UN „BEBELUȘ ALBĂ DIN GUADELUPE” DE-O SINCERITATE DEZARMANTĂ. Luminița Arhire despre Coltilde Armand

De Luminița Arhire  /  

Foto: O femeie „cinstită” cu capul în „o” de la „hoție”. Coincidență! (facebook.com)

Foto: O femeie „cinstită” cu capul în „o” de la „hoție”. Coincidență! (facebook.com)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. Clotilde Armand: „Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES 1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.” (FACEBOOK, 30 septembrie 2020) 

Întrebare: Ce proces de numărare se desfășura în camera de depozitare a sacilor cu voturi? Cine și ce anume număra, când sacii erau deja aduși de la secții și procesele verbale la fel? Iar dacă era „renumărare”, cine a decis „renumărarea” din moment ce alți membri din Biroul Electoral al Sectorului 1 nu au avut cunoștință de așa ceva? 

2. Clotilde Armand: „PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES 1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu.(FACEBOOK,  30 septembrie 2020)

Întrebare: Cum își imagina Clotilde Armand că ar fi putut fi „măsluite” procesele -verbale când acestea fuseseră deja predate și înregistrate la BEC? Când, de fapt, buba era: cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3? căci, în realitate, doar „aceste lucruri ne-a durut”...

3.„... «Curierul» prins de noi este de fapt Sorin Cătălin Tomescu -candidat la funcția de consilier din partea PSD; «Curierul» nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473. Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.” (29 septembrie 2020) 

Lămurire: „Procesele verbale care se întocmesc în fiecare secție după numărarea voturilor sunt emise în mai multe exemplare completate în original: două ajung la biroul electoral, restul sunt înmânate reprezentanților pe care partidele îi au în secții și care își pun semnătura pe aceste procese verbale, confirmând că voturile au fost numărate corect. Fiecare pleacă acasă cu un exemplar în original, pe care de obicei îl înmânează la partid pentru efectuarea unei numărători paralele. Așadar, un teanc de procese-verbale în original aflat în mâna unui membru de partid nu reprezintă în mod obligatoriu o fraudă.” ( RECORDER.ro 29 septembrie 2020)

4. Clotilde Armand:  „Anul acesta au vrut să ne fure din nou voturile. Și i-am prins în flagrant. Am stat și am păzit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi și noapte. Am păzit fiecare vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge. Acum, vă promit că voi lupta cu toată forța mea să fie pedepsiți toți cei responsabili de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor rămâne așa.” (FACEBOOK, 29 septembrie 2020) 

Lămurire: „Potrivit unor surse din ancheta desfășurată de poliție sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, au fost analizate până acum 450 de procese verbale din cele 473 găsite asupra candidatului PSD și toate sunt identice cu datele de la BEC.”(STIRI PE SURSE.ro, 30 septembrie 2020)

5. Clotilde Armand: „Tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Istrate, șoferul DGASPC - instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic. Nici nu știu cei de la PSD ce îi așteaptă.... Antena 3 e aici? Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap prezentat în înregistrările de la A3 drept userist este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea să scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o să îi reușească.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)
Întrebare: Ei, cam ce-i așteaptă? Și dacă ăla e „omul lui Tudorache” și celălalt e „omul” lui Piedone, oare cei 22 de cetățeni care umblă în sacii cu voturi și pot fi numărați în înregistrarea difuzată de ANTENA 3 și ROMÂNIA TV, pe  6 august 2021, ai cui sunt?

6. Clotilde Armand: „Poate vreți să auziți adevărul și ce căutau colegii mei în sala BES 1: în imaginile prezentate publicului la A3 apare și președintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae; Președintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente, complementare și suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanților scris în Procesul Electoral; - Președintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidați - observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent și nu se produc fraude PRIN MANIPULAREA SACILOR.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)

Întrebare: Cam câți „colegi”, Clotilde? Cam câți? Vreo 20, să zicem, că restul până la 22 purtau numele generic de Clotilde&Sprîncu? Sau ați vrut să vedeți câți „băieți” încap într-o cameră cu saci, exact ca-n bancul cu „Câți elefanți încap într-un TRABANT”? Și cine altcineva „manipula” sacii, dragă, în afară de „colegii” tăi? Oricum , i-au trebuit Clotildei câteva zile ca să se pună de acord cu Sprîncu asupra scopului și duratei vizitei „băieților” cu ghiozdănele în camera cu saci... 

7. Clotilde Armand: „Ce-au făcut autoritățile în acești ani? Și-au bătut joc de sănătatea acestor micuți. Anul trecut, în loc să investească în infrastructura din spitale Primăria Capitalei a plătit două milioane de euro pentru a-și face reclamă la TV.(...) O spun foarte clar: intrăm în primărie și schimbăm această mentalitate criminală pentru comunitate. Fondurile pentru Sănătate trebuie să ajungă la Sănătate. Nu la TV. Iar toți cei responsabili pentru căpușarea bugetului celei mai bogate primării din România vor plăti.” (Facebook, 16 octombrie 2020)

Lămurire: și așa a și procedat, exact, dar EXACT!  cum a promis, de aceea: 

„... vicepreședintele PNL Sector 1, Dragoș Preda, avertizează că sectorul 1 nu are numai problema șobolanilor și a gunoaielor neridicate, din cauză că primarul ales nu vrea să plătească facturile dintr-un contract legal, ci și Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu ESTE DEPOSEDAT DE FINANȚĂRILE CONVENITE în anii trecuți.” (ROMÂNIA LIBERĂ. ro, 26 iunie 2021) 
 
 
8. Clotilde Armand: „Vom facem un audit. Și facem acest lucru să știm de unde începem și unde ne situăm. Știți foarte bine că o curățenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș, GUNOIUL 
TREBUIE ARUNCAT LA TOMBERON!!!! (FACEBOOK, 29 octombrie 2020)

Întrebare: Hei, locuitori din Sectorul 1... e sigur că gunoiul din sector nu este ascuns sub preș... dar, după ce  s-a ridicat preșul de deasupra, oare ați observat cam pe unde a poposit?
 
9. Clotilde Armand: „Dați mai departe să știe toată lumea cât de mizerabili sunt pesediștii și trompetele lor.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)
Concluzie: Am dat, Clotilde, am dat... fii liniștită, m-am ocupat personal să dau mai departe producțiile tale literare de pe FACEBOOK... 
.....................................................................................................

P.S. După ce citiți ceea ce scrie mai sus, o credeți, cetățeni, pe „singura bebeluș albă din Guadelupe” că nu era dânsa persoana din „camera cu saci”? Dacă o credeți, eu zic să priviți atent secvența de la secunda 8 a înregistrării, când personajul din film își dă, cu un gest bine-cunoscut, părul după ureche... apoi, puțintică atenție la ceea ce face cu mâinile...  ați mai văzut gesturile acelea. Știți ale cui sunt. Nu trebuie să vedeți cu tot dinadinsul și fața personajului. Doar urmăriți-i gestica...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Zero5 09.08.2021 18:59
  Intr-o tara normala, cu oameni normali, in momentul in care prinzi un hot in flagrant, il imobilizezi si il dai pe mana politiei. La noi, vezi hotul. hotul iti spune ca nu el, ci o alta persoana care seamna cu el si care a fost pusa sa fure ca sa-l discrediteze pe el.
  Pe scurt, cel putin jumate din votanti trebuiau sa fie in fata primariei si sa ceara demisia si arestarea hotoaicei. Nu a fost nimeni, semn ca romanii se complac in situatia asta, asta este adevarul. Suntem comozi, lasi si creduli, si de asta ni se intampla ce ni se intampla!
  Daca aia ti-a furat azi cu seninatate votul, maine iti va fura banii si apoi libertatea. Vi se pare cunoscut scenariul?
 • Dromihete 09.08.2021 19:43
  Absolut corect!
 • Rusi 10.08.2021 14:46
  Ce bebelus alb? Asta este muma padurii. Cred ca a fost avortata. Locul ei este la puscarie.
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare