Tucker Carlson: Ei toți vor Al III-lea Război Mondial - Pentru a instaura Dictatura

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Există o Isterie a Războiului pe scena politică și în presă, în ciuda opiniei publice, care nu înțelege de ce trebuie să sufere și să îi moară copiii într-un război străin. O explicație trebuie să existe.

Editorialul de miercuri, 15 martie 2023, al lui Tucker Carlson de la Fox News pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Ei bine, se pare că vom avea un Război Fierbinte cu Rusia și China, fie că vreți, fie că nu.

Ieri dimineață, o dronă americană Reaper s-a prăbușit deasupra Mării Negre. Nu se știe ce s-a întâmplat exact. Nu o să vă mințim: nu se știe și nici nu ne așteptăm să aflăm prea curând. Probabil niciodată.

Dar administrația Biden spune că știe. Susține că drona a fost hărțuită și avariată de două avioane de luptă rusești deasupra apelor internaționale.

Este tot ce avem până acum. Suntem obligați să îi credem pe cuvânt. Toată lume pare să fie obligată.

(Senatorul Republican) Lindsey Graham n-a pus prea multe întrebări ca să afle ce s-a întâmplat. Nu, a reacționat imediat. A profitat de ocazie să ceară ca Pentagonul să atace aviația rusă.

Iată:

Senatorul Lindsey Graham: Ei bine, ar trebui să îi socotim vinovați și să spunem că dacă vă mai apropiați vreodată de un alt aparat al Statelor Unite care zboară în apele internaționale, avionul vostru va fi doborât. Ce ar fi făcut Ronald Reagan acum? Ar fi început să doboare avioane rusești dacă ne-ar fi amenințat bunurile.

Ce ar fi făcut Ronald Reagan? Oh, bună întrebare domnule senator. Președinția de două mandate a lui Ronald Reagan a fost remarcabilă pentru faptul că nu a declarat război forțelor ruse. Deci, Statele Unite nu au intrat în război cu Rusia și astfel au fost salvate milioane de vieți. Nu e puțin lucru.

Puneți asta la bilele albe ale lui Reagan, un alt președinte despre care ei vă spun că a fost un belicos fanatic, dar care totuși ne-a ținut departe de război și a câștigat Războiul Rece.

Cum a făcut Reagan asta? Simplu: a menținut puternică economia americană.

Este tocmai abordarea contrară celei preconizate astăzi de Lindsey Graham și de amicii lui din Partidul Războiului.

Planul lor este de a ignora frontierele Statelor Unite, dar de a apăra Ucraina. Au ajuns să finanțeze până și sistemul de pensii din Ucraina – nu e banc – în vreme ce băncile noastre se prăbușesc.

Ce ar face Ronald Reagan? Probabil că ar vărsa, dacă ar vedea așa ceva. Suntem bucuroși că Ronald Reagan nu mai este printre noi să îl vadă pe Lindsey Graham invocându-i numele pentru a justifica stupiditatea anti-americană.

Dar planurile lui Lindsey Graham, pe care le împărtășesc aproape toți senatorii Republicani și Democrați, cum ar ajuta ele Statele Unite?

Ei bine, la întrebarea asta nu răspund niciodată. Nu îi interesează.

Așadar, în era modernă în care trăim restul dintre noi, trebuie să ne lămurim ce se petrece.

Lindsey Graham ne-a spus că trebuie să atacăm aviația rusă. De ce? Ia să vedem.

Luni a avut loc un eveniment important în cursa prezidențială din 2024. Am făcut o listă de întrebări pentru candidații Republicani probabili.

I-am întrebat ce poziție au față de războiul din Ucraina. Ne așteptam ca majoritatea lor să fie de acord cu Lindsey Graham și practic cu toată funcționărimea de la Washington DC.

Dar, nu. Nu a fost așa. De fapt, lucrurile au stat exact pe dos.

Practic, fără excepție, toți candidați Republicani la președinție, de la Donald Trump la Ron DeSantis, trecând pe la Greg Abbott. Kristi Noem, Vivek Ramaswamy și alții, s-au manifestat împotriva ideii unui război cald cu Rusia.

În fapt, DeSantis a descris ce se petrece acum în Ucraina drep un „diferend teritorial”, care nu figurează nici măcar printre primele cinci probleme de securitate ale Statelor Unite.

Aproape nimeni nu credea că DeSantis gândește astfel, dar, iată, a declarat public.

Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă că viitorul candidat Republican la prezidențiale, oricare va fi el, se va opune unui angajament de a finanța Ucraina pe termen nedeterminat, pentru a lupta împotriva Rusiei.

De fapt, poziția lor este în perfectă concordanță cu majoritatea zdrobitoare a alegătorilor conservatori. Cei care îl vor alege pe candidatul Republican la prezidențiale.

Dar acești alegători au fost ignorați total în ultimul an, deoarece Lindsey Graham și The Atlantic Magazine, arogându-și rolul de fantome ale lui Ronald Reagan, au vorbit cu rea-credință în numele lor.

Însă nu doar alegătorii conservatori nu doresc un război cu Rusia, ci majoritatea masei alegătorilor americani. Iar cei care candidează pentru cea mai înaltă funcție sunt de acord cu alegătorii lor, așa cum trebuie să fie într-o democrație.

Prin urmare, pentru Partidul Războiului de la Washington este un veritabil dezastru. Oamenii nu doresc așa ceva.

Timp de doi ani de zile vi s-au tot dat lecții despre democrație, dar majoritatea populației și cei care vor candida împotriva lui Joe Biden se opun.

Cum poți apăra democrația dar promova un război pe care populația nu îl dorește?

Evident că nu poți, de aceea au intrat în panică, iar reacția lor este foarte interesantă.

În loc să răspundă cu argumente pentru a-i convinge pe americani că războiul cu Rusia este benefic, fac eforturi și mai mari pentru ca acest război cu Rusia să aibă loc.

Nu le pasă de Ucraina. Ucraina nu înseamnă nimic pentru ei. Dacă ar însemna ceva, ar dori – dimpotrivă - să pună capăt războiului, deoarece se pare că peste 100.000 de ucraineni au murit până acum. Dar nu le pasă. Fac ca războiul să meargă înainte. Atât de mult le pasă de Ucraina.

Ne împing și pe noi în război. Apropo: să dobori avioane rusești care nu trag primele în noi înseamnă un act de război.

Este definiția însăși a unui act de război, iar Lindsey Graham, familiarizat cu chestiunile militare, știe asta perfect.

L-am invitat pe Lindsey Graham în emisiune, așa cum am mai făcut-o de nenumărate ori înainte, pentru a-l întreba de ce este nevoie să începem Al III-lea Război Mondial.

A refuzat, desigur, cum a mai făcut de atâtea ori înainte. Dar nu are nevoie de sprijinul nostru. Restul presei îi ține spatele, ca întotdeauna.

Iat-o aici pe fosta secretară de presă a lui Jeb Bush:

Nicolle Wallace: Un fost anchetator al lui Mueller mi-a spus, cred că în urmă cu 18 luni, că viitorul amestec al rușilor în alegerile americane nu va încălca nici o lege. Atât sunt de buni. Vor primi semnalele de care au nevoie chiar de la candidați - din chestionarul lui Tucker Carlson nu au cum să greșească - și, la felul cum au răspuns Ron DeSantis și Donald Trump, este clar pe cine va avea Rusia interesul să ajute.

Deci, dacă ești în dezacord cu acești copii, înseamnă că ești complice la amestecul în alegeri al lui Vladimir Putin.

Cât de jos poate coborî discursul politic? Se poate mai jos de atât?

Dacă dai niște răspunsuri care îi displac fostei secretare de presă a lui Jeb Bush, nu ești credincios Americii.

Iată mai multe de la MSNBC:

Joy Reid: DeSantis vrea să îl liniștească pe Putin numind invadarea brutală a Ucrainei nimic mai mult decât o dispută teritorială. Este cel mai recent semn că partidul lui DeSantis, Trump și Tucker Carlson este total rupt de opiniile majorității americanilor.

Joe Scarborough: Ron DeSantis, care repetă ideile lui Vladimir Putin și ale Kremlinului, numind invadarea Ucrainei de către Rusia un „conflict teritorial”...

Lawrence ODonnell: Trump și DeSantis dezvăluie atitudini anti-Ucraina, de fapt pro-Rusia.

David Plouffe: Cei doi favoriți Republicani (Trump și DeSantis) vor practic să îi întoarcă spatele lui Zelenski în Ucraina și să se arunce în brațele lui Putin.

Stuart Stevens: Tipul anti-progresist, Ron DeSantis... Idealul lui este Rusia lui Putin, unde nu sunt homosexuali, unde nu există femei la putere, unde, știți, tot sunt creștini. Așa vrea el să vadă lumea.

Trăiești în lumea asta în care primești lecții de morală de la foști consultanți politici, ca Stuart Stevens.

Ți se bate obrazul că nu dorești al III-lea Război Mondial pentru că ai copii și nepoți, pentru că țara ta este într-o mare dificultate, pentru că economia ta se prăbușește.

Să primești lecții de morală de la acești tipi e ca și cum ai primi lecții de morală de la bănci.

Dar cel mai interesant este că există o sumedenie de știri pe acest subiect, pe care alte organizații de presă le ignoră total, nefiind altceva decât niște slugi ale puterii.

Nici măcar nu mai încearcă să se prefacă. Însă, dacă ai fi atent, dacă te-ai gândi măcar o clipă, „sunt ziarist, ar trebui să dau informațiile”, ai observa că, de la putere, se transmit mesaje amestecate, ca să mă exprim elegant.

Iată-l de pildă pe Mark Milley (șeful Statelor Majore reunite ale SUA), explicând astăzi că Ucraina este înarmată până în dinți cu arme americane: 

Cu două săptămâni în urmă, Statele Unite au dat publicității un alt pachet de asistență pentru securitate care include mari cantități de muniție, artilerie, echipamente de mentenanță și vehicule. Soldații ucraineni poartă galbenul și albastrul de pe steagul Ucrainei, însă culorile altor 50 de țări care s-au întâlnit astăzi sprijină Ucraina în numele principiilor ordinii de drept internaționale.

Priviți ce aer înspăimântat are omul ăsta! Aproape că îmi vine să mai dau odată înregistrarea. O puteți revedea pe internet! Acestui om îi este frică. De ce îi este frică? Ar fi interesant de aflat.

Însă tocmai ne-a spus că am trimis o enormă cantitate de arme în Ucraina – artilerie, muniție... 100 de miliarde de dolari!

Or, asta sugerează că armata Ucrainei are o mulțime de echipamente militare. Că este bine înarmată.

Dar, nu! În timp ce Mark Milley ne spune asta, Pentagonul ne informa ieri că Ucraina duce lipsă de muniție.

Reporter: Există relatări de pe câmpul de luptă că ucrainenii duc lipsă de muniție. E penurie. Reprezintă asta o îngrijorare pentru Pentagon și ce face Pentagonul pentru a rezolva această problemă?

Gen. Pat Ryder, purtător de cuvânt al Pentagonului: Da, deci, așa cum procedăm de la începutul acestei campanii, continuăm să facem tot ce putem pentru a ne asigura că răspundem nevoilor Ucrainei, fie că e vorba de muniție, de apărare aeriană, de blindate. Știți, am avut ocazia să vorbim mult despre asta. Discuția de mâine, desigur, va fi o altă ocazie să adunăm comunitatea internațională, de a ne concentra pe nevoile cele mai urgente ale Ucrainei în materie de muniție.

Lăsând la o parte faptul că armata SUA ar trebui să își păstreze și pentru nevoile sale o cantitate suficientă de muniție, acum îl mai invocă și pe Ronald Reagan.

Vă amintiți? „Pace printr-o putere superioară de foc”. Și: „Slăbiciunea invită la agresiune”.

Vorbind despre slăbiciune, armata SUA este tot mai slabă. Unul dintre motive este că trimitem toate astea în Ucraina.

Așadar, este o chestiune militară, la care nimeni nu pare că vrea să răspundă. Dar este și o chestiune economică: unde se duc toți acești bani?

Am cheltuit în Ucraina mai mult decât tot bugetul anual obișnuit al Rusiei și cu toate astea Ucraina nu are muniție?!

Iată o întrebare pentru Zelenski: Unde se duc toți banii ăștia? Stau toată ziua pe telefon cu Black Rock. Unde se duc toți banii ăștia? Oamenii adună acolo averi uriașe.

Și nu se face nici un audit, pentru că dacă ceri realizarea unui audit în cea mai coruptă țară din Europa ești unealta lui Putin.

Iar presa nu este indignată de faptul că banii noștri dispar în această gaură neagră a corupției numită Ucraina sau că acolo se închid bisericile creștine.

Nu. Este indignată că președintele Camerei Reprezentanților, Kevin McCarthy, nu s-a grăbit să pupe inelul lui Zelenski.

Priviți:

Wolf Blitzer, CNN: Președintele Vladimir Zelenski a adresat o invitație președintelui Camerei, pe care Kevin McCarthy a refuzat-o.

Tim Miller, MSNBC: Uitați-vă la Kiev, de exemplu. A fost invitat la Kiev de Zelenski. În mod evident, orice alt președinte de Cameră ar fi mers pentru a-și demonstra solidaritatea cu aliatul nostru.

Alexander Vindman, MSNBC: Este exact genul lui Kevin McCarthy de a se supune aripii extreme a partidului său.

Lawrence O’Donnell, MSNBC: Care este reacția voastră după ce Kevin McCarthy a refuzat invitația președintelui Zelenski de a merge în Ucraina sau de a discuta direct cu el ajutorul care trebuie aprobat de Cameră?

David Rothkopf, analist de afaceri externe: Nu știu cu ce fel de creatură unicelulară seamănă mai bine Kevin McCarthy: cu o amibă sau cu un parameci. Trădează Statele Unite.

Joe Scarborough, MSNBC: Kevin McCarthy joacă încă o dată cartea sa izolaționistă „America First”, care de fapt nu este „America mai întâi”, este „America ultima pe scena lumii”.

 Uau. Aceste persoane vor avea de dat niște răspunsuri, să sperăm cât mai curând. Dar realizați cât de degradant este scenariul la care ați fost martori?

Îl hărțuiesc pe președintele Camerei (i-am lua apărarea și unui președinte de Cameră democrat, dacă ar fi cazul) pentru că nu se duce să se gudure pe lângă liderul unei țări corupte, care vă cere să vă trimiteți copiii la război într-o țară despre care nici nu știți unde se găsește pe hartă.

Zelenski apare aproape zilnic la televizor cerând să vă trimiteți copiii la război, unde ar putea muri.

În mod normal, tipii care îți cer să riști viața copiilor tăi nu îți sunt chiar aliați. Îți sunt dușmani.

Iar noi trebuie să îi sărutăm inelul pentru că a fost transformat într-un idol religios.

Însă, în timp ce se debitează prostiile astea, au uitat alte lucruri importante care se petrec în Statele Unite. Ca de exemplu prăbușirea economiei.

Tocmai au avut loc al doilea și al treilea faliment bancar ca mărime din istoria țării noastre. Astăzi, venerabilul Crédit Suisse a scăzut cu 97% față de cel mai mare nivel istoric al său.

Vă îngrijorează asta? Probabil că da. Însă presa nu se sinchisește. În schimb, vă spune că sunteți niște trădători de țară dacă nu doriți al III-lea Război Mondial.

Și sunt în panică, așa cum era și Mark Milley în înregistrarea de adineaori. Le e frică.

De ce le e frică? Pentru că știu că opinia publică nu este de partea lor. Însă, în secunda în care am începe un război cu Rusia, ar călca în picioare orice opoziție.

Opoziția nu este permisă pe timp de război. Aceasta este marea miză, în afară de îmbogățirea lor personală.

Este vorba de o schimbare a politicii interne a Statelor Unite.

Când vom fi în război cu Rusia, nu prin interpuși, ci în război direct, lucru pe care îl urmăresc, atunci nu veți mai avea voie să vă exprimați opiniile.

În timpul războiului, se pedepsește cu închisoarea. Asta s-a întâmplat în trecut și asta își doresc și acum.

Din fericire, după cum arată chestionarul de care am vorbit, alți oameni vor prelua puterea și ne vor salva de această sminteală.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Mircea Dragan 16.03.2023 18:15
    Daca vor asa un razboi de ce nu merge pe front Lindsey Graham? Sau nu-si poate parasi fotoliul de senator. Astia de stau pe scaune sa fie pusi inaintea ostirii si sa dea exemplu cum trebuie luptat.
  • sergent X 16.03.2023 18:39
    Ce e in neregula? Doua state vecine FR si SUA, se tachineaza un pic.
    Ar fi interesant de vazut ce se intampla daca o drona rusa se plimba in apele internationale sa faca poze
    cu statuia aia a libertatii.
  • Quo vadis 16.03.2023 20:09
    Astia doi pasesc in intunericul iadului... Acolo sa ramana!
  • aspida 17.03.2023 11:22
    EI, ăia!, vor al 3-lea RM pentru că nici primele două nu s-au purtat pe tărâm american ci… aiurea, pe «teren neutru»…
    și, de-aia vom fi angrenați într-un conflict mizerabil…
    la ce bun Schengen și lipsa de viză americană pentru români… «românii» cu interese variate ajung, oricum, pe «pământul făgăduinței» – știu ei cum!…
Ultima oră

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul