VREMEA MĂRTURISIRII. Cuvântul Cititorului

De Ioan Sperling  /  

Foto: Colecția Visarion Alexa

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ori ne place, ori nu, suntem obligați să ieșim din zona noastră de confort și să facem Alegerea.

E vremea să nu mai mimăm credința, ci dacă o avem, să o și trăim, arătăm, să ne asumăm riscurile alegerii noastre! Și cu sufletul în rai și cu slănina-n pod, nu mai merge! Nu a mers niciodată, chiar dacă ne-a plăcut să o credem, pentru că pe Dumnezeu nu poți să-L înșeli!

Nu se mai poate să fim „călduți” nici noi, nici preoții, ca să fie „bine” la toată lumea! Oricum nu a fost bine, oricum nimeni nu a fost convertit pentru acest „bine” din plastelină și nimeni din cei călduți, nu o sa rămână în biserică, când va începe prigoana (vorbesc de biserica cu Duh, că probabil în cea de cărămidă, vor rămâne numai ei)! Dovada este că ne-au inchis bisericile, chiar si de Inviere și noi am acceptat, să fie „bine” la toată lumea! Am acceptat apoi să stăm departați unul de altul, să purtam mască, am fi acceptat orice, doar să putem rămâne „călduți„! Să nu suferim cel mai mic deranj! Să nu ne amendeze! Să nu fim obligați să mărturisim!

Nu mai se poate așa!

Nu mai este timp!

Dacă e „care pe care” atunci prefer să „lupt” și să sufăr în și pentru biserică, pentru credința mea, să nu fac nici un compromis cu diavolul!

Pentru că el, diavolul, este cel care se luptă cu noi, el nu ne vrea la Sfânta Liturghie, sau dacă tot ne ducem, dorește să facem o parodie din ea, un carnaval! El dorește sa fim căldicei, să facem orice compromisuri, mai ales, canonice! El este dușmanul nostru și se luptă, prin stat, prin oameni, cu noi, folosind minciuna, așa cum a facut-o de la Adam încoace!

Ecumenismul, filetismul, sunt un „bine” care numai bine nu este și nu o spun eu, ci sfinții noștri o fac! Dar ce știu sfinții, față de arhiereul, preotul nostru „ancorat” în cotidian, nu? Uite eu prefer să merg pe „mâna” sfintilor, nu a arhierului, sau preotului, modern! Ascultarea merge până la erezie nu și dincolo de ea!

Toate aceste erezii sunt ca o „diluare” a unui vin bun, nici măcar cu apă, ci cu …ulei de motor! Asta făcând atât vinul, cât și uleiul, practic fără valoare! Masca în biserică este tot un astfel de „bine”! Toate sunt gândite spre „binele” lumii, doar că nu sunt gândite până la capăt! Nu se spune degeaba că drumul spre iad e pavat cu intenții bune!

E vremea că în loc să ne luptăm să rămânem într-o zonă de confort, să devenim conștienți că pentru mântuire va trebui suferit! Cei care se împotrivesc mersului lumii, or să sufere (o să o facă și cei care nu se împotrivesc, dar mai târziu): izolare, trădare, singurătate, lipsă de adăpost, închisoare, chinuri, moarte! Și nimeni nu va putea rezista fară ajutorul lui Dumnezeu! Nimeni! Dar cum poți spera în ajutorul Lui când tu îl trădezi tot timpul? Când refuzi să-L mărturisești? Când nu te încrezi în El?

Creștinii primelor veacuri se bucurau când sufereau pentru credință, noi nu dorim nici măcar să plătim o amendă! Ziua morții era ziua când în sfârșit îl vedeau pe Iisus! Noi am trăi veșnic pe pământul asta, dacă s-ar putea!

Ne mai poate numi cineva creștini? Mai suntem? Am fost vreodată?

Mai putem spera în mântuire?

Să cugete fiecare! Dar să o facă repede că timpul este scurt!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Mircea Dragan 18.09.2022 14:10
  Nu am inteles subiectul. In poza-i un popa cu masca pe fata , o lingurita, o Biblie. Succint ce trebuia sa inteleg?
 • ActiveNewsRo 18.09.2022 14:49
  „Masca în biserică este tot un astfel de „bine”! Toate sunt gândite spre „binele” lumii, doar că nu sunt gândite până la capăt! Nu se spune degeaba că drumul spre iad e pavat cu intenții bune!”
 • Carbid 18.09.2022 15:06
  E despre căldicei....Adica despre cei pe care îi va scuipa Hristos... și-i va goni din ușile Împărației
 • Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 16:16
  Sub botnita nu se mai distinge Omul credintei creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, ci doar un fricos nedemn de Imparatia si rasplata Domnului Iisus. Frica e la fel de periculoasa pt. mantuire la fel ca si vaccinarea. Asta e subiectul, asta trebuia sa intelegeti.
 • ioansperling ► Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 16:26
  Corect!
 • Mircea Dragan ► Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 16:36
  Multumesc.
 • ioansperling 18.09.2022 16:25
  Fotografiile sunt un "plus" uneori greu de gasit, important este textul!
  Si da, este despre calduti iar cel din poza nu mai este nici atata, daca o fi fost vreodata!
  Dumnezeu sa ne ierte pe toti!
 • Andri 18.09.2022 15:34
  Dumnezeu cu mila cu noi toti!
  Si in mila Lui dumnezeiasca, sa Il trimita pe Arhanghelul Mihail pazitor celor ce il cheama.

  “Și în vremea aceea se va scula Mihail, marele voievod care ocrotește pe fiii poporului tău, și va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt popoarele și până în vremea de acum. Dar în vremea aceea, poporul tău va fi mântuit și anume oricine va fi găsit scris în carte.“ Daniel, 12, 1

  Arhanghelul Mihail daruieste harul curajului, mărturisirii, statorniciei in viata duhovniceasca, ii re pune pe cărarea cea dreapta pe cei rataciti si pierduti, calauzeste la (re)gasirea sensului vietii, curata si taie orice patima si boala cu un bisturiu duhovnicesc pe care nu-l mai are nimeni decat Dumnezeu si Maica Sa
 • Andri 18.09.2022 16:40
  Cine mai marturiseste si cine nu mai marturiseste

  The head of the CDC's outside committee on vaccine safety does not want to see the safety data collected by the Israeli Ministry of Health
  I finally got a response to my question to ACIP Chair Grace Lee about whether she wants to see the COVID vaccine safety data from Israel. She called the cops on me. I have the whole thing on video.

  I was able to establish, beyond any reasonable doubt, that the chair of the ACIP committee, who is arguably the most important person in the world who should want to see the Israeli safety data that was hidden since March of 2022 by the Israeli government, does not want to see the data.

  https://stevekirsch.substack.com/p/the-head-of-the-cdcs-outside-committee

  Si

  I just learned why the Israeli Ministry of Health didn't share the safety data
  After they learned the vaccines were unsafe in March 2022, they said it was simply a manpower/budget issue that they weren't able to inform the public. I'm serious!

  https://stevekirsch.substack.com/p/i-just-learned-why-the-israeli-ministry
 • ion ion 7995 19.09.2022 02:57
  N-am purtat masca , nu m-am testat Covid, nu m-am distantat , nu ma vaccinez, nu o sa-mi fac nici un document cu cip , n-am sa folosesc nici un cod QR - cam atat pana acum. Celor care cred ca ma pot obliga sa fac vreunul din lucrurile astea le arat degetul mijlociu , crestineste Ma cam sperie consecintele care vor urma, dar mai mult ma sperie Dumnezeu in caz ca le fac. Prostii si nebunii nu vor intelege , tocmai de asta au ales echipa pierzatoare , ei fac parte dintr-o istorie care se va termina si de care nu-si va mai aduce nimeni aminte

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

22:30

O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite...

22:09

Elon Musk anunță când vor începe testele privind cipul implantabil în creierul uman

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO