VREMEA MĂRTURISIRII. Cuvântul Cititorului

De Ioan Sperling  /  

Foto: Colecția Visarion Alexa

Foto: Colecția Visarion Alexa

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ori ne place, ori nu, suntem obligați să ieșim din zona noastră de confort și să facem Alegerea.

E vremea să nu mai mimăm credința, ci dacă o avem, să o și trăim, arătăm, să ne asumăm riscurile alegerii noastre! Și cu sufletul în rai și cu slănina-n pod, nu mai merge! Nu a mers niciodată, chiar dacă ne-a plăcut să o credem, pentru că pe Dumnezeu nu poți să-L înșeli!

Nu se mai poate să fim „călduți” nici noi, nici preoții, ca să fie „bine” la toată lumea! Oricum nu a fost bine, oricum nimeni nu a fost convertit pentru acest „bine” din plastelină și nimeni din cei călduți, nu o sa rămână în biserică, când va începe prigoana (vorbesc de biserica cu Duh, că probabil în cea de cărămidă, vor rămâne numai ei)! Dovada este că ne-au inchis bisericile, chiar si de Inviere și noi am acceptat, să fie „bine” la toată lumea! Am acceptat apoi să stăm departați unul de altul, să purtam mască, am fi acceptat orice, doar să putem rămâne „călduți„! Să nu suferim cel mai mic deranj! Să nu ne amendeze! Să nu fim obligați să mărturisim!

Nu mai se poate așa!

Nu mai este timp!

Dacă e „care pe care” atunci prefer să „lupt” și să sufăr în și pentru biserică, pentru credința mea, să nu fac nici un compromis cu diavolul!

Pentru că el, diavolul, este cel care se luptă cu noi, el nu ne vrea la Sfânta Liturghie, sau dacă tot ne ducem, dorește să facem o parodie din ea, un carnaval! El dorește sa fim căldicei, să facem orice compromisuri, mai ales, canonice! El este dușmanul nostru și se luptă, prin stat, prin oameni, cu noi, folosind minciuna, așa cum a facut-o de la Adam încoace!

Ecumenismul, filetismul, sunt un „bine” care numai bine nu este și nu o spun eu, ci sfinții noștri o fac! Dar ce știu sfinții, față de arhiereul, preotul nostru „ancorat” în cotidian, nu? Uite eu prefer să merg pe „mâna” sfintilor, nu a arhierului, sau preotului, modern! Ascultarea merge până la erezie nu și dincolo de ea!

Toate aceste erezii sunt ca o „diluare” a unui vin bun, nici măcar cu apă, ci cu …ulei de motor! Asta făcând atât vinul, cât și uleiul, practic fără valoare! Masca în biserică este tot un astfel de „bine”! Toate sunt gândite spre „binele” lumii, doar că nu sunt gândite până la capăt! Nu se spune degeaba că drumul spre iad e pavat cu intenții bune!

E vremea că în loc să ne luptăm să rămânem într-o zonă de confort, să devenim conștienți că pentru mântuire va trebui suferit! Cei care se împotrivesc mersului lumii, or să sufere (o să o facă și cei care nu se împotrivesc, dar mai târziu): izolare, trădare, singurătate, lipsă de adăpost, închisoare, chinuri, moarte! Și nimeni nu va putea rezista fară ajutorul lui Dumnezeu! Nimeni! Dar cum poți spera în ajutorul Lui când tu îl trădezi tot timpul? Când refuzi să-L mărturisești? Când nu te încrezi în El?

Creștinii primelor veacuri se bucurau când sufereau pentru credință, noi nu dorim nici măcar să plătim o amendă! Ziua morții era ziua când în sfârșit îl vedeau pe Iisus! Noi am trăi veșnic pe pământul asta, dacă s-ar putea!

Ne mai poate numi cineva creștini? Mai suntem? Am fost vreodată?

Mai putem spera în mântuire?

Să cugete fiecare! Dar să o facă repede că timpul este scurt!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Mircea Dragan 18.09.2022 14:10
    Nu am inteles subiectul. In poza-i un popa cu masca pe fata , o lingurita, o Biblie. Succint ce trebuia sa inteleg?
  • ActiveNewsRo 18.09.2022 14:49
    „Masca în biserică este tot un astfel de „bine”! Toate sunt gândite spre „binele” lumii, doar că nu sunt gândite până la capăt! Nu se spune degeaba că drumul spre iad e pavat cu intenții bune!”
  • Carbid 18.09.2022 15:06
    E despre căldicei....Adica despre cei pe care îi va scuipa Hristos... și-i va goni din ușile Împărației
  • Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 16:16
    Sub botnita nu se mai distinge Omul credintei creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, ci doar un fricos nedemn de Imparatia si rasplata Domnului Iisus. Frica e la fel de periculoasa pt. mantuire la fel ca si vaccinarea. Asta e subiectul, asta trebuia sa intelegeti.
  • ioansperling ► Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 16:26
    Corect!
  • Mircea Dragan ► Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 16:36
    Multumesc.
  • ioansperling 18.09.2022 16:25
    Fotografiile sunt un "plus" uneori greu de gasit, important este textul!
    Si da, este despre calduti iar cel din poza nu mai este nici atata, daca o fi fost vreodata!
    Dumnezeu sa ne ierte pe toti!
  • Andri 18.09.2022 15:34
    Dumnezeu cu mila cu noi toti!
    Si in mila Lui dumnezeiasca, sa Il trimita pe Arhanghelul Mihail pazitor celor ce il cheama.

    “Și în vremea aceea se va scula Mihail, marele voievod care ocrotește pe fiii poporului tău, și va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt popoarele și până în vremea de acum. Dar în vremea aceea, poporul tău va fi mântuit și anume oricine va fi găsit scris în carte.“ Daniel, 12, 1

    Arhanghelul Mihail daruieste harul curajului, mărturisirii, statorniciei in viata duhovniceasca, ii re pune pe cărarea cea dreapta pe cei rataciti si pierduti, calauzeste la (re)gasirea sensului vietii, curata si taie orice patima si boala cu un bisturiu duhovnicesc pe care nu-l mai are nimeni decat Dumnezeu si Maica Sa
  • Andri 18.09.2022 16:40
    Cine mai marturiseste si cine nu mai marturiseste

    The head of the CDC's outside committee on vaccine safety does not want to see the safety data collected by the Israeli Ministry of Health
    I finally got a response to my question to ACIP Chair Grace Lee about whether she wants to see the COVID vaccine safety data from Israel. She called the cops on me. I have the whole thing on video.

    I was able to establish, beyond any reasonable doubt, that the chair of the ACIP committee, who is arguably the most important person in the world who should want to see the Israeli safety data that was hidden since March of 2022 by the Israeli government, does not want to see the data.

    https://stevekirsch.substack.com/p/the-head-of-the-cdcs-outside-committee

    Si

    I just learned why the Israeli Ministry of Health didn't share the safety data
    After they learned the vaccines were unsafe in March 2022, they said it was simply a manpower/budget issue that they weren't able to inform the public. I'm serious!

    https://stevekirsch.substack.com/p/i-just-learned-why-the-israeli-ministry
  • ion ion 7995 19.09.2022 02:57
    N-am purtat masca , nu m-am testat Covid, nu m-am distantat , nu ma vaccinez, nu o sa-mi fac nici un document cu cip , n-am sa folosesc nici un cod QR - cam atat pana acum. Celor care cred ca ma pot obliga sa fac vreunul din lucrurile astea le arat degetul mijlociu , crestineste Ma cam sperie consecintele care vor urma, dar mai mult ma sperie Dumnezeu in caz ca le fac. Prostii si nebunii nu vor intelege , tocmai de asta au ales echipa pierzatoare , ei fac parte dintr-o istorie care se va termina si de care nu-si va mai aduce nimeni aminte
Ultima oră

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția