Vaccinurile COVID sunt un Război împotriva Copiilor

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ciuda lipsei studiilor științifice, a riscului practic inexistent al bolii și al numeroaselor efecte adverse și decese provocate de vaccinuri, ofensiva pentru înțeparea obligatorie a copiilor încă din fașă continuă implacabil.

O analiză excepțională publicată de Stella Paul în AmericanThinker și pe care am tradus-o integral pentru cititorii ActiveNews.

Primele bătălii din Războiul COVID împotriva copiilor au început cu lockdown-ul, condamnând copiii la izolare, lipsindu-i de educație, sufocându-i cu măști, ucigându-le veselia și cheful firesc de joacă și interzicându-le contactul cu fețe umane create după chipul lui Dumnezeu.

Tiranii au câștigat aceste prime bătălii, învingându-ne micuții. Sinuciderile copiilor au atins cifre nemaiîntâlnite; starea lor de sănătate s-a degradat grav, cu niveluri îngrozitoare de obezitate și diabet, dezvoltarea lor intelectuală și socială lâncezește și, în general, copiii noștri suferă enorm.

Acum, odată ce copiii noștri sunt mai bolnavi și mai slăbiți decât niciodată, iar părinții mai disperați ca niciodată după o revenire la „normalitate”, tiranii se pregătesc să ucidă cu vaccinurile.

Brigada de cultură pop a descătușat-o pe Big Bird Twitter să „ciripească” despre bucuria vaccinării, a promis copiilor că prin vaccinare vor dobândi Super-Puteri într-o reclamă grotescă a Pfizer și a invitat un Pop Star la Casa Albă pentru a promova campania „Să punem capăt pandemiei împreună” la copii.

Sistemul medical s-a alăturat cu entuziasm asaltului. The American Medical Association i-a îndemnat pe părinți „să nu rateze oportunitatea de a-i vaccina pe copiii mici împotriva COVID-19”, somându-i: „A venit vremea pentru părinți să treacă la acțiune”.

American Academy of Pediatrics a pledat cu tărie pentru necesitatea aprobării imediate de către FDA a vaccinării copiilor, în timp ce filiala sa din New York a cerut condiționarea mersului șa școală al copiilor de obligativitatea vaccinării, neuitând să precizeze „excepțiile religioase sau de conștiință nu trebuie acceptate”.

Și, bineînțeles, guvernul a dat lovitura de grație cu puterea supremă a coerciției. California a devenit primul stat în care vaccinarea copiilor a devenit obligatorie începând cu vârsta de 5 ani, interzicând frecventarea grădinițelor și școlilor pentru micuții neinjectați.

New York-ul, după ce abia a ucis 15.000 de pacienți din aziluri și case de bătrâni, i-a luat în colimator pe copii, cu o campanie de ademenire ce pare plămădită în hăurile iadului.

Primarul de Blasio a anunțat că micuții vaccinați au șansa să primească un cadou de 100 de dolari, cu care, a explicat el entuziasmat, „se pot cumpăra o mulțime de bomboane”.

Zahărul distruge sistemul imunitar și provoacă disfuncții metabolice, însă cui îi pasă? Vaccinurile sunt sănătatea! 

Tiranii au fost consecvenți în mesajele lor de la bun început: viața sănătoasă și imunitatea naturală nu joacă nici un rol în învingerea COVID-ului: doar harul divin al experimentelor farmaceutice aduce mântuirea de demonul viral.

Acum, tiranii salivează de poftă cu gândul la câștigurile pe care le vor face introducând profitabilele modificatoare genetice în trupul copiilor.

Pfizer se fălește deja că va câștiga la fel de mulți bani de pe urma vaccinului COVID, în 2021, cât a câștigat cu toate produsele sale la un loc, în 2020. Și stați să vedeți ce urmează în 2022, când Fauci ne asigură că până și bebelușii și copiii sub 5 ani vor fi vaccinați.

Tiranii au decretat că au dreptul să pună stăpânire și să exploateze trupurile copiilor, iar treaba voastră ca părinți este să le mulțumiți, să le plătiți și să vă supuneți.

În fața acestei acțiuni blitzkrieg de intimidare, coerciție și agitprop, ce pot face părinții pentru a-și proteja copiii? Ce arme au la îndemână părinții pentru a lupta? 

Ca în orice război, singurul mod de a câștiga este curajul, solidaritate și cunoașterea inamicului.
 
Am oferit așadar mai jos câteva informații pentru a vă împrospăta cunoștințele și a le împărtăși cu alții.

Vaccinul s-a dovedit periculos


Pe 12 noiembrie, CDC a publicat ultimele cifre VAERS (Sistemul de Raportare a Reacțiilor Adverse după Vaccinare al SUA). Până la această dată, copiii cu vârste de 12-17 ani au suferit în total 22.782 de reacții adverse, dintre care 1.400 clasificate drept grave și 29 de decese.

Printre decedați: o fată de 17 ani din Washington, o fată de 12 ani din Carolina de Sud, o fată de 13 ani din Maryland și o fată de 17 ani din Texas.

La această grupă de vârstă au fost semnalate 59 de cazuri de anafilaxie care au pus viața în pericol, dintre care 96% atribuite vaccinului de la Pfizer.

Au fost semnalate de asemenea 552 de cazuri de miocardită și de pericardită (inflamație cardiacă), dintre care doar 10 nu au avut legătură cu Pfizer, și 131 de cazuri de tulburări ale coagulării sanguine, 100% atribuite Pfizer.

Efectele negative la copii sunt cenzurate de presă și îngropate de FDA


Maddie de Garay este o fetiță de 13 ani din Ohio a cărei mamă a acceptat sub semnătură să o injecteze cu vaccinul experimental de la Pfizer. Acum, suferă de dizabilități catastrofale și a fost internată de trei ori în ultimele luni. 

Cu toate acestea, Comcast (companie de televiziune și internet) a refuzat să prezinte un clip despre Maddie, despre care mama fetei a sperat că ar putea să îi facă pe cei responsabili să recunoască  dizabilitățile lui Maddie.

Doamna de Garay a documentat dosarele medicale ale lui Maddie și le-a înaintat CDC, FDA și Institutului Național de Boli Neurologice și Atacuri din cadrul Institutului Național de Sănătate.

Pfizer a clasat suferințele lui Maddie în categoria: „dureri abdominale funcționale”.

Suedia, Danemarca, Finlanda și Taiwanul au oprit vaccinarea grupelor de vârstă mai tinere din cauza vătămărilor cardiace și a altor leziuni (Aici, aici și aici)


Cele patru țări au semnalat rate îngrijorătoare de miocardite și pericardite, care provoacă o inflamație cardiacă, la persoanele cele mai tinere injectate cu vaccinurile COVID.

Și în Germania, datele federale arată că copiii de 12-17 ani au un risc mult mai mare de vătămare din cauza vaccinurilor COVID decât din cauza bolii înseși.

Copiii au fost internați după vaccinare, cu miocardite, pericardite, tromboze, embolii pulmonare și sindrom Guillain-Barré.

Peste tot în lume, copiii suferă de pe urma vaccinurilor COVID.
 

Pfizer nu a făcut NICI MĂCAR UN STUDIU pe termen lung privind impactul vaccinului său asupra copiilor. Nici unul. Nada, Zilch. Zip.


Pfizer recunoaște în solicitarea pe care a depus-o la FDA că va studia efectele pe termen lung asupra copiilor DUPĂ ce vor primi autorizarea.

Testele clinice ale Pfizer au constat din doar două mici studii pe aproximativ 2000 de copii fiecare.

Un grup a fost supravegheat timp de circa două săptămâni după vaccinare. Celălalt, pentru circa două luni. Asta e tot: două luni!

Aceasta este toată baza științifică pentru vaccinarea a milioane de copii cu seruri experimentale care au consecințe necunoscute pentru sănătatea acestora din punct de vedere genetic, reproductiv, neurologic, imunologic, respirator și cardiovascular.

Ce Dumnezeu se va alege de viitorul nostru dacă ceva nu funcționează?

Fauci și FDA recunosc că nu știu dacă vaccinurile sunt sigure pentru copii


„Adevărata întrebare, la care nu s-a răspuns încă, este cea a datelor privind siguranța unui vaccin ARNm la tineri în legătură cu miocardita”, a declarat Fauci pentru Reuters în octombrie.

Iar dr. Eric Rubin, membru votant în comisia FDA care a aprobat vaccinul și redactor șef la New England Journal of Medecine, a declarat cu seninătate: „Nu vom ști niciodată în ce măsură vaccinul este sigur dacă nu începem să îl administrăm. Așa funcționează lucrurile.”

Cu alte cuvinte, ceea ce este important pentru acești „experți” nu este protejarea copiilor. Este protejarea vaccinului, folosindu-vă copiii pe post de cobai.

Riscul de deces sau de formă gravă din cauza COVID este extrem de scăzut


Studii importante din Marea Britanie confirmă că riscul pentru copii de a fi spitalizați sau de a muri de COVID este neglijabil.

Din 12 milioane de copii din Marea Britanie, doar 25 au murit de COVID. Majoritatea lor sufereau de comorbidități grave.

În plus, copiii NU sunt vectori importanți de trasmitere a infecției și practic nu prezintă nici un risc pentru adulți. Infectarea lor este rară, iar atunci când se produce totuși prezintă simptome benigne.

Un grup de medici eminenți a format The Unity Project pentru a-i ajuta pe părinți și asociațiile lor să lupte împotriva vaccinării obligatorii a copiilor.

Tiranii care râvnesc la trupurile copiilor noștri sunt implacabili. Au organizat câmpul de luptă în așa fel încât să fiți permanent obligați să alterați biologia copiilor cu substanțe necunoscute, pentru a-i proteja chipurile de o boală ce nu prezintă nici un risc pentru ei.

În vremuri de haos și restriște, întoarceți-vă la ceea ce s-a dovedit sigur dintotdeauna. Cel mai bun mijloc de a vă proteja copiii este de a le întări sistemul imunitar lăsat de Dumnezeu cu alimente sănătoase și integrale, cu soare, cu joacă și bună dispoziție, cu somn și timp plăcut petrecut în familie.

Acest război va fi câștigat de părinții care vor ști să își apere copiii.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Orizont 24.11.2021 15:41
    Pe langa KAUFLAND si LIDL facem apel catre toti romanii inoculati cu una , doua sau trei doze , cu precadere catre cei amenintati ILEGAL cu pierderea locului de munca sa boicoteze si magazinele PEPCO si NORIEL , care pretind Marca 666 cu toate ca se afla in locatii exterioare oricarui Mall si nu impart spatiul cu nici un alt agent comercial !
  • CVP 24.11.2021 17:19
    Confirm! Sotia nu fost lasata sa intre la Pepco Unirii (Bucuresti), desi are intrare "din strada"! La DM la fel, trebuie boicotat si acolo!
    Chiar de ne vor da afara de la munca, vom merge si vom creste animale la tara, ne vom retrage in munti si pesteri, dar NU NE VOM PREDA si NU VOM INGENUNCHIA!
    Suntem milioane care gandim la fel, iar criminalii astia vor sa credem ca suntem doar cativa zanatici, cu mintile ratacite si chipurile suntem un pericol fix pentru cei vaxxinati, culmea!
    Suntem decisi sa pierdem tot, dar VOM LUPTA PANA LA CAPAT!
    Pana atunci, sa boicotam orice magazin care sustine aceste ilegalitati si abuzuri! Sa traim la limita, dar sa nu mai intram sub nici o forma in aceste magazine cu conducatori lasi si fricosi!
    Mai bine mamaliga toata viata, decat acceptarea tiraniei acum mascate, dar cat de curand instituite deplin!
  • Orizont 24.11.2021 15:42
    ATENTIE ! - Agentura tortionara a OMS pusa de securitate la PSD iese cu o noua viclenie pentru mentinerea pe perioada nedefinita a pasaportului FIAREI 666 ! - O teoretica eliminare in functie de scaderea asa ziselor" infectari" sub un prag de 0,5 -1 la mie extrem de convenabil si usor de manipulat prin rapoarte false si frauda !

    https://www.stiripesurse.ro/alexandru-rafila-da-detalii-despre-certificatul-verde-care-e-o-certitudine-cand-va-fi-eliminat_2111620.html
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:40

OMS, profund îngrijorată de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate au fost mortale

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1