Ultima fază a Marii Resetări: Al III-lea Război Mondial - Un candidat la președinția SUA rostește Adevărul Interzis

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un mesaj cutremurător adresat americanilor de către Emanuel Pastreich pe blogul său Fear no Evil, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

 

*

Râurile de sânge și mormanele de moloz marchează rănile care acoperă atât Palestina, cât și Israelul. care sunt făcute din același sol și apă, și locuite de oameni obișnuiți. 

Aceste răni sunt urmele unei bătălii subterane care implică evrei, arabi și o mulțime de parteneri secreți.

O bătălie care amenință acum întreaga lume, așa cum asasinarea arhiducelui Ferdinand al Imperiului Austro-Ungar a amenințat Europa în 1914.

Singurul lucru pe care politicienii nu vi l-au spus după atacurile care au lăsat morți israelieni și apoi mulți alți morți palestinieni este că, înainte de a lua orice măsură, ar trebui să fim siguri că știm ce s-a întâmplat.

Că, înainte de a începe să fluturăm sabia, ar trebui să știm cine sunt adevărații noștri dușmani.

Politicienii știu foarte bine că, odată ce Forțele de Apărare Israeliene (IDF) vor începe procesul de înfometare și ucidere a populației sărace din Gaza, nu va mai exista cale de întoarcere la rațiune, la o politică echilibrată. 

Vom fi angajați într-un război oribil pe care nu l-am dorit niciodată. Acesta este elementul crucial. Odată ce ameninți milioane de oameni prizonieri într-un ghetou să dispară că altminteri..., atunci orice lucru oribil devine posibil.

Protestatarii evrei din New York care cer eliminarea tuturor palestinienilor din Gaza au fost în mod clar actori de criză, nu cetățeni atenți. Asistăm la un spectacol, dar morțile care vor urma vor fi cât se poate de reale.

Această grabă de a acționa, de a judeca, acest plonjon în adâncul isteriei tulburi nu este întâmplător. 

Nu, scopul blitz-ului mediatic a fost, la fel ca și după evenimentele de la 11 septembrie, să ne constrângă să luăm măsuri ireversibile.

Măsuri care nu doar că vor lăsa sute de mii de morți în Palestina, dar ar putea duce cu ușurință la un război între Israel și Iran, Statele Unite și Iran, sau Statele Unite, NATO și Israel împotriva Rusiei și Iranului – adică un război mondial.

Războiul mondial după care jinduiau de ani de zile unele minți bolnave.

Îngăduiți-mi de la bun început să afirm că nu știu cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Asta mă plasează cu ani lumină înaintea acelor experți din mass-media, politicieni și reprezentanți ai guvernului, care presupun că știu totul pe baza surselor de știri, rapoartelor serviciilor de informații sau bârfelor – dar care au greșit în aproape toate ocaziile, în ultimii douăzeci și trei de ani.

Suntem obligați de circumstanțe să speculăm cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Voi specula aici cu bună-credință, în acord cu metoda științifică, cerând în același timp să fiu corectat acolo unde mă înșel. 

Nu avem timp să așteptăm cincizeci de ani pentru ca toate dispozițiile clasificate să fie făcute publice.

MICUL 11 SEPTEMBRIE AL ISRAELULUI

În primul rând, acest atac atribuit Hamas este de o amploare și o intensitate care nu s-ar fi putut produce fără știrea deplină a IDF – ținând cont de milioanele pe care le plătesc informatorilor din teritoriile ocupate și de zecile de miliarde pe care le plătesc. pentru senzori, drone, sateliți și cea mai avansată tehnologie de supraveghere din lume - finanțată parțial de contribuabilul american.

De asemenea, știm că prim-ministrul israelian Netanyahu se confruntă cu o nepopularitate extremă în rândurile marii majorități a populației evreiești, furioasă din cauza corupției sale și care este implicată în proteste masive împotriva oprimării brutale asupra lucrătorilor evrei.

Elemente din armata și din seriviciile de informații israeliene au declarat că sunt în opoziție clară cu Netanyahu și că nu ar tolera controlul acestuia asupra Justiției, în tentativa de a controla întreaga țară. 

Exact asta a făcut Netanyahu după aceste atacuri, folosind doctrina șocului.

Ce moment mai bun putea găsi pentru a flirta cu Hamas - care a mai cooperat cu elemente corupte ale armatei israeliene - și pentru a crea un incident care duce la război?

Nu este oare 7 octombrie micul 11 septembrie al Israelui?

UN RĂZBOI CU IRANUL ESTE IMINENT

Dar a fost de-abia începutul. 

Acum, că Statele Unite au aderat total la războiul împotriva Hamas, președintele Biden referindu-se la Hamas ca fiind „răul pur”, putem bănui că au fost create condițiile pentru ceva și mai mare, și mai oribil.

Mai știm și că „răul pur” este exact limbajul folosit de Partidul Nazist în legătură cu evreii, înainte ca aceștia să fie privați de drepturi, aruncați în lagăre și apoi exterminați.

Aici nu e vorba doar de faptul că Israelul, cu sprijinul tuturor guvernelor marilor țări industriale, va opri apa, hrana și curentul electric al palestinienilor care trăiesc în mizerie, în timp ce le bombardează blocurile de locuințe și îi aruncă în mare.

Un război cu Iranul este iminent. Tot ce ne trebuie este un titlu de pe CNN care să țipe că Iranul a fost implicat într-un fel (și că Israelul, desigur, nu a fost). 

Veriga lipsă va fi ca dovezile despre Al Qaeda care au apărut brusc după 11 septembrie.

Iranul și-a exprimat întotdeauna sprijinul pentru Hamas, iar un război cu Iranul va urma în mod firesc calea deja trasată cu grijă către un război cu Rusia și Iran.

Care, la rândul său, va trage în NATO și aproape orice altă țară ai cărei lideri au semnat acorduri clasificate de schimb de informații și de cooperare militară cu Statele Unite sau cu NATO, în ultimii ani de carnavale diplomatice internaționale.

Această creare a unui lanț de comandă care nu răspunde în fața legii pentru armatele fiecărei țări din Occident, oferit de firme IT private precum Amazon, Google și Facebook, urmează exact modelul folosit la declanșarea Primului Război Mondial.

După asasinarea arhiducelui Ferdinand, Anglia, Franța și Rusia au urmat un plan de război ca un mecanism de ceas, de parcă politicienii și generalii ar fi fost înlocuiți cu mașini dinainte programate. 

Mai târziu, lumea avea să afle că aceste țări semnaseră o serie de tratate secrete care au anulat toată dezbaterea națională privind acțiunile militare și au făcut posibil războiul mondial.

CUI FOLOSEȘTE UN RĂZBOI MONDIAL?

Ați putea să vă întrebați, în mod corect, cine și-ar putea dori un război mondial care ar produce sute de milioane de morți și care ar putea chiar pune capăt vieții pe Pământ printr-un holocaust nuclear?

Ai zice că doar un psihopat și-ar putea dori asta.

Ei, aici e problema! Căci, iată, în zilele noastre, lumea este condusă de psihopați.

Războiul mondial oferă două cadouri prețioase psihopaților bogați și puternici în zilele și lunile de dinainte ca acesta să ducă la măcel în masă și calamitate pentru toți.

În primul rând, războiul mondial întărește puterea statului, dând o autoritate înnoită instituțiilor corupte și discreditate, fie că este vorba de CDC, Universitatea Harvard sau New York Times, instituțiile care au târât omenirea prin noroiul fraudei Covid și demolarea controlată a societății de către finanțele globale. 

Împingerea situației până la un război mondial poate fi singurul instrument rămas în cutiile de scule ale administrațiilor Netanyahu și Biden în acest moment.

În al doilea rând, războiul mondial creează consum și cerere masivă. 

Uciderea a milioane de oameni va crea o cerere pentru corporații de a furniza arme și combustibil și alte produse, și va oferi o scuză pentru a prelua controlul asupra mijloacelor de finanțare, producție și distribuție.

Contradicțiile profunde ale unei culturi a consumului narcisist și pericolele rezultate din supraproducția sistematică astfel creată, pot fi băgate sub preș - cel puțin pentru o perioadă - de un război.

În ceea ce îi privește pe politicienii miopi, cu cât războiul este mai mare și mai distructiv, cu atât mai bine.

UN RĂZBOI MONDIAL DE CLASĂ

Guvernul Israelului este dominat de ultrabogați, la fel ca și guvernele Statelor Unite, Rusiei, Chinei, Germaniei și chiar Iranului . 

Războiul planificat între culturi și etnii servește ca acoperire pentru un război mai sistematic al celor puțini împotriva marii majorități a omenirii.

Un Război Mondial de clasă.

Am spus că bogații sunt psihopați? Ei sunt dispuși să își asume orice risc - mai ales dacă alții sunt cei care vor muri - pentru a se proteja pe ei înșiși și fundurile lor - adică, bunurile lor.

Să vorbim despre relația particulară dintre statul Israel și Statele Unite

Dacă vrem să evităm un război mondial, trebuie mai întâi să începem să vorbim sincer despre ce este și ce nu Israelul și despre cum în care Israelul este legat în mod ciudat și paradoxal de Statele Unite.

PĂCATUL ORIGINAR

Israelul și Statele Unite au multe în comun și poate că acesta este unul dintre motivele pentru care între ele există o legătură atât de ciudată.

Palestina a fost concepută ca un loc de refugiu pentru evreii din toată Europa din anii 1890 și mai ales în anii 1930. 

Acești evrei au suferit de secole discriminări și brutalități teribile. Așezările evreiești din Palestina au oferit speranță celor care au fost adunați mai târziu în ghetouri, deportați spre lagăre de concentrare și înghesuiți în trenuri pentru a ajunge în lagărele morții.

După cel de-Al Doilea Război Mondial, a fost creat statul Israel care a oferit evreilor supraviețuitori speranța unei patrii.

O patrie despre care ei credeau că poate fi apărată, spre deosebire de ghetourile din Europa de Est care au fost lichidate fără milă.

Dar acea patrie nu a apărut de nicăieri și nu a fost dăruită evreilor de către Dumnezeu. Trecuseră mii de ani de când evreii nu își mai aveau acolo regatul. 

Nu, acel „stat” al Israelului era legat de interesele imperiale britanice și de alte cauze cu totul diferite.

Nu, pământul a fost confiscat de la palestinienii care trăiseră acolo de secole, și aceștia au fost alungați din casele lor de către coloniștii evrei - la fel cum evreii fuseseră alungați din casele lor de către germani, polonezi și ucraineni.

Promisiunea unui legământ între acest nou Israel și evreii îndurerați, rămași după măcelul din lagărele Poloniei și Rusiei impunea ca poporul Palestinei să dispară, așa cum dispăruseră și evreii.

Acesta a fost păcatul care nu a putut fi șters, oricât s-au străduit evreii după aceea.

O mulțime de evrei au mers și în Statele Unite și au găsit în America o mare promisiune și o oportunitate pe care nu le-au putut găsi în Europa, cu ostilitățile ei profunde împotriva evreilor. 

Trebuie să menționez că cei din familia tatălui meu era evrei care au venit în America fără nimic. Satul lor de lângă Budapesta a fost distrus în timpul Holocaustului și nu a mai rămas nimic din el. În America au găsit mari oportunități. 

Această tragedie a Americii și legăturile ei cu Orientul Mijlociu și cu Israelul sunt direct legate de mine - chiar dacă nu am pus niciodată piciorul în Israel.

PÂNZA DE PĂIANJEN

O relație ciudată s-a dezvoltat între Statele Unite și Israel în ultimii optzeci de ani. Nu era o relație clară, nu era definită juridic, dar era legată de umbra lungă a Imperiului Britanic care lăsase urme adânci în ambele țări, mai ales în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Nu putem vorbi despre Israel fără a vorbi despre „pânza de păianjen”, rețeaua ascunsă de finanțare care se ascunde în vestigiile Imperiului Britanic.

Israelul a fost fondat în Palestina, un experiment imperial britanic pentru a extinde puterea Coroanei britanice în Orientul Mijlociu și a obține controlul asupra petrolului.

Israelul ar trebui să fie considerat similar cu Insulele Virgine Britanice, Insulele Cayman, Bermuda și alte foste colonii britanice, care au devenit locuri de ascundere a banilor, de a plăti oamenii în secret.

Și care, în cele din urmă, au devenit paradisuri neimpozabile pentru numeroase persoane și companii multinaționale care se pretind „americane”.

În spatele eforturilor cinstite ale supraviețuitorilor Holocaustului de a-și construi o viață nouă, Israelul a devenit o parte a acelei „pânze de păianjen” de bani, informații și servicii secrete pentru cei bogați și puternici.

Pe măsură ce bogăția celor puțini din Statele Unite și Israel a crescut, pe măsură ce armatele ambelor țări au devenit o parte din ce în ce mai mare a economiilor, s-a atins un nou nivel de corupție de neimaginat, care a pătruns societățile până în măduva oaselor.

Statele Unite și Israel au ajuns să aibă cele mai strânse legături în armată și informații, și totuși nu a existat un tratat de alianță oficial care să definească ce este această alianță. 

Relația specială cu Israelul nu se regăsea nici în Capitoliu, nici în Knesset. Nu, miezul alianței era ceva informal între contractorii militari, subcontractanții de informații, instituțiile financiare legate de ambele țări și, de asemenea, de Londra și de alte relații informale – controlate adesea de indivizi extrem de bogați și de cele mai multe ori secreți.

Sume masive de bani, chipurile destinare apărării Israelului, au plutit în această pânză de păianjen formată din contractori militari din ambele țări, la adăpost de privirile indiscrete? Sau poate că nu? 

Nimeni nu poate spune cu certitudine unde s-au dus banii cu adevărat.

CONTROLUL ASUPRA LUMII

Acea corupție din ce în ce mai adâncă, acel râu subteran de murdărie care curgea atât pe sub Statele Unite, cât și pe sub Israel, a alimentat putreziciunea din instituții și a făcut posibil incidentul din 11 septembrie.

Forțele obscure din Statele Unite, din Israel și din alte părți, au creat atunci o criză care a deturnat atenția de la corupția internă sub administrația Bush în 2001 și a declanșat un război global care va distrage atenția lumii timp de peste 20 de ani.

11 septembrie a fost pus pe seama islamului și a fost folosit ca o scuză pentru a purta un război împotriva numeroaselor națiuni care aveau puțin sau deloc de-a face cu acest „terorism”.

Miliardarii au făcut din Israel și Statele Unite jucăriile lor, folosind armatele, economiile și tehnologiile acestor două țări pentru a-și promova planurile de dominare a lumii.

Natura ascunsă a legăturilor dintre SUA și Israel a fost perfectă pentru planurile lor. Această alianță informală a fost cel mai bun loc pentru a pune la cale cucerirea lumii de către finanțele globale, departe de privirile indiscrete.

Comercializarea tehnologiei de supraveghere și control dezvoltată de Israel în teritoriile ocupate și folosirea acesteia în întreaga lume este partea nevăzută a operațiunii actuale, dar trebuie luată la fel de în serios.

Chiar în acest moment în care Forțele de Apărare Israeliene intenționează să curețe Gaza, Statele Unite, Uniunea Europeană și multe alte țări pun în aplicare politici radicale de limitare a libertății de exprimare pe internet. 

Aceasta nu este o coincidență, este partea de bază a planului militar. Expertiza Israelului în urmărire și supraveghere, în controlul internetului și în controlul psihologic a fost privatizată și vândută puterilor corporative din întreaga lume, care o folosesc pentru a urmări și manipula cetățenii din Statele Unite și China, din Germania, din Rusia, practic peste tot folosind tehnologii și expertiză controlate de firme israeliene de IT și informații.

Aceste forțe, care nu au nimic de-a face cu evreii lucrători din Israel, dar totul de-a face cu Israelul care este ascuns în pânza de păianjen, au preluat funcțiile IT ale guvernelor locale din Statele Unite și, din ce în ce mai mult, ele sunt spațiul în care funcțiile poliției sunt externalizate către forțe care nu au de dat socoteală în fața legii.

Fie că este granița cu Mexicul, fie că este vorba de centrul orașului Detroit, Statele Unite devin teritorii ocupate. 

A spune că Statele Unite sunt ocupate de Israel nu este corect, dar Israelul este folosit ca mijloc. Un mijloc pentru a extinde controlul corporativ asupra noastră.

SE VA STRIGA DIN NOU „MOARTE EVREILOR!”

În cele din urmă, trebuie să recunoaștem că, pe măsură ce acest proiect de control total global începe să se prăbușească, cei bogați și puternici se vor lansa rapid într-o campanie de „învinovățire a evreilor”, așa cum au făcut-o în anii 1930. 

Prăbușirea financiară va fi pusă pe seama Israelului și a „evreului” denigrat. Să nu aveți nici o îndoială că așa va fi.

Dacă Netanyahu îi numește pe palestinieni „animale” astăzi, viitorii politicieni din Statele Unite și Europa nu vor ezita să se refere la evrei în termeni similari pentru a evita dezvăluirea identității celor care se ascund în spatele pânzei de păianjen întinse în cenușa contaminată a Imperiului Britanic.

Iată-ne, deci! Îi vedem pe copiii care i-au văzut pe germanii și pe polonezii furioși strigând „Moarte evreilor!” – și ce fac ei?

Colaborează cu forțele obscure care pun la cale lichidarea tuturor palestinienilor din Gaza.

O karma oribilă s-a produs.

Ce facem acum?

Nimeni de pe holurile guvernului american nu îndrăznește să admită că acest atac asupra Israelului a fost probabil planificat de un grup disperat de israelieni bogați ca o modalitate de a se asigura că administrația lor coruptă rămâne la putere.

Dar toți cei din Washingtonul știu acest adevăr interzis. Le este însă frică să o spună.

Nimeni nu îndrăznește să admită că această campanie de curățare a Gazei este concepută perfect încât să declanșeze un război cu Iranul, care va duce inevitabil la un război cu Rusia și apoi la un război mondial.

Dar toată lumea din Washington știe exact ce se întâmplă. Și știe de ce.

Cei de pe holurile guvernului, arătând atât de respectabili și de autoritari, repetă ficțiuni, platitudini și basme de adormit copiii, în timp ce știu dintr-o oglindă întunecată că se întâmplă ceva cu totul diferit.

Că porțile iadului au fost deschise larg, chiar dacă sunt decorate cu ornamente frumoase pentru a le face să pară mai puțin periculoase.

PACE ȘI ADEVĂR

Iată-ne deci în Era Monștrilor!

Ce este de făcut? Există un singur răspuns. Pacea este răspunsul.

Dar trebuie să fie o pace reală, o pace spirituală, o pace înrădăcinată în moral, în onestitate. Nici o fraudă nu ne poate aduce pacea.

Și care este soluția? Există o singură soluție. Există un singur medicament în cabinet care poate să vindece această cangrenă sufletească. 

Acesta este purgativul caustic pe care nu vrem să îl bem.

Acel tonic amar cunoscut sub numele de Adevăr.

 

Emanuel Pastreich este președinte al Institutului „Asia”, un think tank cu birouri în Washington D.C., Seul, Tokyo și Hanoi, și director general al Institutului pentru Medii Urbane Viitoare.

Pastreich și-a anunțat candidatura ca independent la președinția SUA, în 2020, dar s-a retras după scurt timp.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • Cazi Antinazi 22.10.2023 14:37
  Pentru a evalua contributia "presei", este suficient sa admiram orgasmul lui Gidea sau al animalului RT, in timp ce vorbesc despre o alta macelarire a unor civili.
  Nimic din toate astea, incepand cu genocidul c-vid, nu puteau avea loc fara complicitatea murdara a "presei".
  Jegul ala de latrina 3, dar si colegii. De fapt toti colegii in genocid, mai putin CEEA CE CITIM AICI.
 • Christinne Radu 22.10.2023 14:45
  https://www.instagram.com/p/CyqIUddo1cM/
 • Wolf Edmond 22.10.2023 17:25
  „Un război cu Iranul este inminent”
  Iranul nu va ataca Israelul pentru a ajuta Hamas. Iranul va ataca Israelul dacă Israelul atacă instalațiile nucleare iraniene. Nu se justifică această îngrămădeală de forțe și mijloace americane în Marea Mediterană și de jur împrejurul Israelului decât dacă urmează acest atac asupra facilităților nucleare iraniene caz în care iranienii vor lansa o ploaie de rachete către Israel. Așa se explică multitudinea de armament antimisile american adunat acolo: distrugătoare, THAAD, plus Iron Dome israelian.
  Puteau invada Gaza de 10 ori până azi dacă voiau.
 • INJECTIA FINALA 22.10.2023 17:26
  Articol exceptional, lucid, luminos, anti oculte.

  Ar fi fost bine sa'si mentina candidatura la presedintia marelui imperiu corupt.

  Macar pt lamurirea mai multor Americani.

  Cu sanse f limitate, se intelege.

  Domnul sa'l ocroteasca si sa'l intareasca !
 • travelbee 22.10.2023 17:44
  Am mari dubii că se va întâmpla conform ipotezei emise de Emanuel Pastreich! De ce? Pentru că atunci când o parte a conflictului lansează rachete nucleare, cealaltă le va detecta și va ataca chiar înainte ca acestea să-și atingă țintele.
  În continuare, submarinele americane se vor angaja să trimită rachete balistice din vestul Norvegiei, care vor ajunge în Rusia în aproximativ 10 minute, în vreme ce rachetele rusești din nordul Canadei vor lovi Statele Unite câteva minute mai târziu. Acesta-i doar un scenariu. Pot fi mult mai multe, iar strategii le cunosc foarte bine. NU vor exista câștigători, ci doar învinși!

  Aici discutăm despre un cataclism global. Adică vorbim despre utilizarea armelor nucleare strategice. Când afirmăm că Israelul este gata să folosească arme nucleare asupra Iranului, se înțelege că sunt arme nucleare tactice. Și nu amenință să distrugă planeta. Dar armele nucleare strategice sunt diferite. Cine ar putea fi „veriga slabă” care, prin utilizarea armelor nucleare tactice, ar putea declanșa un proces teribil de reacție în lanț în întreaga lume? NU cred că va fi Israel! Tel Avivul pricepe perfect că aceasta va fi ultima decizie în
  cariera politică și chiar în cea existențială a acestui stat. Oricât de mult ar fi penetrat clanurile financiare evreiești conducerea americană. Mai degrabă aș acorda atenție nord coreenilor, deoarece Occidentul colectiv nu conștientizează că RPDC este capabilă să folosească arme nucleare dacă este necesar. Dacă americanii intră într-un conflict major cu China în regiunea Asia-Pacific, atunci impresia mea este că însuși factorul RPDC, ca cel mai apropiat aliat al Chinei și stat care s-a retras din toate tratatele internaționale referitoare la armele nucleare, poate fi folosit ca un element de presiune sau de amenințare a Occidentului colectiv condus de SUA.

  Un război nuclear între SUA și Federația Rusă NU va avea loc niciodată! Dacă ar fi să apelăm la imaginație, atunci primele impulsuri electromagnetice de înaltă frecvență vor prăji electronicele și rețelele electrice, pulsul electromagnetic fiind de zeci de mii de volți. Următoarele lovituri vor viza posturile de comandă și control și silozurile subterane de rachete. Țintele vor fi orașele mari. Fiecare lovitură va produce o minge de foc la fel de fierbinte precum crusta solară. În spatele acestei mingi va apărea un nor radioactiv în formă de ciupercă. Exploziile puternice vor incinera oamenii din jur și totul va fi cuprins de flăcări, în timp ce expansiunea mingii de foc va provoca valuri de explozii care vor distruge totul în jur. Unde se vor ascunde cei bogați? În buncăre? Cât vor rezista în subteran ca șobolanii, când afară va fi zeci de ani o continuă iarnă nucleară? Practic, NU există câștigători, ci doar învinși, așa cum am afirmat ceva mai sus!

  Doar cinci țări dețin arme nucleare strategice: Rusia, SUA, China, Marea Britanie și Franța. Încă șase state au arme nucleare, dar acestea sunt arme nucleare tactice. Prin urmare, cele două state (America și Rusia) au o responsabilitate globală uriașă. Rusia și Statele Unite sunt, de fapt, cele două centre de decizie dacă omenirea va continua să trăiască sau să dispară pentru totdeauna. În ciuda oricăror probleme politice dintre Moscova și Washington, în ciuda oricăror divergențe dintre ele, a existat (și încă mai există) un canal strategic de comunicare între departamentele lor de apărare. Și având în vedere că dezacordurile dintre ruși și americani durează de mai bine de 60 de ani, acest canal pe arme strategice a salvat până acum viața planetei. O va salva și de data aceasta indiferent de poveștile autorului din articolul de mai sus.

  Pe de altă parte, nu este profitabil ca Washingtonul (care sprijină Israelul) să atace Teheranul în momentul de față, latura economică îngropându-i de tot pe yankei. Nu în ultimul rând, prețurile petrolului vor crește brusc, apoi Teheranul va închide strâmtoarea Hormuz, consecința fiind că peste 60% din comerțul maritim cu petrol din Arabia Saudită și Emirate nu va ajunge pe piața americană. Cunoscând dezavantajele, posibil ca administrația Biden să se abțină de la astfel de planuri idioate. Vom vedea pe parcurs evoluția lucrurilor. Mai degrabă, cei peste 20 de milioane de musulmani vor da foc Europei. Acesta-i pericolul cel mai apropiat care-i pe cale să devină realitate, nicidecum exploziile nucleare din imaginația mult prea fierbinte a unora.
 • viorel craciun 22.10.2023 18:59
  Domnul in cauza , care a scris acest " articol ,foarte obiectiv , " din punct de vedere al empatiei emotionale " , chiar si mai mult avand in vedere ca provine dintr-o familie de evrei saraca , refugiata dupa al doilea rezboi mondial in Marea DEMOCRATIE MONDIALA , merita tot RESPECTUL SI TOATA STIMA pentru gandul sau , DAR FIINDCA ' DAR DIN DAR SE FACE RAIUL " dansul uita s-au nu a fost la asa zisele " EVENIMENTE DIN 11 SEPTEMBRIE " motivatie pentru " DEMOCRATIZAREA militara a IRAKULUI " privind " RESURSELE DE PETROL " PENTRU ACOPERIRE LA " UN PRET SCAZUT " A CONSUMULUI DE PETROL SUA .DAR ATUNCI ERA " IRAKUL "- si nu afecta ISRAELUL , din contra " SE FACEAU BANII GREI PRIN ISRAEL CU FIRME DE PETROL IN IRAK " de aceea , poate ceea ce spune astazi , trebuia spus " ATUNCI " la fel ca astazi ,sau in 90 , dupa " scoaterea ROMANIEI DE LA SEFIA ONU " prin marea revolutie " DEMOCRATICA " si invadarea imediat a Irakului , " prin VOTUL DE ATUNCI AL ONU " cu " trepadusii romani de atunci , unii descentatii ai celor de atunci asatzi sunt in structura militara NATO " , dar sa mergem si mai in spate in timp atunci , cand dupa conflictul din 1966 , Palestina recte GAZA a devenit ( O SUBURBIE ISRAEL ) .Radacinele raului ( al democratiei banului fara scrupul sunt adanci ) , acum culegem toti " fructele democratiei banului in folosul mondial , european , national al celor 5 % ( ALESI AI BANULUI ) se pare ca procentul calculat statistic , mondial , european , national are mereu aceeasi limita 5 % , DE CE OARE ? Restul noi toti ceilalti suntem " votantii si tontii mediatici " pentru " ALESUL DEMOCRATIC " IN FOLOSUL SAU SI AL GRUPULUI DE CARE APARTINE.
 • Andri 22.10.2023 19:58
  Au inceput sa se lumineze capetele in Noua Zeelanda. Cam tarziu…

  The Mother of All Revelations (MOAR) out of NZ-30 people jabbed in 1 clinic in 1 day-all dead within a short space of time

  And tens of thousands of Kiwis dead following COVID jabs-Listen to this recording from Liz Gunn of the NZ Loyal party

  A whistleblower has come forward and given Liz Gunn of the NZ Loyal Party (NZL) documentation showing that tens of thousands of New Zealanders have died within a short time of vaccination. Remember, NZ has just over 5 million people so tens of thousands of deaths are significant in anyone’s book.

  In this video, she describes one clinic where 30 people received the COVID jab and all 30 of them died soon after.

  https://informedchoice.substack.com/p/the-mother-of-all-revelations-moar?r=n6yhl&utm_medium=ios&utm_campaign=post
 • IC XC NI KA 22.10.2023 21:53
  Mai bine mai târziu decât niciodată :))
 • dejuan 22.10.2023 21:19
  Pana la bomba atomica, sa privim spre ... Pitesti!
  Luminile stradale despre care facea vorbire acum 11 luni fostul angajat al Silicon Valley (Aman Jabbi), care se mutase intre timp in Montana, cum ca ar putea incapacita sau chiar omori un om, dupa voia guvernului corporatist:
  https://sensereceptornews.com/?p=15320
  https://rumble.com/v1w1fcn-aman-jabbi-the-final-lockdown-street-lights-that-kill-in-smart-cities-cbdc-.html

  ...sunt deja la Pitesti! Minutul 6:15 din emisiunea de la b1tv de azi, ora 15:
  https://www.youtube.com/watch?v=1KSE11ie2B8
  "priMĂRIA SA, DIGITALUL 22 oct 2023"
  Sunt fonduri norvegiene si ale guvernului roman pt "mediu", dar de fapt sunt pentru supravegherea totala si identificarea faciala pe strada.
  Antreprenorul Nasui Dorel (min 7:40) ne spune ca sunt bani multi in "smart city Pitesti" si invita si pe altii sa se infrupte. Vedeti aceeasi persoana si in https://www.youtube.com/watch?v=8KHqRWofvn4 la min 4:25, vorbind despre o camera de supraveghere chiar in fereastra cuiva.
  Te intrebi daca privatii astia care construiesc inchisoarea digitala isi dau seama ce fac. Cred ca ei se pot salva?!

  "Esti smart pentru ca te-ai uitat la emisiunea eminamente despre orase inteligente!" bubuie o voce la final, sub grafica preluata din Matrix. Ca sa fie bataia de joc maxima, la tv (dar nu pe youtube) au pastrat si ultima fotograma a filmuletului, cu semnatura firmei de securisti Burdujeni care a produs abominatia:
  "AKUSHIKA VIDEO 2023".
  Dati o cautare pe numele asta si nu veti gasi nimic. De ce n-or fi semnat direct cu numarul de UM...? Acusica, acusica -- ne promit ei -- cizma lor pe capul nostru. Sta-v-ar in gat!
 • IC XC NI KA 22.10.2023 22:01
  “..planurile de dominare a lumii” sunt pentru CONTROL TOTAL. Dar pentru a putea controla trebuie R E D U S Ă populația.
  Pentru acest deziderat planul poate include orice ..orice însemnând ORICE e nevoie pentru decimarea oamenilor. Asta însemnă ca “administrația lor coruptă (să) rămână la putere.” Ca să ce? Guvern unic global. Religie unică globală.. cu antihrist la “putere”.

  Numai că Tata e la cârmă!

  Doamne, miluiește.
 • INJECTIA FINALA 23.10.2023 03:32
  Razboiul nuclear este posibil.
  Satanistii care au provocat plandemia sunt in stare de orice.
  Doamne, fereste'ne !
 • 7:3-4 23.10.2023 08:12
  Problema este ca si acesta este un khazar iudaic. Inca nu ati priceput cum ioaca ei ?
  Cu opalma iti dau de-ti sar muci iar cu cealalta te mangaie pe crestet .
  Dar :"Gura pacatosului adevar graieste. "
 • Augusta 05.11.2023 19:37
  MISTERUL ISRAELULUI - REZOLVAT

  Acest film expune ceva atât de diabolic, atât de malefic, atât de halucinant, încât multora le va fi greu să creadă.

  Și totuși, este adevărat.

  Secretele șocante dezvăluite de acest documentar incredibil vor arunca o lumină orbitoare asupra acelor entități criminale care s-au ascuns dintotdeauna atât în spatele statului Israel, cât și al Hamas.

  Acest film are puterea de a da o lovitură fatală elitelor satanice, care vor să instaureze un guvern mondial unic de la Ierusalim pentru a înrobi întreaga omenire.

  Cine sunt adevărații băieți răi, nu palestinienii, nu evreii... urmariți și decideți!

  Lansare : 20 octombrie 2023
  Traducere in română: Ionel Trandafir

  https://rumble.com/v3sw1rs-misterul-lui-israel-rezolvat.html
 • Nevaccinatul 29.11.2023 12:08
  Foarte credibil ce ne descrie in articol autorul cu origini evreiesti. Mergand pe firul logic al autorului as continua astfel: Rusia e contienta de planul descris motiv pentru care a presat tarile musulmane sa reziste tentatiei de a raspunde cu arme provocarilor Israelului iar acestea rezista inteligent. Pe de alta parte este in interesul Rusiei ca Israelul ( si America) sa nu poata forta nota atacand Iranul deoarece altfel, Rusia, ar fi atrasa in al 3-lea razboi mondial. Pentru a se asigura ca Israelul nu are cum beneficia de prea mult armament american Rusia e obligata sa faca tot posibilul sa mentina conflictul din Ucraina... pentru a se consuma in Ucraina constant mult armament american. lata de ce Rusia nu va putea accepta sa faca pace, pentru ca altfel chiar incepe al 3-lea razboi mondial
Ultima oră

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu

13:23

Biden o Muerte: Democrații nu au un Plan B

12:26

Parada militară organizată la București cu prilejul Zilei Naționale a României, 2023, la 105 ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918 - VIDEO și FOTO cu Nori Gri deasupra României