la copii.

Sistemul medical s-a alăturat cu entuziasm asaltului. The American Medical Association i-a îndemnat pe părinți „să nu rateze oportunitatea de a-i vaccina pe copiii mici împotriva COVID-19”, somându-i: „A venit vremea pentru părinți să treacă la acțiune”.

American Academy of Pediatrics a pledat cu tărie pentru necesitatea aprobării imediate de către FDA a vaccinării copiilor, în timp ce filiala sa din New York a cerut condiționarea mersului șa școală al copiilor de obligativitatea vaccinării, neuitând să precizeze „excepțiile religioase sau de conștiință nu trebuie acceptate”.

Și, bineînțeles, guvernul a dat lovitura de grație cu puterea supremă a coerciției. California a devenit primul stat în care vaccinarea copiilor a devenit obligatorie începând cu vârsta de 5 ani, interzicând frecventarea grădinițelor și școlilor pentru micuții neinjectați.

New York-ul, după ce abia a ucis 15.000 de pacienți din aziluri și case de bătrâni, i-a luat în colimator pe copii, cu o campanie de ademenire ce pare plămădită în hăurile iadului.

Primarul de Blasio a anunțat că micuții vaccinați au șansa să primească un cadou de 100 de dolari, cu care, a explicat el entuziasmat, „se pot cumpăra o mulțime de bomboane”.

Zahărul distruge sistemul imunitar și provoacă disfuncții metabolice, însă cui îi pasă? Vaccinurile sunt sănătatea! 

Tiranii au fost consecvenți în mesajele lor de la bun început: viața sănătoasă și imunitatea naturală nu joacă nici un rol în învingerea COVID-ului: doar harul divin al experimentelor farmaceutice aduce mântuirea de demonul viral.

Acum, tiranii salivează de poftă cu gândul la câștigurile pe care le vor face introducând profitabilele modificatoare genetice în trupul copiilor.

Pfizer se fălește deja că va câștiga la fel de mulți bani de pe urma vaccinului COVID, în 2021, cât a câștigat cu toate produsele sale la un loc, în 2020. Și stați să vedeți ce urmează în 2022, când Fauci ne asigură că până și bebelușii și copiii sub 5 ani vor fi vaccinați.

Tiranii au decretat că au dreptul să pună stăpânire și să exploateze trupurile copiilor, iar treaba voastră ca părinți este să le mulțumiți, să le plătiți și să vă supuneți.

În fața acestei acțiuni blitzkrieg de intimidare, coerciție și agitprop, ce pot face părinții pentru a-și proteja copiii? Ce arme au la îndemână părinții pentru a lupta? 

Ca în orice război, singurul mod de a câștiga este curajul, solidaritate și cunoașterea inamicului.
 
Am oferit așadar mai jos câteva informații pentru a vă împrospăta cunoștințele și a le împărtăși cu alții.

Vaccinul s-a dovedit periculos


Pe 12 noiembrie, CDC a publicat ultimele cifre VAERS (Sistemul de Raportare a Reacțiilor Adverse după Vaccinare al SUA). Până la această dată, copiii cu vârste de 12-17 ani au suferit în total 22.782 de reacții adverse, dintre care 1.400 clasificate drept grave și 29 de decese.

Printre decedați: o fată de 17 ani din Washington, o fată de 12 ani din Carolina de Sud, o fată de 13 ani din Maryland și o fată de 17 ani din Texas.

La această grupă de vârstă au fost semnalate 59 de cazuri de anafilaxie care au pus viața în pericol, dintre care 96% atribuite vaccinului de la Pfizer.

Au fost semnalate de asemenea 552 de cazuri de miocardită și de pericardită (inflamație cardiacă), dintre care doar 10 nu au avut legătură cu Pfizer, și 131 de cazuri de tulburări ale coagulării sanguine, 100% atribuite Pfizer.

Efectele negative la copii sunt cenzurate de presă și îngropate de FDA


Maddie de Garay este o fetiță de 13 ani din Ohio a cărei mamă a acceptat sub semnătură să o injecteze cu vaccinul experimental de la Pfizer. Acum, suferă de dizabilități catastrofale și a fost internată de trei ori în ultimele luni. 

Cu toate acestea, Comcast (companie de televiziune și internet) a refuzat să prezinte un clip despre Maddie, despre care mama fetei a sperat că ar putea să îi facă pe cei responsabili să recunoască  dizabilitățile lui Maddie.

Doamna de Garay a documentat dosarele medicale ale lui Maddie și le-a înaintat CDC, FDA și Institutului Național de Boli Neurologice și Atacuri din cadrul Institutului Național de Sănătate.

Pfizer a clasat suferințele lui Maddie în categoria: „dureri abdominale funcționale”.

Suedia, Danemarca, Finlanda și Taiwanul au oprit vaccinarea grupelor de vârstă mai tinere din cauza vătămărilor cardiace și a altor leziuni (Aici, aici și aici)


Cele patru țări au semnalat rate îngrijorătoare de miocardite și pericardite, care provoacă o inflamație cardiacă, la persoanele cele mai tinere injectate cu vaccinurile COVID.

Și în Germania, datele federale arată că copiii de 12-17 ani au un risc mult mai mare de vătămare din cauza vaccinurilor COVID decât din cauza bolii înseși.

Copiii au fost internați după vaccinare, cu miocardite, pericardite, tromboze, embolii pulmonare și sindrom Guillain-Barré.

Peste tot în lume, copiii suferă de pe urma vaccinurilor COVID.
 

Pfizer nu a făcut NICI MĂCAR UN STUDIU pe termen lung privind impactul vaccinului său asupra copiilor. Nici unul. Nada, Zilch. Zip.


Pfizer recunoaște în solicitarea pe care a depus-o la FDA că va studia efectele pe termen lung asupra copiilor DUPĂ ce vor primi autorizarea.

Testele clinice ale Pfizer au constat din doar două mici studii pe aproximativ 2000 de copii fiecare.

Un grup a fost supravegheat timp de circa două săptămâni după vaccinare. Celălalt, pentru circa două luni. Asta e tot: două luni!

Aceasta este toată baza științifică pentru vaccinarea a milioane de copii cu seruri experimentale care au consecințe necunoscute pentru sănătatea acestora din punct de vedere genetic, reproductiv, neurologic, imunologic, respirator și cardiovascular.

Ce Dumnezeu se va alege de viitorul nostru dacă ceva nu funcționează?

Fauci și FDA recunosc că nu știu dacă vaccinurile sunt sigure pentru copii


„Adevărata întrebare, la care nu s-a răspuns încă, este cea a datelor privind siguranța unui vaccin ARNm la tineri în legătură cu miocardita”, a declarat Fauci pentru Reuters în octombrie.

Iar dr. Eric Rubin, membru votant în comisia FDA care a aprobat vaccinul și redactor șef la New England Journal of Medecine, a declarat cu seninătate: „Nu vom ști niciodată în ce măsură vaccinul este sigur dacă nu începem să îl administrăm. Așa funcționează lucrurile.”

Cu alte cuvinte, ceea ce este important pentru acești „experți” nu este protejarea copiilor. Este protejarea vaccinului, folosindu-vă copiii pe post de cobai.

Riscul de deces sau de formă gravă din cauza COVID este extrem de scăzut


Studii importante din Marea Britanie confirmă că riscul pentru copii de a fi spitalizați sau de a muri de COVID este neglijabil.

Din 12 milioane de copii din Marea Britanie, doar 25 au murit de COVID. Majoritatea lor sufereau de comorbidități grave.

În plus, copiii NU sunt vectori importanți de trasmitere a infecției și practic nu prezintă nici un risc pentru adulți. Infectarea lor este rară, iar atunci când se produce totuși prezintă simptome benigne.

Un grup de medici eminenți a format The Unity Project pentru a-i ajuta pe părinți și asociațiile lor să lupte împotriva vaccinării obligatorii a copiilor.

Tiranii care râvnesc la trupurile copiilor noștri sunt implacabili. Au organizat câmpul de luptă în așa fel încât să fiți permanent obligați să alterați biologia copiilor cu substanțe necunoscute, pentru a-i proteja chipurile de o boală ce nu prezintă nici un risc pentru ei.

În vremuri de haos și restriște, întoarceți-vă la ceea ce s-a dovedit sigur dintotdeauna. Cel mai bun mijloc de a vă proteja copiii este de a le întări sistemul imunitar lăsat de Dumnezeu cu alimente sănătoase și integrale, cu soare, cu joacă și bună dispoziție, cu somn și timp plăcut petrecut în familie.

Acest război va fi câștigat de părinții care vor ști să își apere copiii.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Orizont 24.11.2021 15:41
  Pe langa KAUFLAND si LIDL facem apel catre toti romanii inoculati cu una , doua sau trei doze , cu precadere catre cei amenintati ILEGAL cu pierderea locului de munca sa boicoteze si magazinele PEPCO si NORIEL , care pretind Marca 666 cu toate ca se afla in locatii exterioare oricarui Mall si nu impart spatiul cu nici un alt agent comercial !
 • CVP 24.11.2021 17:19
  Confirm! Sotia nu fost lasata sa intre la Pepco Unirii (Bucuresti), desi are intrare "din strada"! La DM la fel, trebuie boicotat si acolo!
  Chiar de ne vor da afara de la munca, vom merge si vom creste animale la tara, ne vom retrage in munti si pesteri, dar NU NE VOM PREDA si NU VOM INGENUNCHIA!
  Suntem milioane care gandim la fel, iar criminalii astia vor sa credem ca suntem doar cativa zanatici, cu mintile ratacite si chipurile suntem un pericol fix pentru cei vaxxinati, culmea!
  Suntem decisi sa pierdem tot, dar VOM LUPTA PANA LA CAPAT!
  Pana atunci, sa boicotam orice magazin care sustine aceste ilegalitati si abuzuri! Sa traim la limita, dar sa nu mai intram sub nici o forma in aceste magazine cu conducatori lasi si fricosi!
  Mai bine mamaliga toata viata, decat acceptarea tiraniei acum mascate, dar cat de curand instituite deplin!
 • Orizont 24.11.2021 15:42
  ATENTIE ! - Agentura tortionara a OMS pusa de securitate la PSD iese cu o noua viclenie pentru mentinerea pe perioada nedefinita a pasaportului FIAREI 666 ! - O teoretica eliminare in functie de scaderea asa ziselor" infectari" sub un prag de 0,5 -1 la mie extrem de convenabil si usor de manipulat prin rapoarte false si frauda !

  https://www.stiripesurse.ro/alexandru-rafila-da-detalii-despre-certificatul-verde-care-e-o-certitudine-cand-va-fi-eliminat_2111620.html
 • Bunicus 24.11.2021 22:48
  dr David Martin https://sonsoflibertymedia.com/dr-david-martin-exposes-plandemic-conspirators-top-to-bottom-video/

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei