Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

De Adrian Pătrușcă  /  

Masacrul de la Jonestown - noiembrie 1978

Masacrul de la Jonestown - noiembrie 1978

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Discursul oficial al Dictaturii COVID se prăbușește peste tot în lume. Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc din hipnoză și rezistența crește. Ce urmează?

Un editorial al lui CJ Hopkins în Consent Factory, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Ce urmează nu o să fie prea plăcut, fraților! Rareori prăbușirea unui cult al morții e ceva plăcut.

Vor fi gemete și scrâșniri ale dinților, vor fi discursuri incoerente și fanatice, ștergeri masive ale postărilor stânjenitoare.

Va fi un adevărat tsunami de justificări disperate, de dezmințiri fierbinți, de aruncări nerușinate ale vinei asupra altora și alte forme de acoperire a fundului, în timp ce, brusc, vechii membri ai Cultului Covidian își iau un ultim respiro în junglă înainte ca adoratorii complet-vaccinați-și-boostați ai zeului „Sigur și 
Eficient” să se întoarcă împotriva lor.

Da, exact, sunt sigur că ați remarcat, discursul oficial COVID este în sfârșit pe cale să se prăbușească, sau să fie demontat în grabă, sau revizuit din punct de vedere istoric, chiar sub ochii noștri.

„Experții” și „autoritățile” recunosc în sfârșit că statisticile „deceselor COVID” și „internărilor” sunt umflate artificial și nu poți să pui nici o bază pe ele (așa cum au fost de la bun început), și admit că „vaccinurile” lor miraculoase nu funcționează (decât dacă schimbi definiția cuvântului „vaccin”), și că au ucis câteva persoane, sau, ei bine, poate ceva mai mult de câteva persoane, și că lockdown-urile au fost probabil „o gravă greșeală”.

Nu am de gând să vă mai plictisesc cu alte citate. Puteți căuta pe Internet la fel de bine ca mine.

Ideea este că „Pandemia Apocaliptică” PSYOP a ajuns la sfârșit. După aproape doi ani de isterie în masă în legătură cu un virus care provoacă simptome ușor diferite de guturai sau gripă (ori absolut nici un simptom) la circa 95% din persoanele infectate, și a cărui rată globală de mortalitate a infectaților este de aproximativ 0,1% - 0,5%, nervii oamenilor sunt întinși la maximum. Cu toții suntem epuizați. 
 
Chiar și membrii Cultului Covidian sunt epuizați. Și încep să abandoneze cultul în masă.

De la început a fost o problemă de timp. Așa cum spunea Klaus Schwab, „pandemia reprezintă o rară dar îngustă fereastră de oportunitate pentru a medita, reimagina și reseta lumea noastră”.

Nu s-a terminat, însă fereastra se închide, iar lumea noastră nu a fost încă „reimaginată” și „resetată”. Cel puțin, nu irevocabil. Nu încă. 

În mod clar, GloboCap (capitaliștii adepți ai globalizării – n.tr.) au subestimat rezistența potențială la Marea Resetare și timpul de care vor avea nevoie pentru a zdrobi această rezistență.

Iar acum timpul se scurge, iar rezistența nu a fost zdrobită... Dimpotrivă, ea crește. Și GloboCap nu pot face nimic pentru a o opri, altfel decât de a acționa fățiș în mod totalitar. Lucru pe care nu îl pot face, pentru că ar fi sinucidere curată.

Așa cum scriam într-un editorial recent:

Totalitarismul Noii Normalități – și orice formă de totalitarism global-capitalist – nu se poate etala ca totalitarism, nici măcar ca autoritarism. Nu își poate recunoaște natura sa politică. Pentru a exista, el nu trebuie să existe.

Mai presus de orice, el trebuie să își camufleze violența (la care se rezumă în cele din urmă orice politică) și să pară ca o reacție benefică în esență la o „criză sanitară mondială” legitimă...

„Criza sanitară mondială” simulată este, din toate punctele de vedere, încheiată. Ceea ce înseamnă că GloboCap au dat-o-n bară.

Fapt este că dacă ți-ai pus în cap să ții masele într-o permanentă paranoia și cu morcovul în fund, de groaza unei „pandemii apocaliptice globale”, la un moment dat chiar trebuie să produci o pandemie apocaliptică globală adevărată.

Statisticile falsificate și propaganda te vor ajuta o vreme, însă până la urmă va fi nevoie ca oamenii să trăiască ceva care să semene cât de cât cu un flagel devastator, ÎN REALITATE, nu doar pe ecranele televizoarelor și telefoanelor.

În plus, GloboCap au supraestimat grav cartea „vaccinurilor” miraculoase. Membrii cultului covidian credeau cu adevărat că „vaccinurile” îi vor proteja de infectare.

„Experți” în epidemiologie, precum Rachel Maddow (realizatoare la MSNBC), le-au dat asigurări că așa va fi:

„Acum știm că vaccinurile funcționează suficient de bine pentru ca virusul să fie oprit cu fiecare persoană vaccinată”, a declarat Maddow la o emisiune, în seara de 29 martie 2021. „Dacă o persoană vaccinată este expusă la virus, virusul nu o infectează, virusul nu poate folosi această persoană pentru a merge mai departe”, a adăugat ea ridicând din umeri. „Virusul nu poate folosi o persoană vaccinată ca gazdă pentru a căuta alte persoane.”

Și acum toți sunt bolnavi cu... ei bine, cu un fel de guturai, sau sunt „infectați asimptomatici” etc.

Și au în vedere un viitor în care să fii nevoit să te supui „vaccinărilor” sau „rapelurilor” la fiecare trei sau patru luni pentru a menține „certificatele lor de obediență” valabile, pentru a ți se permite să ai o slujbă, să mergi la școală sau să mănânci la restaurant, lucruri cu care membrii fanatici ai cultului sunt de acord. 

Însă sunt milioane de oameni care s-au supus, nu pentru că sunt niște fanatici ieșiți din minți, care ar înfășura capetele copiilor lor în celofan dacă Anthony Fauci le-ar cere asta, ci pur și simplu din „solidaritate”, sau din instinct gregar, sau, știți... din lașitate.

Multe dintre aceste persoane (adică cele ne-fanatice) încep să bănuiască că poate ceea ce noi, „extremiștii cu fesuri de aluminiu pe cap, care neagă existența COVID, sunt anti-vax și complotiști”, le-am tot spus în ultimele 22 de luni, nu este la urma urmei așa de nebunesc cum credeau la început.

Aceștia un pas înapoi, se gândesc, revăd istoria și își găsesc tot felul de justificări de rahat, cum ar fi că acum ne aflăm într-o „lume post-vaccinare” sau că „știința s-a schimbat” sau că „Omicron e diferit”, pentru a evita să fie obligați să recunoască că sunt victimele unei PSYOP a GloboCap și a isteriei în masă pe care aceasta a provocat-o.

Foarte bine, lăsați-i să spună tot ce le dictează vanitatea lor, sau reputația lor de ziariști de investigații, de vedete de stânga sau de revoluționari pe Twitter.

Dacă vă imaginați că acești membri „în convalescență” ai Cultului Covidian vor recunoaște vreodată public toate nenorocirile pe care le-au cauzat societății, oamenilor și familiilor lor, din martie 2020 încoace, și cu atât mai mult să prezinte scuze pentru toate abuzurile pe care le-au provocat celor dintre noi care au spus adevărul... Ei bine, nu o vor face.

Se vor învârti, vor tergiversa, se vor justifica și minți printre dinți, tot ce trebuie pentru a se convinge pe ei și publicul lor că, atunci când rahatul a izbit ventilatorul, nu au pocnit din călcâie și nu au luat poziția „bunului german”.

Lăsați-i în plata Domnului! Și eu mă simt la fel de furios și trădat ca voi. Dar să nu pierdem din vedere miza cea mare! 

Da, discursul oficial se prăbușește în sfârșit și Cultul Covidian începe să facă implozie, dar asta nu înseamnă că lupta s-a încheiat.

GloboCap și marionetele lor din guvern nu vor anula tot programul „Noii Normalități”, nu vor pretinde că ultimii doi ani nu au existat și nu se vor retrage cu grație în buncărele lor somptuoase din Noua Zeelandă sau pe mega-iahturile lor.

În general, mișcările totalitare și culturile morții nu se desfășoară cu eleganță. În general, se prăbușesc într-o explozie de violență gratuită și nihilistă, în timp ce secta sau mișcarea încearcă cu disperare să își mențină influența asupra membrilor săi ezitanți și să se apere de realitatea care vine peste ei. 

Exact în acest moment ne aflăm noi acum... sau ne vom afla foarte curând.

Orașe, regiuni și țări din lumea întreagă continuă punerea în operă a societății de biosecuritate a Noii Normalități, în ciuda faptului că nu mai există nici o justificare plauzibilă pentru ea.

Austria merge înainte cu „vaccinarea” forțată. 

Germania se pregătește să facă la fel.

Franța aplică un sistem național de izolare pentru a-i pedepsi pe „nevaccinați”.

Grecia îi amendează pe pensionarii „nevaccinați”.

Australia are „lagăre de carantinare”.

Scoția. Italia. Spania. Olanda. New York City. San Francisco. Toronto. Și lista continuă și continuă...

Habar nu am ce se va întâmpla. Nu sunt un oracol. Sunt doar un scriitor satiric. Însă ne apropiem periculos de punctul în care GloboCap vor fi nevoiți să se comporte ca niște fasciști adevărați, dacă vor să termine ce au început. 

Dacă se va petrece asta, lucrurile vor lua o întorsătură urâtă. Știu, situația este deja suficient de urâtă, dar vorbesc de o cu totul altfel de urâțenie. Gândiți-vă la Jonestown, sau la ultimele zile ale lui Hitler în buncăr, sau la ultimele luni ale familiei Manson.

Este ceea ce li se întâmplă mișcărilor totalitare și culturilor morții odată ce vraja s-a destrămat și discursurile lor oficiale se surpă.

Când se prăbușesc, încearcă să tragă după ele lumea întreagă.

Nu știu ce credeți voi, dar sper din tot sufletul să putem evita asta. După tot ce am auzit și citit, nu va fi foarte amuzant.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • tempor1k 20.01.2022 19:46
    Pentru cei care au totuși o fărâmă de Adevăr in ei:
    Ap.13
    ...
    „17. Încât nimeni sa nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
    18. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere sa socotească numărul fiarei; caci este număr de om. Si numărul ei este șase sute șaizeci si șase.” VIVIVI

    Ap.16
    „ .. 2. Si s-a dus cel dintâi si a vărsat cupa lui pe pământ. Si o buba rea si ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei si care se închinau chipului fiarei. ” - VI
    ...
  • Leonesse 21.01.2022 08:35
    Aceste pasaje adevărate din Apocalipsă trebuie corelate. Ceea ce deja a demonstrat un cercetător numit Jose Delgado ,este că nanografenul introdus repetat în corp formează structuri tip nanocip. Numărul Fiarei este acolo. Toate îngrijorările pe care le-ți postat sunt adevărate. Și răsbelul, Ucraina și apăsarea pe vaccinare forțată fără nici un sens etc.. Marea problemă vine pe fondul haosului războiului ,rețeaua 5G. Unul din părinții Bisericii a profețit că vor fi 7 vaccinuri și atunci lucrarea celui rău e completă. Adică structura nanometrică va fi completă și va funcționa perfect pe rețeaua 5G. Atunci supraviețuitorii vaccinului cu 7 doze vor fi că niște zombies. Rețeaua 5G la 60Ghz va consuma oxigenul.. Asta este sumbru, și este exact ca în capitolul citat. Soluția? O lupta continuă de trezire a maselor și o revoltă globală intensă care sa stopeze acest tăvălug care pare ca acum se ascunde( gata pandemia). Se spune: nu uitați ca acesta este un război spiritual. Calea este către Dumnezeu. Cineva spunea ca suntem cu mâinile goale.Gresit! Avem de partea noastră pe Dumnezeu , domnul nostru Iisus Htistos , credința, rugăciunea, încrederea și baza în Dumnezeu. Singurul lucru de făcut este trezirea multor oameni.
  • tempor1k 20.01.2022 20:25
    Exista însă un punct. care trebuie pus pe I. Un punct al unui semn de după de V.
    Un punct g care conectează fanteziile fiarei cu multe capete - Vg.
  • Tic 20.01.2022 20:50
    Viitor sumbru ne așteaptă, iar asta datorita și celor care creditează prin naivitatea, credulitatea, conformismul, egoismul, frustrările, nesiguranța lor tot acest coșmar. Aceasta mulțime se va conforma, se va pleca comenzilor aberante, scutindu-o astfel de efortul revoltei și al eliberării. Și prin aceasta condamnandu-ne pe noi, ceilalți, la ceva ce nu se poate numi viață. În Austria inafara inchisorii pt neinjectati, se preconizează confiscarea bunurilor, se cere luarea copiilor de la părinți. Toate cerute și puse în aplicare de politicieni și "experți" de toate felurile(juriști, profesori, polițiști, medici, etc) care s-au injectat in chiuveta, iar mulți dintre ei, fără copii. Dacă gândim ca România este în cădere liberă, ne înșelam amarnic.Toata comedia se desfășoară mai departe după planul dementilor globali. Se pregătește peste tot injectarea obligatorie pt viitoarele epidemii, "vaccinuri", viruși, etc. Bill Gates a spus deja ca s-ar putea sa ne confruntam cu un "atac terorist" cu variola. Pregătesc terenul pt toamnă. Nimic bun nu ne așteaptă. Cel mai rău este ca sintem cu mâinile goale și cu lacrimile în ochi.
  • Andri 21.01.2022 05:30
    Se anunta WW3, cu 600 de milioane de morti ( barbati) .
    Va interveni Dumnezeu si se vor linisti apele pentru vreo 30-40 de ani, ca sa ne incarcam bateriile pentru confruntarea finala.
    Sa nu uitam ca ceea ce se intampla acum in lume nu este cu nimic duhovnicesc. Din cate zic unii cuviosi din Grecia, va lasa Dumnezeu sa se intample niste nenorociri, pentru ca nu vrem sa intelegem si sa renuntam la voile noastre rele. Cu palma pe care o va da Dumnezeu, or sa se racoreasca multe minti.
    Toate care vor veni, cum vor fi, sunt pentru mantuirea noastra. Daca generatia de acum trebuie stearsa, asta se va intampla, fie prin covid, fie prin razboi sau alte nenorociri. Dar Dumnezeu le va folosi pe toate in favoarea personala a fiecaruia.
    Sa nu ne temem de moarte, ci de ceea ce se poate intampla dupa moarte.
    Cu Dumnezeu inainte. Slava Domnului!
  • Sweeping 20.01.2022 22:02
    Relaxarea face parte din operatiunea psihologica pe care au declansat-o in martie 2020. Operatiunea continua. Oamenii se vor relaxa si la o noua lovitura din partea lor, vor avea tendinta sa renunte; ca de aia e operatiune psihologica, vor sa termine oamenii psihic, pentru a se supune ordinii lor sataniste. Sa nu fie!

    Dumnezeu Adevarul e cu noi!
    Doamne, da-ne credinta si rabdarea sfintilor! Amin! Amin!
  • Enya 20.01.2022 22:52
    Planul B, C sau D al ocultei:

    RAZBOIUL


    Stati linistiti ca nu se incheie nici un covid, nu se fasaie nimic, farsa merge mai departe insa cu un alt plan pentru ca lumea nu mai accepta vaxxarea cu moartea si boli ingrozitoare! Lumea a inceput sa se destepte si din cauza asta oculta trebuie sa dea drumul planurilor secundare.

    Oculta nu doar ca se repliaza rapid, dar inainte de declansarea Operatiunii Psihologice Covid (PsyOp) si-a creat strategii pentru diverse situatii de deviere neprevazuta a farsei covid. Iar acum, Terra a intrat in prima faza cu adevarat serioasa:

    Pamantenii incep sa rejecteze masiv vaxxarea si sa protesteze periculos de des si agresiv.

    O singura scanteie serioasa ar fi de ajuns ca sa se declanseze revolutii adevarate in intreaga lume, sistemele (guvernele) ocultei sa pice pentru totdeauna, iar popoarele sa isi aleaga pentru prima oara dupa mult timp (mii de ani) forma tribala ancestrala de existenta, organizare si guvernare numai in favoarea lor, care sa excluda in totalitate vechile forme parazitare: monarhiile/partidele politice si politicienii.

    De cateva zile umbla MOARTEA pe fb si prin media vanduta. E data de la un actor la altul (oamenii sistemului sau racolati de sistem) si toti impreuna o dau poporului.

    Ca acestia sa nu se sperie si sa ia masuri, adica sa se opuna complet, MOARTEA este prezentata intr-un model care o face invizibila, sub forma unui ordin de incorporare din cauza iminentei unui razboi atat la granitele noastre, cat si la nivel mondial.

    Barbatii sunt pregatiti mental sa se prezinte la centre de incorporare/luare in evidenta (pe care ii momesc si cu bani, sa fie siguri ca vin), acolo unde sistemul le va face dosar de securitate prin chestionare complete care vor alimenta noi baze de date in legatura cu: datele personale, studiile, situatia materiala, situatia medicala, locul de munca, daca s-au vaxxat si daca nu, de ce, absolut orice informatie care ar trebui sa ramana persoanala despre: daca e casatorit/necasatorit/in concubinaj, are sau nu copii, informatii despre familia extinsa, permisul de conducere, orientarea sexuala, tatuaje, ideologie politica, religie, absolut tot ce e nevoie pentru a face profilul dar si dosarul de securitate complet.

    Ce alt iepure mai impusca sistemul daca reusesc sa-i aduca pe barbati la centrele lor prin aceasta minciuna din media cu ordinul de incorporare:

    - ii manipuleaza psihologic si emotional ca nu sunt de capul lor, ca apartin statului/sistemului
    - ca au obligatii fata de stat (cand noi de fapt ar trebui sa fim cu totii liberi)
    - si in acest fel ii mentin obedienti, slujitori, cu frica fata de sistem.

    Este exact ce au ei nevoie astfel incat Romania sa nu mai aiba barbati pentru a lupta impotriva masurilor opresive determinate de farsa covid (vaxxuri, certificat nazist si altele care-or mai urma), sa nu mai realizeze ca viata este a lor si sa nu mai reprezinte o forta care sa se opuna instaurarii Noii Ordini Mondiale care continua in paralel cu farsa covid prin agendele ce au pornit deja sa ruleze in lume: de la scumpiri energetice, transmutarea din mediul rural in mediul urban (pentru a-i robotiza mai rapid pe oameni pentru ca ii desprind de singurul lor aliat, Natura divina) pe motiv de amprenta de carbon pana la abolirea proprietatilor (masini, case, bunuri).

    Acesta este scopul asa-ziselor razboaie pe care le fabrica artificial psihopatii criminali (care trebuie urgent spanzurati in urma procesului NURNBERG2.0 al tuturor popoarelor) pentru care trebuie chemati la arme rezervistii: ca barbatii adevarati sa fie scosi din arena principala si, ori sa dispara la propriu, in situatia in care oculta chiar declanseaza un razboi mondial terestru, ori sa devina obedienti, totalmente sub tutela sistemului mafiot. Sistemul mafiot este statul, iar statul este dusmanul nostru, cel care ne si omoara prin vaxxare, dar ne si obliga sa devenim criminali, sa ne omoram intre noi in razboaie artificiale.


    O alta ilegalitate este aceasta: cuvantul rezervist este atribuit atat celor care doar au facut stagiul militar, cat si cadrelor angajate ale armatei (de la soldat pana la general, care, atunci cand se pensioneaza, primesc acelasi statut de rezervist), bagandu-i, deci, in aceeasi oala.
    De ce e imoral si ilegal: pentru ca toti barbatii care au facut armata (in afara de cei angajati de bunavoie si nesiliti de nimeni), au facut-o sub presiunea fricii, a fraudei si amenintarii cu inchisoarea (desi nici un tanar barbat nu si-a dat semnatura si acordul ca statul sa-l ia cu japca si sa-l bage fortat in armata). Si-atunci, el chiar daca a facut armata, a incheiat acel serviciu si punct! Nu trebuie sa fie trecut rezervist astfel incat sa slujeasca drept carne de tun la orice conflict militar - RAZBOI provocat de psihopatii guvernelor si ai planetei!
    Barbatul cu armata facuta NU are nici o obligatie contractuala cu MApN! Iar daca il are prin livretul militar, este bazat tot pe frauda initiala, ca a fost pacalit sa semneze si sa accepte ca el este la dispozitia acestui minister.

    Sa se duca la razboi cadrele militare, dar de fapt sa NU EXISTE RAZBOI, iar daca psihopatii din guverne si de la comanda Terrei au pofta de sange, atunci sa se bata ei intre ei: macronii, merkelii, putinii, bidenii, jinpingii, borisii, schwabii si ceilalti dementi!

    Iar daca mergem tot pe ideea (gresita) de razboi, pentru cine sa se duca floarea tineretii si puterea barbatilor sa-si dea viata????? Pentru mizerii cu chip uman tradatoare ca iohanis, tataru, vela, orban, nastase, dragnea, catu, voiculescu si oricine e politician in aceste vremuri de covid din orice guvern al lumii care face DEMOCID impotriva propriului popor????

    Barbatii trebuie sa respinga razboiul!!

    Barbatii trebuie sa spuna NU armelor, gloantelor, incorporarilor, crimelor si atrocitatilor pe care sunt obligati sa le savarseasca!

    Barbatii trebuie sa inteleaga ca psihopatii, ca sa le usureze crimele si sa le amorteasca constiinta in momentul apasarii pe tragaci, le dau pe front: alcool, droguri, isi bat joc de ei dandu-le inclusiv hrana sintetica, iar cand hotarasc sa incheie un razboi, ca le sunt suficiente rezultatele pe moment, nu le platesc spitalizari, pagube fizice, psihice si emotionale, ci dimpotriva, ii trateaza ca pe niste gunoaie criminale inutile (ceea ce, realistic vorbind, asta au si devenit din moment ce au ucis, violat, cotropit alte tari, torturat si si-au dat frau liber instinctelor criminale pe care statul diabolic le cunoaste si le foloseste la maximum)!

    De fapt, in contextul actual cu farsa covid care nu mai poate continua asa si careia trebuie sa i se gaseasca o noua stratagema ca sa se finalizeze vaxxarea fortata a omenirii, la ce ar folosi un razboi? Ce se urmareste prin declararea unei stari de razboi general?

    DECLANSAREA LEGII MARTIALE!

    Ce inseamna asta? Ca gata cu strigatele sau scrisul despre genocid, nimeni nu mai cracneste, nu se mai revolta, nu mai protesteaza, ca altfel il bagam pe legea militara si-l impuscam rapid.
    Inseamna ca oamenii vor fi atat de terorizati ca sunt sub stare de razboi incat nu vor mai indrazni sa le ceara socoteala ACELORASI CONDUCATORI DE RAZBOI - POLITICIENII DE ACUM CARE FAC GENOCID!!

    De fapt, acesti criminali s-ar pune la adapost de un NURNBERG2.0 al popoarelor prin inventarea unui alt razboi mondial, de data aceasta unul clasic (pentru ca razboiul covidului inexistent este unul neconventional, care se bazeaza doar pe minciuni si propaganda, este silentios, perfid si viclean si, mai ales, este invizibil), revenind la arme, bombe, uniforme, rechizitionari de orice fel, legea martiala, anularea din nou a libertatilor umane de data aceasta sub motivul confictelor militare.

    Vor vrea sa instaureze teroarea martiala care va anula orice voce, orice miscare antisistem, orice libertate!

    Imaginati-va ca sub o lege martiala ati fi impuscati imediat daca ati indrazni sa iesiti in Victoriei sau in oricare alta piata din Romania sa cereti condamnarea criminalilor de politicieni si eroi care au facut si continua sa faca GENOCID, ar mai iesi poporul sa protesteze sau s-ar supune total?!?

    Cat ar putea sa dureze un eventual razboi clasic?
    Ani de zile, zeci de ani!

    Ce ar putea sa instaureze sub mantia lui?

    Exact: NOUA ORDINE MONDIALA!

    Ar putea declansarea unui razboi artificial sa duca la vaxxarea fortata a omenirii?
    DA, mai ales asa!!

    Ar fi cel mai usor printr-o legea martiala, mai ales acum, cand ar primi sprijinul complet al eroilor si cercetatorilor de a injecta cu moarte oamenii! Acestia ar fi si mai dedicati sistemului si ar sustine si mai aprig minciuna covidului inexistent (sau a altui virus “ucigas” care si asta e pregatit pe hartie pana in cele mai mici amanunte inca de pe acum ca plan de rezerva) pentru ca numai asa s-ar pune la adapost de procesul popoarelor, NURNBERG2.0, care ii poate condamna la moarte pentru crime impotriva umanitatii!

    Ce s-ar mai instaura?

    Sclavagismul total si abolirea tuturor libertatilor umane sub pretextul acestui razboi initial pornit intre doua tari si transformat apoi intr-unul global.

    Ar mai putea cracni omenirea?
    Cu legea martiala in vigoare, NU!

    Pana sa treaca ani sau zeci de ani in care omenirea sa se sature de dictatura legii martiale si razboi si sa se revolte cu sange si jertfe omenesti, se va instaura Noua Ordine Mondiala in totalitate pentru ca in acesti ani vor implementa absolut toate agendele!

    Intelegeti de ce au lasat-o moale pe moment cu vaxxarea fortata?

    Pentru ca decesele si bolile provocate de aceasta otrava au inceput sa destepte, in sfarsit, mintile! Si atunci, oculta trebuie sa vina cu altceva care sa duca la continuarea vaxxarii, caci, nu uitati, fara vaxxare (care aduce implicit nanociparea/creditul social/ID-ul digital/manipularea psihica si fizica a omului, a sanatatii sau a momentului mortii sale), nu pot instaura Noua Ordine Mondiala, guvernul unic, religia unica (cu falsul Mesia), depopularea si totalitarismul nazist de la nastere pana la moarte!

    Ce trebuie sa facem noi toti?

    SA RESPINGEM RAZBOIUL!

    - barbatii sa nu intre in vreo euforie/frica/teroare/manipulare sa se inscrie ca rezervisti!
    - cand vedeti postari ale nenorocitilor de actori tradatori care pun hartii cu mobilizare/incorporare (pe care sa nu cumva sa cadem in capcana sa le distribuim mai departe), cand vedeti ca fac postari permanente, poate si zilnice, despre razboi si incorporare, atunci sa nu mai aveti dubii.
    Daca sunteti derutat de vreun actor al sistemului si nu stiti cum sa-l depistati, va dati seama in felul acesta: daca in momentul in care intrati pe pagina lui de orice fel si dupa ce incepeti sa cititi vreo cateva minute, inima incepe sa o ia razna si va cuprinde un sentiment de panica, teroare, un dezastru iminent, atunci sa stiti ca acela este un manipulator feroce al carui rol este de a va face sa ajungeti sa va fie frica si de umbra voastra ca sa cedati, acceptand tot ce hotaraste oculta, inclusiv un razboi!, pentru ca un om normal, nevandut, bun la suflet si cu Dumnezeu in suflet nu va milita niciodata pentru razboi, incorporari si nu va sadi suferinta sau spaima in sufletul semenilor sai, ci va crea in jurul sau un climat linistit, frumos, de siguranta si pace! Ei bine, pe actorul acela tradator sa-l scuipam in sinea noastra si sa nu-l mai urmarim niciodata pentru ca agenda lui asta este, sa instaureze teroarea, sa ne manipuleze, sa ne duca pe piste gresite, decizii gresite ca sa uitam GENOCIDUL COVIDULUI!

    Ba mai mult, sistemul, prin actorii sai mai mici sau mai mari, ne tine permanent in teroare mai ales prin stiri despre razboi si moarte care afecteaza iremediabil psihicul uman, si ne aduce intr-un varf maxim de anxietate ca sa actionam sub impuls nebunesc si sa luam decizii gresite, adica, pentru a putea scapa de tensiunea psihica imensa in care tot ei ne baga zi de zi si ora de ora si care ne face viata de nesuportat, sa ajungem sa cerem NOI razboiul in care ne ataca rusii, americanii, extraterestrii sau pangolinii!

    Barbatii sa spuna NU, RAZBOIULUI!

    Sa spuna NU, CRIMELOR facute de sistem doar prin mainile lor!

    Sa nu mai accepte niciodata pe acest pamant sa-si omoare iubitele, sotiile, copiii unii altora!!!! Si ei intre ei! Si sa se mutileze unii pe altii! Si sa permita satanei sa intre in sufletul lor ca sa dea frau liber crimelor, violurilor, atrocitatilor doar pentru ca sistemul ii inseala si-i manipuleaza iar si iar si iar de cand e rasa umana pe pamantul asta!

    Sa redevina barbati adevarati, si daca sistemul i-a pacalit deja si le-a castrat barbatia punandu-le botnita pe mutra, pe care au acceptat-o ca ultimii lasi, sa nu-i mai pacaleasca din nou cu vreun razboi in care sa ucida pentru altii!

    Pamantul inca sangereaza dupa ultimele doua razboaie mondiale si dupa cele de acum din lume mentinute tot artificial, farsa aceasta cu covidul trebuie sa ne zguduie atat de puternic incat sa intelegem ca e momentul sa evoluam, sa devenim buni, pasnici, sa nu mai ucidem nici o fiinta vie de pe Terra, sa avem grija de ea, sa ne transformam profund individual astfel incat si viata in grupuri sa devina usoara, frumoasa si in consonanta cu Natura!

    Sa inteleaga ca un razboi aduce legea martiala care la randul ei aduce vaxxarea fortata!

    E atat de convenabila o lege martiala!!!!...

    Sa vedeti atunci vaxxare fortata, cu armata pe strazi, intrand in casele oamenilor si injectand cu forta orice fiinta vie, de la bebelusul nou-nascut smuls din mainile mamei pana la muribundul de pe patul de moarte! Pana acum, politistii si jandarmii (din toata lumea) ne-au terorizat, batut, abuzat, umilit.

    Dar, fratilor, abia de-acum intra in scena piesa grea, ARMATA, arma prin care oculta poate instaura teroarea totala, omorul pe loc fara justitie si fara aparare, vaxxarea fortata si iobagizarea totala a speciei umane!

    Ocultei se pare ca nu i-a mers pana la sfarsit planul asa cum il programase prin eroi, “cercetatori” si politicieni, dar ii va merge cu ARMATA!

    Cand a fost vreodata de partea popoarelor, cand de fapt asta e menirea ei, SA OMOARE SI SA INVADEZE?!??

    Iesiti din stereotipiile cu "apararea gliei stramosesti" nu mai sunt valabile pentru nici o tara la aceasta ora a globalizarii si dictaturii transnationalelor, nu mai exista decat simbolic granite de stat, suveranitate, independenta! Totul e o mare minciuna!

    Nu avem ce sa aparam pentru ca barbatii NU trebuie sa accepte razboiul! Razboiul creeaza cotropiri, nu invers, cotropirile sa genereze in razboi!


    Ni se prezinta zilnic manipulari prin media care sa ne faca sa actionam emotional (copii in ruinele unor case ramasi fara parinti in bombardamentele "teroristilor" sau "invadatorilor" sau alte scene cumplite ca sa acceptam ca guvernele lumii sa instaureze legea martiala prin care agenda Noii Ordini Mondiale, sub pretextul razboiului, va fi implementata cat ai zice peste!

    Fratilor, in scurt timp o sa traim episodul

    LEGEA MARTIALA

    Credeti ca e atat de departe sau imposibila?
    Asa credeam si despre cip, ca e fantasmagoria unor minti bolnave, cum sa bage asa ceva sub pielea umana?! Ei, uite ca nu baga ce au de bagat “doar" sub piele, ci direct in sange si ADN, prin vaxx!

    Inca o data (cum se putea altfel?), decizia asupra PACII DE PE TERRA sta in mainile barbatilor!

    Ce trebuie sa faca ei: sa nu bage in seama nici o hartie, sa nu se inroleze voluntar, sa dea in judecata statul daca acesta ii obliga/santajeaza/forteaza/manipuleaza sa accepte, pentru ca odata dusi acolo, isi vor ceda prin semnatura toate drepturile si libertatile, inclusiv acela de a NU se vaxxa! Cum credeti ca le-a reusit si farsa numita "gripa spaniola" cu mortii aferenti, reeditata acum prin farsa covid? Vaxxand fortat soldatii armatelor sub minciuna unui virus care NU exista! Asa au aparut decesele (dar in nici un caz 50 milioane, cum au mintit ei toata Terra, tot asa cum o fac si astazi!), statisticile din pix, asa s-a creat povestea “gripa spaniola”, pentru ca tot atunci au si electrificat Terra (echivalentul 5G de azi caruia urmeaza sa ii dea drumul pe tot pamantul), iar undele electromagnetice au interferat cu substantele din vaxxuri si au adus un supliment de morti in paralel cu cele provocate de vaxx.


    Ce iepuri s-ar impusca printr-un razboi mondial creat artifical, dar foarte real prin operatiunile terestre care s-ar declansa:

    - ar fi vaxxati toti barbatii
    - ar fi vaxxati si ceilalti, restul populatiei, ca urmare a declansarii Legii Martiale
    - deci, ar fi vaxxata toata omenirea!
    - s-ar produce haosul atat de necesar ocultei astfel incat la un asa-zis sfarsit de razboi, oamenii, sufocati si epuizati de drame, sa accepte imediat Noua Ordine Mondiala, un singur guvern, o singura armata, o singura religie, un Antichrist (anuntat mai intai printr-o holograma pe cer) ca suveran peste poporul terran unic, "ca sa nu se mai intample niciodata atrocitati si sa putem instaura PACEA MONDIALA"!

    Pacea nu trebuie instaurata cu razboi, la finalul ei, ci respingand pur si simplu razboiul!

    Atentie mare la asociatii, ong-uri, petitii si toate formele acestea prin care va este cerut un consimtamant pentru ceva, dar care ajunge sa fie folosit de fapt pentru altceva! Nu va dati semnatura si acordul pentru lucruri inexacte, neclare, in alb, care ar putea devia grav spre ceva ce nici nu va trece prin cap acum, ci ramaneti oameni liberi! De fapt, nu va mai dati semnatura atat de usor! Asta se da doar de cateva ori in viata sau, pentru pamantenii care au ales sa traiasca liber, niciodata!

    Eliberati-va de frica pentru ca puterea e la noi, oamenii normali si cinstiti! Dar daca acceptati razboiul si incorporarea, adeziunea la un genocid pe fata, atunci pierdem totul pentru ca din start pierdem din baricada noastra barbatii lumii, ale caror libertati si vointa le sunt anulate prin semnatura data si prin legea martiala! Mai raman femeile si copiii (ca batranii vor disparea in curand pentru ca au fost vaxxati prin manipulare si terorizare in camine, aziluri, spitale, acasa la ei).

    Iar daca barbatii lumii n-au fost in stare sa se opuna ocultei pentru ca au fost coplesiti de lasitate si si-au uitat barbatia in padure, cum credeti ca vor putea femeile singure sau cu copii in brate si mai ales fara forta fizica a barbatilor (care, fuzionata de la toti, i-ar pune la pamant pe toti psihopatii lumii cu toate armatele lor cu tot) sa stea in fata gloantelor legii martiale si a tancurilor instalate intr-o secunda pe strazi?


    NU, RAZBOIULUI!

    NU, LEGII MARTIALE!

    STOP GENOCID!

    URGENT NURNBERG2.0 pentru condamnarea la moarte a criminalilor din Romania si de pe toata Terra care au facut si continua sa faca crime impotriva umanitatii in spitale si prin vaxxarea in numele unui virus inexistent si nedovedit nici pana la ora actuala ca exista (nici n-ar avea cum pentru ca el chiar NU exista!!)

    Traiasca LIBERTATRA SFANTA!

    TRAIASCA PACEA!!!
  • Tic 21.01.2022 00:39
    Subscriu. Bărbații noștrii sa nu fie sacrificați sub steag fals, ca apoi sa fie înlocuiți de imigranții altor rase și religii. Se duce totul de râpă. Sa lupte ăia bogați și copiii lor, ca tot vor ei război.Tot asa au subțiat fibra națională declanșând doua războaie mondiale, din Europa pornind. Acum vor sa repete scenariul, mizând pe faptul ca oamenii uita, ca tinerii nu învață și nu știu nimic din istorie, ca sint ușor de prostit. Nu războiului!
    Mai urmăresc bestiile astea ceva:ruinarea întregii populații europene, topirea brumei de avuție, înghițirea economiilor europenilor. Doar în spațiul euro, făcuseră calculul acum 3-4 ani, ca ar fi în economii 650 miliarde care nu sint în circuitul economic. Adică nu sint în mana lor. Sa spunem tuturor sa evite capcana "vitejiei războinice".
  • Nirvan Turbincă 21.01.2022 00:06
    Calul roșu vine pentru că urmează după calul alb.
  • Nirvan Turbincă 21.01.2022 00:08
    https://m.youtube.com/watch?v=Hf7Lh7rB90w
  • Andri 21.01.2022 05:36
    Se bate toaca nevazut in Grecia. Momentul 0 pentru noi toti.
    https://www.sigmalive.com/news/greece/897542/mystirio-sti-thessaloniki-apokosmos-ixos-sto-dasos-tou-seix-sou-anastatonei
  • manu_fx 21.01.2022 11:29
    Ma tem ca vor fi ultimele zile ale cultului covidian doar pentru statele vestice super boosterizate, cu rata de "vaccinare" de peste 80, 90%. Restul probabil or sa mai stea in dictatura asta medicala, pe zone "endemice", pana cand rezolva si ei cu rata de vaccinare aproape de 100%, sau pana iese o bubuiala maxima, sa se schimbe complet agenda, sa nu se mai poata implementa "the great reset". Ma tem ca estul a ramas in urma si va ramane asa, la fel ca si Africa si ceva tari din America Latina.
Ultima oră

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Joe Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Vladimir Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea