UN EXPERT ÎN TEHNICA SCUIPATULUI: VLAD MIXICH

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Vlad Mixich este un medic român și publicist. A fost desemnat de Parlamentul European ca expert independent în board-ul Agenției Europene pentru Sănătate și Securitate în Muncă EU-OSHA și este membru ales în consiliul director al Alianței Europene de Sănătate Publică. A deținut funcția de vicepreședinte la Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale în guvernul Dacian Cioloș.” ( WIKIPEDIA)
 
 
..............................................................................................................
 
 
Medic român și publicist, deci... Păi, să vedem ce fel de medic și ce fel de publicist este Vlad Mixich.
În calitate de publicist, pe 29 martie 2021, minunea asta de „expert independent” a scris pe pagina lui de FACEBOOK cele de mai jos, după care, în buna tradiție a vitejiei ancestrale a prietenilor guvernului Cioloș, le-a șters cu aceeași vigoare cu care le-a postat:
„Ce scriu în seara asta e fără mănuși pentru că mi se pare grețos, dar în bună măsură și periculos.
E dreptul oricui să protesteze în stradă, chiar dacă își cere dreptul la prostie. Până la urmă prostia, în starea ei pură, e și ea un drept al omului.
Dar scandarea de «libertate» țipată în seara asta de câteva sute de oameni (mii? nici vorbă, i-am văzut cu proprii ochi, mii sunt poate dacă numeri adunații bezmetici de prin toată țara), scandarea asta în acest context este o flegmă imensă. (...)
Fiecare om ieșit astăzi la aceste proteste ridicol-grețoase nu este un român adevărat, cum își imaginează. Ci, o spun cu toata eleganța, e doar un biet prostan manipulat. Dar e un prostan care ne scuipă-n față.” (în conformitate cu ZIARE. com, care a făcut „captura”, pe 29 martie 2021)
Ne-a bucurat, într-adevăr, eleganța clamată de Vlad Mixich. Nu-i de colea să-ți spună cineva că ești un „prostan manipulat” cu atâta delicatețe expertă!
Sigur că nu știți cine este Vlad Mixich. Sigur că nu vă puteți aminti articolul... cum să zic... mmmm... grețos (asta ca să rămânem în limitele eleganței lui Vlad) de lingușitor despre Monica Macovei. Căci Vlad al nostʹ face parte din „zona gri” a celor fabricați în laboratoarele alchimiștilor „noii lumi”. Adică nu-i vezi. Nu-i simți. Habar nu ai că ei se ocupă, cu metodă, de viața ta. Și deodată, de nicăieri, îi zărești proptiți (căci acolo fără proptele nu se poate) într-o funcție în Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, influențând, cu răceală, viața ta de „prostan” consumator de buline și, desigur, de „dispozitive medicale”.
Eu știu câteva lucruri despre Vlad Mixich, pentru că „publicistului” îi place să scrie chestii mizerabile și cinice, în numele „eleganței”, desigur.
Așadar, cu o mare finețe de analist, pe 5 noiembrie 2010, în ziua în care inima lui Adrian Păunescu, obosită, a desenat pe aparatul de monitorizare o linie strălucitoare și orizontală, însoțind desenul acesta simplu de un țiuit continuu , despre care toată lumea știe că este sunetul morții, pe pagina CONTRIBUTORS.ro, cetățeanul numit Vlad Mixich, a scris un material cu titlul:
„De ce Adrian Păunescu nu are nevoie de lacrimile noastre”
Unul dintre argumentele autorului acestei producții literare era cel de mai jos:
„…căruia dintre noi i s-ar trezi dorința de a-și vedea tipărite scrisorile ticluite în vreme de boală grea? Cui i-ar veni pe limbă sfaturi date poporului de la înălțimea autoritară a patului de agonie? Nu a trecut încă săptămâna de la ultima scrisoare (a patra) publicată de Păunescu, una în care poetul folosește vecinătatea morții pentru a da greutate unor săgeți politice. Pe vremuri, marii poeți aveau parte de-o agonie discretă și de-o înmormântare fastuoasă. Astăzi, la București s-a inventat agonia etalată public și lățită până la granița unui banc macabru. Inima poetului aproape se oprise, dar nu și potopul său creativ.”
Aș spune că a invidia, cu spume, un om pentru VIAȚA sa e ceva absolut comun… dar să invidiezi, tot cu spume, un om pentru INTRAREA SA ÎN ETERNITATE, vrând să-l tragi din ușa nemărginirii, încercând să-l dezbraci de haina în care s-a învestmântat pentru această ultimă ceremonie și făcând eforturi zgomotoase și dezgustătoare ca să te așezi între spiritul lui titanic și posteritate, așa ceva are duhoarea grea și persistentă a lipsei de caracter, duhoare pe care niciun parfum BOIS D’ARGENT de la DIOR , nu o poate măcar atenua.
Cât despre „medicul” Vlad Mixich, e bine să aruncăm o privire și asupra lui; și pentru asta o să folosesc chiar amintirile „medicului” Mixich:
„Am pornit-o pe drumul clasic al unui medic, când a intervenit neprevăzutul: aveam nevoie de un reportofon pentru a-mi înregistra sesiunile cu pacienții. Un concurs al Deutsche Welle pentru tineri jurnaliști oferea așa ceva ca premiu al doilea. Eu eram deștept, o dată pe săptămână, pentru Gazeta de Sud. Am câștigat, dar nu reportofonul, ci premiul întâi. Așa am ajuns la Bonn, unde Deutsche Welle m-a uns corespondent în România. Norocul a continuat când am fost primit într-una dintre cele mai independente redacții din România: HotNews.ro. Astăzi, nu mă văd lucrând altundeva, deși mă bucur să scriu și pentru Esquire sau Dilema veche. Mă mai mândresc cu câteva lucruri: premiul «Tânărul Jurnalist al Anului 2008» de la Freedom House și bursele în Statele Unite primite de la Carter Center și German Marshall Fund. ” (PAGINA DE PSIHOLOGIE, 23 noiembrie 2011)
Neprevăzutul, așadar... Acest „neprevăzut” a clonat fără număr, fără număr, mici monștri infatuați dar buni executanți, precum Vlad Mixich. Același „neprevăzut” a desenat traiectorii explicite, de succes, pentru niște oportuniști mediocri și castrați de sentimente, cărora li s-a pus scara succesului la picioare, deși nimic nu ar fi justificat ascensiunea lor lipsită de glorie.
Și tot „neprevăzutul” norocos a instalat și mai instalează, cu mare precizie, în funcții înalte, acești pui de aprozar cărora li se dă iluzia că sunt cocoși de rasă iar nu doar niște... niște... „ipocriți utili”, ca să nu zic alt cuvânt care-mi vine în minte și care începe tot cu „i”.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Enya 07.04.2021 19:24
  Cred ca v-a scapat esentialul. Acest domn, la fel ca liceanul de la sanatate, este tot produsul lui nic voiculescu, omul bigpharma in Romania. A primit bursa de 1 an la Insitutul Aspen, ca ulterior ambii sa fie plantati in institutii si ministere-cheie (unul la Sanatate, altul la Agentia Nationala a Medicamentului, in guvernul lui Ciolos) pt. a privatiza sanatatea romanilor si... altele. Cautati mai bine, e netul plin. De cate ori liceanul e in impas sau incoltit, tizul ii sare in aparare. Pe fata, voalat etc... Sunt din aceeasi echipa.

  https://www.cancan.ro/dezvaluiricancan-intrat-posesia-unui-document-exploziv-discipolul-don-nic-avut-mici-peripetii-pana-ajunga-vice-anm-ministrul-sanatatii-pregatise-6-000-e-luna-fratele-aspen-hotnews-15605416
 • DANA Q 08.04.2021 18:17
  Asta expert???? În ce???Este expertul în peste prajit si atat.
 • Rusi 08.04.2021 19:01
  Toti patrupezii au devenit "experti". Experti in ce?
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare