Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Trăim într-un simulacru de democrație. Agenda liderilor diferă total de preocupările poporului. Sistemul este pe ducă. Italia a dat semnalul. Rămâne de văzut cum se va produce schimbarea de putere.

Un editorial de Tucker Carlson la Fox News pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

* 

Americanii care acordă atenție evenimentelor politice din Europa sunt puțini. Și aceia doar dacă sunt plictisiți sau lucrează la vreun think tank.

Este de înțeles, dar e păcat, pentru că dacă priviți atent la ce se petrece în Europa puteți afla multe din cele ce se întâmplă aici.

Dincolo de castelele și limbile sale ciudate sau de brânza mirositoare, Europa nu este foarte diferită de Statele Unite.

Liderii europeni își conduc țările cam în aceeași manieră în care liderii noștri ne conduc țara.

Trăncănesc fără oprire despre democrație, dar, în același timp, fac tot ce pot pentru a ocoli cele mai elementare exigențe ale democrației, cum ar fi libertatea de expresie sau guvernul reprezentativ.

Acum câțiva ani, premierul de atunci al Italiei, Paolo Gentiloni, s-a lăudat la Forumul Economic Mondial cu planurile sale de „a institui mai multă dreptate socială în țară”.

Prin asta înțelegea aducerea altor multe mii de migranți economici lipsiți de pregătire și educație din Lumea a Treia în Italia.

„Suntem foarte deschiși la imigrație”, a spus el. „Salvăm vieți pe mare.”

Salvezi vieți? Felicitări! Ce persoană cumsecade! Dar întrebarea cu adevărat relevantă pentru o democrație este: ce cred oamenii din Italia, pe care ar trebui să îi reprezinți, despre această idee?

Ei bine, așa cum a explicat prim-ministrul, nu îi păsa.

„Pretenția pentru mai multă democrație nu doar că este greșită, dar este chiar periculoasă.”

Înțelegeți? Conduci o țară în numele poporului. Nu ești un rege. Ești un lider ales în mod democratic. Dar, în același timp, este „periculos” să permiți ca opiniile acelor oameni să îți influențeze deciziile.

Vă sună cunoscut? Sigur că vă sună cunoscut, pentru că este exact același fel de democrație în care trăim și noi. Una falsă.

De fapt, nu există nici o țară din lume în care majoritatea poporului să creadă că deschiderea frontierelor este o idee bună.

Sau care să considere că încălzirea globală este cea mai mare problemă.

Ori să creadă că este o idee înțeleaptă să închizi în casă întreaga populație din cauza unui virus.

Nici un grup mare de oameni din orice colț al lumii nu își dorește aceste lucruri.

Dar în Occident cu toții avem parte de astea pentru că politicienii nu se sinchisesc de ce gândești. Opinia ta este periculoasă. „Ține-ți gura, rasistule!”

Se înțelege de la sine că o astfel de situație nu mai poate dura mult. Un asemenea sistem nu poate supraviețui la nesfârșit, deoarece, prin chiar esența sa, este instabil.

Nu poți să le spui oamenilor că au controlul asupra guvernului (susținem că este democrație!) și apoi să le ignori timp de zeci de ani opiniile în chestiunile cele mai importante.

Așa ceva nu poate funcționa mult timp. Oamenii se vor revolta cu siguranță. Tot ce poți spera este ca revolta lor să fie una pașnică.

În Italia, exact asta par să facă oamenii. În această vară, o conservatoare populistă pe nume Giorgia Meloni a început să se bucure de o mare popularitate în sondaje.

Meloni nu este o radicală. Opiniile sale ar fi putut părea obișnuite și de bun simț cu doar zece ani în urmă.

Dar, pentru că a refuzat categoric să se închine la zeii gemeni ai Climatului și Imigrației în masă, Sistemul a intrat în panică.

În prezența camerelor de luat vederi, președinta Comisiei Europene, le-a dat ordin italienilor să nu voteze cu Meloni.

Priviți:

Ursula von der Leyen: Vom vedea dacă (în Italia) lucrurile vor merge într-o direcție dificilă. Am discutat despre Ungaria și Polonia. Avem instrumente.

„Dacă lucrurile merg într-o direcție greșită...” Cu alte cuvinte, dacă alegătorii nu se supun, „avem instrumente”.

Aveți, nu-i așa? Ei bine, asta sună a amenințare. Și chiar este o amenințare. Se pare însă că italienii sunt atât de disperați încât nu le mai pasă de amenințări.

Nu le mai pasă, deoarece neo-liberalismul, cu care cucoana de adineaori pare măritată, le-a distrus țara.

În unele locuri din Italia, prețurile la energie au crescut cu 400% față de anul trecut.

De ce? Din cauza unui război inutil în Ucraina și a măsurilor climatice sinucigașe. Nu este vorba de nici un accident, și toată lumea știe acest lucru.

În același timp, multe dintre regiunile Italiei au devenit extrem de periculoase. Acest lucru nu s-a mai petrecut înainte, cu excepția Siciliei, dar se întâmplă acum.

De ce? Toată lumea știe de ce. O arată și statisticile guvernamentale. Imigranții sunt la originea unei foarte mari părți a fenomenului infracțional.

Aceste lucruri nu sunt niște mistere, dar nu ai voie să vorbești de ele în public și basta. În unele locuri, este chiar ilegal să vorbești.

Dar Meloni este unul dintre puținii politicieni căreia nu îi pasă și insistă să spună adevărul cu voce tare. Pentru că a spus lucrurile pe care toată lumea le cunoaște, duminică seara, ea și partidul ei, Frații Italiei, au obținut o victorie zdrobitoare în Italia.

Au câștigat majoritatea în ambele camere ale Parlamentului.

După toate standardele italiene, care sunt și cele americane, aceasta este o revoluție. Însă, spre deosebire de alte revoluții, persoana care se află în fruntea ei poate să explice despre ce este vorba. Poate articula ideile, astfel încât oamenii să înțeleagă. Este deșteaptă.

Iată un fragment dintr-un discurs pe care l-a rostit anul acesta, și care a dus la rezultatul electoral de duminică seara.

Priviți:

Giorgia Meloni: Tot ceea ce prețuim se află sub un atac continuu. Libertatea noastră individuală este atacată. Drepturile ne sunt atacate. Suveranitatea țării noastre este atacată. Prosperitatea și bunăstarea familiilor noastre sunt amenințate. Educația copiilor noștri este amenințată. În fața acestor lucruri, oamenii înțeleg că în aceste vremuri singurul mod de a ne revolta este de a rămâne ceea ce suntem. Singurul mod de a ne revolta este de a fi conservatori. Vor încerca să ne ia totul, dar nu ne pot lua ceea ce suntem. Și știți ceva? A prețui ceea ce suntem și a ști pentru ce luptăm este tot ceea ce avem nevoie în această luptă.

Femeia asta nu glumește. Este la fel de gravă ca momentul pe care îl trăim.

„Drepturile ne sunt atacate” a spus ea. „Suveranitatea țării noastre este atacată.” Și „prosperitatea și bunăstarea familiilor noastre sunt amenințate”. Perfect adevărat.

De aceea are un succes atât de mare, pentru că este adevărat. Și nu doar în Italia. Este adevărat și aici.

Familiile americane se confruntă cu atacul acelorași ideologii toxice.

Diferența este că, la noi, aceste lucruri sunt rareori recunoscute și doar marginal.

Însă Meloni nu este marginală. Este noul prim-ministru al Italiei. Și spune aceste lucruri cu voce tare.

Spre deosebire de ce se întâmplă aici, în Statele Unite.

Republicanii din Cameră tocmai au precizat pentru ce candidează. Este vorba de un document intitulat „Angajamentul pentru America”. Probabil că nu ați auzit de el. Nimănui nu-i pasă de el.

Pe bună dreptate. Pentru că nu este nimic real în document. Nici un cuvânt despre atacul la adresa familiei americane, pe care îl trăim în fiecare zi.

Acesta este în centrul preocupărilor majorității americanilor.  Ce se va întâmpla cu copiii mei? Vor mai avea ei o viață care să semene cu a mea?

I se spunea cândva Visul American. Mai există el? Vor putea să trăiască așa cum au trăit părinții lor? Vor mai avea ei oportunitățile pe care le-am avut noi?

Oamenii sunt preocupați de aceste întrebări. Cum să nu fie?

Dar nimeni nu le răspunde și este bizar, deoarece știm (și acum este și dovedit) că atunci când politicienii sunt suficient de curajoși pentru a spune adevărul despre ceea se se petrece, sunt răsplătiți pentru asta.

Încă o dată, iată-l pe noul prim-ministru italian și, în timp ce priviți, puneți-vă întrebarea dacă ați vota un astfel de candidat, dacă ar exista vreunul în această țară: 

Giorgia Meloni: De ce familia este considerată un dușman? De ce familia provoacă atâta frică? Există un singur răspuns la aceste întrebări. Pentru că familia este cea care ne definește. Pentru că ea reprezintă identitatea noastră. Pentru că tot ce ne definește reprezintă un dușman pentru cei care vor să nu mai avem identitate și să fim simpli sclavi consumatori. În urmă cu mai bine de un secol, Chesterton a scris...să văd dacă găsesc... „Se vor trage focuri de armă pentru a dovedi că doi și cu doi fac patru. Se vor scoate săbiile pentru a dovedi că frunzele sunt verzi vara.” Acele vremuri au venit. Noi suntem pregătiți. Vă mulțumesc.

Așadar, aceasta este persoana descrisă la toate televiziunile americane ca fiind de „extremă dreapta”.

Asta este extrema dreaptă, serios? Pentru că afirmă că familia este atacată? Sigur că este atacată.

Credeți că este vorba de un accident? Nu, și Meloni explică de ce, iar lucrurile sunt foarte simple.

Dacă dorești să institui un control totalitar asupra unei țări, este clar că trebuie să distrugi mai întâi instituția familiei. Deoarece orice persoană cu o loialitate profundă față de familia sa ar refuza să acorde supunere totală unui politician.

Prin urmare, dacă dorești supunere totală, trebuie să rupi legăturile familiale. De aceea, școlile de stat le împuie capul copiilor noștri cu valori pe care le disprețuim. După care îi învață pe copiii noștri să ne toarne ca pe niște infractori ai gândirii dacă avem ceva de obiectat.

Aceste lucruri se petrec în mod real. Și dintr-un motiv foarte grav. Progresismul nu este doar o ideologie politică. Nu e doar ceva plictisitor, care se răspâdește prin campusurile universitare și nu poate fi evitat.

Este o religie de stat care înlocuiește religia actuală, distrugând-o.

Iată motivul pentru care localurile de striptease și barurile au rămas deschise în timpul COVID, iar bisericile au fost închise.

Dacă nu poți face legătura dintre aceste puncte riști să nu poți sesiza întreaga realitate. Dar Meloni o sesizează. Înțelege perfect. Priviți: 

Giorgia Meloni: Cu doar câteva luni în urmă, birocrații UE au venit cu un document lung de câteva sute de pagini în care ne spuneau că, pentru a fi „inclusivi”, trebuie să excludem orice referință la Crăciun, Iisus Hristos, Maica Domnului și că toate numele creștine trebuie eliminate din orice formă oficială de comunicare. Ne vom supune în fața a așa ceva? Nu, nu ne vom supune. Vom lupta. Vom lupta și vom rămâne tari pe poziții.

Așadar vă urăsc familia, vă urăsc religia, și voi nu ar trebui să acceptați asta... Nu! Trăim într-o democrație și voi ar trebui să vă aflați la comandă. Voi, poporul.

Este acesta un mesaj radical? Dumnezeu, Familie, Patrie.

Sigur că nu e radical. De fapt, este greu să îți imaginezi un mesaj mai sănătos, o platformă mai pro-umană.

Fasciștii nu cred în Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este un rival pentru puterea lor.

Meloni este o persoană care își profesează credința în Dumnezeu. Acest lucru este înspăimântător pentru politicienii aflați la conducere și care profită de pe urma sistemului. De ce?

Au mai fost oameni care au spus aceste lucruri, însă ea a fost și răsplătită pentru că le-a spus. Acesta este tot cluul.

Poporului îi place să audă așa ceva. Asta dorește. Oamenii nu își fac griji de încălzirea globală. Nu doresc frontierele deschise vraiște. Consideră că progresismul este o aberație. Doresc să vadă lucrurile în care cred.

Iar acum este evident, deoarece Meloni a câștigat și, până și la noi în țară, tipii care conduc și profită de pe urma unui sistem profund corupt și pe ducă, s-au isterizat.

Priviți aceste reacții:

Medhi Hasan, MSNBC: Vreau să încep azi prin a discuta despre un politician de dreapta de care ar trebui cu toții să fim îngrijorați, un politician care a respins acuzațiile de fascism...

Joe Scarborough, MSNBC: Ce ne deosebește, de Italia, să zicem, care a ales o fascistă?

Edward Luce, Financial Times: Are rădăcini fasciste...

Realizator ABC: Un partid de dreapta foarte extremist, ale cărui rădăcini urcă până la neo-fascismul de după război.

David Ignatus, MSNBC: Un partid cu rădăcini în fascismul italian.

Rădăcini în fascismul italian... Definește-ne asta, Joe Scarborough! O, pardon, nu poți să o faci pentru că ești un idiot.

Ideea este că „Fascism” înseamnă „inacceptabil”.

Indiferent ce zice fătuca asta, nu ai dreptul să fii de acord.

Se tem tare de tot că mulți oameni sunt de acord cu ea. Așa că trebuie făcută complet inacceptabilă.

Este o fascistă și, dacă asta nu v-a intrat bine în cap, un articol recent din New York Times despre Meloni folosește cuvintele „fascism” sau „fascist” de 29 de ori.

Ai crede că e pe punctul să invadeze Polonia. Ar trebui să fim îngrijorați. Priviți:

Chris Livesay, CBS: Au spus că asta nu se va mai putea întâmpla niciodată. Acum o sută de ani, Mussolini a mărșăluit asupra Romei, aruncând țara în două decenii de dictatură, într-o alianță cu Hitler și al doilea război mondial. Astăzi, partidul fascist a dispărut, dar mulți spun că acesta este continuatorul lui politic - Frații Italiei. Cândva, la periferia scenei politice, astăzi s-a umflat și a devenit cel mai mare partid al țării. Acum, liderul lui, Giorgia Meloni, este pe punctul de a avea guvernul cel mai de dreapta după Il Duce. Instigatoarea de 45 de ani insistă că nu este o fascistă – doar o conservatoare și o naționalistă, dar căreia îi plac unele dintre caracteristicile fascismului italian, cum este această deviză: Dumnezeu, Patrie și Familie.

Dumnezeu, Patrie și Familie... Destul de înspăimântător! Nici o vorbuliță despre climă sau imigrație...

Tocmai isteria și refuzul lor total de a pune întrebări evidente vă dezvăluie secretul. Sunt panicați pentru că știu că sistemul actual este condamnat.

De fapt, ce s-a petrecut duminică seara în Italia este un scenariu bun pentru această țară, pentru că astfel se realizează un transfer pașnic de putere. Ceva pozitiv.

Acesta este idealul. Într-o democrație, oamenii au dreptul să poată influența prioritățile guvernului care pretinde că îi reprezintă.

Și, atunci când poporul se pronunță prin alegeri, politicienii care au fost repudiați au obligația morală să se gândească măcar pentru o clipă de ce ideile lor nu au fost pe placul poporului.

Poporul are dreptul să își spună părerea. De fapt, opinia poporului se află în centrul sistemului nostru democratic.

Dar ei nu se gândesc niciodată. Nu își asumă nici o vină.

Nu au făcut-o în 2016, când a fost ales Trump. Au dat imediat vina pe Putin sau pe roboții de pe rețelele sociale.

Niciodată nu se învinuiesc pe ei. De aceea, nu învață nimic din trecut.

Același lucru se întâmplă nu doar la televiziunile americane, ci și în Italia și în Uniunea Europeană.

Birocrații care i-au făcut pe italieni să producă o schimbare pașnică, cu ajutorul buletinelor de vot, sunt complet neinteresați să învețe ceva din aceste alegeri.

Ei vor continua să vâre gunoaiele lor impopulare pe gâtul unui popor profund ingrat, până ce vor avea parte de o insurecție adevărată.

 


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • DarkSoul 27.09.2022 18:05
  Adevarata Giorgia Meloni (ceea ce nu se spune la tv) : Publicat de Israel Hayom (https://www-israelhayom-com.translate.goog/2022/09/16/i-believe-that-the-existence-of-israel-is-vital-and-i-will-make-every-effort-to-invest-in-greater-cooperation-between-our-countries/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=ro)
  „FdI este partidul conservatorilor italieni; susținem libertatea individuală, centralitatea familiei, păstrarea identităților culturale occidentale, europene și italiene, precum și încrederea în sine și inițiativa economică privată și coeziunea socială. Suntem un guvern modern european și de dreapta vestic, un pilon al Partidului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni ai cărui membri sunt primii miniștri ai Poloniei și Republicii Cehe și pe care am onoarea să-l prezid. Avem, de asemenea, legături puternice cu Likud, conservatorii britanici și republicanii americani. Am fost într-o vizită oficială în Israel când eram ministru în timpul ultimului guvern Berlusconi. A fost o misiune foarte semnificativă, cu vizita emoționantă la Yad Vashem: o experiență care zguduie conștiința. Cu siguranță mă voi întoarce în Israel, sper că curând. Era ceva la care mă gândeam datorită rolului meu de președinte al Partidului Conservator European, din care sunt membri și prietenii Likudului. Dar războiul din Ucraina, criza politică din Israel și apoi alegerile anticipate din Italia au schimbat agenda. Sper să mă întorc acolo cât mai curând posibil, de data aceasta în calitate de șef al guvernului, pentru a discuta împreună cu noul guvern israelian despre colaborări și strategii comune, începând cu cele pentru furnizarea de gaze naturale prin estul Mării Mediterane.Israelul reprezintă singura democrație cu drepturi depline din Orientul Mijlociu larg și îi apărăm fără nicio rezervă dreptul de a exista și de a trăi în siguranță. Consider că existența statului Israel este vitală, iar Fratelli d'Italia va depune toate eforturile pentru a investi într-o cooperare mai mare între țările noastre. Până la urmă, aceasta a fost atitudinea prietenoasă pe care Centrul-Dreapta italian a avut-o întotdeauna față de Israel, ori de câte ori a fost la guvernare. Pe de altă parte, Stânga nu poate spune același lucru, nici în mod tradițional și nici în această campanie electorală, care a scos la lumină incidente repetate de candidați de stânga prinși scriind postări cu aromă antisemite pe rețelele lor de socializare.”
 • Mircea Dragan 27.09.2022 18:16
  In Romania nu este posibil asa ceva. Romanii au fost in stare sa-si condamne la moarte proprii copii. I-au dus personal la injectare desi nu era obligatoriu. S-au intepat si ei sa se ''protejeze''. Nu mai este tineretul din 89. Astia-s mamaligi cu nasul in telefon pe insta sau/si facebook. Fricosi si lasi.
 • Mihai Cantuniari 27.09.2022 18:39
  Tuker Carlson, esti un om dintr-o bucata. Intotdeauna te citesc cu interes si placere.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncanaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda

15:01

Ipocrizia Germaniei între LGBT, Fotbal și Gazele din Qatar