Un Nürnberg 2 al Dictaturii și Genocidului COVID ar putea începe de la Antipozi

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noua Zeelandă a fost, alături de China, Canada, Australia, Germania sau Marea Britanie, una dintre țările în care Dictatura COVID a îmbrăcat cele mai sinistre forme. Este „meritul” Jacindei Ardern.

Când Ardern a demisionat în lacrimi, la jumătatea lunii ianuarie, mașinăria de propagandă a presei globaliste s-a grăbit să îi explice plecarea prin faptul că devenise o „țintă a atacurilor și abuzurilor” (!)

 

Presa „conspiraționistă” a speculat însă că premierul neo-zeelandez avea prea multe tinichele de coadă, al căror tărăboi risca să compromită șansele partidului său în alegerile din octombrie.

Acum, a apărut public prima astfel de „tinichea”. Una cât casa.

Pe scurt, ea ar putea fi descrisă cam așa:

În timpul COVID, Noua Zeelandă a fost transformată într-un Lagăr al Morții.

Potrivit discursului oficial („narativa”), după un an 2020, al izolării și terorii, anul 2021 ar fi trebuit să fie unul al speranței și al libertății.

Motivul? Apăruseră „vaccinurile”. Noile invenții genetice reprezentau promisiunea salvării omenirii de „virusul ucigaș”.

Cine nu se vaccinează, nu doar că moare, dar îi omoară și pe alții! Nevaccinații sunt niște criminali și niște teroriști.

Condusă cu braț de oțel de Jacinda Ardern, Noua Zeelandă a devenit în scurt timp una dintre campioanele mondiale la vaccinare, dar și un model de teroare exercitat asupra nevaccinaților.

Duduia anorexică de la antipozi a fost probabil primul lider de țară care a recunoscut public și senin împărțirea populației în două categorii de cetățeni cu drepturi diferinte: vaccinații și nevaccinații.

Așa cum Hitler împărțise populația Germaniei în Oameni și Suboameni.

Care a fost efectul terorii COVID și al campaniei de vaccinare forțată?

Noua Zeelandă a înregistrat în 2021 un număr de 2.169 de decese în exces față de 2020.

Apoi, în primele 49 de săptămâni din 2022, un număr de 5.286 de morți în exces față de întreg anul 2020. Cifre terifiante la o populație de numai 5 milioane de oameni.

 

Aceasta înseamnă că, în primele 49 de săptămâni ale anului 2022, comparativ cu tot anul 2020, creșterea excesului de mortalitate a fost haluncinantă: de 3.203%.

De remarcat că, în anul 2020, atunci când nu apăruseră vaccinurile dar ni se spunea că noul coronavirus omoară pe capete, s-a înregistrat un număr de decese mai mic decât de obicei.

Trebuie subliniat de asemenea că toate acestea sunt cifre oficiale, pe care guvernul neo-zeelandez, condus de Ardern, le-a oferit Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare (OECD).

Ele dovedesc fără putință de tăgadă două lucruri:

1.   Că virusul SARS-CoV-2 nu a fost nici pe departe atât de periculos pe cât ni s-a spus, deci a fost vorba de o campanie de teroare întreținută;

2.   Că „vaccinurile” COVID, în schimb, ucid pe capete.

Noua Zeelandă este o insulă. Izolării geografice i s-a adăugat și izolarea aberantei politici „Zero Covid” a Jacindei Ardern.

Prin urmare, în cei trei ani de pandemie, Noua Zeelandă a fost practic un spațiu închis.

Eșantionul statistic perfect ce poate servi ca probă irefutabilă într-un proces al Dictaturii și Genocidului COVID. Un Nürnberg 2.

Poate de aceea plângea Jacinda Ardern...

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • BLUE 02.02.2023 13:57
  Aiurea,cățeaua aia nazistă nu "plîngea" nici morții, schilodiții,ș.c.l., plîngea DOAR PENTRU EA,c-a trebuit să plece de la ciolan!!!
 • Tic 02.02.2023 14:16
  Cățeaua comunistă, căci nazismul a decurs din comunism. Bolșevicii nu trebuie uitați, din contra trebuiesc demascate monstruozitatile lor. Pana acum nu prea au fost puși sub acuzare publica. Ei au slobozit "dușmanii poporului",. Altfel, subscriu total:lacrimi de crocodil.
 • 1821 ► Tic 02.02.2023 19:31
  In regula !
  Mergi frumusel in Germania, Marea Britanie si, mai ales , in SUA, iar dupa ce ii identifici pe bolsevici spune-ne si noua ca sa-i condamnam !!!
 • Tic ► 1821 02.02.2023 23:42
  Sunt la vedere în guvernele globaliste,doar ca se numesc socialiști, verzi,sunt ONG-urile răsărite ciuperci după ploaie, sunt activiștii salvatori ai planetei și ai naturii, dar care altfel promovează concepția și sarcina artificiala, sunt cei ce promovează scoaterea oamenilor din casele lor și instalarea migratorilor în locul lor, sunt cei care au pus-o pe urâtă și dementa asta în funcția de maniac șef. Ii vezi peste tot.
  Sunt cei care au întărâtat masele cu avânt revoluționar, sa ii elimine pe cei de alta părere. Nu trebuie sa mergi prin vest neapărat, dar sa ști ca discursul bolșevic s-a simțit de vreo 15 ani încoace în vest, cam ca pela noi în anii '50.Iar faptul ca un secretar al organizației de baza a partidului comunist german, a fost pus cancelar al Germaniei, este dovada cea mai la vedere.
  Nu-i poți recunoaște? Sau nu vrei sa discutam despre ei? Sunt cumva tabu?
  M-am saturat sa vad ca bolșevicii sunt primii care striga"sariti, nazismul ", ca să nu mai vedem crimele lor. Eu știu ca Lenin a fost înaintea lui Hitler.
 • mihaipopescu 02.02.2023 19:13
  Adevat, plangea pentru ca a plecat de la ciolan. A facut tot ce i s-a spus. Afacut teroare, a facut inchisitie, a facut gestapoo,
  - dar stie ca nu va plati pentru nimic.
  - si stie ca nu va fi scoasa vinovata.
  - dar Banii erau buni.

  SUA a devenit acum 60 de ani CATOLICA, atunci a fost ales PRIMUL PRESEDINTE CATOLIC din SUA: Celebrul John Fitzgerald Kennedy (acesta a inceput RAZBOIUL DIN VITNAM soldat cu 4.000.000 de oameni arsi de vii cu Napalm.)
  - SUA a luat in 1945 Coloniile Marii Britanii din America de Sud. Practic a inghitit 900 Millione de Catolici. De atunci Catolicii au devenit majoritatea relativa (cea mai mare comunitate Religioasa) din SUA.
  - Acum 2 ani CATOLICII au ajuns la 40% din populatie depasind chiar toate culturile evanghelice din america.
  - Catolicii sunt din 1965 cea mai mare comunitate religioasa.
  - Catolicii au jumatate plus 1 din judecatorii de la curtea suprema.
  - Presedintele Biden este catolic, si conduce un guvern catolic.

  Acum aceasta tara protestanta, SUA, care a fost faurita industria de Protestanti a ajuns catolica.
  - Protestantii cerd: Ca numai cartea spune adevarul, de acea citesc o carte in fiecare zi.
  - Catolicii cred: ca numai CREDINTA fara INDOILAR este adevarul, si orice carte care nu corespunde cu CREZUL LOR o resping din start, nu citesc nimic, nu stiu mai nimic.


  Acum avem o Socetate a credintei:
  - Cred ca Vaccinul mRNA ma scapa de moarte---nu am nici o dovada, resping orice dovada contrara (credinta Catolica).
  - Cred ca CLIMA ma va UCIDE- nu am nici o dovada, resping orice dovada contrara.
  - Cred ca Politicienii imi vor binele- nu am nici o dovada, resping orice dovada contrara.
  - Cred ca Eolienele produc curent folosibil in industrie- nu este asa, eolienele produc curent care variaza in fecare minut, este nefolosibil, si are nevoie de centrale clasice ca sa poata stabiliza curentul pe retea, cu cat mai multe panouri si eoliene cu atat mai mute centrale atomice si pe carbune este nevoie.
  - Cred Ca Medicamentele testate 3 luni pana la maximal 3 ani sunt sigure si 10 ani--este o credinta, nu este dovedita
  - Cred ca Drogurile nu imi distrug creierul--este o credinta, dovezile sunt contrare
  - Cred ca Homo-Homo-este societatea ideala, - este o credinta, nu a fost niciodata aplicata in lumea reala.
 • Carturarul ► mihaipopescu 03.02.2023 11:49
  Conform Wikipedia războiul din Vietnam a început în 1955 iar J.F. Kennedy a fost ales președinte al SUA în 1960.
  Cum a putut JFK să declanșeze războiul din Vietnam?
  Spune-ne și nouă că poate vrem să facem și noi la fel.

  Eu știam că JFK a vrut să oprească războiul din Vietnam nu să îl pornească.

  Nu am verificat și restul postării pentru că nu am timp de pierdut dar ceeace ai scris despre catolici și protestanți este o aberație.
  Cartea la care se referă protestanții nu este un roman sau o carte tehnică ci Biblia și, întradevăr, protestanții credincioși citesc zilnic câte un pasaj din ea.
 • hannah 02.02.2023 14:15
  Personal cred (desi as vrea sa nu fie asa) ca nu va exista niciodata un Proces (Nueremberg) cinstit si in favoarea victimelor. Actuala epidemie o reprezinta chiar coruptia mondiala, iar virusurile elitiste sunt precum proteina spike sau nanoparticulele de grafen din serurile ucigase, mult prea ancorate in tesuturile statelor lumii. Coruptia "pandemica" s..a infiltrat pana in cele mai mici "capilare" ale societatii si a provocat hemoragii de nereparat vreodata. Astfel populatia a fost slabita pana la inconstienta si acum zace pe paturile de spital cu boli invalidante ce nu-i vor mai da vreodata posibilitatea de a se ridica si a-si face dreptate.
  Cancere in societate, cancere in oameni. Modul de gandire a fost radical schimbat si cei mai multi, desi au fost nedreptatiti si afectati pana la boli fara de leac, ridica din umeri si spun: "asta e!".
  Propaganda si dresajul de-a lungul ultimilor ani au transformat oamenii in supusi ai sistemului si asteapta zinic in sluj cateva firimituri de la masa guvernului. Da si confortul a transformat omenirea in lacheu ce indeplineste fara preget ordinele stapanilor. Credinta in Cel de Sus dispare sau se restrange pe suprafete din ce in ce mai mari, lasand locul fricii pentru propria persoana si salvarea trupului. Am fost educati ca suntem doar trup si instincte datorate evolutiei de la celenteratele din supa primordiala la homo "hackabilis" pe care orice psihopat tip Noah Harari il poate stapani si dispune de viata lui oricand si oricum.
  Da, asta se intampla cand pleci de langa parinte, risti sa ajungi donator de adrenochrome, organe sau si mai rau .....de suflet.
  Deci, o judecata gen Nueremberg nu vad cum ar putea exista, cand deja pe Pamant domneste "cel cazut".
  Aaaaa, da, poate fi o singura judecata adevarata, dar nu o vom face noi, pentru ca nu vom fi lasati, ci Cel care a stabilit legile celor vazute si nevazute.
  Noua ne ramane doar speranta si posibilitatea de a alege de partea cui suntem si de a suporta si consecintele alegerii.
 • Mars.60 Stefan 7649 02.02.2023 17:48
  "Noua ne ramane doar speranta si posibilitatea de a alege de partea cui suntem si de a suporta si consecintele alegerii." Asa este, Dumnezeu sa ne ajute sa ramanem neclintiti langa Hristos si sa nu ne temem de consecintele fizice ale alegerii noastre, ci sa avem nadejde in bunatatea Lui, pentru ca , consecintele in plan spiritual sunt mantuire si Viata Vesnica pentru noi! Doamne, ajuta!
 • Coronoia 02.02.2023 14:29
  Sau poate incepe in Thailanda. Tocmai am dat peste urmatorul video pe canalul Redacted (de la minutul 38):
  https://www.youtube.com/watch?v=vIFYPY27lsU

  Pe scurt:
  Prof. Sucharit Bakdi s-a intors recent din Thailanda unde s-a intalnit cu persoane importante din guvern si din anturajul familiei regale. In decembrie printesa mostenitoare a Thailandei, in varsta de 44 de ani a suferit un colaps in timp ce se plimba si de atunci e in coma. Diagnosticul oficial al femeii a fost de infectie bacteriana, o minciuna nesimtita a eroilor in halate albe de acolo - iar acest diagnostic nu a fost doar anuntat publicului ci si familiei regale care a pus botul.
  Prof Bakdi le-a deschis ochii si i-a informat ca printesa e in coma datorita minunatului vaxxin. Din fericire consilierii guvernului Thailandezi au fost receptivi la argumentele lui Bakdi si intentioneaza sa anuleze contractul cu Pfizer si sa ceara returnarea miliardelor date pe bazaconiile de "vaxxinuri". Ar fi grozav daca s-ar intampla asta. Prof. Bakdi a fost atat de nedrept improscat cu laturi pe tot parcursul plandemiei, e timpul sa ii se acorde atentia binemeritata.

  Din comentariile unor utilizatori pe tema printesei thailandeze am citit ca si fratele ei ar suferi de turbo cancer iar o sora de-a imparatului a facut infarct (insa nu am surse, doar zvonuri prin comentarii).
 • Neptune 02.02.2023 14:58
  Wow. Oamenii astia chiar au facut vaxxul pe bune, credeam ca la nivel oficial au fost informati din culise de efectele zemii minune.
 • Mihai Cantuniari 02.02.2023 14:30
  Inteleg intentia buna, dar se face un abuz nejustificat cu nefastul si profund incorectul proces de la Nurenberg, care a fost orice in afara de procedeu juridic normal ce poate fi dat ca exemplu lumii. In afara de juristii de meserie, chiar si istoricii adevarati si ziaristii neaserviti s-au dezis demult de acea enorma farsa juridiciara in care condamnarile erau dinainte stabilite, iar cei care judecau si acuzau de crima erau criminali ei insisi (cazul rusilor, care infierau lagarele de munca naziste, dar uitau Gulagul, cazul americanilor care uitau de lagarele lor pentru japonezi si italieni, cazul englezilor care uitau ca ei fusesera chiar inventatorii celor mai sinistre lagare din istorie, cele de pe vremea razboiului cu Burii).
 • Poenaru2016 02.02.2023 21:22
  Evident că așa a fost. La Nurenberg niște criminali învingători au judecat pe alți criminali învinși! Nu a fost un proces adevărat, a fost o mascarada !
 • lsyandex 02.02.2023 16:18
  Cu Kim Dotcom n-ați nimerit-o, omul nu e nici pe departe „presă globalistă”. Pur și simplu a crezut sincer că Jacinda îi vrea binele, mai ales că el e gras obez. Oricum, a zis că n-a făcut decât primele două doze, pe a treia a refuzat-o.

  Însă treaba cu mortalitatea excesivă e excelentă. Practic vaccinurile - că în arhipelagul ăla izolat nu putea fi altă cauză! - au produs o mortalitate de 0,15% (în NZ sunt vaccinați 97%). Mai rău decât gripa. Până acum...
 • Cristian 1093 02.02.2023 18:36
  Pentru asa ceva ar fi nevoie si de... justitie, ori stim cu totii ca asta nu exista! Cel mult, pentru prostime, o cacealma gen...
  neamtul fuellmich a dat stingerea, deci toti vor pune batista pe tambal
 • mihaipopescu 02.02.2023 18:54
  "Jacinda Ardern"
  - sa ne aducem aminte ce poate face o femeie, chiar daca avea copil de 2 ani: Terroare, Inchisitie, Lagar de Concentrare. Si ne spun ca femeile nu vor fi niciodata ca Hitler.

  Cei vaccinati mor, pe capete.
  - Asa de rau s-a ajuns ca acum in Germania pentru ca in cateva sate apropiata au murit mai multi batrini neasteptat. Politia nu prezinta nici o dovada, dar pentru ca persoanele erau in varsta si au inceput sa moara multi dupa vaccinarea din iauarie 2021...ei au inceput in decembrie 2022 sa suspecteze ca moartea are un nume....si acum desi nu gasesc asemanari au luat un sarb ca vinovat, pentru ca nevasta lui facea curateni le mai multe vici´time in varsta de 77, 84 de ani, toate sarace lucie, locuind in apartamente saracaceoase de bloc...dar important este ca acum este un criminal in serie...si mortile subite sunt acum explicate de un criminal crestin ortodox si slav.
 • Tic 02.02.2023 23:54
  Sa nu uităm cinismul criminalei Merkel, care a adus migranți peste popurul ei, violatori, primitivi, jefuitori, bătăuși, criminali, clanuri arabesti(și nu numai) mafiote. Sa nu uitam de turbata de Killary Clinton.
  Îmi pare, dar astea au făcut un rău imens tuturor femeilor care se respecta ca atare!
 • adria 02.02.2023 21:50
  Cum au reacționat neozeelandezii la anunțul Jacintei Arden că demisionează:
  https://rumble.com/v26lws0-new-zealanders-outpouring-of-emotion-for-jacinda-ardern.html
 • 4929 COX 03.02.2023 15:45
  bai borfasilor ,am spus de la inceputul pandemiei ca l-ati batut prin fapte chiar pe Stalin si Himler ! ce urmeaza ...un NURENBERG 2 , asta vreau sa vad !.....difficile a comprendre !?
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI