Un Rockefeller a lansat Cruciada împotriva Copiilor

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


John D. Rockfeller III considera creșterea populației un pericol mai mare decât Armageddonul nuclear. El a pus la cale o stratagemă globală în care banii și semantica trebuiau să învingă prejudecățile sociale.

Un editorial de Doctorul în Medicină Fritz Baumgartner pe site-ul LifeSiteNews pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Pot avea cuvintele doar înțelesul pe care li-l dă grupul aflat la putere?

Așa pare să se fi petrecut în cazul Consiliului Populației din anii 1960, ale cărui reuniuni au dat naștere obiectivului de a redefini principiile biologice elementare și ale vocabularului științific.

Întrunirile, organizate de John D. Rockfeller III, de Population Council și de Planned Parenthood, au fost I-a și a II-a Conferință Internațională pentru Contracepție Intrauterină ținute la New York în 1962 și 1964.

Discursul de deschidere al lui John D. Rockfeller de la reuniunea din 1964 nu putea exprima cu mai mare claritate intențiile sale:

„Speranța că această Conferință marchează începutul unei noi ere, în care, pentru prima dată în istorie, am putea avea posibilitatea practică de Control al Populației, astfel încât aceasta să nu mai fie o piedică în calea sănătății, educației și prosperității...”

Bazele Consiliului Populației au fost puse în anii 1950.

John D. Rockfeller era extrem de preocupat de ceea ce considera că este una dintre cele mai mari amenințări la adresa umanității și a consultat experți în privința modalităților în care ar putea fi redusă populația lumii.

Unul dintre principalele obiective a fost de la început analizarea și depășirea obstacolelor reprezentate de percepțiile negative religioase, culturale și politice privind cu controlul populației.

Așa s-a născut Consiliul Populației.

De la bun început, în rețeta Consiliului Populației au fost puse ingrediente eugenice. Frederick Osborn, primul președinte al Consiliului, era unul dintre care întemeietorii Societății Americane de Eugenie, în 1926.

John D. Rockfeller III fusese el însuși membru în Consiliul de Administrație al Oficiului pentru Igienă Socială, o organizație creată de tatăl său care ajuta la finanțarea clinicilor de control al nașterilor aparținându-i fondatoarei Planned Parenthood, Margaret Sanger.

Conceptul de eugenie se suprapune în multe privințe cu cel de control al populației, însă religia și politica reprezentau obstacolele care le stăteau în cale.

Președintele Dwight Eisenhower a condamnat implicarea guvernului în astfel de domenii, numindu-le „o activitate politică sau guvernamentală nepotrivită”.

Totuși, „emanciparea” din anii 1960 a îndepărtat multe dintre aceste bariere și, doar peste câțiva ani, președintele Lyndon Johnson a bătătorit calea pentru finanțarea de către guvern a unor asemenea activități.

El a afirmat:

„Cinci dolari investiți în controlul populației fac cât o sută de dolari investiți în dezvoltarea economică.”

Guvernul se implica acum în managementul populației.

Nu poate fi o coincidență faptul că, în același an în care Johnson făcea declarația de mai sus, Colegiul American pentru Obstetrică și Ginecologie a schimbat definiția „concepției” unei noi vieți umane astfel încât să facă contracepția mai acceptabilă.

Însă Biserica Catolică încă mai reprezenta un obstacol.

Creștinii protestanți cedaseră deja în fața mentalității contraceptive la Conferința Lambeth din 1930.

Rockfeller i-a luat la țintă pe catolici. În acest scop, a organizat o serie de simpozioane despre populație la Universitatea Notre Dame, în anii 1960, pentru ca liderii catolici să se întâlnească cu Planned Parenthood și cu Population Council.

Notre Dame urma să primească bani de la Consiliul Populației cu pre-condiția ca invitații catolici să fie numai dintre cei dispuși să accepte o schimbare a poziției Bisericii în privința contracepției.

Consiliul Populației a stabilit că „doar catolicii cu concepții liberale” și acei catolici „care reprezintă poziții apropiată de a noastră” să fie prezenți.

În mod special, trebuiau omiși „catolicii reprezentativi”.

Mai mult, Consiliul Populației era cel care stabilea ce cărți urmau să fie citite și dezbătute.

(Într-un fel, există o asemănare semnificativă cu recentul „Sinod al Sinodalității”, unde s-a permis ca partea leului să o dețină vorbitori și materiale pre-selectate și nereprezentative.)

Universitatea Notre Dame a fost de acord cu aceste condiții, care contraveneau flagrant cu „veritabila autonomie și libertate academică autoproclamată de Notre Dame față de orice autoritate, laică sau clericală, din afara comunității universitare”.

În acea perioadă, liderii catolici americani se aflau într-o dilemă, din cauza dezacordului dintre episcopi în legătură cu contracepția și cu incertitudinea din jurul deciziei finale a Papei Paul al VI-lea privind controlul nașterilor, care a fost finalizată abia în 1968, odată cu enciclica Humanae Vitae.

Mai mult, spitalele și azilurile catolice depideau de fondurile federale.

Rockfeller a exploatat momentul propice și l-a făcut pe președintele Universității Notre Dame, Părintele Theodore Hesburgh, membru al Consiliului de Administrație al Fundației Rockfeller, din 1961 până în 1982.

Hesburgh a fost chiar și președintele Consiliului de Administrație între 1977 și 1982.

Notre Dame a înaintat solicitări de finanțare și către Fundația Ford, interesată și ea de controlul populației.

Cererea de finanțare pentru aceste reuniuni suplimentare avea „obiectivul... de a pregăti o declarație finală și de a o răspândi pe scară largă” pentru „a avea un ecou cu mult dincolo de granițele Statelor Unite”.

Aceste promisiuni destul de grandomane ale Notre Dame au avut până la urmă ca rezultat finanțarea reuniunilor, iar declarațiile finale au denunțat în termeni și mai aspri poziția Bisericii împotriva contracepției.

În ceea ce privește „problema catolică”, Rockfeller era conștient de importanța cooptării liderilor aripii liberale a Bisericii, care aveau nevoie de finanțare.

Dar era conștient că este important să afle și în ce măsură „contraceptivele” erau privite ca provocând avorturi, dintr-un punct de vedere științific.

Atunci ar fi fost necesară modificarea acestor definiții.

În anii 1960, americanii erau înfricoșați de posibilitatea unui Armageddon nuclear cu Rusia.

Însă, pentru Rockfeller, nu războiul nuclear era cea mai mare amenințare la adresa omenirii.

În discursul său de deschidere cu ocazia reuniunii Consiliului pentru controlul populației din 1964, Rockfeller a declarat:

„Cred că problema creșterii demografice necontrolate este la fel de urgentă și de importantă ca toate cele cu care se confruntă astăzi omenirea.

„Până de curând, credeam că o problemă și mai gravă este cea a controlului armelor nucleare. Există, totuși, o speranță legitimă că utilizarea acestor arme poate fi împiedicată.

„Însă, nu există nici o speranță că putem scăpa de o creștere fenomenală a populației lumii.”

În zilele noastre, mai credem încă faptul că amenințarea unui război nuclear poate fi exclusă cu atâta ușurință?

Consiliul Populației a modificat astfel orientarea opiniei publice în privința celei mai mari amenințări la adresa omenirii.

Redefinirea atitudinilor și priorităților societății putea fi un obiectiv realizabil cu ocazia unei mari consfătuiri privind controlul populației.

Însă, o asemenea reuniune putea ea cu adevărat să ducă la o redefinire a biologiei fundamentale și a embriologiei?

Aceasta era un demers cu totul diferit.

Nimeni nu se aștepta ca gimnastica semantică să fie atât de potrivită la ceva atât de simplu și totuși atât de profund fundamental precum „concepția”.

Întrebați pe oricine de pe stradă definiția concepției și răspunsul masiv majoritar va fi că concepția este sinonimă cu fecundarea, momentul în care sperma pătrunde în ovul și când apare o nouă entitate biologică cu 46 de cromozomi și cu propriul său sex.

Toate manualele de embriologie, de genetică și de biologie fundamentală afirmă cu certitudine această realitate atât de clară și evidentă pentru profani.

„Concepția” a ceva este începutul a ceva. Sau al Cuiva.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
 • INJECTIA FINALA 28.11.2023 20:57
  Satanizati !
 • IC XC NI KA 28.11.2023 21:58
  Persoana întreagă e trup și suflet, care COEXISTĂ - nu există preexistența sufletului sau a trupului. (Sf. Maxim Mărturisitorul)

  Fără suflet (element rațional nemuritor), creat și el de Dumnezeu prin însuflețire, NU poate EXISTA ea așa de sine stătătoare nicio “entitate biologică cu 46 de cromozomi și cu propriul său sex”..
  Și din Mila Lui Dumnezeu și la a Lui inspirație există și această descoperire, tot așa cum exista și “manualele de embriologie, de genetică și de biologie fundamentală..

  Și tot din Mila Lui există și Rockefeller cu tot neamul lui .. și toți oculții. Ce surpriză or să aibă ..

  Și, persoana întreagă - trup și suflet, constituie templul Duhului Sfânt. (1Corinteni 6,19-20)

  “Însuși Dumnezeul păcii să vă sfințească pe voi desăvârșit, și întreg DUHUL vostru, și SUFLETUL, și TRUPUL să se păzească, fără de prihană, întru venirea Domnului nostru Iisus Hristos.” (1Tesaloniceni 5,23)

  Doamne, miluiește.
 • Wolf Edmond 28.11.2023 22:17
  Mă miră afirmația conform căreia creștinii protestanți au fost convinși de necesitatea reducerii populației la conferința de la Lambeth, în 1930. Mă miră pentru că urmăresc foarte des predicile pastorilor aparținând cultelor protestante (baptiști, baptiști de ziua a 7-a, penticostali, adventiști de ziua a 7-a) pe care le găsesc bine ancorate în perceptele biblice. Imensa majoritate a predicilor urmărite de mine precum și temele abordate în școlile duminicale sau de sabat sunt deosebit de logice și clare, nelăsând loc la dubii. N-am întâlnit în niciuna din aceste predici vreun cuvânt care să promoveze contracepția, pruncuciderea ori celibatul și nici în doctrinele cultelor enumerate mai sus.
  La Lambeth, în 1930 s-au reunit numai reprezentanții bisericii anglicane a cărei doctrină nu o cunosc pentru că nu ma interesat niciodată. De altfel emblema acestei biserici este un soare într-un cerc iar în vârful unei raze are o mitră de popă cu o micuță cruce celtică, toate astea conducând către ceva cu foarte puțin creștinism în conținut și mai multe elemente de păgânism. De altfel motivele creării bisericii anglicane nu țin de credință. Puteți cerceta.
  Ce s-a stabilit la această conferință de la Lambeth, din 1930, găsiți la acest link: https://www.anglicancommunion.org/media/127734/1930.pdf
 • IC XC NI KA 28.11.2023 22:34
  Adevărat că a căutat cam mult ..dar a găsit. Vă doresc asemenea.

  https://www.academia.edu/35255720/281535010_200464766_Klaus_Kenneth_Doua_Milioane_de_Kilometri_in_Cautarea_Adevarului_pdf_pdf

  Doamne, ajută.
 • Wolf Edmond ► IC XC NI KA 29.11.2023 01:08
  Domnule IC XC NI KA, absolut toate bisericile creștine (ortodoxe, catolice, protestante, neoprotestante) și anticreștine susțin același lucru: noi deținem adevărul și dreapta credință. Niciuna nu afirmă că greșește cu ceva. Toate se consideră perfecte. Probabil acesta e unul din motivele pentru care ne bucurăm de atâta pace și înțelegere pe pământ.
  Poteți dacă vă plictisiți, să mai citiți o dată cartea pe care mi-o recomandați și să vă mai faceți, o dată sau de mai multe ori, ortodox sau budist sau ce altceva vă place.
  Și sper că am terminat cu subiectul „care fată-i mai frumoasă”.
 • Carbid ► Wolf Edmond 29.11.2023 13:00
  Toate bune și frumoase, dar...din pacate, cand e vorba de creștinismul autentic nu se potriveste "Care fată-i mai frumoasă"
 • IC XC NI KA ► Wolf Edmond 29.11.2023 18:29
  Atunci pe principiul asta va trebui să găsiți una care “afirmă că greșește cu ceva” :))

  Uite de aceea nu vă dumiriți, vă trădează atitudinea..Și, nu-i după plăcere ref. mântuire.
  Numai să vreți să aflați adevărul..

  Numai cu bunăvoință se rezolvă.

  Și, da, “Probabil acesta e unul din motivele pentru care ne bucurăm de atâta pace și înțelegere pe pământ” .. “Fiindcă toți caută ale lor, nu ale lui Iisus Hristos.”

  Și cum Hristos e UNUL, cred că și locul/dogma unde poate fi găsit e tot numai UNUL/UNA - nu credeți?

  UN Dumnezeu, Care e Calea-UNA, Adevărul-UNUL, Viață-UNA, nu poate fi în două locuri/dogme, ci, fiind UNUL, numai într-un singur loc poate fi ..de aproape 2000 de ani, în statornicia Lui și a Ei - Biserica Ortodoxă.

  “Este un Domn, o credință, un botez” (Efeseni 4,5)

  “Zidiți fiind pe temelia apostolilor și a proorocilor, piatra cea din capul unghiului fiind însuși Iisus Hristos.” (Efeseni 2,20)

  Hristos - capul Bisericii (Efeseni 1,22; 5,23)

  “Eu sunt vița cea adevărată și Tatăl Meu este lucrătorul. Orice mlădiță care nu aduce roadă întru Mine, El o taie; și orice mlădiță care aduce roadă, El o curățește, ca mai multă roadă să aducă. DACĂ cineva nu rămâne în Mine se ARUNCĂ afară ca mlădița și se usucă; și le adună și le aruncă în foc și ard. (Ioan 15,1-2,6)

  Nu pot exista mai multe adevăruri.
  Există un sigur adevăr.
  Logic.
  Cine riscă cu viața lui? Toți cei care sunt în măsură să afle..

  Doamne, ajută.
 • Vasile Pdure 29.11.2023 06:30
  Viața Sfântului Serafim Rose, rezolvă- pentru cine caută mântuirea- problemele tuturor celor care mai cred că eterodocșii deschid calea spre Împărăția Cerurilor.
 • eu-noi 29.11.2023 06:39
  "Con-cepere" - prefixul "con-" provine din limba latina, insemnand "impreuna". Acest "impreuna" nu il inteleg cei orbi la suflet: Impreuna cu Dumnezeu. De la El vine viata, si, mai interesant, salasluieste in trupul material. De-a lungul veacurilor, oamenii NU au reusit sa faca macar un bob de grau. Doar au grefat pe viata generatiei anterioare (delarat cu emfaza - modificare genetica). Nu au dat viata la nimic. Au balbait-o cu evolutionismul si maimutza. Nu exista "stiinta vietii", pentru ca VIATA insasi (la toate speciile) este o TAINA. Occidentul aristotelic, deviat catre materialism, nu a acceptat existenta ENERGIILOR NECREATE, prezenta Lui Dumnezeu, prin Duhul Sfant, printre noi - ori din ignoranta, ori din incapatanare prosteasca, ori, mai grav, din viclenie. Rezultatul e vizibil, peste generatii: drumul catre extinctie... :)
 • Carbid 29.11.2023 13:03
  Unul dintre cele mai frumoase si profunde comentarii pe care mi-a fost dat să le citesc....de o bună bucată de vreme!
  Jos Pălăria!
 • INJECTIA FINALA ► Carbid 29.11.2023 16:35
  Ai dreptate CARBID, fratele/sora EU-NOI a comentat minunat.
 • eu-noi ► Carbid 29.11.2023 17:07
  Multumesc, Frate! Vorbesc singur, cu El, btw, pe site... :))
 • Mihai Cantuniari 29.11.2023 08:04
  S-a spus bine despre alde rockefeller, rothschild, schwab etc etc (numarul lor e legiune) ca sunt sociopati si psihopati antiumani, anticrestini, avand la dispozitia lor, prin idolul lor:aurul, alte legiuni, guvernamentele, de slujitori si sclavi. Dumnezeu a spus: cresteti, VA INMULTITI si stapaniti Pamantul, si iata ca vin niste nimeni care se cred dumnezei, si Il contrazic, inseland omenirea, dezbinand-o, imputinand-o, terorizand-o prin toate mijloacele care le stau la dispozitie prin aceiasi bani lipsiti de orice valoare intrinseca, ci doar fiduciara. La asta poti face un singur comentariu, care s-a mai facut acum peste doua mii de ani: Vade Retro.
 • vasile grozav 29.11.2023 08:08
  După 1990 a fost intens publicat si promovat misticul Osho. Nu am înțeles imediat scopul publicării și promovării, dar ulterior m-am lămurit. Susținea cu tărie reducerea populației, renunțarea la familia tradițională, amorul la prima vedere, atacarea învățământului clasic, o noua religie universala, jocul erogen al tinerilor, copiilor și pruncilor, lupta împotriva creștinismului, etc. Totul avea o finalitate. Sub o falsa aparenta se promova subtil neomarxismul cultural și valorile lui!!?? Deconstructivismul a inceptut cu mere frumoase pe dinafara și putrede pe dinăuntru, ca de fiecare data.
 • cica 29.11.2023 09:54
  Și cine vă oprește să vă luați gâtul, fiți bărbați, pe Titanic nu mai aveți loc Rockefeller-iștilor
 • Tic 29.11.2023 10:14
  De ce n-o fi inceput cu ai lui?Sau si mai bine cu el însuși,castrandu-se?
 • Carbid 29.11.2023 13:05
  Ați observat ca toate fețele de rockfelleri arată ca curu??? priviți cateva, o să vă convingeți! Eu asa zic!
 • eu-noi 29.11.2023 17:18
  :)) very nice!!! It"s true! Ei nu mai au chipul Lui Dumnezeu din Om (Pr. Staniloae)... WaterClosed = apa moarta
 • INJECTIA FINALA 29.11.2023 16:46
  Un mic Rockfeller
  Fătat de Lucifer
  Vrea să pună pe cer
  Credoul lui de fier

  Să reducă masiv
  La modul parșiv
  Populația lumii
  Mai crunt decât hunii

  Draci impielițați
  Cu creierii sparți
  Răi și blestemați
  Trebuie condamnați

  În iad aruncați !
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN